Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320008 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6360 Dátum: 2010. augusztus 07. - 22:34:57 »
Ez... ha leszámítom Batman streccsruháját... egész jó. Marha jó. A vágó szinte tuti szakmabeli, mert kegyetlen jól szerkesztett videó, ügyesebben, mint pár valódi előzetes. Jó a zeneválasztás (hol hallottam már ezt..? és nem a Superman-főcímre gondolok), Reeve óta a leghitelesebben kinéző Superman...
Vágjanak hozzájuk 100 millát és csináljanak ebből filmet.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6361 Dátum: 2010. augusztus 07. - 22:49:12 »
Ezt is Sany Corola (?) csinálta, ha jól emlékszem a Predator sikere után. Kár hogy nem folytatta ezt a kis szórakozását.
Azt hittem gaby ismered ezeket. :D

Hem kösz Ben, ennek a csajnak azért van pár szerepe...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6362 Dátum: 2010. augusztus 07. - 22:58:37 »
Nem szoktam a youtube-ot böngészni. Nem szoktam trailereket nézni. Fake trailereket meg pláne nem.
Kivéve a Titanic 2-t. Azzal időről időre meg tudom még mindig szívatni az ismerősöket.

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #6363 Dátum: 2010. augusztus 08. - 09:46:08 »
HA már Titanic 2, akkor szivasd azzal, ami tényleg el fog készülni. Asylum studió által. :stupid:

Ha valakinek nem ismerős az Asylum studió neve, akkor annyit mondok, hogy Megacápa vs Óriáspolip (vagy mi )

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6364 Dátum: 2010. augusztus 08. - 09:58:54 »
Az Asylumot azért lehet szeretni, mert ők az egyetlenek talán a filmtörténelemben, akik az amúgy Zs kategóriás, régen még videóra sem kiadható minőségű filmjeiket képesek mozifilmnek eladni.
Annak ellenére, hogy Tommy Wiseau nagyobb átéléssel tud színészkedni, mint ebben a trailerben bárki.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6365 Dátum: 2010. augusztus 08. - 11:10:41 »
Azért elég vicces ahogy Superman néha elkapja azt a Jeepet csak úgy :D
És szerintem nem hiteles, Superman, csak egy kigyúrt bikaállú buta fickó. Vagyis pont úgy néz ki mint a képregényben. Ilyen szempontból valóban hiteles. D eezt nem lehet egy az egyben átrakni a vászonra.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6366 Dátum: 2010. augusztus 08. - 12:18:12 »
Vajon itthon is fogják adni a mozik? Kíváncsi leszek hogy mit fog kiváltani az emberekből a Titanic II. :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6367 Dátum: 2010. augusztus 08. - 12:20:41 »
Rosszullétet.  :D

Genzo

• Puma
  • **
    • Genzo Comics
« Válasz #6368 Dátum: 2010. augusztus 08. - 12:44:35 »
Szerintem only dvd lesz belőle, ha már Titanic, akkor a Cameron verziója 3Dbe konvertálva, és újra moziba küldve, ami szintén úgy néz ki, hogy megvalósul, és pont annyi értelme van, mint ennek az Asylum filmnek. De egy kicsit átmentünk offba.

Genzo Comics - Ahol a képregények vannak becélozva

balogh44

• Thanos
« Válasz #6369 Dátum: 2010. augusztus 08. - 15:25:30 »
Nos úgy látszik Brandon Routh marad a képregény filmeknél:

http://filmbuzi.hu/archives/2010/08/04/reszlet-a-dylan-dog-dead-of-night-feldolgozasabol/

És Tony Scott is bepróbálkozna egy képregény film rendezésével állítólag, méghozzá Mark Millar figurájából, ami egy Megtorló/Batman keverék.

http://www.comicvine.com/millar-mcnivens-nemesis/49-32161/

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6370 Dátum: 2010. augusztus 08. - 16:07:06 »
A második füzet jelent meg eddig a nyolcból. Hova a francba akarnak filmet rendezni belőle, amikor még meg sincs írva? Mi ez, a Hellsing?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6371 Dátum: 2010. augusztus 08. - 16:07:33 »
Ez a Nemesis ismerős, már olvastam róla Genzo blogján. De viszont túl korai lenne róla filmet készíteni úgy, hogy még a 3. szám sem jelent meg. :stupid:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6372 Dátum: 2010. augusztus 08. - 16:11:47 »
A második füzet jelent meg eddig a nyolcból. Hova a francba akarnak filmet rendezni belőle, amikor még meg sincs írva? Mi ez, a Hellsing?

A Kick Ass se volt még befejezve de a filmet már rég forgatták. Ez is divat most.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6373 Dátum: 2010. augusztus 08. - 16:26:16 »
De, az be volt, csak direkt elkezdtek szórakozni a megjelenésével. (Azért legyünk realisták... Millar már az első szám előtt lenyilatkozta, hogy egyben adta le a szkripteket Romitának, szóval már akkor ksz volt, és Romita Romita marad, tehát elég hihetetlen lenne, hogy nem készült el marha gyorsan vele.) A Nemesis viszont tényleg még futó sorozat, pláne, hogy McNiven már az elején mondta, hogy akkor rajzolja, amikor éppen van rá kis fölös ideje. (Mondjuk olyan is.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6374 Dátum: 2010. augusztus 08. - 21:04:01 »
Idézet
Sokan már petíciót gyűjtöttek a Comic Conon, hogy Reynolds ne lehessen Flash is.
:lol: Simán ő tartja a rekordot eddig a képregényfigurák alakításával.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6375 Dátum: 2010. augusztus 08. - 21:12:56 »
Hát, eddig háromnál tart emlékeim szerint, szóval a GL-lel csak beéri majd Buster Crabbe-et.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6376 Dátum: 2010. augusztus 08. - 21:14:15 »
Azt a képzelt szuperhős figurát nem számoljuk bele? ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #6377 Dátum: 2010. augusztus 09. - 08:42:20 »
Hát, eddig háromnál tart emlékeim szerint, szóval a GL-lel csak beéri majd Buster Crabbe-et.
Nem négynél? Hannibal King, Deadpool, Zöld Lámpás, Flash. Bár én még simán el tudnám képzelni, Booster Goldnak, Kék Bogárnak, Csillagtörőnek, Plazmának... :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6378 Dátum: 2010. augusztus 09. - 08:51:07 »
Azért ha minden fontosabb szuperhőst ő alakítana az több szempontból is előnyös lenne. A stáb gázsiját alapból radikálisan csökkentené, hiszen csak egy színész kellene fizetni, a rajongóknak sem kellene sorba állni minden színésznél, csak csinálnának Reynoldsról egy csoportképet. Bár még nem találtam rá bizonyítékot, de erős a gyanúm, hogy a Star Wars 2-3-ban ő játszotta a klón katonákat. Az összeset.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6379 Dátum: 2010. augusztus 09. - 11:46:58 »
Tényleg, Hannibal King. A Penge szereplőinek annyira nem volt közük a képregényes megfelelőikhez, hogy teljesen el is felejtettem. Akkor viszont már tényleg rekorder.