Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318782 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6220 Dátum: 2010. július 30. - 14:14:45 »
Kiváncsi vagyok, hogy a Skandináv New Metal-on nevelkedett rétegek valyon mennyire fogják magukénak tekinteni a filmet.
Poén lehet, amikor egy csapat tajrockker, meg egy másik csapat képregénygeek megtölti a mozit. :lol:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6221 Dátum: 2010. augusztus 01. - 20:36:52 »
Erre én is gondoltam már.
Tuti a legfőbb "gondot" és konfúziót az fogja okozni, hogy a fele a mozinak olyanokkal lesz tele, aki egy ilyen Trója-szerü filmet képzel maga elé és nem egy szuperhős filmet. Lakótársam is azóta könnyel teli szemmel nevet, mikor felhozom, hogy a Marvel univerzumban Thor szuperhős.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6223 Dátum: 2010. augusztus 03. - 14:26:03 »
Nagyon tetszetős ez a WW megközelítés.  :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6224 Dátum: 2010. augusztus 03. - 14:39:29 »
Viszont az a Macskanő egy férfi. Ennyire hím csontozata nőnek biológiailag lehetetlen.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6225 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:08:08 »
Akkor te még nem láttál női olimpikonokat. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #6226 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:20:09 »
Igen, Wonder Woman határozottan nekem is tetszik! :D
Lehet tudni egyébb konkrét dolgot a többi DC képregényfigura megfilmesítéséről a Green Lanteren kívül?
Azt tudom hogy Nolan neve felmerült egy esetleges Superman újragondolás kapcsán, de amúgy nagy a csend, és elégé lassan haladnak a filmadaptációk terén! Pedig jó lenne ha belehúznának, mert ugyebár hamarosan lejárnak a Superman jogai!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6227 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:40:39 »
Azt tudom hogy Nolan neve felmerült egy esetleges Superman újragondolás kapcsán, de amúgy nagy a csend, és elégé lassan haladnak a filmadaptációk terén!

Nemrég volt ugye a Megan Hex, és a Superman film is készülget. Nolan szerepe csak annyi a dologban, hogy őt kérték fel szakértőnek a filmhez. Gondolták ha a Batmant újra tudta kezdeni, akkor a Supermant is a kezébe adják. Ő lesz a producer/gyártásvezető, részt vesz a forgatókönyv megírásában, de névlegesen a testvére, Jonathan Nolan lesz a direktor. Ami persze azt jelenti, hogy úgyis Chris fogja levezényelni az egészet, de mégis úgy tesznek, mintha csak háttérmunkás lenne. A Wonder Womant tologatták ide-oda, végül felfüggesztették, amikor a szerepre felkért színésznő kiszállt, mert elege lett a tötymörgésből. A Flash-t elkészítik, 2012-ben vagy legkésőbb 13-ban szeretnék is bemutatni, de se forgatókönyv, se stáb. Sokan már petíciót gyűjtöttek a Comic Conon, hogy Reynolds ne lehessen Flash is. A JLA filmet elkaszálták. Más meg nincs tervben, csak a Vertigo és a Wildstorm részéről.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6228 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:43:41 »
Sokan már petíciót gyűjtöttek a Comic Conon, hogy Reynolds ne lehessen Flash is.

Pf! Ez jó!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6229 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:52:07 »
A Superman-film kapcsán az a baj, hogy az összes eddigi infó alapján miután kijön, sírva fogunk visszaemlékezni, milyen jó volt az a Superman IV... és milyen marha ügyes volt a Return castingja. Egyszerűen látszik, hogy a stúdió a nyakát töri, hogy a joglejárat előtt kipasszírozzanak valamit, dobálóznak Nolan nevével - aki a Batman alapján mondjuk a világ egyik legalkalmatlanabb embere egy Superman-filmre, annyira különböző zsáner - és mondogatják, hogy hű, de jó lesz, meg ilyen jó lesz - ja, meg bocs, Millar mégse fog részt venni benne, mert rájöttünk, hogy amit beküldött forgatókönyv, abban annyi innovatív ötlet van, hogy a végén még egy mikronnyit is eltérne egy tök átlagos, családi mozitól, amit tervezünk -, csak éppenséggel van egy évük castingolni, forgatókönyvre, leforgatni, megcsinálni az utómunkálatokat, ÉS moziba tolni.
'90-es F4-utóérzések, valaki? Csak azzal a különbséggel, hogy ezt valószínűleg moziba is fogják küldeni?

És ez nem csak a szokásos morgolódásom, gyakorlatilag a rajongók is le se tojják, hogy mit görcsöl ezzel a Warner, és ők is érzik, hogy elég nagy az érdektelenség. Puffogtatnak néha valamit, hogy hátha lesz reakció, de a Returns... bocs, a 2 Fast 2 Superman után akkora passzivitás van, hogy néha rossz nézni.
Amit egyébként azért nem értek, mert az egész joglejárat most annyit jelentene, hogy rá kellene még költeni pár tíz millió,t de annyi idejük lenne, mint a tenger. És ahhoz képest, hogy a Dark Knight mennyibe volt a stúdiónak, nem értem, mit sírnak egy ekkora többletköltségért. Meg kell venni innentől a jogokat, na bumm. Mintha ez lenne az első eset a bolygón, hogy egy stúdió megveszi egy képregény fogait a filmjéhez. Ráadásul most nem is az egész képregényét, cask egy karakterét a sok közül.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 15:55:01 írta talgaby »

venom75

• Pókfej
« Válasz #6230 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:52:31 »
Na ja mindent vele szeretnének eladni ,vagy mi ??

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6231 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:57:10 »
és milyen marha ügyes volt a Return castingja.

Azzal nem is volt baj, csak az elcseszett forgatókönyvvel. Ráadásul a Returns könyvét képregényrajongók írták, akiket utána évekig követett a lincselő tömeg. Néha nagyon a visszájára sülhet el, ha olyan rendezi a képregényfilmet, vagy írja a forgatókönyvet, aki maga is geek, mert képtelen a szubjektivitásra.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6232 Dátum: 2010. augusztus 03. - 16:06:17 »
Hát azért Loisnak jobb nőt is eltudtam volna képzelni...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6233 Dátum: 2010. augusztus 03. - 17:19:08 »
Én meg jobban el tudtam volna hinni, hogy a szereplők a filmnek megfelelő korúak (értsd: 40 körüliek), ha... nem is tudom... mondjuk már olyan korban vannak, hogy valamilyen testszőrzetüket már kelljen borotválniuk. A Dawson és a haverokban esküszöm, magasabb volt a színészek átlagéletkora.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6234 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:25:55 »
Lois korán szűlt, van ilyen! :D
Ami engem zavart nagyon a returnsben, az a gyenge effektek, komolyan mondom egy Shrek filmben életszerűbek a figurák mint annak a filmnek a vége pl. amikor száll Superman fel az űrbe, merthogy kell tisztelegni a Reeve filmek előtt! :)
A 94-es F4 szerintem hangulatos kis szöszenet volt, pláne hogy a semmiből varázsoltak hozzá pénzt, és annak legalább a castingja jobb volt szerintem, pláne Sue! Szó se róla, mikor megláttam a Vakondembert, elröhögtem magam! :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6235 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:30:09 »
a vakondról van kép?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6236 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:36:33 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6237 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:37:06 »
Hogyne lenne.
cuki
---------------

A Superman returnsban Superman honnan szerválta az űrhajót? A kristálypalotában növeszette egyett?
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 18:38:59 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6238 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:42:34 »
A Superman returnsban Superman honnan szerválta az űrhajót? A kristálypalotában növeszette egyett?

Vette a Praktikerben. Svéd Ikea lapraszerelhető kristályhajó, kizárólag párjanincsiummal üzemel.

A Vakondot meg az 5. perc környékétől láthatod:
http://www.youtube.com/watch?v=bDY5QeDxObo

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6239 Dátum: 2010. augusztus 03. - 18:52:57 »
Hogyne lenne.
Marha. :lol: De akkor már azt hittem, inkább valami ilyesmit fogsz berakni. :D