Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312959 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

petshop

• Olvasztár
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14300 Dátum: 2016. október 22. - 21:54:34 »
Szerintem ezt túlgondolod.

1. A régi trilógia idővanala
2. A First Class (új trilógia) idővonala
Ennek a kettőnek össze kellett volna érnie, ha nem barmolnak időközben bele a DoFP-tel. Azaz a First Class eredeti koncepciója az volt, hogy prequel-ként bemutassa, hogy hogyan alakultak ki a mutánsok a kezdetektől, és miért lett a két vezető végül ellenség.
Örültem is volna, ha úgy hozzák össze, mint a Star Wars-ban, hogy az előzmény vége összemosódik a régi széria elejével.
Csakhát nem bírtak ellenállni a kísértésnek, hogy ezzel összehozzák a két franchise-t. A baj csak az volt, hogy ott megint bekavartak, az addig se logikus idővonalnak.

3. A Rozsi filmek idővolnala
Touché.  ;D Ez viszont annyira ellentmond mindennek, hogy a Fox is teljesen semmisnek veszi. (Csak az a nagy gáz, hogy akkor, hogy engedhették, hogy így készüljön el, és miért nem avatkoztak közbe).

4. A "mi lett volna, ha Singer rendezi az X3-t" idővonala, amibe beleillik a DoFP jövője
A DoFP jövője miért ne lehetne az X3 folytatása?
Egyébként a Rozsó idővonalas feltevésed ott is bukik, hogy a 2. része egyértelműen az X3 után játszódik nem sokkal.

+1. Deadpool idővonala
A Deadpool idővonala miért ne illeszkedhetne az X3 utánihoz?
Persze mivel a DoFP megkavarta, ezért valószínűleg az új, jelenleg a 80-as éveknél tartó sorozathoz illeszkedik. Annak a jövője.
Akkor végülis Deadpool lehetne a Loganben?  :D Az végülis egy idővonal, nem?

Igazából mindenki azt gondolja, hogy van 2 idővonal (régi x trilógia, meg az új), de valójában 4 (+1) van:
Szerintem ezt csak a laikusok gondolják. Meg a Fox emberei. :lol:
Most, hogy így leírtam, azért legalább 3 különböző van...

Kéne csinálni egy olan "Dokis" idővonal ábrát, hogy lássuk mi mikor van. Na persze ez főként a Fox-nak kéne, még a következő filmek elkészítése előtt, de szemmel láthatólag erről mindig megfeledkeznek...
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 22. - 22:06:27 írta petshop »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14301 Dátum: 2016. október 22. - 22:07:10 »
Rozsomák 2. része elvileg az X3 után játszódik, igen, viszont visszautalnak benne a X-Men: Originre, ami tök ellentmond a régi trilógiával (pontosabban az X2-vel). Így logikusabb a Rozsó filmeket külön idővonalnak tekinteni. Erre az új film is bizonyíték, mivel se a DoFP csúnya vagy a szép jövőjére nem hasonlít. A Deadpoolt meg egyelőre akár be lehetne tenni az X3 után, de nagy valószínűséggel független tőlük.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14302 Dátum: 2016. október 23. - 08:16:46 »
SZerintem túl gondoljátok...
Van az Wolv Origins (még ha sok hülyeség is van benne, de elvben az előzmények lennének...), X1, X2, X3, Rozs 2 és DOFP sötét jövő része, ez a régi idővonal, ez úgy ahogy van, ment a levesbe, nem kell ezek után folgalkozni vele, mivel megváltozott az egész a DOFP hatására.
És van az új idővonal, és most már csak az létezik: First Class, DOFP múlt, és az Apokalipszis, plusz a jelenünkben játszódna a Deadpool is (McCavay Stewart poén, belekavarodott ő is már, ott mondja, de mivel nincs nagyobb ellentmondás, így elvben az új idővonalba tartozik/tartozna...) és ezek következménye a DOFP szép jövője... plusz most már az is hivatalos, hogy a Farkas 3 a DOFP jövője után játszódik 1 évvel...

Oh, és ha már Deadpool...  :roll:
Bár a Deadpoolnál úgy tűnt, hogy Reynolds és Miller eszméletlen lelkesedéssel hozott össze valamit jót, a rendező most “creative differences” miatt távozott a 2. részből. A forgatást amúgy 2017 elejére tervezték, szóval a FOX-nak gyorsan kell majd utódot találni.
Kellett nekik sürgetni őket...  :hehe:   de van olyan hír is, hogy Reynolds és Tim különbözött össze, van olyan hír is, hogy Kábel szerepének kiválasztásán ment a "vita"...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #14303 Dátum: 2016. október 23. - 10:24:09 »
Számomra ez már követhetetlen.
Lassan kiadhatnának egy könyvet az egész kulimajszról.
BATMAN,Spawn,Star Wars

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14304 Dátum: 2016. október 23. - 12:06:28 »
BuB: erre mondta Psycho, hogy a legtöbben így egyszerűsítik le, de ha megnézed úgy se állnak össze egésszé.

Van az Wolv Origins (még ha sok hülyeség is van benne, de elvben az előzmények lennének...), X1, X2, X3, Rozs 2 és DOFP sötét jövő része, ez a régi idővonal, ez úgy ahogy van, ment a levesbe, nem kell ezek után folgalkozni vele, mivel megváltozott az egész a DOFP hatására.
Ezzel csak az a gond, hogy pl. a Wolv Origins, és a Rozs 70-es évek előtti részeit semmilyen tekintetben nem tudták befolyásolni a DoFP-ben történt események. Azaz megtörténtnek kell venni, mert visszafelé nem változik az idő. Máris egy csomó ellentmondás.

És van az új idővonal, és most már csak az létezik: First Class, DOFP múlt, és az Apokalipszis, plusz a jelenünkben játszódna a Deadpool is (McCavay Stewart poén, belekavarodott ő is már, ott mondja, de mivel nincs nagyobb ellentmondás, így elvben az új idővonalba tartozik/tartozna...) és ezek következménye a DOFP szép jövője... plusz most már az is hivatalos, hogy a Farkas 3 a DOFP jövője után játszódik 1 évvel...
Ööö... a Deadpol-nak hogy következménye a DoFP szép jövője? És a DP-ben miért van kb. 50 éves kinézetű Kolosszus pl.?
Én a Dp-ből ezt a McAvoy-Stewart poént kihagytam volna, hogyha a Fox célja az, hogy beépítsék az univerzumukba, mert így csak megkavarták a nézőket, akik nem tudják eldönteni, hogy hova is rakják.
A Logan a DoFP melyik jövője után játszódik?  ;D
És most mondd azt, hogy ez tényleg ennyire egyértelmű dolog.
Nekem nem lenne problémám ezekkel, ha legalább a csíráját látnám annak, hogy próbálják megoldani, megmagyarázni, összefésülni ezt az egész univerzum kulimászt, amit kialakítottak maguknak, de csak azt látom, hogy még jobban összekavarják az egészet.
Hogy az egyes alkotók, rendezők sz*rtak bele egymás munkájába, és csak azt nézték hogy az ő filmjük jó legyen, mindegy hogy azzal az univerzumot nem építik, hanem éppen rombolják.

Kellett nekik sürgetni őket...  :hehe:   de van olyan hír is, hogy Reynolds és Tim különbözött össze, van olyan hír is, hogy Kábel szerepének kiválasztásán ment a "vita"...
Oh, yeah! Volt a Fox-nak egy igazán sikeres és kedvelt X-es spin-off-ja, és ezt is elb*sszák... hihetetlen.
Most majd kiderül, hogy ki volt az igazi kreatív elme a projekt mögött, Reynolds, vagy Miller. Bár én láttam Reynoldson, hogy apait-anyait beleadott, eggyé vált a karakterrel, sokat állatkodott, szerintem rengeteg poént ő talált ki, de valószínűleg Miller is kellett ahhoz, hogy ilyen kreatív poénbombát dobjanak ránk. No mindegy, nem írom le azért a filmet, mert a Majmok Bolygója 1 után is úgy voltam a rendező távozásával, hogy semmi jót nem vártam, aztán Matt Reeves-el még rá is tudtak tenni egy lapáttal, az amúgy elég erős első részre is.

Winkle

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #14305 Dátum: 2016. október 23. - 12:22:41 »
Toddnál a pont, szarnak bele.

1. A régi trilógia idővanala
2. A First Class (új trilógia) idővonala
Ennek a kettőnek össze kellett volna érnie, ha nem barmolnak időközben bele a DoFP-tel.

Sajna, már a First Class-ben is voltak ellentmondások az eredeti trilógiához képest, az eredeti trilógiában Cerebrót Erik és Charles építette, utóbbinak első tanítványai Scott és Jean voltak, a First Class-ben Hank Cerebrót Hank építette, és másokat tanít először, na meg Mystique teljes személye ellentmondásos (ha First Class-ben szinte testvérek, akkor miért nem szólnak egy szót sem egymáshoz az X2-ben? :stupid: ).

BuB

• Pókfej
« Válasz #14306 Dátum: 2016. október 23. - 14:38:32 »

Nekem nem lenne problémám ezekkel, ha legalább a csíráját látnám annak, hogy próbálják megoldani, megmagyarázni, összefésülni ezt az egész univerzum kulimászt, amit kialakítottak maguknak, de csak azt látom, hogy még jobban összekavarják az egészet.
Hogy az egyes alkotók, rendezők sz*rtak bele egymás munkájába, és csak azt nézték hogy az ő filmjük jó legyen, mindegy hogy azzal az univerzumot nem építik, hanem éppen rombolják.

Hát én totál így éreztem az egészet, már az Originsnél is, amikor Rozsomák kitörését teljesen máshogy mutatták be mint az X2-es emlékeknél... dühítő volt (nekem), hogy már azt se bírták volna lemásolni...

A First CLass meg... egen, bakik, bakik hátán...  de mintha volt olyan magyarázat, múltas esemény során, hogy kavics víz effektus... bedobnak a vízbe egy kavicsot, fodrozódik a víz egy darabig, hatással lehetett más eseményekre is az utazás, és Rozsomák ugrált az időben, amikor kizökkent vagy mi...   tom-tom, totál nem illik bele, meg belemagyarázat, de én ezzel elvagyok  :D

A Wolvie Origins meg inkább a 80-as évek vége felé játszódott volna, nem? Bár nehéz behatárolni, de a ruhák, díszletek engem arra emlékeztet inkább.

A Deadpoolban meg Kolosszus öregebb, hát figy, Jubilee-t is áthelyezték a 80-as évekbe, ahogy Árnyékot is, hamarabb megszülettek, ennyi.  :hehe:

Logan meg a szép DOFP jövője után lesz.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #14307 Dátum: 2016. október 23. - 18:21:14 »
Az évek alatt szerintem eljutottunk odáig, hogy...öszintén...ki a francot érdekel már? ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

balogh44

• Thanos
« Válasz #14308 Dátum: 2016. október 23. - 18:26:40 »
Így van, most jön az utolsó "Rozsomák"-os film, és onnantól nem lesznek időzavarok. ;)
Ha ügyes a FOX, akkor továbbviszi Singer elképzeléseit, és bemutat egy újabb ütős X-Men filmet, a 90-es évekből, ahol Mr. Sinister lesz az ellenség.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14309 Dátum: 2016. október 23. - 18:37:10 »
SZerintem túl gondoljátok...
És van az új idővonal, és most már csak az létezik: First Class, DOFP múlt, és az Apokalipszis, plusz a jelenünkben játszódna a Deadpool is
Ez tök jól hangzik és bárcsak igaz lenne csak az a baj h a valóságsíkidővonal az új trilógia 2. Részében változott meg nem az első elején, mint a Star Trekben.
Így van, most jön az utolsó "Rozsomák"-os film, és onnantól nem lesznek időzavarok. ;)
Ha ügyes a FOX, akkor továbbviszi Singer elképzeléseit, és bemutat egy újabb ütős X-Men filmet, a 90-es évekből, ahol Mr. Sinister lesz az ellenség.
Jajj és megint 10 évet öregednek de nem látszik rajtuk?
Ravennek kb 40 évesnek kéne lennie az Apokalipszisben. Akkor 50-nek a következő részben?

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14310 Dátum: 2016. október 23. - 18:47:40 »
Sajna, már a First Class-ben is voltak ellentmondások az eredeti trilógiához képest, az eredeti trilógiában Cerebrót Erik és Charles építette, utóbbinak első tanítványai Scott és Jean voltak, a First Class-ben Hank Cerebrót Hank építette, és másokat tanít először, na meg Mystique teljes személye ellentmondásos (ha First Class-ben szinte testvérek, akkor miért nem szólnak egy szót sem egymáshoz az X2-ben? :stupid: ).
Ha jól emlékszem, akkor a Cerebro csak említés szintjén volt, arra ráfoghatjuk, hogy már homályosan emlékeztek, mert már öregek, meg szenilisek.  ;D
Az első tanítvány szerintem nem hiba, mert a Fist Class-ben nem kifejezett tanítványai voltak, hanem kortársai, akikkel együtt fejlődtek, csiszolgatták az erejüket. Csak később lett "valódi" oktató.
A Mystique az igaz, de azt meg olyan szépen kitalálták, és beillesztették, hogy azt megbocsájtottam volna nekik.

BuB: A Rozsomák filmeknek vannak 80-as évek előtt (jóval) játszódó jelentei is.
Jubilee: ő az állatorvosi lova az X filmeknek. Ez a 3 tök különböző verziója asszem, de semmit nem tudtunk meg róla.
Sok értelme volt akkor a cukormázas DoFP befejezésnek.  :roll:
Én már a bemutató előtt mondtam, hogy az lenne a jó vég a DoFP-nak, ha szépen megváltoztatják a múltat, Rozsó haza, és hova kerül? Mutánsvilág! Na, az szerintem ütős lett volna!

balogh44: Te még hiszel a csodákban?  ;D Amikor már Singer a saját DoFP filmje több jelenetét semmibe veszi a következő Apokalipszisnél? Én jót ettől már nem várok.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14311 Dátum: 2016. október 23. - 19:07:32 »
Plusz, ezzel a nagy Hugh = WOlverine imádattal, szépen lőttek egy öngólt, hogy a legnépszerűbb mutáns (valszeg akkor már a filmekben is) nem kerülhet bele a következő filmekbe... nélküle megint lagymatag lesz/lehet az egész...  :hehe:

Logan 3-al szépen lekellene zárni, és újra indítani az egészet, és ha a Fox ne lenne hülye, beállna a Sony mögé és próbálna a Marvellel megegyezni... mert amit művelnek, az nem épeszű... teljesen szétbarmolják az egészet és elérik, hogy a nézők az XMen filmek láttán csak legyintsenek...  :roll:

SZerk:
Hopp, a Deadpool "botrányról" most jöttek friss infók:
Úgy néz ki télleg Kábel megszemélyítőjén volt a vita... meg még egy két apróság, amit nem részleteztek. (én már olvastam olyat is, hogy Miller jobban elakarta volna helyezni Deadpoolt az Xmen világában, hú az mekkora poén lett volna, báááár, hogy az megint bekavart volna az ingatag idővonalnak, az hétszentség ;D   bár jó lett volna látni egy Rozsomákos cameot, de akkor Hugh kijelentése folyamán már erre sincs lehetőség... ez meg csak most tudatosult bennem...  :'( )
http://www.puliwood.hu/hirek/deadpool-2-tim-miller-20161023-219082.html
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 23. - 19:28:23 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #14312 Dátum: 2016. október 24. - 07:43:33 »
Plusz, ezzel a nagy Hugh = WOlverine imádattal, szépen lőttek egy öngólt, hogy a legnépszerűbb mutáns (valszeg akkor már a filmekben is) nem kerülhet bele a következő filmekbe... nélküle megint lagymatag lesz/lehet az egész...  :hehe:
Ennek ékes bizonyítéka az, hogy az utóbbi 8 X-men filmből pont az a kettő lett a legjobb, amelyikekben egyáltalán nem szerepelt Wolverine. :lol:
Számomra ez már követhetetlen.
Lassan kiadhatnának egy könyvet az egész kulimajszról.
Nagyon rövid könyv lenne, két szóból állna. :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 24. - 07:45:42 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #14313 Dátum: 2016. október 24. - 08:35:56 »
Jah, és a kaszákinál még is azok szerepeltek a leggagyibbúl...  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #14314 Dátum: 2016. október 24. - 08:54:43 »
Igen, az egyik a kettő közül az eddigi legsikeresebb "X-men" film. :hehe:
És eddig a The Wolverine szerepelt mind körül a leggyengébben. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2016. október 24. - 08:56:26 írta Todd »

BuB

• Pókfej
« Válasz #14315 Dátum: 2016. október 24. - 10:34:46 »
Melyik a legsikeresebb XMen, amiben nem szerepelt Rozs?
A First Class rohadt gyengén szerepelt, és az Apo a maga 500 milla körülijéval se mondható a legsikeresebbnek...

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #14316 Dátum: 2016. október 24. - 11:34:52 »
A Deadpool. ;) Amúgy szerintem is a FC és DP sikerült a legjobban a lassan 10 filmet kitevő X-univerzum berkein belül. Mondjuk az FC-ben volt egy kis Rozsi, de a valaha volt legjobb cameo szerintem.  :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14317 Dátum: 2016. október 24. - 11:36:32 »
Nekem még mindig az X2 a kedvenc, meg talán a DOFP, de az is csak valszeg az alapsztori miatt, a múltas részt annyira nem csipáztam...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14318 Dátum: 2016. október 24. - 11:38:27 »
Ennek ékes bizonyítéka az, hogy az utóbbi 8 X-men filmből pont az a kettő lett a legjobb, amelyikekben egyáltalán nem szerepelt Wolverine. :lol:
Ha a Deadpoolt beleszámítjuk, melyik volt a másik?

Todd

• Pókfej
« Válasz #14319 Dátum: 2016. október 24. - 12:46:33 »
Melyik a legsikeresebb XMen, amiben nem szerepelt Rozs?
Hát az a spin-off film, amiben túl sok X-men sem volt, a Deadpool.
Ha a Deadpoolt beleszámítjuk, melyik volt a másik?
A First Class. Számomra az X3-at követő időszakból az volt a legjobb.