Azért én erre a Tobey vs Andrew témára nem így emlékszek. Szegény Tóbiást nagyon utálta mindenki, csak azért "szerették" meg a rajongók mert akkoriban még nem volt divat ez a reboot mánia és mindenki beletörődött,hogy az egyszemélyes mémgyár játssza PP karakterét

Mellesleg egy olyan egyedi vonásokkal rendelkező figurát mint Rozsomák semmiképpen sem lehet Peter Parkerhez hasonlítani, mert Peter pont az a karakter aki totál átlagos és a kiválasztott színésznek csak néhány jelentéktelen tulajdonságban kell pusztán megfelelnie! Vagyis ha Tobey lehetett Pókember, akkor én még annál is inkább lehetnék

Az alkatom megvan hozzá és Parker frizurát is tudok növeszteni. Na bumm ennyiből áll Peternek lenni! A magasságom nem stimmelne, mert 198 cm vagyok,de ezen kívül nincs akadálya a dolognak (de szerintem a testmagasság sem probléma manapság)
De egy Rozsinál k*rvára nem mindegy,hogy a színész milyen arc és hajszerkezettel rendelkezik. Pl John Travolta soha a büdös életben nem lehetne normális Wolverine, hiába jó színész ^^
Itt egy példa miről beszélek