Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318741 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5560 Dátum: 2010. április 26. - 22:24:01 »
Ne adja az ég...  :uhoh:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5561 Dátum: 2010. április 27. - 09:23:46 »
Jaj, eddig ebből Vadiúj vadnyugat lesz... poénok nélkül.
Csak nem... :uhoh:

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5562 Dátum: 2010. április 27. - 18:19:50 »
Csak de, Jonah Hexx képregényben kővestern, ez meg itt egy géppuskás ló, hátizé.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5563 Dátum: 2010. április 27. - 18:23:13 »
Ez tiszta és világos hogy a Jonah Hex az.

De aki a Wild wild westre azt mondja hogy az kőwestern arra páran vérdíjat fogunk kitűzni...ű

És az Élve vagy halva klasszikusból csak az utóbbiért fizetünk  :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5564 Dátum: 2010. április 27. - 18:31:41 »
A képregényben kővesztern, a filmben meg steampunkosítják a storyt? Érdekes

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5565 Dátum: 2010. április 27. - 19:49:20 »
Jaj behugyozok.  :lol: Egy riporter a Thor mozi kapcsán megkérdezte a Heimdall-t alakító afro-amerikai Idris Elba-tól, hogy mi a véleménye arról, hogy egy északi - vagyis fehér - harcost fehér színész helyett egy néger színész alakít. Elba a következőt válaszolta:
"Hang about, Thor's mythical, right? Thor has a hammer that flies to him when he clicks his fingers. That's OK, but the colour of my skin is wrong?"
 :lol: Hatalmas arc. Igaz, hogy láthatóan lövése sincs a képregényekről, de attól még arc.  :)
http://blogs.coventrytelegraph.net/thegeekfiles/2010/04/idris-elba-hits-out-at-race-ro.html

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5566 Dátum: 2010. április 27. - 19:53:17 »
Mondjuk tényleg fura, ha egy viking isten afrikai.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5567 Dátum: 2010. április 27. - 19:59:20 »
Heimdall az Asgardra vezető Szivárvány-Híd őrzője, szóval őrülhetünk, hogy nem hupilila, vagy kék mint egy n'avi.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5568 Dátum: 2010. április 27. - 20:14:57 »
Ezeket a karakterlapokat úgy bírom. Meg a rajzokta. Állati merev az egész, de van egy varzsa  :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5569 Dátum: 2010. április 27. - 20:44:13 »
Hú, ezeket imádtam. :D
Régen mindig kivágtam őket, és azzal játszottam (az én kis papírkatonáim ;D) mivel nem volt pénzem figurákra, mondjuk akkoriban még nem is volt itthon semmi olyan.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5570 Dátum: 2010. április 27. - 20:51:12 »
Én is szerettem őket, szerintem tök jók.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5571 Dátum: 2010. április 27. - 21:08:58 »
Nem árt ilyet rajzolni, a kidolgozott karakterről egy képregényrajzolónak, és nézegetni rajzolás közben nehogy lemaradjon valami.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5572 Dátum: 2010. április 27. - 21:49:18 »
Én imádom ezeket :)
bár még kb sohasem rajzoltam ilyet, egy képregény elött, a figuráimat meg kb mindíg csinosítgatom :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5573 Dátum: 2010. április 27. - 22:43:34 »
Nincs semmi bajom az afro színészekkel, de miért nem mennek már el a csába? Kingpin után most egy északi isten? WTF? Annál fehérebbet pedig lámpással se találnának.  :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5574 Dátum: 2010. április 27. - 23:50:03 »
De: Vanilla Ice, Eminem... annál nehéz fehérebbet találni.
Amúgy rendezőfüggő. Olyan helyekre is be lehet rakni fekete szereplőket, ahol logika alapján csak fehérek lehetnének (tipikusan például a középkori európai sztorik... és most nem csak a Fuszeklik fejedelmére és a belőle készített Kevin Deszélesahátam Costner-feldolgozásra gondolok), de egy ügyes rendező simán megoldja.
Idézet
Nem árt ilyet rajzolni, a kidolgozott karakterről egy képregényrajzolónak, és nézegetni rajzolás közben nehogy lemaradjon valami.
Amúgy ezért léteznek. Ez is Kirby ötlete volt még régen, vagyis az eredetije onnan ered. Más is használta előtte, de ő tette ki a faliújságra a szerkesztőségben, amikor Amerika Kapitány pajzsát lecserélték a kerekre.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5575 Dátum: 2010. április 28. - 08:30:58 »
talgaby! ezt hogy érted? "Fuszeklik fejedelmére és a belőle készített Kevin Deszélesahátam Costner-feldolgozásra gondolok"   A Kevin Costner féle robinhoodból készült a Fuszeklik fejedelme és nem fordítva. Amúgy az egy jó film. Gondolom rossz mivoltára utaltál a "deszélesahátam" jelzővel. A fekete karakter a filmben meg nem öncélú. Meg van indokolva, ő a mór akivel együtt menekültek valami északafrikai vagy közelkelezi börtönből és rendesen meg is lepődnek az ábrázatán a hideg angliában.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5576 Dátum: 2010. április 28. - 09:28:55 »
Na ja, csak arra utalt gondolom, hogy minden amcsi filmbe kötelező belerakni egy fekete színészt.
És ezt remekül parodizálja ki a " Már megint egy dilis amcsi film" (azthiszem legalábbis abban volt), amikor a házibulira egy másik néger srác is betéved, és az aktuális főszereplő egyetlen néger haverja kikéri magának, hogy mit keres ott, mert ő a film fekete szereplője, a másik néger srác meg nem győz elnézést kérni, hogy oda tévedt. ;D Haláli egy jelenet. :hehe:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5577 Dátum: 2010. április 28. - 10:25:38 »
Na ja, csak arra utalt gondolom, hogy minden amcsi filmbe kötelező belerakni egy fekete színészt.
És ezt remekül parodizálja ki a " Már megint egy dilis amcsi film" (azthiszem legalábbis abban volt), amikor a házibulira egy másik néger srác is betéved, és az aktuális főszereplő egyetlen néger haverja kikéri magának, hogy mit keres ott, mert ő a film fekete szereplője, a másik néger srác meg nem győz elnézést kérni, hogy oda tévedt. ;D Haláli egy jelenet. :hehe:
Az tényleg haláli jelenet:) De a Robin hoodban szerintem nem csak egy kötelező öncélú karakter, hanem nagyon király! És Morgan Freeman nem az a tipikus repperfeka ábrázatú vicces koma, akit nem értek hogy a viharba álmodtak katona szerpre mint pl Vasember1, Transformers1 néger főszereplői.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5578 Dátum: 2010. április 28. - 11:20:40 »
Nos... ennyire hülye nem vagyok, de azért kösz.
Persze normális sem. ;D

És Freeman azért volt benne, mert kellett a fekete. A karakterének nem volt szerepe, mert a banyát... aki amúgy nem egészen értettem sose, hogy került oda... bárki megölhette volna. Valamiért oda is beférkőzött a kötelező fekete.
Plusz persze az is segített, hogy így akadt valaki, aki tudott színészkedni, és úgy, hogy nem túlozta el a végletekig a szerepét, és mivel fehér emberből ilyen nem akadt a környéken, így jött ő. Persze attól még jó film - rossz Robin Hood-feldolgozás, nem a legrosszabb, de rossz - izgalmas és remek főcímdala van, de erősen érződik rajta a tömény hollywoodosítás. Jobban, mint a Charlie Shenn-féle Három testőrön, ami köszönőviszonyban sem volt szintén az eredetijével, de ott valahogy mégis jobban magával sodort a hangulat, és nem éreztem, hogy csak azért írták át, hogy amerikásabb legyen. Azt furamód egy francia film követte el néhány évvel utána.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5579 Dátum: 2010. április 28. - 11:44:42 »
Ott csak Chris O Donnel bokor haja zavart. :hehe:

Amúgy nekem még mindig a Costneres Robin az alap, fekete kari ide, oda (azért volt vele egy jó poén is) de pl ez az új Robin Hood, a Gladiátorral, sztem az ami köszönő viszonyban sincs a mítosszal. Nem az volt mindig is a sztori, hogy az erdőben bujkáltak és rajta rajta ütöttek a seriff emberein? Na itt meg nagy csaták lesznek, meg Robin se járt még soha Angliában, most lép először angol földre... nekem ez a kicsit furi...