Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319949 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5860 Dátum: 2010. június 10. - 16:54:47 »
Mondjuk amihez szeretnék, így sem tudok hozzáférni:

A MK karakterlapokra kattintva a következő fogad.

Hiba

* Jelen erőforrás megtekintése a számodra nem engedélyezett.

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #5861 Dátum: 2010. június 10. - 17:07:53 »
Számomra az kérdés,hogyan tudják Sub- Zero-t reálisan bemutatni? Meg az is érdekes, hogy Reptile kiskorában azt a mutáns szörnyszülött (bocs nem tudok szegény gyerekre szebb kifejezést mondani) gyereket mutogatják, ami szerintem  bazi etikátlan dolog. (vajon a az igazi szülőktől kaptak engedélyt?)
Azóta már a kisgyerek is felnőtt, nemrég láttam róla egy dokumentumfilmet.
Egyébként ez bennem is felmerült, mert kétlem, hogy ő engedélyt adott arra, hogy egy elmebeteg szörnyszülött kannibálként mutassák be.
Szerintem egyébként csak azért ezeket a karaktereket mutatták be elsőként, mert még csak ezekre tudtak látszólag reális magyarázatot kitalálni.
Az már más kérdés, hogy a vak scorpion pofájába miért tolnak fényképeket, mert ha reális a film, akkor ő ezekkel a szemekkel, nem sokat láthat a világból, szóval a realitás már itt elbukik. ;)

Egyéb, a pepo által említett probléma nálam is fennáll. :nezze:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5862 Dátum: 2010. június 10. - 17:12:12 »
Valamit csak lát, ha úgy meglepődve nézi SubZé képeit.  :hehe:

Amúgy igen szélén állnak a hihető storinak. Azért is írtam, hogy lényegébben, csak  hihetőbb storit akartak benyomni az egész hátamögé, ami kijátszána a sok feltett kérdést az eredetekről. Szerintem.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5863 Dátum: 2010. június 10. - 17:27:47 »
A pepo által feltett probléma mindenkinek fennáll, akinek nincs szerkesztési jogosultsága a Zsák főoldalán. Most már be tudtok lépni a karaktergalériába, de leírások addig nem lesznek ott, amíg le nem ment az Armageddon története. Az utolsó két fejezettől mindenki agya el fog szállni, aki addig végigolvasta, ám azok már benne lesznek az összes érintett karakter leírásában (ami... gyakorlatilag a fél gárdát jelenti), és nagyon nem akarom előre lelőni. Ahhoz meg lusta volta, hogy csak egy pontig írjam meg mindenkiét, és utána egészítsem ki.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5864 Dátum: 2010. június 10. - 18:36:18 »
Áhám értem. De akkor csak azt kérdezném, hogy korábban miért volt elérhető mégis ez a részleges karakterleírásso doksi?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5865 Dátum: 2010. június 10. - 18:48:50 »
Mert az MK-részleg megnyitásakor elfelejtettem átállítani nyilvánosra, ennyi.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5866 Dátum: 2010. június 10. - 18:59:58 »
Szóval ez a Reptile gyerek, mármint az igazi akiről a videó készült már felnőtt? Akkor jó régi felvétel lehet. Mi volt a baja? Én nem hallottam róla.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5867 Dátum: 2010. június 10. - 20:55:59 »
Thor forgatási videó

Benne Odin és Heimdall.

« Utoljára szerkesztve: 2010. június 10. - 21:05:51 írta Ben Reilly »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5868 Dátum: 2010. június 10. - 20:58:27 »
Juppí, király, csak így tovább  :D
Kösz Ben!
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 10. - 21:07:34 írta Kanaszta »

barghest

• Mysterio
  • **
  • Timber Wolf
« Válasz #5869 Dátum: 2010. június 10. - 21:04:33 »
Bazki mekkora ez a csávó? 210 cm? Tényleg fasza thor lesz belőle. Én azt hittem normális 180cm körül van :o

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5870 Dátum: 2010. június 10. - 21:08:16 »
192 cm. 6 láb 3 inch.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5871 Dátum: 2010. június 10. - 21:12:20 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5872 Dátum: 2010. június 10. - 21:17:06 »
8 és 1/2. Ami nálunk a 43-asnak felel meg.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5873 Dátum: 2010. június 10. - 21:18:24 »
Jóh oké elég! Több infót kérlek neh!  :D  :P
 :thor:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5874 Dátum: 2010. június 10. - 21:25:08 »
Korrekt fickónak tünik. Jó Thor lehet belőle.  :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5875 Dátum: 2010. június 10. - 21:35:18 »
8 és 1/2. Ami nálunk a 43-asnak felel meg.

A durva az hogy az európai cipőméretet akartam elsütni  :hehe: Kész vagy Ben  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5876 Dátum: 2010. június 11. - 00:42:08 »
ilyen magassághoz még talán kicsi is a 43. Én 182 vagyok, 42-es lábbal. Bájdövéj jó ez  a vidi. Jó mély hangja van Thornak.
Ájjáj szegény Sir Hopkins bácsit megint bohócnak öltöztették. Azért nem szaroznak és a legnagyob neveket szerzik meg a friendchisenak. Robert Downey, Gweneth, Johanson, Ed Norton, Tim Roth, Hopkins, Nat Portman,  és most nézem hogy Ray "warzone" Stevenson is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5877 Dátum: 2010. június 11. - 01:19:08 »
184, 44-es lábbal. 83 kiló, sportos testlakat, barna haj, acélkék szem. Ki akar ismizni? ;D

Idézet
Az már más kérdés, hogy a vak scorpion pofájába miért tolnak fényképeket, mert ha reális a film, akkor ő ezekkel a szemekkel, nem sokat láthat a világból, szóval a realitás már itt elbukik.
ugyan már, a realitás nem totál realitást jelent. Ha már ennyire szőrözünk, akkor Reptile mi az isten, meg hogy az istenbe épített be baraka magának pengéket?

Ez a realitás dolog csupán annyit fog tenni, hogy gondolom nem lesz tele istenekkel, mágusokkal varázslókkal, meg ilyesmikkel, illetve a karaktereket mind kinézetben, mind történetben és képességeik eredetében megpróbálják egy kicsit realizálni. Bár ezt gondolom nem kell neked magyarázni, csak nem értettem, miért csak scorpion szemeit emelted ki.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5878 Dátum: 2010. június 11. - 07:40:46 »
Én meg 195 centi 47-es lábbal.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5879 Dátum: 2010. június 11. - 08:22:36 »
Pepo, azért csak őt emeltem ki, mert az, hogy Reptaile mi azt neked azért illene tudni, mivel mint már páran megjegyeztük, nemhogy csak egy ismert betegség megjelenését mintázták le vele, de egyenesen több helyen valós felvételeket használtak nála, szóval ő full reális (azt leszámítva, hogy nincs ember, aki ilyen könyeddséggel tép le egy fejet).
Azért erre nem rájönni azonnal, elég gáz. :nezze:
http://en.wikipedia.org/wiki/Harlequin_ichthyosis
Amúgy meg amilyen extrém műtétek vannak a világban (szintén te értesz hozzá jobban), szerintem ilyen trehány módon betenni két egyébként reális méretü karmot valakinek az alkarjába gyerekjáték, úgyhogy véleményem szerint Baraka is stimmel. Ha megnézed, a karmok a bőre alatt vannak egy tokban, nem beépítve a húsában, a csontjai közé (ellentétben egy ismert marvel karakterrel).

talgaby:
Az is meg fog lepődni, aki azon kevés emberek közé tartozik, akik végigvitték a játékot? ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 11. - 08:25:04 írta Todd »