Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319946 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5540 Dátum: 2010. április 26. - 11:17:36 »
Valószínűleg nem Nicolas Cage fogja játszani Johnny Blaze-t a Szellemlovas folytatásában.
Mondjuk ezt ki lehetne kerülni úgy, hogy a filmben is behozzák Dan Ketch karakterét és majd a 3. részben összefut Blaze-el.
Egy Doktor Strange filmet 40 millióból lehetetlen kihozni. Az ő története legalább egy Batman Begins szintű dolog.  :stupid:
Igen Dr. Strange megérdemelne egy normális adaptációt, valami olyasmi kaliberű kellene, mint az új film, a mágus tanítványa vagy micsoda.
Edgar Wright szerint az év végén vagy jövő év elején láthatnak hozzá a Hangya előkészületeihez, akárhogy is lesz mindenképpen a Bosszú Angyalai film után fogják bemutatni.
Na ez az amivel fogalmam nincs mit fognak kezdeni. Még épkézláb ötletem sincs, hogy miről is szólhatna egy Hangya film, talán Ultron lesz benne az ellenség? Más nagyon nem jut eszembe.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 29. - 07:54:19 írta holloo »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5541 Dátum: 2010. április 26. - 11:19:10 »
Érdekes hírek, köszi Ben!

Már régóta várom a Szellemlovas folytatását. Sajnálom, hogy Cage nem lesz benne. Nekem nagyon tetszett az első részben.
A Póknő film nem rossz ötlet és ez a lány illene is a szerepre. És lehetne végre egy normális szerepe is a High School Musical után.
Igazából minden képregény adaptációt szívesen nézek. A Doktor Strange - nek is örülnék, bár ha nem áldoznak megfelelő összeget, könnyen eltudják szarni.
Kérdés volt eddig, hogy Hulk benne lesz e a BA filmben? :o Azért ez nem kérdés ne haragudjatok. Hulk nélkül nincs BA.
Hangya... hát majd meglátjuk, még odébb van.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5542 Dátum: 2010. április 26. - 11:22:17 »
Edgar Wright szerint az év végén vagy jövő év elején láthatnak hozzá a Hangya előkészületeihez, akárhogy is lesz mindenképpen a Bosszú Angyalai film után fogják bemutatni.
Na ez az amivel fogalmam nincs mit fognak kezdeni. Még épkézláb ötletem sincs, hogy miről is szólhatna egy Hangya film, talán Ultron lesz benne az ellenség? Más nagyon nem jut eszembe.

Hangya karakterét sokan tévesen lekicsinylik (  ;D ), de azért mégiscsak ő a Marvel egyik legrégebbi és legsokoldalúbb karaktere, elég csak a rengeteg identitására gondolni. Valamint legalább akkora zseni mint Stark vagy Richards, és nemcsak Ultront lehet felsorakoztatni ellene.  

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5543 Dátum: 2010. április 26. - 11:23:01 »
A Szellemlovas2-t megoldhatnák úgy hogy le sem forgatják...

A Póknőt szintúgy...

Luke Cage film... Na az jöhet. Nem is lenne annyira drága elvégre semmi repülés vagy ilyesmi nem kellene a filmbe  8)

Hulk a Bosszú angyalaiba... Nem is kérdés hogy keeeeeell !  8)

Hangya... Miafenének ? nem hiszem hogy olyan sokat kitudnának belőle hozni, a BA filmben legyen ha annyira akarják de nem kell neki nagyon eredet film, de persze money speak...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5544 Dátum: 2010. április 26. - 14:02:23 »
A Szellemlovasba tényleg behozhatták volna Ketch karakterét...

A Póknő film nem érdekel, ahogy a többi második vonalas hős sem. Mellesleg a Marvel szerintem nagyot fog zakózni velük. Nem hiszem, hogy egy Ka-zar, vagy egy Dr. Strange olyan túl sok embert vonzana a mozikba.

Norton visszatérése meg gondolom attól függ, hogy ki tudnak e békülni vele a stúdió részéről. H nem, akkor az érdekes lesz. Mert okés, hogy CGI, azért ahhoz fel szokták használni a színész mimikáját (mondjuk Hulknál ilyen nem sok van) és a mozgását. Szóval szerintem akkor vagy kapunk egy más kinézetű Hulkot megint, vagy megpróbálják a Norton féléhez elmentett dolgokat felhasználni, de úgy szerintem elég mű lesz a dolog.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5545 Dátum: 2010. április 26. - 14:47:37 »
Norton visszatérése meg gondolom attól függ, hogy ki tudnak e békülni vele a stúdió részéről. H nem, akkor az érdekes lesz. Mert okés, hogy CGI, azért ahhoz fel szokták használni a színész mimikáját (mondjuk Hulknál ilyen nem sok van) és a mozgását. Szóval szerintem akkor vagy kapunk egy más kinézetű Hulkot megint, vagy megpróbálják a Norton féléhez elmentett dolgokat felhasználni, de úgy szerintem elég mű lesz a dolog.

Még Norton sem kellene ahhoz, hogy legyen Hulk a BA filmben, de más színész se aki Bannert alakítaná. Hulk-nak volt olyan időszaka, amikor a zöld óriásként is Banner intelligenciájával rendelkezett, és összetettebb mondatokra is képes volt annál, mint hogy Hulk Smash. Ha ezt ügyesen meg tudják oldani a filmben, nem lehet gond. Hulkot meg úgy is Lou Ferrigno szinkronizálta le az Incredible-ben is, ő meg él hal Hulkért. Elég ha őt megnyerik a dologhoz. Sőt az Incredible-ben nem Norton mozgását modellezték le Hulkhoz, hanem Ferrigno-ét.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5546 Dátum: 2010. április 26. - 15:02:43 »
Csak szerinted ezt győznék pénzzel?
Meg sztem nem is Hulkot kellene ellenfélnek rakni, vhogy már uncsi lenne sztem, két film arról szólt, hogy üldözik, nem kell egy harmadik is... még ha az különlegesebb is lenne, hogy ezúttal szuperszakik nyomulnak utána.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #5547 Dátum: 2010. április 26. - 15:04:48 »
De ki a fene akarná Hulkot ellenfélnek. Ő nem ellenfél, hanem a csapat tagja. :nezze:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5548 Dátum: 2010. április 26. - 15:09:23 »
A franc se tudja ezt még így az elején megmondani. volt hogy csapattag, volt hogy ellenfélnek írták... :roll:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5549 Dátum: 2010. április 26. - 15:11:40 »
Az elején ellenfél volt, aztán besorozták. Ezt a filmben is el tudják játszani. Gondolom biztos bírnák pénzzel, nem 40 millára rakták a limitet a BA filmnél. Inkább az a gáz, hogy túl sok főszereplő van és ez egy filmben azért inkább hátrány, mint előny. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5550 Dátum: 2010. április 26. - 15:22:54 »
Idézet
Sőt az Incredible-ben nem Norton mozgását modellezték le Hulkhoz, hanem Ferrigno-ét.
Na, hát ezt nem tudtam.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5551 Dátum: 2010. április 26. - 16:33:59 »
Inkább az a gáz, hogy túl sok főszereplő van és ez egy filmben azért inkább hátrány, mint előny. ;)
Én ugyanígy gondolom. Ez a film kétesélyes lesz. Vagy nagyon jól eltalálják és elég teret adnak minden karakternek, vagy nagyon elcseszik. Mindenesetre egy jó három órás film lesz. Másképp nem lehetne ennyi karaktert megoldani.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5552 Dátum: 2010. április 26. - 18:07:04 »
Ja, Dan Ketch-csel tényleg áthidalhatnák a témát. :)
Egy Póknő filmből se lehet sokat kihozni, de a kijelölt személy nem annyira rossz hozzá, bár kicsit fiatal.
Nagyon nem hasalhat a Marvel a kisebb filmeknél, ha belövi 50 millára a készítést, annyit a mercsendájzing is visszahoz nekik.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5553 Dátum: 2010. április 26. - 18:43:39 »
Hát azért Joss Whedont ne írjátok le, ha már ő rendezi a BA filmet. Tud azért ő több karakterre összpontosítani.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5554 Dátum: 2010. április 26. - 20:26:35 »
Jonah Hex teaser

A héten jön valami trailer féle is.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5555 Dátum: 2010. április 26. - 20:33:28 »
Azért ez alapján a 10 másodperc után látványosnak tűnik. :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5556 Dátum: 2010. április 26. - 20:47:29 »
10 másodperc alapján a világ LEGsz@r@b és LEGunalmasabb filme is kib.....ul látványos ;)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BuB

• Pókfej
« Válasz #5557 Dátum: 2010. április 26. - 21:20:57 »

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5558 Dátum: 2010. április 26. - 22:02:20 »
Szerintem meg nem is volt kérdéses, hogy a Hulk a csapat tagja lesz és nem az ellenfele. Az Incredible is úgy végződik, hogy Stark kimondja "We're putting together a special team...", illetve ahogy Norton koncentrálás közben azt sugallja, hogy kezdi kontrolálni az erejét. Szerintem ez már rég elvolt döntve,hogy benne lesz a csapatban.  8)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5559 Dátum: 2010. április 26. - 22:09:33 »
Jaj, eddig ebből Vadiúj vadnyugat lesz... poénok nélkül.