Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319902 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6320 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:06:31 »
Na, hogy témánál maradjunk: ;D
Volt már?

Superman és Batman nélkül készül el az Igazság Ligája film?
A Comicbookmovie oldal tudomása szerint a Warner úgy döntött, hogy ismét itt az ideje annak, hogy az Igazság Ligája (Justice League) háza táján történjen valami. Az elképzelés szerint Zöld Lámpás, Villám, Csodanő, Aquaman és a Marsi Fejvadász biztosan benne lenne a produkcióban, Batman és Superman azonban egyelőre kimaradna a filmből, ugyanakkor lehetséges, hogy a Sötét lovag és az Acélember egy napon feltűnne a ligában. A képregényszériában is volt olyan történet, ahol ez a két karakter nem szerepelt és mégis nagyon jó volt a történet, állítólag ilyen volt a The Brace and the Bold sztori is.

Pár éve George Miller szerette volna megrendezni az igazság Ligáját, a díszletek már nagyjából álltak és a szereposztás is megvolt (pl. Megan Gale - Csodanő, Adam Brody - Villám), aztán a Warner hirtelen lefújta az egészet, állítólag a költségvetés körül adódtak gondok, de arról is hallani lehetett, hogy a forgatókönyvvel  volt némi variálás, az utolsó verzióban Batman és Superman már nem volt benne (Gotham védelmezője kilépett a csapatból, Krypton szülöttét pedig megölte Doomsday.).

Ha már a DC-ről van szó, megemlítem a Zöld Lámpás film körül keringő pletykát, ami szerint a Warner annyira biztos abban, hogy a produkció hatalmas bevételt fog termelni, hogy máris két továbbra részt tervezett be, a folytatás forgatásához még az első rész bemutatója előtt látnának hozzá.  Még az is megeshet, hogy a második és harmadik felvonást együtt forgatják le. De vajon ehhez Ryan Reynolds mit szól? Vannak ezen kívül más kötelezettségei is, pl. a Deadpool és egyáltalán nem biztos, hogy egy év múlva rá fog érni újra felhúzni a gyűrűt.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6321 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:09:08 »
Hát nem tudom, én a JLA filmtől minimum azt várnám, hogy benne legyen Superman és Batman. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6322 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:12:07 »
Bale már kijelentette párszor hogy nem vállalná el a JL-ben a szereplést.

Az meg hogy most más játsza Batmant... Hát nem hiszem hogy nyerő ötlet de ki tudja.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6323 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:16:47 »
Ha megszeretnék csinálni a JLA - t akkor szerintem lesz az a pénz amiért Bale is szerepet fog vállalni benne. Amúgy szerintem is nagyon hiányolnák a rajongók a két fő karaktert.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6324 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:23:56 »
Batman és Superman nélkül nincs JLA, hiszen ők az alapítói.  :nemtudom: Vagy remakelik az 1997-es JLA filmet?

BuB

• Pókfej
« Válasz #6325 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:28:56 »
Ja, nekem is az ugrott be, az meg a pilot után meg is halt... :roll:

És nem feltétlen kell Bale, nagy bumm, nem veszi le a maszkot és szevasz, ki van küszöbölve.
Viszont Megan Gale igen jó lenne Csodanőnek... :brow:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6326 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:30:35 »
Abból se lesz már semmi, mert visszamondta a szerepet, amikor kiderült, hogy idén sem kezdik a forgatást.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6327 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:31:48 »
Ja azt tudom, sajnáltam is.
De hátha meg gondolja magát, ha beindul, mert nem hiszem hogy olyan sok szerepben dúskálna. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6328 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:34:29 »
Szerintem 10 éven belül nem lesz JLA film. A Marvel ebből a szempontból kiválóan csinálta a dolgokat. Gondot fordított arra, hogy a főbb szereplők saját filmet kapjanak. A DC meg mit tud felmutatni? Egy Batmant, akit nem tudnak beilleszteni a DC Univerzumba, egy defektes Superman filmet, és egy Zöld Lámpást, amiből még akármi is lehet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6329 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:38:09 »
Eh, ez is hülyeség, miért ne lehetne beleileszteni Batset sehova?
Realisztikus, realisztikus... a többit is így kell akkor megcsinálni, és mindjárt oda illik.
És amúgy is, Gotham mindig vmi külön város volt, ahova más nem igen ment, csak Bats. Zöld Lámpi városa az ország másik végében van. Ahogy Central és Keystone is.
Szóval simán beleférne a többi cucc is. Max annyi, hogy Batman jelent meg előbb és a többi hős később került nyilvánosság elé.
Ráadásul a Supi visszatérben Gotham benne volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6330 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:40:14 »
Eh, ez is hülyeség, miért ne lehetne beleileszteni Batset sehova?

Jó akkor úgy mondom, hogy Nolan nem akarja a DC Univerzum részévé tenni. Márpedig amíg szállítja a stúdiónak a dollár százmilliókat, addig nem tesznek neki keresztbe.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6331 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:53:49 »
Jó, ezt akkor se vágom, sztem simán részese lehetne... sokat nem veszít/ront vele.
Na, de ez van akkor.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6332 Dátum: 2010. augusztus 07. - 17:56:30 »
Van egy torta amit megcsináltál a saját ízlésedre a kedvenc haboddal és eper körítéssel.

Meg kínálnál belőle minden jött ment s*ggfejet ?

BuB

• Pókfej
« Válasz #6333 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:02:21 »
He, jó hasonlat. ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6334 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:05:29 »
Köszönöm.  ;D

Épp emiatt nem is lesz Robin. Megjegyzem kell a francnak.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #6335 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:13:14 »
Na ja, azt tom, meg is értem. :D
Bár attól lehetne más sikeresebb "Batman utánzat" is Gotham utcáin. Azrael, vagy inkább Huntress.

De most amúgy ha belegondoltok, ha Nolan ennyire ellenzi, hogy Bats nem része a Dc Univerzumnak, akkor mi lesz a 3. rész után? Márha a Jla filmet végül csak megakarják csinálni, és minden fan ragaszkodna Batsihez benne.
Igen, mind mondjátok egyszerre, égbe emelt kezekkel. Reboot!! ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6336 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:23:32 »
Bale már kijelentette párszor hogy nem vállalná el a JL-ben a szereplést.
Halle f*ing lujja.
Igen, voltak nagyon jó JLA-történetek a két, sőt a három nagy nélkül.
Csak épen abban az időszakban, amikor az amerikaiak majdnem minden szart megvettek, amit a Marvel és DC kiadott, továbbá Keith Giffen és DeMatteis írta/rajzolta, és zseniálisan használt B-kategóriás karaktereket. Csak miután elmentek a címről, az be is halt, de elég gyorsan.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6337 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:28:52 »
Nolan távozása után mindenképpen Batman reboot lesz, mert tuti nem fog átmenni a gárda más rendezőhöz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6338 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:43:23 »
Ó, azért egy pár évig nem hiszem, hogy bántani fogják Batmant, miután Nolan befejezte.

Mellesleg őt én mindig kakukktojásnak éreztem a csapatban...aki csak azért van ott, mert zászlóshajó, de amúgy semmi helye nincs a superman, green latern kaliberű hősök mellett.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6339 Dátum: 2010. augusztus 07. - 18:46:47 »
Mellesleg őt én mindig kakukktojásnak éreztem a csapatban...

Nemcsak te érzed így, de Ő is, és ennek számtalanszor hangot adott már, akár a JLA ülésein, akár négyszemközti dialógokban.