Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319719 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5840 Dátum: 2010. június 09. - 14:15:58 »
A Punisher War Zone képes volt ezt a szinvonalt, és képi világot tartani másfél órán kersztűl, és rohadtúl nem vált unalmassá.
Azért ott is sablon sablont követett. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5841 Dátum: 2010. június 09. - 14:16:21 »
Ki tudtátok kockázni a Sub-zero fejét? Jól néz ki :D
Tessék:

Atom!  :D
Remélem Jax kap robotkarokat  ;D

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5842 Dátum: 2010. június 09. - 14:23:51 »
Hát ez odatette magát! Mindig is szerettem a mortalt, kár h pc-re csak a 4ig jutottak. Azóta nem nagyon követtem. Fogalmam sincs ki az a dhramin pl. Volt psx-en egy játék a thrill kill. Nekem az jutott eszembe kapásból. Azért ha film lesz remélem egy minimális ninja ruhája lesz a scorpinak. Johnny cage meg ott pusztuljon meg, mindig utáltam. Kung laot is jól be lehetne hozni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5843 Dátum: 2010. június 09. - 14:28:52 »
Dhramin egy gézbe tekert rothadó hulla. Aki többek között a teste körül lebzselő férgekkel tudja támadni ellenségeit.
Johny Cage-et meg már már hagyomnytiszteletből is csak meg kell őlni.
Egyébként nekem is a Thrill kill ugrott rögtön be, mert míg a Mortalba (egyébként tök fölöslegesen) betettek néhány normális pozitív hőst is, addig ott ezt már nem eröltették, csak a pszichopatákra koncentráltak.
Ettöl a filmtől is ezt várom el, ha megpróbálnának jófiut faragni Scorpionból eret vágnék magamon.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5844 Dátum: 2010. június 09. - 14:31:36 »
Pedig Scorpion jó fiú, csak a lelki üdvéért küzd. :) Csak a filmekben csináltak belőle gonosz figurát. ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5845 Dátum: 2010. június 09. - 14:45:50 »
Inkább maradnak a már bevált antihősnél, legalábbis a felvezető ezt sugallta.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5846 Dátum: 2010. június 09. - 14:50:29 »
Pedig Scorpion jó fiú, csak a lelki üdvéért küzd. :) Csak a filmekben csináltak belőle gonosz figurát. ;)
Attól, hogy többé kevésbé jogos a bosszója, még nem lesz jó fiú.
Vagy neked valaki, aki azért vállal el egy melót, hogy cserébe kiírtsák a rivális bandát, az jófiu?
Ugyanolyan szemét trógerek mindketten Sub Zeroval. Megérdemlik egymást. ;D

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5847 Dátum: 2010. június 09. - 15:10:34 »
Csak attól tartok ebben nem lesz viadal. Pedig már úgy vágynék vmi jó kis viadalos filmre. A street fighterket is ezzel cseszték el. Meg persze minden mással :hehe: Pedig a vega jól sikerült anno. Nem tudom de pölö én is egy versenyen jobban fo*nék egy nyershúst zabáló köszörült fogú genyótól aki meghajlásnál torkon rúg, mint egy poénkodó, agyon zselézett hajú, magáról fényképet dobáló tökitől.  Reptile- cage 1-0

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5848 Dátum: 2010. június 09. - 15:20:33 »
Ugyanolyan szemét trógerek mindketten Sub Zeroval. Megérdemlik egymást. ;D
Hát szerintem már maguk a készítők sem tudnák megmondani melyik ninja klán akarta előbb kiírtani a másikat. mindenesetre mindkettőből csak egy tag maradt, ill a Lin Kuei-t az új Sub-zero eléggé megreformálta és a Föld védelmező elitalakulatává tette (vagy próbálta). Scorpion meg elvan magában, meg néha most már Quan Chi-t szenyózza. :)

Csak attól tartok ebben nem lesz viadal. Pedig már úgy vágynék vmi jó kis viadalos filmre.
Hát mivel Skorpió a viadalra indul (oda kell beépülni - ezt mondjuk a Sárkány közbelép óta csak 3682 alkalommal sütötték el a hasonló verekedős filmekben. :) ), így kell lennie viadalnak.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5849 Dátum: 2010. június 09. - 15:25:34 »
A Shirai Ryu tagjai (vagyis Takeda) lépett ki a Lin Kuei-ből, így elég egyértelműen a LK akarja kinyírja a másikat jobban. Ebben észveszejtően nagy a hasonlóság a Vörös Sárkány-Fekete Sárkány párossal.
Scorpi amúgy halandóként alapvetően nem volt gonosz. Mondjuk Sub-Zero se, csak míg előbbi alapvetően a családjáért csinálta ezt, és azért gyilkolt, mert Közép-Kínában semmilyen módon nem tudott volna tisztes megélhetést biztosítani a feleségének és fiának, addig Sub egyszerűen egy rideg alak volt, akit marhára nem érdekelt, hogy mit kell csinálnia. A módszereik nem voltak szépek, de Scorpion mégis közelebb állt a "jó" fogalmához. Aztán hogy a Shaolin Monksban és Armageddonban egy őrjöngő, mindenkire rátámadó eszelős pokolfattyú lett belőle, már más kérdés. (Vogel valamiért nem komálhatja őt.)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #5850 Dátum: 2010. június 09. - 16:56:44 »
 :taps: :ugral: :smfinger: :violent: :bravo: :pogo: :pogo: :pogo:

Ez a véleményem röviden a videóról.

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5851 Dátum: 2010. június 09. - 18:50:42 »
Ja hát az angol tudásom nem a legjobb már, legalább lenne feliratozva angolul. Legyen is viadal! Már ha lesz film.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5852 Dátum: 2010. június 10. - 13:54:16 »
Ha már Mortal Kombat: Valahonnan volt régen egy jó kis doksim, egy csomó MK karakterleírás volt benne, de sajna már nincs meg. Szerintem 90%, hogy talgaby csinálta, úgyhogy nem tudna nekem segíteni valaki, hol tudnék hozzáférni ismét?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5853 Dátum: 2010. június 10. - 13:56:07 »
A HálóZsákon. Elég komolyan dolgozik ott az MK részlegen.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5854 Dátum: 2010. június 10. - 14:59:14 »
Gondoltam rá, kerestem is ott, de a képregények között nem találtam. Viszont másodjára már kiszúrta a szemem ott bal oldalt a bazinagy MK ikon, szóval most már megvannak, köszi. :)

Összevont üzenet ideje: 2010. június 10. - 15:28:04
A zsák is utálja ez a nyomorult freemailt? Ugyanis egy fél órája jöttem rá, hogy nem vagyok regelve a zsákon, regeltem, és azóta is várom az aktiváló e-mailt a pepo05@freemail.hu-ra.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 10. - 15:28:04 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5855 Dátum: 2010. június 10. - 15:28:22 »
Nagyon jó a video. És szerintem a Cage vs. Baraka részből lelehet vágni, hogy lesz ilyen jóizű bunyó is elég. Nameg máris szó van a tournamentről, illetve a misszió is az, hogy mindenkit kikell gittelni ez alatt.  :oh:

Jó lesz, ez, ha összejön szerintem.

Baraka viszont nem tetszik, értem, hogy egy kicsit hihetőbb háttért akartak, de nekem így erősen kérdöjeles.
Sub-Zé viszont atomdurvabrutálötcsillag!  :surp:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #5856 Dátum: 2010. június 10. - 15:39:26 »
Számomra az kérdés,hogyan tudják Sub- Zero-t reálisan bemutatni? Meg az is érdekes, hogy Reptile kiskorában azt a mutáns szörnyszülött (bocs nem tudok szegény gyerekre szebb kifejezést mondani) gyereket mutogatják, ami szerintem  bazi etikátlan dolog. (vajon a az igazi szülőktől kaptak engedélyt?)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #5857 Dátum: 2010. június 10. - 16:09:50 »
A zsák is utálja ez a nyomorult freemailt? Ugyanis egy fél órája jöttem rá, hogy nem vagyok regelve a zsákon, regeltem, és azóta is várom az aktiváló e-mailt a pepo05@freemail.hu-ra.
Aktiváltalak manuálisan. Most már be tudsz lépni.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5858 Dátum: 2010. június 10. - 16:46:40 »
Köszi szépen.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5859 Dátum: 2010. június 10. - 16:51:54 »
Számomra az kérdés,hogyan tudják Sub- Zero-t reálisan bemutatni? Meg az is érdekes, hogy Reptile kiskorában azt a mutáns szörnyszülött (bocs nem tudok szegény gyerekre szebb kifejezést mondani) gyereket mutogatják, ami szerintem  bazi etikátlan dolog. (vajon a az igazi szülőktől kaptak engedélyt?)

Szerintem valahogy úgy lehet ez, hogy ez eredetileg egy tv csatorna felvételei, amire engedélyt adtak a szülők és ezt a felvételt meg egyenesen megvette és bevágta... Vagyis valahogy  így tudom elképzelni.  :headscratch: