Elözetest a film kb legjobb részeiből szoktak csinálni, vagy legnagyobb poénokat szokták belerakni, hogy azthihesse az ember, hogy az egész film ilyen csudiszupi lesz 
Amúgy ja, ez mostanában kib*szottúl frekvens szokássá vált a trailereknél. Millióegy rossz filmélményem ilyen trailerek miatt van. Pl mikor egy filmben két stílus találkozik, mittudomén tipikus amcsi komédia majd átmegy a végére drámába meg ilyenek, erre a trailer fullba egy jóízű komédiának mutatja be. Erre meg besétálok a moziba, vagy éppen mikor bátyám vizitbe van, bepakolok egy dvd-t, hogy röhögjünk egy jót, azt' meg alig várom, hogy járjon már le kínomban.
Ilyen pl. a Hancock, megnéztem pár trailert, gondoltam na, egy könnyen emészhető délutáni kacaj film, erre méééértéktelen baromság bejön a végére.
Srááácok, van még két év a premierig, nem fognak most előrukkolni egy teaser miatt semmi különlegessel. Főleg, hogy a logók pont ilyenért vannak, hogy mikor megvillannak akkor az ember tudjon fantáziálni már a kedvenc csapatáról és, hogy azt hogyan fogják megvalósítani mozivásznon.
Ez mind szép és jó, de ha még forgatókönyv sincs, ha még egy kula jelenet sincs leforgatva, akkor nem töltöm fel a büdös nagy semmit minden filmes hírportálra böszme nagy betűkkel, hogy The Avengers teaser trailer...ez pofátlanság a javából. Kb az az érzésem van, mintha akkora geek hülyegyereknek néznének minket, hogy egy logótól, meg egy szépen elszavalt klasszikus szövegtől mindenki örömtáncot lejt, vagy ha közönség előtt vetítik, akkor kitör a tapsvihar és az újjongó éljenezés.
Hát nekem személyszerint ez jól esett, böngészem a filmportált és rátalálok ilyenre és szívesen néztem meg és fel is dobta a hangulatom. Főleg, ahogy te is említetted, nincs még forgatás és senki sem számítana még semmire, főleg, hogy most volt a nagy tamtam comicconon a szereplők bejelentésével meg minden, erre itt egy kis kedvcsináló gesztusként a kedvencs szuperhős csapatunk logója villan meg és bejelenti, hogy igenis készülünk.