Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313922 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #6680 Dátum: 2010. szeptember 11. - 10:56:20 »
Szerintem is a Végzet temploma a leggyengébb rész, ahogyan Die Hardból is 2 a legkevésbé jól sikerült.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6681 Dátum: 2010. szeptember 11. - 11:02:39 »
Félreértés ne essék, nekem tetszett az Indy 4 is, de az a sok zöld CGI a dzsungelben... Meg a szokásos ősi romok se voltak az igaziak. De én elbírnék viselni egy ötödik részt mielőtt Ford nagyon beöregszik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6682 Dátum: 2010. szeptember 11. - 11:17:09 »
Nem értem, mi bajotok van a Végzet templomával. Szerintem jobb volt, mint a 3-4. rész együttvéve.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6683 Dátum: 2010. szeptember 11. - 11:23:23 »
Szerintem is az a rész volt a leggyengébb. A kínai kis srác nagyon idegesítő volt benne, ahogy a szőke tyúk is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6684 Dátum: 2010. szeptember 11. - 11:38:10 »
Nem értem, mi bajotok van a Végzet templomával. Szerintem jobb volt, mint a 3-4. rész együttvéve.
Igazából semmi bajom nincs vele, még így is jobb filmnek tartom a mai felhozatal 99,99%-ánál, és bármikór képes vagyok újra megnézni, egész egyszerűen a többi jobban tetszett.
Ezért is rossz kifejezés talán a leggyengébb, mert ez úgy hangzik, mintha az egy rossz film lenne, pedig marhára nem az.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6685 Dátum: 2010. szeptember 11. - 11:57:34 »
Amíg Indy egyedül van benne a liba és a kiskölyök nélkül, tényleg az. Amint azok felbukkannak, a film élvezeti értékes elég drasztikusat zuhan... Az a kölyök egyszerűen irritáló, eredetiben és szinkronosan is. Bár eredetiben még jobban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6686 Dátum: 2010. szeptember 11. - 12:05:30 »
Meg a sztori is kicsit gáz, nem? Értem én, hogy elég borús, darkos, a többi azért jóval "mókásabb" főleg a harmadik, Sean Connery val való örökös civódás sokat dobott rajta. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #6687 Dátum: 2010. szeptember 11. - 12:13:45 »
Szerintem ponthogy az első rész a legkevésbé mókás, és pont ezért a kedvencem. Megvan benne a humor, de nem viszik túlzásba, a többi-ben viszont megy a folyamatos komédiázás, ami mint sokan mondták pont a második rész leggyengébb pontja.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6688 Dátum: 2010. szeptember 11. - 12:49:47 »
A Cop Out nekem inkább fárasztó é kifulladt volt, mint vices. Egyedül Sean William Scott volt jó benne. Tracy Morgant legszívesebben kiütöttem volna, annyira idegesítő volt. :)

A Die Hard 4-gyel 2 nagy gond van. Egyrészt nem Die Hard film. Nem cigiznek benne, nem káromkodnak benne, Bruce Willis már csak kiégett, de nem másnapos. Másrészt annyira elszálltak már az akciókkal, hogy számomra több helyen már nevetségessé vált.

Ha értelmetlen akcióorgiaként tekintek rá, ahogy gaby, akkor valóban király, de azért a Die Hard filmek nekem többek voltak ennél...eddig.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6689 Dátum: 2010. szeptember 11. - 13:39:33 »
De ha meg minden Die Hard rész egy sémára menne, akkor meg azért lenne unalmas. Nekem a 4-ből egyik sem volt kedvenc, de a 4 tényleg nagyon nulla volt. Utána a 2 az, ami a legkevésbé tetszett. Talán a 3 volt még a legjobb.
De nem hinném, hogy a cigi tenne egy DH filmet azzá, ami. Bár egyszer olvastam egy olyat valakitől, hogy "ha McLean olajos atlétában elszív egy cigit, én már elégedett leszek a folytatással", szóval ki tudja...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report

venom75

• Pókfej
« Válasz #6691 Dátum: 2010. szeptember 11. - 17:07:32 »
Ép az járt valamely nap az eszemben , hogy egy csomó régi filmet kiadnak dvd-n , de a Dredd Bírót nem . Én szerettem azt a filmet , áldoznék egy - két ezrest rá.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6692 Dátum: 2010. szeptember 11. - 19:51:47 »
Stephen King: Dark Tower Film és Sorozat?

Addig meg ne csinálják mán amíg nem végzek a könyvekkel  :o  :hehe:

A 7 könyvet meg bezsúfolni 3-ba ???  :o Hát nagyon nem tudom... A számtalan kapcsolódó könyvet kilehet lőni de így összesüríteni vagy épp megcsonkolni...

A prequel-t megcsinálni soroztaként nagyon jó ötlet, a comicok anyagából bőven lenne mit összehozni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6693 Dátum: 2010. szeptember 11. - 20:35:04 »
Idézet
De nem hinném, hogy a cigi tenne egy DH filmet azzá, ami.
Nem persze, de hozzá tartozik a karakteréhez. Indiana Jones- is milyen lenne már a klasszik szerkó nélkül?

A Die Hard-ot McClane karakterén kívül a jó beszólások, akciófilmhez képes pofás történet, és a nagy robbantások, akciósok, a látvány tették naggyá. A 4. részre ezekből csak az utóbbi jutott, azt viszont erősen felcsavarták, már annyira, hogy baromira túlzásba estek vele, a még látszólagos hitelesség hiányáról nem is beszélve.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6694 Dátum: 2010. szeptember 11. - 21:21:48 »
Nem persze, de hozzá tartozik a karakteréhez. Indiana Jones- is milyen lenne már a klasszik szerkó nélkül?
Így már értem, köszi. Annyira sosem voltam benne a DH-okban.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6695 Dátum: 2010. szeptember 12. - 17:49:46 »
Stephen King: Dark Tower Film és Sorozat?

Addig meg ne csinálják mán amíg nem végzek a könyvekkel  :o  :hehe:

A 7 könyvet meg bezsúfolni 3-ba ???  :o Hát nagyon nem tudom... A számtalan kapcsolódó könyvet kilehet lőni de így összesüríteni vagy épp megcsonkolni...

A prequel-t megcsinálni soroztaként nagyon jó ötlet, a comicok anyagából bőven lenne mit összehozni.

Azért jobban belegondolva így nem kell mit csonkolni pl az 5. könyv úgy ahogy van mehetne egy TV-s évadba, az nem állná meg a helyét filmként de sorozatnak nagyon jó alapanyag...

http://index.hu/kultur/media/2010/09/09/mediatortenelmet_irhat_a_sotet_torony/

BuB

• Pókfej
« Válasz #6696 Dátum: 2010. szeptember 16. - 17:13:01 »
Én, azt mondom, hogy hála a jó Istennek!

Filmdorid:
A Marvel képregényekben Sólyomszem folyton kékes-lilás ruházatban szaladgált, a karaktert Jeremy Renner fogja megformálni a Bosszú Angyalai mozifilmben és az MTV-nek elmondta, hogy senki ne számítson arra, hogy úgy fog kinézni a figura, mint rajzolt formájában. Tehát nem lesz maszkja és sokkal inkább valósághű cuccot fog viselni. (Vajon Ultimate világbeli kinézete lesz?) Feltették azt a kérdést is, hogy Fekete Özveggyel össze fog-e jönni, a válasz az volt, hogy elképzelhető, de előbb még csak csapattársként kezdik.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6697 Dátum: 2010. szeptember 16. - 18:57:05 »
Akkor hasonló lesz a Wolverine film Deadpooljához.
Az se úgy nézett ki mint a rajzolt verió!

BuB

• Pókfej
« Válasz #6698 Dátum: 2010. szeptember 16. - 22:32:02 »
Miért? a filmekben ki nézett ki úgy, mint a rajzolt verzió?
Mindenki más kinézetet kapott, mint a képregényben, és ez az X-mennél és a Batmannél a javukra is vált. (volna, ha a comicsban is használták volna ezeket az "újításokat". ;D)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6699 Dátum: 2010. szeptember 17. - 07:34:36 »
Miért? a filmekben ki nézett ki úgy, mint a rajzolt verzió?
Superman. Flash. Wonder Woman. Supergirl. Pókember. Vasember. Hulk. Asterix. Obelix. Barb Wire. Blade. Hellboy. F4. Vörös Sonja. Mystery Men. *sóhaj* Spirit. Ami most egyelőre eszembe jut.
A Vampirella meg pont nem. :-\