Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319620 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Pádi

• Keselyű
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #5900 Dátum: 2010. június 11. - 17:11:35 »
Én is de azért gondoljatok bele, a srác hardcore MK fan, szeretné bevinni a misztikumot de az egész filmet 7500 dollárból és szívességekből csinálta, mondja is hogy nem tudott volna az effektekre ráfeküdni, ezért nincs misztikum, ez a megoldás itt, persze előbb csinálja meg a filmet aztán meglátjuk.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5901 Dátum: 2010. június 11. - 17:35:51 »
Amen.

Az ilyen elkötelezett munka mindig kifizetődő. Reméljük itt is az lesz.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5902 Dátum: 2010. június 12. - 14:42:30 »
Úgy néz ki Sokkoló lesz az új rossz-robot a Transformresben. Klikkenzie!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5903 Dátum: 2010. június 12. - 19:08:06 »
Kiváncsi leszek rá, hogy mennyire fogják elrontani.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5904 Dátum: 2010. június 12. - 19:22:50 »
Hát én már bele se merek gondolni... :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5905 Dátum: 2010. június 12. - 19:35:31 »
A 2 után sem ?  :roll:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5906 Dátum: 2010. június 12. - 20:06:49 »
Miért utálja mindenki a Transformesrs filmeket?

BuB

• Pókfej
« Válasz #5907 Dátum: 2010. június 12. - 20:15:59 »
Mert kaki?
Köze nincs a Transformerekhez? És ez még csak az egy, a kettő már szót se érdemel... :drying:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5908 Dátum: 2010. június 12. - 20:22:26 »
Szerintem élvezhető volt önálló filmként. Annyira nem vagyok nagy transformers szakértő, hogy tudjak minden bakit és a dolgokat, amelyek lényegesen eltérnek a képregénytől, de, mint önálló film, nekem bejövős volt mindkét része.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5909 Dátum: 2010. június 12. - 20:35:07 »
A harmadikra azt ígérik, hogy nem tolják el a sok blődséggel, mint a 2-t...

Todd

• Pókfej
« Válasz #5910 Dátum: 2010. június 12. - 20:37:05 »
Az első önálló filmként már már élvezhető agyatlan látványfilmnek is nevezhető lenne. A 2 ellenben ha csak önmagában nézzük, akkor is egy hatalmas kalap trágya.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5911 Dátum: 2010. június 12. - 22:19:31 »
Az első még elment. Bár már ott is fájt a gagyihumor, az idióta LöBöff, meg a naplementében, lobogó zászló mellett elmormolt erkölcsi példabeszédek, de élvezhető volt. A második kritikán aluli. Háromszor ennyi kínosan bárgyú gagyihumor, értelmetlen, érthetetlen karakterek (a Fallen is szerepelt 5 percet, anyám, akkor se csinált semmi) és egy olyan szinte kaki forgatókönyv, amire nincsenek jó szavak. Olyan szinten tele van hülyeségekkel, következetlenségekkel, hogy azt a hatást kelti, mintha 2 részeg ovis írta volna. Mert kb azon a szinten áll értelmileg. És pedig erre már úgy ültem be, hogy számítottam rá, mi lesz..és még így is kiverte a biztosítékot. A tf2 nézhetetlen volt ebben a formában.

Ha úgy akarták volna eladni, hogy ez nem film, hanem minimálisan értékelhető történet, vagy karakterek nélküli technikai bemutató,  akkor szerintem senkinek nem lett volna baja vele. De egyáltalán filmnek nevezni ezt, szégyent hoz a szakmára.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #5912 Dátum: 2010. június 13. - 07:05:20 »
Bay most az írósztrájkra fogta, hogy olyan béna lett a kettő...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5913 Dátum: 2010. június 13. - 10:30:17 »
Én sem vagyok, nagy transformersz szakértő, nekem valahogy nem jött be a képregény és abahagytam az olvasást. Nem számítottam másra, csak jó látványra és kíváncsi voltam, milyenek lesznek a robotok. Nekem nagyon bejöttek, jók  a hangok, a kockás sztori is viccesen bárgyú, de szerintem minden a helyén volt élvezhető mozi. Nagyon jó képek és zenék is voltak benne, lásd, amikor a roaptorok (vagy disznók?) felszállnak stb. Nekem Leböffel sincs bajom. ja és az is jó megoldás volt, hogy  robotok scannelik az autókat :D
De amásodik? Az fizikai fájdalmat okozott. Most viccen kívül, az valami lidércnyomás volt. Amikor megjelent az Álca csaj akkor már, nem is tudtam, milyen filmet nézek. Egy momentum tetszett, bumblebee belépője, de azok a kis megvadult háztartási robotok übergagyik (Az már az első részben sem tetszett, hogy életre kelnek a masinák)
Na most én is leírtam uazt ;D ...bocs

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5914 Dátum: 2010. június 13. - 10:37:07 »
Az életrekelt masinákkal csak annyi volt a gond, hogy érdekes módon alapból mindegyik gonosz volt (ebből következik, hogy akkor az Autobotok hogyan lettek jók, hiszen elvileg őket is a kocka keltette életre), valamint mindegyiknek olyan fegyverzete volt alapból, hogy ihaj. Pl a Nokia telefonnak rakétavetői, stb. Mert azt még elfogadná az ember, hogy életrekel egy gép, de ne legyen az, hogy máris tökig fegyverben van, és a személyiségétől függően legyen jó vagy gonosz. Logikusan amúgy is azt feltételezné az ember, hogy jó, életrekelt valamilyen gép, majd amikor kitört a háború, akkor felfegyverezték őket. De így meg azt lehet látni, hogy már alapból csúcstechnikás fegyverrel kelnek életre.  :stupid:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5915 Dátum: 2010. június 13. - 10:43:35 »
Az életrekelt masinákkal csak annyi volt a gond, hogy érdekes módon alapból mindegyik gonosz volt (ebből következik, hogy akkor az Autobotok hogyan lettek jók, hiszen elvileg őket is a kocka keltette életre), valamint mindegyiknek olyan fegyverzete volt alapból, hogy ihaj. Pl a Nokia telefonnak rakétavetői, stb. Mert azt még elfogadná az ember, hogy életrekel egy gép, de ne legyen az, hogy máris tökig fegyverben van, és a személyiségétől függően legyen jó vagy gonosz. Logikusan amúgy is azt feltételezné az ember, hogy jó, életrekelt valamilyen gép, majd amikor kitört a háború, akkor felfegyverezték őket. De így meg azt lehet látni, hogy már alapból csúcstechnikás fegyverrel kelnek életre.  :stupid:

Hát ezaz! Miért lett Álca alapból a Montain Dew automata(mondjuk az csak üdítőt lőtt ;D)??? Én mondjuk úgy tudnám elképzelni, hogy vannak a robotok és a gonosz főálca magaköré szőtte, a bukásra hajlamos lelkületűeket, mint Sidius Anakint, és kitört egy háború de ha alapból rakétáik vannak akkor ezek menthetetlenül harcra lettek teremtve. Akkor a kocka a rossz.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5916 Dátum: 2010. június 13. - 11:33:42 »
The Cube is eeeeeeevil!  :piramis:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5917 Dátum: 2010. június 13. - 11:46:34 »
Idézet
Az életrekelt masinákkal csak annyi volt a gond, hogy érdekes módon alapból mindegyik gonosz volt (ebből következik, hogy akkor az Autobotok hogyan lettek jók, hiszen elvileg őket is a kocka keltette életre), valamint mindegyiknek olyan fegyverzete volt alapból, hogy ihaj. Pl a Nokia telefonnak rakétavetői, stb. Mert azt még elfogadná az ember, hogy életrekel egy gép, de ne legyen az, hogy máris tökig fegyverben van, és a személyiségétől függően legyen jó vagy gonosz. Logikusan amúgy is azt feltételezné az ember, hogy jó, életrekelt valamilyen gép, majd amikor kitört a háború, akkor felfegyverezték őket. De így meg azt lehet látni, hogy már alapból csúcstechnikás fegyverrel kelnek életre.
Ó, hát ezek csak az apró kis hülyeségek voltak. Cseppek a tengerben. Az a durva, hogy legalább illyen szintű baromságokkal volt tele az egész fő cselekményszál is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5918 Dátum: 2010. június 13. - 12:56:22 »
Én akkor is szeretem. Az olyan jelenetekért, mint Backout bázisra repülése és átalakulása, Barricade amikor a srác arcába üvölt :)
érdekesség:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5919 Dátum: 2010. június 13. - 13:02:47 »
Azért, máshogy is meg lehetett volna csinálni ezt az egészet.