Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318755 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5740 Dátum: 2010. június 03. - 15:44:40 »
 :lol: :lol:  Csak nem Hulk rájuk lépett? :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5741 Dátum: 2010. június 03. - 15:46:57 »
A Hangya megbújt Kap pajzsa mögött, a Darázs meg Hulk olyan részén van, ahová sosem süt be a nap.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5742 Dátum: 2010. június 03. - 15:54:47 »
Batman, a Tim Burton féle, Superman, Hulk, X-Men, Daredevil.
Hulk! Nemondmár, neki nincs is ruhája. Nem a ruha határozza meg. De amúgy igazad van a többi példában. Viszont még a pókemberben is két ruha van. Az elején egy melegítő joggingban pankrátorkodik, meg símaszkban. A Megtorló1-ben is először pólon van a koponya, később felfesti egy mellényre. Aztán ott van a batman 3-4 az ultrahang ruhával és Robinnak a végén ezüst-fekete rucija lesz. A TDK, a Vasember,
De a lényeg, hogy szerintem is Bubnak van igaza:
Amúgy én is arra tippelek, hogy ez a jövőbeni ruhája lesz Kapnak. Túl modern a 2. vh-hoz.
Ha Hálivúd kicsit is logikusan gondolkozik (kétlem amúgy) akkor az Ultimates ruhát venné alapul...
Akármennyire gáz az Ultimates története, rajzilag és ruha tervezési szempontból is nagyon ott van, főleg ami a kapitány régi ruháját illeti.
Az biztos, hogy két ruhája lesz, szívesen fogadok is ;D És szerintem valami olyasmi lesz mint az Ultimates-ben.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #5743 Dátum: 2010. június 03. - 15:55:49 »
Tetszik ez a kép, köszi Ben.
Tony is benne lesz? A Vasember 2 végén azt mondta Fury-nak, hogy úgyse tudnák őt megfizetni... ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5744 Dátum: 2010. június 03. - 17:26:19 »
Szerintem Sam Worthington pont nem lett volna jó Capnak az biztos. Meg ne egy színész legyen már minden filmben. :D
Igazából nekem jelenleg épp ez az egyetlen érvem Chris Evans ellen. Nehéz lesz őt komolyan venni a hülye Fáklya figura után.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5745 Dátum: 2010. június 03. - 17:27:15 »
Ahogy a Zsákon is írtam, Fáklyát nem Evans rontotta el, hanem az idióta rendező és a forgatókönyvíró.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5746 Dátum: 2010. június 03. - 17:28:43 »
Már megbocsáss, de a Fáklya egy nagyon picit sem volt elrontva. Az egyik legjobban sikerült filmes karakter volt.  :nezze:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5747 Dátum: 2010. június 03. - 17:31:47 »
Öhm... akkor ezt nem igazán értem:
Nehéz lesz őt komolyan venni a hülye Fáklya figura után.  :)
mert így olyan mintha ellent mondanál magadnak. Vagy én értek félre valamit. Ma még csak 5 kávét ittam. Nehezen forog az agyam.  :-[

BuB

• Pókfej
« Válasz #5748 Dátum: 2010. június 03. - 17:35:14 »
Szerintem úgy értette, hogy Fáklya volt hülye, értsd: poénkodó, laza csávó. :D
Kap meg nem igazán ilyen, furi lesz Evanstől egy tök más "alakítást" látni.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5749 Dátum: 2010. június 03. - 17:36:15 »
Szerintem arra gondol kaine, hogy Fáklya után nehéz lesz neki megszoknia, hogy ez a színész mostantól nem Fáklya, hanem Am. Kap. És a  személyiségük nagy különbségére gondolhatott, amikor azt mondta, hogy "hülye Fáklya figura". Tehát nem úgy hülye, hogy idiótán, fullba nyomta a kretént, hanem hogy vicces, könnyed személyisége van. :)

Szerk.: Eh! Bub megelőzött.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5750 Dátum: 2010. június 03. - 17:36:58 »
Igen, így értettem. Komolytalan.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5751 Dátum: 2010. június 03. - 18:00:21 »
Igen, így értettem. Komolytalan.
Egyet értek. Fáklya tök jó volt és Evansnak inkápp ez a karakter áll nól.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5752 Dátum: 2010. június 03. - 18:02:34 »
Sam Worthington kellett volna AmKap szerepére, hiába folyik már mindenből ami egy csapra hasonlít.

Szerintem Sam Worthington pont nem lett volna jó Capnak az biztos. Meg ne egy színész legyen már minden filmben. :D
Igazából nekem jelenleg épp ez az egyetlen érvem Chris Evans ellen. Nehéz lesz őt komolyan venni a hülye Fáklya figura után.  :)

Egyetértek.

Már megbocsáss, de a Fáklya egy nagyon picit sem volt elrontva. Az egyik legjobban sikerült filmes karakter volt.  :nezze:

Abszolúúúúte egyetértek...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5753 Dátum: 2010. június 03. - 18:04:09 »
Azért a Kapitány sem éppen egy besavanyodott fickó, csak a v4 óta ezt húzták rá. A Brubaker éra alatt meg aztán végképp elvitték az emós önmarcangoló vonalba.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5754 Dátum: 2010. június 03. - 18:05:38 »
Szerintem Evans jól fogja alakítani Kap.-ot, és nem hasonlít kevésbé rá , mint ez a Sam Worthington. :nezze:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5755 Dátum: 2010. június 03. - 18:08:53 »
Különben meg megegyezhetünk, hogy azért a "poénos, jóképű, vagányfiút" nem a legnehezebb eljátszani. És az megint az F4 film róvására megy, hogy egyetlen jó dolog benne az utóbbi leírt alakítás.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5756 Dátum: 2010. június 03. - 20:56:11 »
Na de nem is az volt a kérdés, hogy mennyire jó színész-e. Különben meg a Mobilban kifejezetten jól állt neki a komolyabb szerep is. Sőt, a Napfényben is.
Én szerettem mindkét F4 filmet elejétől a végéig. Benne volt minden, amit egy F4 képregényből szerettem. Sokakkal ellentétben én nem hiányoltam belőle azt, ami nem volt az F4 képregényekben sem.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5757 Dátum: 2010. június 03. - 23:31:07 »
Szerintem ne írjuk le Evanst mint kapitányt. Ha végig olyan mérgesen néz mintha mogyit dugtak volna a seggébe akkor még jó is lehet az alakítása. Egyébként ha a 2. világháborúban játszódna a film és csak az utcsó 10 perc lenne a jelenben(mondjuk mikor megtalálják a jégben) még akár minden idők legdrámaibb és a kritikusok által legelismertebb képregényfilme is lehet belőle. Nagyon jól is meg lehetne csinálni. A thor sem rossz, bár lehetne kicsit nagyobb darab. Tyler mane jó lett volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5758 Dátum: 2010. június 03. - 23:47:30 »
Tuti, hogy nem merik csak a VH2-be tenni a filmet. Még képregénybe se nagyon tették, de egy egész filmet megkockáztatni, miközben már talán nem is él olyan ember, aki még olvasott VH-s Kapit?
Tyler Mane alkatra jó lenne Thornak, de arcra nem. Thornak azért nemes arcvonásai vannak a Marvelben. Tyler jó lenne a vikinges Thornak. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5759 Dátum: 2010. június 04. - 00:55:22 »
Pont azért hívják színésznek Evans-t, hogy elhitesse a nézőkkel: lehet hiteles Fáklya, meg hiteles AmKap is.

Tony úgy tudom nem lesz benne sem az AmKap, sem a Thor filmben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"