Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1310763 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #12360 Dátum: 2014. szeptember 24. - 12:43:41 »
Off ez már, költözzünk el vele, mert amúgy a téma érdekes.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 24. - 13:03:58 írta Todd »

kzoli

• Sakál
« Válasz #12361 Dátum: 2014. szeptember 25. - 03:32:25 »
2 év múlva jön a következő X-Men film. Singer fogja rendezni az X-Men: Apocalypse filmet. Hugh Jackman, James McAvoy és Nicholas Hoult is szerepelni fog benne. A sztori tíz évvel Az eljövendő múlt napjai-nak története után és néhány évvel az eredeti X-Men előtt játszódik majd.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12362 Dátum: 2014. szeptember 25. - 09:29:50 »
Néhány? Az enyhe túlzás  ;D

Amúgy újra catingolják Kükit, Vihart és Jeant, fiatalabbakra.. gondolom ezek is tini lesznek... és állítólag James ezúttal már kopasz lesz...
Amúgy Hugh tuti benne lesz? Én semmi jelét nem láttam annak, hogy benne lenne...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Raisu

• Traveller
« Válasz #12363 Dátum: 2014. szeptember 25. - 11:51:51 »
Küklopszékat csak akkor osztják újra, ha benne lesznek a filmben, ami még egyáltalán nem biztos. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12364 Dátum: 2014. szeptember 25. - 13:01:02 »
Rozsomák elsorolta a repülőn a Profnak, hogy kik azok az ikszek, akiket össze kell szednie a jövőben. Na meg a végén találkozott is velük. Ha ebből indulunk ki akkor benne lesznek. ha meg az eddigi katyvaszból, akkor bármi lehet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12365 Dátum: 2014. szeptember 25. - 13:22:37 »
Hát tegnap a Deadline írta, hogy ezt a 3 mutkó szerepet újra castingolják mert fiatalbb (tini?) szereplők lesznek, koruk miatt vhol érthető is.

Raisu

• Traveller
« Válasz #12366 Dátum: 2014. szeptember 25. - 19:24:46 »
http://io9.com/x-men-producer-confirms-cyclops-storm-and-jean-grey-wi-1638050216

Ez alapján az idézet alapján azért még egy elég nagy "Ha..." az egész. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12367 Dátum: 2014. szeptember 25. - 20:29:56 »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #12368 Dátum: 2014. október 07. - 23:11:43 »
http://filmbuzi.hu/archives/2014/10/07/a-sony-es-a-marvel-beszelget/#comments

Remélem összehozzák, már nagyon unom a "miért nem volt Pókember a Bosszúállókban?" kérdéseket...
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12369 Dátum: 2014. október 08. - 00:03:56 »
Nem olyan biztos, hogy jó ötlet lenne. Ő van akkora szereplő, hogy elég sok időt elvenne a többiektől, akik úgy kevéssé lennének érdekesek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #12370 Dátum: 2014. október 08. - 09:15:54 »
Ez sztem ugyanolyan reklámfogás, mint az első résznél... pont annál is a bemutató körül volt erről egy felröppenő hír, hogy a Sony gondolkozik ezen, Garfield örülne a lehetőségnek, blablabla... csak amiatt kellett, hogy minél többen menjenek el a moziba... most ez az egész meg valszeg a Blu ray kiadás miatt van...  :roll: átlátszó...  :drying:

Ettől függetlenül rohadtul örülnék neki  :D  de nem sok esélyt adok ennek... bár a Sony tuti megijedt a gyengén szereplés miatt, ezért is tolták a 3. részt...

kzoli

• Sakál
« Válasz #12371 Dátum: 2014. október 08. - 10:05:44 »
:)
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 08. - 10:47:18 írta kzoli »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12372 Dátum: 2014. október 08. - 10:08:10 »
Nem olyan biztos, hogy jó ötlet lenne. Ő van akkora szereplő, hogy elég sok időt elvenne a többiektől, akik úgy kevéssé lennének érdekesek.
De ugyanez igaz mondjuk Tony-ra is, mégis jól müködtek mellette a többiek is, főleg Hulk, pedig ő az önálló filmekben elég gyengusz volt. Szóval én ilyen szempontból semmi akadályát nem látom.
Inkább a jogi hercehurca.
De meglepő módon már bejelentették a Vasember 4-et is, nem is gondoltam volna, hogy erre is sor fog kerülni.   :smsarcasm:

BuB

• Pókfej
« Válasz #12373 Dátum: 2014. október 08. - 10:31:36 »
Amit már meg is cáfoltak... igazából csak Downey nem tudja mit beszél... ő mondogatja, hogy szeretné, jó lenne stb... meg hogy Gibsont szeretné rendezőnek  :D ezek az interjúk is arra jók, hogy ne felejtsék el  ;D

Amúgy Póki fronton most annyi változás van, hogy a Sony nem is gondolkozik ilyesmiken... sőt, rebúúúúútot akarnak... új szereplőt akarnak a Sinister Sixbe Pókinak...  ;D :hehe: hát ezek hülyék...  :stupid: :stupid:  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #12374 Dátum: 2014. október 08. - 11:00:08 »
Igen, olvastam, vicces.  :lol:
Egyébként nem szólt a mostani filmrendezőknek valaki, hogy mielött beindult a reboot mánia, a sorozatok marha jól megvoltak egyszerűen a színészek cserélgetésével, és mindenki leszarta.
A James Bondokban sem csináltak minden színész cserénél újabb eredetsztorit.
Egyébként meg semmi gond ezzel a sráccal, legyen ő nyugodtan a pókember, ha valami miatt bukott is a 2. rész, az tuti nem ő volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12375 Dátum: 2014. október 08. - 16:24:40 »
De ugyanez igaz mondjuk Tony-ra is, mégis jól müködtek mellette a többiek is,
Hát igen, de ha mindketten benne lesznek, akkor kettejükről fog szólni a film.
mielött beindult a reboot mánia, a sorozatok marha jól megvoltak egyszerűen a színészek cserélgetésével, és mindenki leszarta.
A James Bondokban sem csináltak minden színész cserénél újabb eredetsztorit.
Szerintem ez csak azoknál a filmeknél működik, ami előbb volt film, vagy könyv alapján készült - azaz nincs képi megjelenítése a főszereplőnek. A képregényfilmeknél ez épp azért nem fog működni sosem, mert a nézőknek határozott elvárásaik vannak.
Idézet
Egyébként meg semmi gond ezzel a sráccal, legyen ő nyugodtan a pókember, ha valami miatt bukott is a 2. rész, az tuti nem ő volt.
Ezzel egyetértek, ha még őt is lecserélik, akkor szerintem el is áshatják az egészet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12376 Dátum: 2014. október 08. - 16:48:36 »
A képregényfilmeknél ez épp azért nem fog működni sosem, mert a nézőknek határozott elvárásaik vannak.
De szerintem ez a határozott elvárás nem egy konkrét színészre irányul, hanem magára a szereplőre, jelen esetben Peter Parkerre, akit alapvetően több színész is el tud játszani.
Szerintem olyan karaktereknél nem lehet színész cserét csinálni, ahol a szerep és a színész teljesen egybeforrt, a kettő nem létezik egymás nélkül, vagyis ahol maga a színész tette a karaktert kultikussá pl. Hannibal Lecter. De Pókembert nem sorolnám ebbe a kategóriába.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12377 Dátum: 2014. október 08. - 17:11:08 »
Miért nem? Tobey vitte 10 évig, utána Garfieldet már nehezebben fogadták be. Reeve Supermanje máig meghatározó, ahogy Rozsomák is.
El tudná őket játszani más is, de ha már elkezdte valaki, valahol elvárás, hogy ő folytassa. Ha már elhitették a nézőkkel, hogy Jackman a Rozsomák, akkor nehéz újra elhitetni, hogy Mel Gibson az.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #12378 Dátum: 2014. október 08. - 17:47:57 »
Azért én erre a Tobey vs Andrew témára nem így emlékszek. Szegény Tóbiást nagyon utálta mindenki, csak azért "szerették" meg a rajongók mert akkoriban még nem volt divat ez a reboot mánia és mindenki beletörődött,hogy az egyszemélyes mémgyár játssza PP karakterét :hehe: Mellesleg egy olyan egyedi vonásokkal rendelkező figurát mint Rozsomák semmiképpen sem lehet Peter Parkerhez hasonlítani, mert Peter pont az a karakter aki totál átlagos és a kiválasztott színésznek csak néhány jelentéktelen tulajdonságban kell pusztán megfelelnie! Vagyis ha Tobey lehetett Pókember, akkor én még annál is inkább lehetnék :) Az alkatom megvan hozzá és Parker frizurát is tudok növeszteni. Na bumm ennyiből áll Peternek lenni! A magasságom nem stimmelne, mert 198 cm vagyok,de ezen kívül nincs akadálya a dolognak (de szerintem a testmagasság sem probléma manapság)
De egy Rozsinál k*rvára nem mindegy,hogy a színész milyen arc és hajszerkezettel rendelkezik. Pl John Travolta soha a büdös életben nem lehetne normális Wolverine, hiába jó színész ^^

Itt egy példa miről beszélek :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12379 Dátum: 2014. október 08. - 18:24:54 »
Voltaképpen pont rossz példát mondtál, mert épp Rozsomák lehetne bárki, ha Hugh Jackman lehetett a kb. 180 centijével. Rozsi-frizurát bárkinek csinálhatnak, és ha a legjellegzetesebb vonását, a magasságát megváltoztatták gond nélkül, akkor tényleg bárki lehetett volna ő a filmen. Viszont Hugh után már nem lehetne senki, és épp ez az, amiről beszéltem.