Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318741 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5800 Dátum: 2010. június 07. - 10:23:56 »
És ezt miből gondolod? A reakciója, ha jól emlékszem az, hogy "hát ez meg hogy kerül ide?" ez a mondat az én verziómat is tökéletesen alátámasztja és a S.H.I.E.L.D. a filmben inkább Tony-n felül álló technikai háttérrel rendelkezik. Legalábbis én ezt szűrtem le Fury mondataiból. ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5801 Dátum: 2010. június 07. - 10:24:10 »
Ez a pajzs egy félkész cucc. A Shield ügynök reakciójából arra lehet következtetni, hogy az ünökség Tonyt bízta meg egy új (szupermodern, mindenről kézbe visszapattanó) pajzs elkészítésével. És akkor itt jön be a vibránium.
Nem oly mindegy? Addig még százszor átdolgozhatják. Majd a Kapi filmből úgyis megtudjuk.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5802 Dátum: 2010. június 07. - 12:41:04 »
Hát ez a második ruha nekem annyir anem jön be, főleg a csizma... a sztriptíz táncosok hordanak ilyesmit nem? Jó, ok tom, hogy ez hasonlít a képregényeshez, de akkor is...

Ha Hollywood nem lenne annyira hülye az Ulti ruhákat használnák, mert legyenek bármilyenek is az Ulti comicsok, azért Millerek prosti jó ruhákat terveztek a csapatnak.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5803 Dátum: 2010. június 07. - 13:08:35 »
Szerintem is az ulti ruhák EDDIG a legjobbak. Hmm kezd logikussá válni a pókreboot, talán később össze akarják boronálni az egész csapatot. Remélem a filmben is ovis teste lesz :twisted:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5804 Dátum: 2010. június 07. - 13:17:50 »
Hmm kezd logikussá válni a pókreboot
Ez az a mondat, ami soha, semmilyen dimenzióban és téridőkoontinumban, semmilyen idősíkon vagy alternatív valóságban, még tudatmódosító szerek hatása alatt sem hagyhatja el egy Marvel rajongó száját. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5805 Dátum: 2010. június 07. - 13:20:06 »
Bár attól még igaz.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5806 Dátum: 2010. június 07. - 13:42:02 »
Mondjuk nem mintha az eddigi Pókemberrel ezt nem lehetett volna ugyanúgy megcsinálni.  :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #5807 Dátum: 2010. június 07. - 13:44:17 »
A  Pók rebootnak akkor lenne értelme főleg, ha azt a "tetves eredet" sztorit kihagynák, és nem húznák vele az időt...
Mindenki tudja, hogy harapta meg a pók, főleg, hogy még 10 éve sincs hogy moziban is láthatták, kétlem, hogy van olyan ember aki elfelejtette volna. :-\

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5808 Dátum: 2010. június 07. - 14:40:22 »
Szerintem abszolút nincs értelme, a történetet a 3 előzmény filmmel is tulajdonképpen akármerre el tudnák vinni. Nem hinném, hogy most az Avangers film miatt kavarnak, sokkal inkább ez a reboot láz (és igen a kivétel erősíti a szabályt A Megtorló Háborús övezet az eddigi egyetlen) végigsöpör a Marvelen.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5809 Dátum: 2010. június 07. - 15:08:44 »
Szerintem az eddigi Marvel rebottok pont azért voltak jók, mert nem eröltették az első részben megismert történet újra bemutatását.
Egy bizonyos szemszögből úgy helyezték új alapokra a történetet, hogy közben folytatások is voltak.
A Póknál ez azért bonyolultabb 3 rész után, de szerintem ott is simán megoldható, mondjuk pont azért, mert Raimi igazábol semennyit sem lépett előre Peter, és MJ személyiségében.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5810 Dátum: 2010. június 07. - 16:36:53 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5811 Dátum: 2010. június 07. - 16:37:46 »
Azért vannak itt elszántak :)
Szép

BuB

• Pókfej
« Válasz #5812 Dátum: 2010. június 07. - 16:55:22 »
Caramba ;D

Hm, nekem az a ruha soha nem tűnt ennyire kéknek... sőt nagyon kéknek se tűnt. :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5814 Dátum: 2010. június 07. - 17:06:38 »
Ez a színtévesztés felfogható annak, hogy piros mellet van a kék? és ezért ne mkéknek látod?
Am hunyorítva nézed BuB? vagy becsukott szemmel? ez full kék :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5815 Dátum: 2010. június 07. - 17:11:59 »
Csakhogy A Brian Hitch féle Ultimates-ben nem ilyen rikítóak 2. vh-s ruha színei, kicsit sötétebbek, fakóbbak. Amit Ben is belinkelt az a Chris Pachalo által rajzolt Ultimate Avengers-ben volt, ahol sokkal élénkebb színeket használtak. Ilyen volt a Hitch féle, ami tényleg jobb lett:

BuB

• Pókfej
« Válasz #5816 Dátum: 2010. június 07. - 17:12:19 »
Na ja, de ez a kaki új cuccban van.
Amit még anno Hitch rajzolt, ott nem volt kék a színe.

Pontosan, csak annyi eszem nincs, hogy linkeljek is:D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5817 Dátum: 2010. június 08. - 08:06:09 »
A Marvel ma jelentette be, hogy az Oscar-jelölt Stanley Tucci csatlakozott az Amerika Kapitány (Captain America: The First Avenger) stábjához, és Dr. Abraham Erskine karakterét fogja játszani.
A képregényekben Erskine egy német tudós, ő az Újjászületés Projekt kitalálója, amelynek célja a szuperkatona megalkotása.
Tucci olyan filmekből lehet ismerős, mint Az ördög pradát visel, a Julie és Julia, vagy a Komfortos Mennyország, amiért Oscar-jelöléssel jutalmazták alakítását. Az Amerika Kapitány mellett legközelebb az Easy A-ben és a Burlesque-ben láthatjuk.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5818 Dátum: 2010. június 08. - 10:43:45 »
Hú basszus, akkor jó sok szerepe lesz, mivel ő meghal a merényletben, nem?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5819 Dátum: 2010. június 08. - 12:47:18 »
Igen. A régi magyarázatok szerint, azért nem tudták megismételni az eljárást, és tömegével gyártani a szuperkatonákat, mert a merénylet során az összes feljegyzés, a formula és a tudósok is odavesztek.