Ütős kis trailer.

Tényleg elképesztő, mennyi karakter lesz ebben a filmben.

(Szerintem a DC fejesei most izzadtak le.

)
Thanosnak miért nincs sapka a fején? Megfázik!
Mivel Thanos nyáron támadja meg a Földet, így a 40 fokban túl meleg lenne neki a sisak.

Láthatóan a strandrucijában jön a Földre.

De ha már így szőrszálhasogatunk, nekem az tűnt fel, hogy nem kék a szemszíne, mint a korábbi filmekben.

Egyébként én arra leszek kiváncsi vele kapcsolatban, hogy mennyit gyengítenek a kesztyű hatalmán a képregényhez képest. Mert a képregényben tényleg nem volt ellenfele. Bár gondolom itt is majd trükkel fogják legyőzni.
A Halál Úrnőhöz fűződő szerelmi szál benne lesz a filmben?

Illetve kiváncsi leszek, a Gauntlet sztorijából mennyit emelnek át. Ha itt is kiírtaná egy csettintéssel a fél univerzumot, az nagyon badass lenne.

Most még öröm, de nagyon remélem, hogy nem lesz rajta sokáig, a végére megsemmisül. Rohadtul nem tetszik, hogy Pókemberre ilyen high-tech Vasember ruhákat erőltetnek, és közben maga a lényege elveszik.
Hát igen. De itt rá lehet fogni, hogy jön a megagiganagy fenyegetés, ezért kell a full páwör.
Nekem annyi a bajom a Vaspók ruhával, hogy nagyon látszik, hogy CGI, illetve kicsit túltolták a dizájnját. De a funkciókat tekintve már az alap pókszerkó is túl volt tolva.