Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312962 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14340 Dátum: 2016. november 09. - 21:08:20 »
Olvastem ezt a remek hírt és azt gondolom ha eddig csak szimplán rossz adaptációkat csináltak, akkor mostantól készüljünk fel a nézhetetlen kategóriára :hehe: Tévedés ne essék tök jó terveik vannak a jövőre nézve lásd New Mutants, X Force viszont már most látni,hogy amint elkezdenek rajta dolgozni a végeredmény ugyanolyan vállalhatatlan lesz mint az X-Men Apokalipszis. Ezek után mégis milyen idővonalra számíthatunk? Főleg ha beleszámítjuk a folyton különcködő Wolverine spinoffot ami újfent a jövőben fog játszódni ;D Továbbá mi értelme van annak a nyomorult Gambit múvinak? Sokkal ésszerűbb lenne egy Gambit & DeadPool team up-ot készíteni az legalább vicces és akciódús lenne!

BuB

• Pókfej
« Válasz #14341 Dátum: 2016. november 09. - 22:00:44 »
Vaaagy egy Gambit & Vadóc  ;D bár azt lehet majd Axel Braun filmesíti meg...  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #14342 Dátum: 2016. november 10. - 07:53:32 »
Hogy ebből, hogy lesz megint egy normális idővonal...  :hehe:
Mi az, hogy megint, mikor volt? Utoljára az X3 idején. :lol:
Valszeg a Rozs 3 után... én is úgy tettem, hogy Hugh-al vége egy érának, lehet vele el is köszönnek a régi Xmentől...
A régi X-mentől hamarabb elköszöntünk, mint Rozsitól, már az X3-al, a Days of is már csak egy jutalomjáték volt nekik, egy Epilógus.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14343 Dátum: 2016. november 13. - 16:54:31 »
OMFG!  :oh:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #14344 Dátum: 2016. november 13. - 20:39:24 »
Ez miért is 'OMFG" ? A AGITS egyike azoknak a rendkívül kevés anime alkotásnak amit ismerek és kedvelek, de nem ájultam el a trailer-ben látható Scarlett-töl a  testhezálló CGI rucijában. Értem Én hogy Major nem meztelen mint a 95-ös alkotásban (pölö mikor leugrik a tetőről ),de az jelenet, épp attól szép itt meg csak hatásvadász,ami 3D-ben tyűha lesz.A látványvilágból se látni sokat, az hogy lekoppintott néhány jelenetet az anime-böl nekem még nem indok hogy eldobjam az agyam.
« Utoljára szerkesztve: 2016. november 13. - 20:55:05 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14345 Dátum: 2016. november 13. - 23:59:16 »
Ez miért is 'OMFG" ?
Mert nekem tetszett.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #14346 Dátum: 2016. november 14. - 08:05:40 »
Ja, az akkor OMFG.  :D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14347 Dátum: 2016. november 14. - 08:45:15 »
Nekem tetszett az előzezes és sztem nagy szám, h a GITS-ből filmet csináltak. Már a hír is, hogy lesz, ilyen WTF! érzés volt. Aztán lesz amilyen lesz, ennek van értelme, nem úgy mint remakeelni filmes klasszikusokat, mint pl Total recall vagy BenHur. Most komolyan megnézte azt valaki?
Az agyam akkor fogom eldobni, amikor az Alita: the battle angel-ből csinálnak filmet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14348 Dátum: 2016. november 14. - 11:25:24 »
Azért baromi nagy tisztelettel nyúlnak az alapanyaghoz... rengeteg elem visszaköszön az animéből...
Kapásból itt van a nyitójelenet, emlékeim szerint egy az egyben átvették, ami a legszebb, hogy a zenét is... pedig sokan nyafogtak miatta, és erre tessék...  :o

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14349 Dátum: 2016. november 14. - 11:58:01 »
Azt minimum elvárom h lemásoljanak ikonikus jelenteket. Vagy inkább h ne hagyják ki őket. Bene lesz a nyitójelenet,  a házról leugrós,  a pocsojában láthatatlanul harcolós. Remélem a tankos is a végéről.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14350 Dátum: 2016. november 14. - 15:24:58 »
Na de mi lesz a címe?

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14352 Dátum: 2016. november 14. - 18:54:02 »
Na de mi lesz a címe?
Ghost in the shell.
Vagy hogy érted?

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #14353 Dátum: 2016. november 14. - 18:58:45 »
a pocsojában láthatatlanul harcolós.

Az előzetesnél egyedül ez a jelenet zökkentett ki. ScarJo-n úgy fest egyelőre a cgi testszíne, mint egy harisnyaruha lenne csak rajta és nem az android testének a része volna. Ez eléggé zavarja a szemem. Valószínűleg még fognak ezen javítani a bemutatóig.  :-\

Nálam is a fő inkább, milyen lesz a mozi végül.

Na de mi lesz a címe?
Ghost in the shell.
Vagy hogy érted?

Magyarul alcímként vagy tükörfordításként is fel van tüntetve az animénél, mint: Páncélba zárt szellem
« Utoljára szerkesztve: 2016. november 14. - 19:02:56 írta BlackArrow »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14354 Dátum: 2016. november 14. - 19:12:47 »
Ja értem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #14355 Dátum: 2016. november 16. - 06:52:17 »
Amúgy én az animeben sem tudom eldönteni hogy ott pucér vagy valami van rajta. Mert valami illesztések latszódnak, és a mellbimbói is színtelenek míg a nyitó jelenetben teljesen emberszerű.  :headscratch:
De lehet egyszerűen a stílus más.
Viszont itt ez a Barbie baba test tényleg furcsább mint egy animében.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #14356 Dátum: 2016. december 05. - 11:53:51 »
Guardians 2 második trailer:

https://youtu.be/dW1BIid8Osg

« Utoljára szerkesztve: 2016. december 05. - 11:56:30 írta coleman »

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #14357 Dátum: 2016. december 05. - 15:28:01 »
Nekem az 1. marhára nem tetszett.Ezt lehet meg sem nézem. :nemtudom: :roll:
BATMAN,Spawn,Star Wars

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #14358 Dátum: 2016. december 05. - 18:17:51 »
Az első mozi nekem se jött be. Rajzflmsorozat mindenképpen jobb és az RTL Spike-nak köszönhetően minden hétvégén vannak részek magyarul. A második mozit is végig nézem, akármilyen lesz.

Utóbbi évek képregényfilm terméséből a két élőszereplős TMNT volt a leggyengébb számomra, a tavalyi F4-et nem számolom. És még Bay TF tűzijátékait is sikerült alulmúlnia szépen.

balogh44

• Thanos
« Válasz #14359 Dátum: 2016. december 05. - 20:00:58 »
Érdekesek vagytok, az utóbbi évek legjobb Marvel filmjéről beszéltek így! De hát ez van, nem tetszhet mindenkinek. ;D
Plusz ennek a filmnek volt a legjobb, leghatásosabb zenéje az összes Marvel film közül! Remélem ugyan az lesz a zeneszerző majd a 2. résznél is. Plusz még izgalmasabb lesz az egész, kiderülnek dolgok benne Quill apjáról is, jó lesz.... ;)