Valóban nem egy sokdimenziós szereplő, de azért a legtöbb pókellenség sem az. MOndjuk egy Skorpió valami nagyon izgalmas szereplő? Vagy Kraven az volt JMD előtt?
Kraven valóban a legkevésbé volt az. Az eredeti célja jó volt, hogy minden vadat legyőzött és nem tudta elviselni, hogy van egy, amit nem tud, de ez hamar elfáradt, és nem tudták új dimenzióba vinni, amíg nem jött JMD, aki gyakorlatilag ugyanezt a klasszikus célt fejlesztette tovább mesteri szinten. A Skorpióval viszont nem értek egyet, mert ő ugye eredetileg egy kissé mulya detektív volt, ami kiindulópontnak jó, hogy miért éppen ő. De benne mindig jó volt, hogy nem elsősorban Pókembert akarta kinyírni, hanem Jamesont is, aki Skorpióvá változtatta, és időnként nem tudtuk, hogy most drukkoljunk neki, vagy se.

Ráadásul mindig érdekes volt, hogy Pókember halálra vereti magát vele, csak hogy megvédje JJJ-t, akit ő is utál. Szóval a Skorpió szerintem tuti, csak most, hogy belőle is Venom lett, újra csak egy agyatlan senki lett.

Amúgy meg a filmes Venom még azt a keveset is elvette a figurábol, ami volt benne, mert ügye Eddie egy szánalmas hülyegyerek lett,
Ebben egyetértünk.
Sam is utállja, nem is akarta beletenni a filmjébe, te is utállód
Á, tévedsz, én nem utálom. Az első megjelenése még tetszett is, csak egyszerűen túlhasználták. Ha valakit kifejezetetten nem csípek, az Carnage. Na ő a legbénább karakterek egyike a világon. Az a "háhá, de gonosz vagyok!" a sok vérontás dacára is 10 éves színvonal.
Jókor jelent meg, és McFarlane.
Ott a pont.