Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1309429 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

coleman

• Bűnölő
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #14500 Dátum: 2017. november 29. - 17:03:28 »
Elég beszédes trailer. Szóval úgy néz ki, hogy kb. a film végére áll össze a kesztyű. Ennyit arról, hogy a 19-es Avengers nem az Infinity Gauntlet sztorit viszi. Várom Nebulát :D Esetleg 19 elejére a M+-ba egy jó Thanos Quest?

Btw végre valami pókösztön. Kíváncsi vagyok, foglalkoznak-e vele többet akár a Bosszúállókban, akár a későbbi pók filmekben.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14501 Dátum: 2017. november 29. - 17:30:35 »
NAgyonjóóó! "Volt egy kisebb orgazmusom", hogy monica Gellert idézzem XD
VASPÓK RUHA!
Özvegy miért szőke? Thanosnak miért nincs sapka a fején? Megfázik! Vízió embör???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14502 Dátum: 2017. november 29. - 18:00:56 »
Esetleg 19 elejére a M+-ba egy jó Thanos Quest?
Nem hinném, legalábbis akkor biztosan nem. Akkor már inkább a 4. film idejére.
Idézet
Btw végre valami pókösztön.
Az tényleg jó volt! :) Bár egy harc közben nehéz észrevenni, hogy épp libabőrös lettél.  :D
NAgyonjóóó! "Volt egy kisebb orgazmusom", hogy monica Gellert idézzem XD
:D Ő jóóóó!
Idézet
Özvegy miért szőke?
Az nekem is fura. Mintha az az ál-Özvegy lenne, aki a Káoszban volt.
Idézet
Thanosnak miért nincs sapka a fején? Megfázik!
Azért gyűjti a gyémántokat, hogy varázsoljon sapit magának. Gondolom, a film végére felveszi majd.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14503 Dátum: 2017. november 29. - 18:17:14 »
Korábbi filmekben volt ksisakja. Amikor csak ült a székben.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14504 Dátum: 2017. november 29. - 19:28:32 »
A rendezők nyilatkoztak vmit anno hogy miért nincs Thanos a páncéljában... mintha az rémlene, hogy mivel a kövek nála lesznek, nem kell neki?  :headscratch: De hát itt még nincsenek nála...szval furi...
Hát, nem tom, szép, impozáns trailer, de én még mindig félek a túlzsúfoltság miatt.. ennyi hőskarakter, és akkor még a gonoszt is bekellene mutatni... azért nagyon bízom a Russo tesókban, mégiscsak a két legjobb Marvel filmet tették le eddig az asztalra..

A filmet én meg pöttyett féltem... mármint most csupa ilyen egekbe magasztaló kommentet lehet olvasni, anno az Utlronnál is ez volt, aztán sorba jöttek a fikázások... k#rt@ nagy lesz az elvárás... nehogy aztán nagy pofára esés legyen...  ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14505 Dátum: 2017. november 29. - 19:37:10 »
Tényleg elég pőrén van. Nem csak a sisak, de a vállvért sincs.. Majd felveszi később..

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #14506 Dátum: 2017. november 29. - 19:47:09 »
A filmet én meg pöttyett féltem... mármint most csupa ilyen egekbe magasztaló kommentet lehet olvasni, anno az Utlronnál is ez volt, aztán sorba jöttek a fikázások... k#rt@ nagy lesz az elvárás... nehogy aztán nagy pofára esés legyen...  ;D

Utoljára Vasember 3 után estem pofára. Az tényleg csalódás volt. Közben Shane Black sem tegnap kezdte a szakmát.  Russo tesók viszont teljes bizalmam élvezhetik. Nem hiszem, elrontanák.  ;D

Ütősebb előzetesre számítottam őszintén. Összességében minden benne van, ami kell. Már a korai banner-poszteren furcsa volt Thanost sisak nélkül látni.

« Utoljára szerkesztve: 2017. november 29. - 19:50:04 írta BlackArrow »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #14507 Dátum: 2017. november 29. - 19:49:49 »
Nem hinném, legalábbis akkor biztosan nem. Akkor már inkább a 4. film idejére.

19 eleje már a 4. film környéke, tavaszra ígérik. Legalább nem kell sokat várni - mozis mércével.

Engem Thanos ebben a szerkóban leginkább a földműves verziójára emlékeztet, de biztos csak a sisak miatt.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #14508 Dátum: 2017. november 29. - 20:00:12 »
Özvegy miért szőke? Thanosnak miért nincs sapka a fején? Megfázik! Vízió embör???
Az Özvegyék "inkognitóságban" vannak, tudod a Polgárháború vége óta. Elvileg körözöttek (nem a kaja ;D), ezért van gondolom Kapinak is szakálla. Tonyéknak el kellene kapni őket, ha találkoznak, ugyanaz a felállás, mint ahol most a magyar kiadásban tartunk.
Szerintem ez egyfajta adózás a Végtelen Háborúnak, ahol levetette a harci gúnyáját, abban nézett ki így.
Vízió meg szerintem olyan fejlett android, hogy simán tud emberi alakot is ölteni.

Idézet
VASPÓK RUHA!
Most még öröm, de nagyon remélem, hogy nem lesz rajta sokáig, a végére megsemmisül. Rohadtul nem tetszik, hogy Pókemberre ilyen high-tech Vasember ruhákat erőltetnek, és közben maga a lényege elveszik. Egy ilyen ruhában bármelyik barom is tudna szuperhősködni, mindenfajta extra funkciókkal. Akkor minek bele Pókember?

Az biztos, hogy rohadt magasak lesznek az elvárások, aminek már most lehetetlen megfelelni... kb. olyan ez, mint a Star Wars-nál már, a nézők egy részének úgyse fog tetszeni valamiért. Lényeg hogy a döntő többség szeresse.
« Utoljára szerkesztve: 2017. november 29. - 22:12:17 írta petshop »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14509 Dátum: 2017. november 29. - 20:39:52 »
Ez a Thanos-os értekezésetek olyan, mint a viccben: "ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért..."  ;D
Nekem is tetszett az előzetes. Jó film lesz ez.  :brow:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #14510 Dátum: 2017. november 29. - 21:10:51 »
Vasembernek milyen szép míves páncélja van. Íves formák, nem olyan szögletes mint volt.
És észrevettétek, hogy világító ARC reaktor van a ruháján, amikor nincs rajta a páncél? Meg valami furcsa kapucnis ruha, ami olyan funkcionális valaminek tűnik, mint a motoros dzseki.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14511 Dátum: 2017. november 29. - 21:48:03 »
Ütős kis trailer. :) Tényleg elképesztő, mennyi karakter lesz ebben a filmben. :D (Szerintem a DC fejesei most izzadtak le.  :lol: :hehe: )
Idézet
Thanosnak miért nincs sapka a fején? Megfázik!
Mivel Thanos nyáron támadja meg a Földet, így a 40 fokban túl meleg lenne neki a sisak. ;D Láthatóan a strandrucijában jön a Földre.  ;D De ha már így szőrszálhasogatunk, nekem az tűnt fel, hogy nem kék a szemszíne, mint a korábbi filmekben. :D

Egyébként én arra leszek kiváncsi vele kapcsolatban, hogy mennyit gyengítenek a kesztyű hatalmán a képregényhez képest. Mert a képregényben tényleg nem volt ellenfele. Bár gondolom itt is majd trükkel fogják legyőzni.

A Halál Úrnőhöz fűződő szerelmi szál benne lesz a filmben? :D Illetve kiváncsi leszek, a Gauntlet sztorijából mennyit emelnek át. Ha itt is kiírtaná egy csettintéssel a fél univerzumot, az nagyon badass lenne. :ohmy: :)

Most még öröm, de nagyon remélem, hogy nem lesz rajta sokáig, a végére megsemmisül. Rohadtul nem tetszik, hogy Pókemberre ilyen high-tech Vasember ruhákat erőltetnek, és közben maga a lényege elveszik.
Hát igen. De itt rá lehet fogni, hogy jön a megagiganagy fenyegetés, ezért kell a full páwör.
Nekem annyi a bajom a Vaspók ruhával, hogy nagyon látszik, hogy CGI, illetve kicsit túltolták a dizájnját. De a funkciókat tekintve már az alap pókszerkó is túl volt tolva.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14512 Dátum: 2017. november 29. - 21:51:18 »
A Halál Úrnőhöz fűződő szerelmi szál benne lesz a filmben? :D Illetve kiváncsi leszek, a Gauntlet sztorijából mennyit emelnek át. Ha itt is kiírtaná egy csettintéssel a fél univerzumot, az nagyon badass lenne. :ohmy: :)
Hogy ez hogy nem jutott eszünkbe! Meg fogja tenni! Így lehet elérni, hogy a bemutatott szuperhősök fele ne szerepeljen a filmben, csak cameo szerepben. Máris fele annyi karaktert kell irányítani a filmben! Mekkora húzás lenne!  :D És milyen érzelmi töltés a filmnek, a szereplőknek, hogy hirtelen meghal minden második barátjuk.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14513 Dátum: 2017. november 29. - 21:55:04 »
Durva lenne, főleg a laikus nézőknek, akik nem ismerik a képregény sztoriját. :D Aztán a végén Warlock úgyis mindent visszacsinálna a kesztyűvel. ;D :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #14514 Dátum: 2017. november 29. - 22:06:15 »
De Warlock itt nem lesz benne...  :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #14515 Dátum: 2017. november 29. - 22:21:24 »
Nem, de az IW második részében felbukkanhat. (Bár ki tudja, lehet már ebben a részben is lesz cameoja.) Nekem fura lenne, ha pont őt hagynák ki ebből a sztoriból, bár az is igaz, hogy a képregénnyel ellentétben itt nem birtokol Végtelen Követ. De miért vezették volna fel a karakterét a Galaxis Őrzői 2. stáblista utáni jelenetében (remélem ez nem nagy spoiler már...), ha pont a legnagyobb őt érintő sztoriba nem rakják bele?   

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #14516 Dátum: 2017. november 29. - 22:24:46 »
A korábbi hírek nagyon azt akarták elhinteni, hogy a Galaxis őrzői vol. 3-ig nem fog szerepelni. Lehet, arra céloztak, ott fogják kibontani végül a karakterét.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #14517 Dátum: 2017. november 29. - 23:52:27 »
Megoldhatják mással is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #14518 Dátum: 2017. november 30. - 09:13:11 »
Csak kérdés, hogy azok a  nézők  akik azt várják, hogy itt mekkora zúzás lesz, fogják-e értékelni azt, hogy Thanos végül kihátrál és leteszi a kesztyűt és nem igen lesz akkor zúzás, inkább  beszédes összecsapás lesz helyette...

coleman

• Bűnölő
« Válasz #14519 Dátum: 2017. november 30. - 11:57:26 »
Egyrészt szerintem a történet csúcspontja, amikor lemészárolja a hősöket, és nagyon meglepődnék, ha nem csinálnának meg a filmben egy nagyon hasonló részt. Vagyis bőven van zúzás, amit be lehet tenni.

Másrészt a filmekben enyhén szólva nem ragaszkodnak túlságosan az eredeti sztorivonalhoz, úgyhogy nem kell félni. Úgy fogják csinálni, hogy (viszonylag) jó legyen.