Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1314158 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #4100 Dátum: 2009. május 29. - 21:26:58 »
Hát, mivel eredetileg egyáltalán nem őt szánták Venomnak, és utólag próbálták felépíteni a karaktert, nem csodálom.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4101 Dátum: 2009. május 29. - 21:43:24 »
A "nem őt szánták"-at úgy írod, mintha Eddie már egy ismert karakter lett volna előtte is.  :nezze:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4102 Dátum: 2009. május 29. - 22:00:27 »
Eredetileg meg egy teljesen új karakter lett volna, ráadásul nő, úgyhogy ebből a szempontból lényegtelen. A különbség az, hogy neki már lett volna egy kidolgozott háttértörténete, és némileg jobban megindokolt motivációja (bár vhogy az is olyan jellegzetesen pókemberes nekem). Brocknál mindenzt sebtiben vagy utólag kellett csinálni, ami mindig rajtahagyja a nyomát a karakteren.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4103 Dátum: 2009. május 29. - 22:34:49 »
Megint egy szokott kör.
Valóban nem egy sokdimenziós szereplő, de azért a legtöbb pókellenség sem az. MOndjuk egy Skorpió valami nagyon izgalmas szereplő? Vagy Kraven az volt JMD előtt? Egyáltalán nem. Ugyanazt az unalmas szöveget nyomatták mindig, minden részben. Hozzájuk képest Brock a ferde erkölcseivel még "mély" karakter. Kravenből is JMD csinált egy nagyon jó figurát, akiket nem vett kézbe azok maradtak egydimenziósak.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #4104 Dátum: 2009. május 30. - 09:33:58 »
Venomból nem is lehet kihozni semmit.  :uhoh:
Ezt én el is tudnám fogadni, de akkor mégis mi a rák tette őt az egyik legnépszerübbb (ha nem a legeslegnépszerübb) főgonosszá?
Akkor mégiscsak van benne valami. Meg ügye a Pók rajzfilmben is kifejezetten jól tudták megirni Brock karakterét, mert ott nem spontán bukkant fel.
Amúgy meg a filmes Venom még azt a keveset is elvette a figurábol, ami volt benne, mert ügye Eddie egy szánalmas hülyegyerek lett, és Venom torz erkölcsrendje is ugrott a levesbe. És miért, hogy századszorra is elrabolják MJ-t.
Amúgy meg mondjuk valaki, aki nem szereti Venomot nem is csoda, hogy nem tud kihozni belőle semmit. Sam is utállja, nem is akarta beletenni a filmjébe, te is utállod, és ezért nem zavar, hogy kiherélték, de attol még nem feltétlenül a karakter hibája mindez.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 30. - 12:29:25 írta Todd »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4105 Dátum: 2009. május 30. - 10:45:17 »
Meg ügye a Pók rajzfilmben is kifejezetten jól tudták megirni Brock karakterét, mert ott nem spontán bukkant fel.
Igen, erre én is emlékszem. Már a rajzfilm első részében felbukkant, azután folyamatosan fel-fel bukkant, és csak azután kapta meg a szimbiótát.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4106 Dátum: 2009. május 30. - 11:11:49 »
Idézet
Ezt én el is tudnám fogadni, de akkor mégis mi a rák tette őt az egyik legnépszerübbb (ha nem a legeslegnépszerübb) főgonosszá?
Jókor jelent meg, és McFarlane. Nemhiába van az, hogy amint elmúltak a kilencvenes évek a kérpegényekből is, és amint a történetek másról is elkezdtek szólni, mint hogy fogat csikorgatunk és testépítőpózokban nyomjuk a kőkemény belső monológokat, amik nem szólnak semmiről, venom népszerűsége is leesett a béka feneke alá. Általános (és nagyszámú) képregényes szavazásokon/felméréseken évek óta elég alacsonyan végzi. (olyat is látta, ahol Layla Miller megelőzte, pedig azt a karaktert erdetileg azért találták ki, hogy egy teljesen megrekedt cselekményszálat egyetlen jelenetben kimozdítson, aztán eltűnjön, annyira nem volt smmiféle története.) Az Image-generáció szereti még, meg McFarlane pár tucat megrögzött rajongója - no offense.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4107 Dátum: 2009. május 30. - 12:14:02 »
Valóban nem egy sokdimenziós szereplő, de azért a legtöbb pókellenség sem az. MOndjuk egy Skorpió valami nagyon izgalmas szereplő? Vagy Kraven az volt JMD előtt?
Kraven valóban a legkevésbé volt az. Az eredeti célja jó volt, hogy minden vadat legyőzött és nem tudta elviselni, hogy van egy, amit nem tud, de ez hamar elfáradt, és nem tudták új dimenzióba vinni, amíg nem jött JMD, aki gyakorlatilag ugyanezt a klasszikus célt fejlesztette tovább mesteri szinten. A Skorpióval viszont nem értek egyet, mert ő ugye eredetileg egy kissé mulya detektív volt, ami kiindulópontnak jó, hogy miért éppen ő. De benne mindig jó volt, hogy nem elsősorban Pókembert akarta kinyírni, hanem Jamesont is, aki Skorpióvá változtatta, és időnként nem tudtuk, hogy most drukkoljunk neki, vagy se.  ;D Ráadásul mindig érdekes volt, hogy Pókember halálra vereti magát vele, csak hogy megvédje JJJ-t, akit ő is utál. Szóval a Skorpió szerintem tuti, csak most, hogy belőle is Venom lett, újra csak egy agyatlan senki lett.  :drying:
Amúgy meg a filmes Venom még azt a keveset is elvette a figurábol, ami volt benne, mert ügye Eddie egy szánalmas hülyegyerek lett,
Ebben egyetértünk.
Idézet
Sam is utállja, nem is akarta beletenni a filmjébe, te is utállód
Á, tévedsz, én nem utálom. Az első megjelenése még tetszett is, csak egyszerűen túlhasználták. Ha valakit kifejezetetten nem csípek, az Carnage. Na ő a legbénább karakterek egyike a világon. Az a "háhá, de gonosz vagyok!" a sok vérontás dacára is 10 éves színvonal.
Jókor jelent meg, és McFarlane.
Ott a pont.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4108 Dátum: 2009. május 30. - 12:27:55 »
Jókor jelent meg, és McFarlane. Nemhiába van az, hogy amint elmúltak a kilencvenes évek a kérpegényekből is, és amint a történetek másról is elkezdtek szólni, mint hogy fogat csikorgatunk és testépítőpózokban nyomjuk a kőkemény belső monológokat, amik nem szólnak semmiről, venom népszerűsége is leesett a béka feneke alá.
Mondjuk én nem is olvastam egy darab Venom képregényt se azóta (gondolom nem is sokról maradtam le).
Amúgy meg elmúltak a 90-es évek, azt a rohadt életbe, én még a 80-as évek végét se tudtam feldolgozni...
Á, tévedsz, én nem utálom. Az első megjelenése még tetszett is, csak egyszerűen túlhasználták.
Ebben mondjuk sok igazság van.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4109 Dátum: 2009. május 30. - 15:04:03 »
Azért nem olvastál, mert igazság szerint miután elmúlt a láz, és a rajongói vélemények se követelték folyton, a szerkesztőség is úgy gondolta, hogy hanyagolni kéne. Ezért volt úgy, hogy Millar megöli Brockot, de a végén mégis meggondolták magukat, és jött ez az Anti-Venom-izé.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4110 Dátum: 2009. június 01. - 20:48:21 »
Laura Donner Schuler akit több képregényfilm miatt is szokás szidni vagy éppen magasztalni, bejelentette, hogy Bryan Singer fogja rendezni az X-Men Origins: Magneto filmet.
Szerk: legalábbis a stúdió és ő is benne lenne.
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 01. - 20:51:45 írta Ben Reilly »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4111 Dátum: 2009. június 01. - 20:58:09 »
Naaaa...ezerszer jobb mint goyer, mert az a pali írónak lehet egész jó, de rendezőként borzalmas.
ha Synger rendezné, még ha nem is lesz hűdejó, biztosan jobb lesz mint a Wolvie film.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #4112 Dátum: 2009. június 01. - 21:06:51 »
Húúú de király :oh:
Imáim meghalgattak, Singer visszatért az Xekhez.
Remélem a Wolverine 2-re is leszerződtetik.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4113 Dátum: 2009. június 01. - 21:47:24 »
Még ez se biztos, szóval ne éld bele magad.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4114 Dátum: 2009. június 01. - 22:12:39 »
Ez egy jó hír, nagyon örülök. :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4115 Dátum: 2009. június 02. - 05:57:40 »
Singert meg kéne kövezni amiért inkább Szupi-t akart készíteni mint XIII-at...  :wolverine:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4116 Dátum: 2009. június 02. - 12:18:43 »
Hm? Milyen XIII-at? Abból vmi kanadai minisorozat volt csak, moziról nem tudok, hogy akartak. Vagy igen?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4117 Dátum: 2009. június 02. - 12:40:56 »
Azért nem Singer rendezte az X-men3-at mert inkább Szupermen Visszatérrel égette magát.   :( Őedig nagyszerű trilógia lehetett volna belőle ha marad.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4118 Dátum: 2009. június 02. - 12:45:06 »
Ja, hogy az X3, nem a XIII. Így már értem, jól van.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4119 Dátum: 2009. június 02. - 16:49:38 »
Hehh, gaby, tudod a Cavinton... ;) ;D
Amúgy én már magának a Magneto filmnek sem tudom, hogy örüljek-e, vagy nem. A karaktert nem annyira kedvelem, és ez ugye végig őróla fog szólni. :roll: :uhoh: