Ez azért elég lesajnáló, elitista elképzelés az átlagemberről. :drying:Miből gondolod, hogy én csak "szomorú zenéjű" filmekből szerzem az információmat a világ dolgairól. A fentebb említett filmek befogadása talán nem is történhet meg, ha nincs valami ismereted a témáról. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a filmeket nem fogják a képedbe tolni az Arénában, ergo, akkor fogsz velük csak találkozni, ha a téma iránt érdeklődsz.
Az meg, hogy valakit épp a Big Világ kapcsol ki, nem pedig az öngyilkos merénylők előélete és motivációi, az nem von le semmit egy ember értékéből.
Szerintem.
Az, hogy most ennyire magadra vetted a kijelentésemet, nem indokolja, hogy ennyire elkanyarodj a témától. Szó sincs arról, hogy nekem bajom lenne azzal, hogy valaki a Megasztárt, a Gigasztárt, a Big Brá...

Brothert, a Való Villát, vagy akármit néz kikapcsolódásként. De az tagadhatatlan tény, hogy a legtöbben magasról tesznek a világra, és (és itt jön az amit én kiemeltem és leírtam) aztán meg könnyes szemekkel csodálkoznak rá, hogy mik vannak (általában pont egy megható, szomorú zenéjű filmen - ami ellen megint csak nincs kifogásom, mert legalább arra a kis időre képbe kerülnek és talán 1% valóban utánanéz a dolgoknak és megvilágosodik, csak attól megyek a falnak, amikor azt nyilatkozzák a készítők, hogy jajj minket ezeknek a szegény embereknek a sorsa érdekel és sanyarú és igazságtalanság, holott rajtuk ez a film aztán rohadtul nem segít...
Én nem védeni akarom, szerintem sem valami jó színésznő egyébként, én azon akadok ki, hogy valaki EGY rossz filmre alapozza a véleményét egy színész kvalitásairól.
Üdv Hollyvoodoo-ban.

Mindenesetre itt három film is elhangzott, amiben nem volt túl jó.

Talán a Meztelen dobosban még elfogadható volt, de a karaktere ott is csak amolyan dekoráció volt és nem igazán vitte előre a cselekményt.

És szerintem semmivel sem "bombanőbb" az előző MJ-nél (ha jól emlékszem ez volt vele a legnagyobb gondotok

) nem igazán látok előrelépést ez ügyben. Bár a Pókember franchise mostmár sokkal inkább a SW-hez hasonló unszimpátiát váltja ki az emberekből...