Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319620 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #10020 Dátum: 2013. március 03. - 16:22:19 »
Ha sikerül 2015 előtt összehozni egy JLA filmet (amit kétlek) akkor ott bedobhatnák a Darkseid-os storyboard-ot. De ha az Avengers 2-ben már színre lép Thanos és a DC csak utánuk fog elkészülni a filmmel akkor megint szívnak egy hatalmasat :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #10021 Dátum: 2013. március 03. - 18:01:10 »
Lehet nem is Darkkal kellene nekik egyből kezdeni... lehetne vmi olyasmi mint anno a JLA rajzfilm pilotja volt... az most a Marsra utazás miatt amúgy is írtó jól illene. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #10022 Dátum: 2013. március 03. - 18:08:23 »
Neem arról nekem valahogy a világok harca ugrik be :) Ha viszont jobban belegondolunk ma egyik filmben sincsenek saját ötletek szóval akár erről is szólhatna az első rész. Csak kezdenék már el végre  :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10023 Dátum: 2013. március 03. - 19:53:16 »
Amikor kijött a Batman Bigins, 10 emberből 9 nem tudta, ki az a Nolan, szóval abszolút nem az ő státusza miatt lettek sikeresek a filmek.
1: Ezt senki nem is állította, hogy a státusza miatt. Azért, mert intelligens pali, ennyi.  ;)
2: Az első Batman (és a harmadik is) szerintem rém gyenge volt, abszolút. A második tényleg baromi jó, de az is elsősorban Ledgernek köszönhetően, amiért olyan sajátságosan adta elő Jokert, mint kollégája Jack Sparrow kapitányt...

Idézet
És ha már Men Of Steel akkor íme Lana Lang:
Ez régi kép? Mert van van 12 éves.
Idézet
valamint hatalmas ziccert hagytak ki azzal, hogy a történet nagy része a Földön játszódott, így pont abból kaptuk a legkevesebbet, ami a film legizgalmasabb része lehetett volna: a Földön kívüli helyszínekből és az űrlénykarakterekből.
Nem tudom. A Thor épp a Földön játszódó részek miatt volt jó, és az asgárdi jelenetek voltak benne jó bénák.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10024 Dátum: 2013. március 03. - 20:25:01 »
A Thor és a Zöld Lámpás két külön dolog. Amúgy képregényben is a Thor két dologban tudott eddig erős lenni: az asgardi jelentekben akkor, amikor full fantasy fokozatba kapcsoltak (a Hóhér halála mai napig egyik legjobb Thor-sztori) vagy amikor teljesen az emberbőrbe zárt istenre mentek rá.
A Zöld Lámpás viszont egy űrben játszódó zsarusorozat. Nem is krimi, hanem tipikus zsarusorozat. Amikor Johns újraindította, a hatszor szétdicsért GL v5-jét – amit végig a Földre erőltetett akkor is, amikor marhára nem kellett volna – úgy lemosta három szám alatt a színről a végig az űrben játszódó GL Corps v2, hogy csak na. Ezerszer jobb a GL az űrben.
Idézet
Ja, és a Marvel ellőtte az ufóinváziós puskaport is, pedig a JL rajzfilmsorozatban, ha jól emlékszem, szintén ufóinvázió volt a Liga megalakulásának az oka.
A képregényben is. Starro inváziója miatt jött össze a csapat.
Idézet
A DC nem tudom mit van úgy oda mivel hivatalosan is elb*szták és innen már nincs visszaút! Most majd a nagy kapkodásba fognak belebukni mindezt úgy,hogy nekik mindvégig ott volt a kezükben egy saját filmgyár
Meglátás kérdése. A Marvel felépített egy saját filmes világot, a DC meg húsz éve zsebeli be a lóvét a tévéből. És nagyon szép a milliárdos mozibevétel egy filmre, csak két dolog a gond vele: tízszer annyiba kerül, mint egy sorozatévad, és utóbbit öt-tíz éven keresztül újra és újra eladják folyamatosan, míg a filmet csak kétszer: a mozikban és lemezeken. Ráadásul akármilyen nagyot szólnak a Marvel-filmek, a DC a folyamatos sorozatokkal sokkal jobban beleégeti magát az emberekbe. A Marvel az elmúlt évtizedben a Pókember-animációssorozatokat tudja csak felmutatni a tévében, a DC-nek meg csak animációsból mindig van legalább két prémium címe, nem beszélve a 12-18 havonta érkező animációs nagyfilmjeiről.
Szóval én nem félteném a Warnert. A Disney-Marvel megnyert eddig egy csatamezőt a mozgóképeknél, a Warner-DC meg az összes létező többit. És nem igazán tenném a tétem arra, hogy a Disney mozibevételei verik a Warner tévéből befolyóját.
Az viszont tény, hogy a mozis vereség mint presztízsveszteség láthatóan zavarja a Warner fejeseit és nagyon kapálóznak emiatt. Ebből tényleg komoly nyögések lehetnek, és attól félek, a Man of Steel csak egy újabb lesz ebben a sorban.

balogh44

• Thanos
« Válasz #10025 Dátum: 2013. március 03. - 20:34:31 »
Amikor kijött a Batman Bigins, 10 emberből 9 nem tudta, ki az a Nolan, szóval abszolút nem az ő státusza miatt lettek sikeresek a filmek.
1: Ezt senki nem is állította, hogy a státusza miatt. Azért, mert intelligens pali, ennyi.  ;)
2: Az első Batman (és a harmadik is) szerintem rém gyenge volt, abszolút. A második tényleg baromi jó, de az is elsősorban Ledgernek köszönhetően, amiért olyan sajátságosan adta elő Jokert, mint kollégája Jack Sparrow kapitányt...

Idézet
És ha már Men Of Steel akkor íme Lana Lang:
Ez régi kép? Mert van van 12 éves.
Idézet
valamint hatalmas ziccert hagytak ki azzal, hogy a történet nagy része a Földön játszódott, így pont abból kaptuk a legkevesebbet, ami a film legizgalmasabb része lehetett volna: a Földön kívüli helyszínekből és az űrlénykarakterekből.
Nem tudom. A Thor épp a Földön játszódó részek miatt volt jó, és az asgárdi jelenetek voltak benne jó bénák.

Nem nem régi, Lana Lang ebben a filmben gyerek lesz, amin meg sem lepődök a néger Perry White és a női Jimmy Olsen után!  :uhoh:
Talgaby, ez így van ahogy mondod, az Ultimate pókember sorozata pl. baromira bénára sikeredett a Marvelnek, viszont a DC/Warner is elkövetett nemrég egy baromi nagy hibát, nevezetesen hogy leállította a Zöld Lámpás és a Young Justice sorozatokat, és helyette a fiatalabb, CN rajzfilmekkel kompatibilis cuccokat hagyta meg!  :drying:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #10026 Dátum: 2013. március 04. - 15:17:17 »
tg: Egy Avengers film nem éri meg jobban a Dvd, játékok, ruhák egyéb termékek miatt? Plusz sokkal ismertebbé tette a karaktereket szóval gondolom hatással volt kicsit a képregényes eladásokra is. Igaz hogy sokkal nagyobb rizikó és a költsége de ha bejön ezerszer nagyobbat üt mint egy sorozat. A Man of Steel szerintem az év bukása lesz de ne legyen igazam.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10028 Dátum: 2013. március 04. - 15:38:06 »
A dvd közel sem akkora bevétel egy olyan egymilliárdhoz képest. Ott inkább nyolc számjegyű tételekről szokás beszélni. Az egyéb kapcsolódó termékek meg annyira nem függenek a filmtől, sőt, talán egy tévésorozattól sem. A Disney gyakorlatilag ezek miatt (figurák, bögrék, pólók, kulcstartók, akármi) adott négymilliárdot a Marvelért. A képregénykiadó része ezt az összeget profitban 200 év alatt termelné csak ki a mostani tempó mellett. A merchandising évi több száz milliós üzlet, de a mellé a film inkább csak tudatban tartásnak jó. Nem minden franchise olyan, hogy kell neki mozifilm a sikerhez, a Gi Joe és a TransFormers is nagyon szépen elvoltak a filmek/animációs filmek nélkül. Pókemberes/supermanes pizsiben meg milliószámra járkálnak olyan kölkök, akik soha egy percet nem láttak, pláne olvastak Pókembert vagy Acélembert. A termék, a brand maga már rég túlhaladt az ilyeneken.

kieg.: Kétlem, hogy ez igaz lenne, de ha mégis, akkor máris nem kell aggódnom azon, hogy meg akarjam-e nézni a JLA-filmet, pláne moziban. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #10029 Dátum: 2013. március 04. - 15:46:29 »
Idézet
http://filmtrailer.hu/filmhirek/christopher-nolan-es-christian-bale-az-igazsag-ligajaban/
Erre szokták mondani, hogy van az a pénz. ;D
Most ha ez télleg igaz, csak az érdekel a legjobban, hogy fogják belevezetni a TDk filmeket ebbe a Liga összevonásba...

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10030 Dátum: 2013. március 04. - 15:55:55 »
Erre szokták mondani, hogy van az a pénz. ;D
Most ha ez télleg igaz, csak az érdekel a legjobban, hogy fogják belevezetni a TDk filmeket ebbe a Liga összevonásba...

Muszáj valami nagyot durrantani, ha a Bosszúállókkal akarnak versenyezni. Reynolds, Cavill nem fog 1,5 milliárdot termelni.
Tejet kérek! Csokisat!

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #10031 Dátum: 2013. március 04. - 16:03:41 »
Véleményem szerint amíg élek addig nem lesz JLA film.  :hehe:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10032 Dátum: 2013. március 04. - 21:29:40 »
A Man of Steel szerintem az év bukása lesz de ne legyen igazam.
Most olvastam a Filmvilágban a cikket róla. Ezek alapján egyetértek veled. Nem kéne erőltetni annyira (bár azt írták, 2011-ben lejártak volna a jogok, ha nem kezdik el - nem értettem, miféle jogok? Kötelező eladni őket, vagy mi?), simán várhatnának vele egy bő 10 évet megint. Abból ritkán lesz jó film, amit azért készítenek el, mert muszáj.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #10033 Dátum: 2013. március 04. - 22:22:45 »
Hopp: Singer Twitteren bejelentett, hogy Halle Berry  szerepel a következő X filmben. Zsíír, Logan mellett ő volt a kedvencem.
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #10034 Dátum: 2013. március 04. - 22:38:17 »
A Man of Steel szerintem az év bukása lesz de ne legyen igazam.
Most olvastam a Filmvilágban a cikket róla. Ezek alapján egyetértek veled. Nem kéne erőltetni annyira
Miért gondoljátok ezt? Dióhéjban mit írtak a Filmvilágban, ami erre utalna? Részemről a Man of Steel trailere nagyon ígéretes lett, talán még sosem vártam annyira Superman filmet, mint most.

Idézetet írta: Tgaby
És nagyon szép a milliárdos mozibevétel egy filmre, csak két dolog a gond vele: tízszer annyiba kerül, mint egy sorozatévad, és utóbbit öt-tíz éven keresztül újra és újra eladják folyamatosan, míg a filmet csak kétszer: a mozikban és lemezeken.
Ez biztosan igaz, de ez csak az anyagi oldal. Presztizs illetve reklám szempontjából sokkal fontosabb a mozi, illetve elég komoly minőségi különbség is van egy mozifilm és egy tv-sorozat között. ;) Egy blockbusternek van 200 milliója arra, hogy olyan látványeffekteket csináljanak amitől leesik az állad, illetve a legjobb szinészeket szerződtessék, stb. Anyagilag biztos jobban jár a Warner és a DC, ezt elhiszem, de az újságcímlapokra sosem az fog bekerülni, hogy az x-edik DC-s rajzfilmsorozat nemtomhanyadik ismétlésével mi van, hanem az, hogy a Bosszúállók tarolt a moziban, illetve egymilliárdot zsebelt be. A mozis sikerek sokkal jobban bekerülnek a köztudatba, mint a tv-sek, szvsz.
Mellesleg azért százmilliókat (vagy egymilliárdot) keresni sem lehet olyan rossz üzlet, nem véletlen próbálkoznak a mozifilmekkel a stúdiók. :) Illetve lehet, hogy egy filmet csak kétszer lehet eladni (pontosabban 3-szor, mert a tv-jogokat is megveszik a csatornák, nem?), na de erre találták ki a folytatásokat. :) Ha egy film vagy franchise sikeres, akkor jöhetnek az újabb részek (+kapcsolt termékek) unásig. Ilyen szempontból picit hasonlít a tv sorozatokra, csak sokkal nagyobb tétekkel dolgozik. :)

http://filmtrailer.hu/filmhirek/christopher-nolan-es-christian-bale-az-igazsag-ligajaban/
Hú, így reflexből elsőre azt mondanám, hogy ez tuti kacsa... ;D (Illetve tárgyalni tulajdonképpen bármiről lehet. :hehe: Az lesz a szenzáció, ha majd a szerződést is aláírják.) De jobban belegondolva, ha gyorsan össze akarnak rántani egy JL mozit, akkor tényleg vissza kellene hozni Bale-t. (Végülis nem lenne idegen neki egy sci-fis mozifilm, elvégre játszott már sci-fikben - igaz, hogy mindkettő megbukott. :hehe: Pedig az Equilibrium zseniális film amúgy.)

Muszáj valami nagyot durrantani, ha a Bosszúállókkal akarnak versenyezni.
Én pont azt mondom, hogy nem kéne versenyezniük... Ebben a versenyben már győzött a Marvel, be kéne látniuk. Csakhát a presztizsveszteség, ugye... Az csípi a fejesek szemét. Illetve vérszemet kaptak az Avengers milliárdos bevételétől.
Egyébként engem is érdekelne egy JL mozi, félreértés ne essék. Csak nem kéne elkapkodni, hogy aztán egy elcseszett film kerüljön ki a kezeik közül...
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #10035 Dátum: 2013. március 05. - 07:16:23 »
(bár azt írták, 2011-ben lejártak volna a jogok, ha nem kezdik el - nem értettem, miféle jogok? Kötelező eladni őket, vagy mi?)
Nem. Már nem a DC/Warner Superman figurájának tulaja.
kieg.: Vagyis egészen tavaly novemberig így tudta mindenki, ők is, de sikerült megvédeni a bíróságon Siegelék szerződését, így mégis maradt náluk.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 05. - 07:18:42 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10036 Dátum: 2013. március 05. - 09:30:41 »
Miért gondoljátok ezt? Dióhéjban mit írtak a Filmvilágban, ami erre utalna?
Valami olyasmit, hogy kevesebb akció, több dráma lesz benne. Arról fog szólni, hogy hogyan képes feldolgozni azt Superman, hogy neki két apja van (WTF?). Ráadásul a szereposztás döbbenetesen rossz. Jor-El lesz Russel Crow. Clark apja minden verzióban valami klasszis volt, Crow pedig inkább utcai harcos-jellegű figura. Kent papa Kevin Costner, aki inkább klasszis karakter, és farmernek fura lesz. Persze színészek, bármit eljátszanak, Costnerről még el is tudom majd hinni, de Crow-ról a sok kocsmai bunyója után nehéz lesz.
Nem. Már nem a DC/Warner Superman figurájának tulaja.
kieg.: Vagyis egészen tavaly novemberig így tudta mindenki, ők is, de sikerült megvédeni a bíróságon Siegelék szerződését, így mégis maradt náluk.
És ki jelentkezett, hogy az övék?

BuB

• Pókfej
« Válasz #10037 Dátum: 2013. március 05. - 09:58:05 »
Miért gondoljátok ezt? Dióhéjban mit írtak a Filmvilágban, ami erre utalna?
Valami olyasmit, hogy kevesebb akció, több dráma lesz benne. Arról fog szólni, hogy hogyan képes feldolgozni azt Superman, hogy neki két apja van (WTF?)
Én végig ettől tartottam, és már a trailer is erről árulkodott... ebből a rohadt moralizálásból már elég volt, a rohadt Smallville is erről szólt 10 éven keresztül, most meg ez is... :roll:
De semmi gond, ha bukik a film,jól jár a Warner, nem kell bajlódniuk a JLa filmmel... :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10038 Dátum: 2013. március 05. - 10:23:39 »
Én is arra gondoltam, hogy a Smallville 10 éve alatt szerintem MINDEN ilyen típusú témát kiveséztek már, aligha tudnak újat mutatni. Ez a két apa-trauma pedig szánalmasan hangzik, erre nem lehetne egy filmet felépíteni. Ha a mai trendeknek megfelelően, realisztikusan akarnák megoldani, az nagyjából így nézne ki: "Két apám van! De jó, másoknak csak egy, hehe!". Ennyi.  :nemtudom:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10039 Dátum: 2013. március 05. - 10:28:37 »
Kent papa Kevin Costner, aki inkább klasszis karakter, és farmernek fura lesz.
Neked igen, de az amerikaiaknak nem az, mert Costner a Waterworld után eléggé hanyagolta a színészetet (max csak pár filmben szerepelt azóta) és vett valami farmot valahol ahol elkezdett farmerkodni, tehát az életét cowboyként élni. Így az amerikai átlagemberek már hozzászoktak, hogy Costner papa = farmer.

így nézne ki: "Két apám van! De jó, másoknak csak egy, hehe!". Ennyi.  :nemtudom:
:lol: