Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319346 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7000 Dátum: 2010. november 14. - 14:21:29 »
Jó ez a srác. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7001 Dátum: 2010. november 14. - 14:34:25 »
Gondolom a végső simítások, vágások még hátra vannak!
kíváncsi leszek rá!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7002 Dátum: 2010. november 14. - 14:36:39 »
Hát ez csak az elő-elő előzetes. Elvben kedden jön az igazi, 2 perc körüli (?).
Amúgy furi, lehet Vasembert akarják koppintani. Annyira nem ismerem Hal-t, de lehet ez a stílus inkább Flahsre lett volna jó.
Amúgy Ryan hozza ezt a vicces figurát, tegnap néztem meg megint a Penge 3-at, ott is rohadt jó volt Hannibal King karaktere. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #7003 Dátum: 2010. november 14. - 14:45:56 »
Én csak a rajzfilmből ismerem hal karakterét, és ott egy kisit komolyabb, férfiasabb!
De gondolom Reynoldsra ígazították a szerepet, akárcsak régen, Nickolsonra Jokert.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7004 Dátum: 2010. november 14. - 16:35:38 »
Hát, Hal Jordan egy karót nyelt, dögunalmas karakter, ha nagyon őszinték akarunk lenni, egy annyira generikus fehér fickó, hogy ha ennél is fehérebb lenne, átlátszóvá válna. Ezért is komálta a nép Kyle-t, amikor felbukkant.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7005 Dátum: 2010. november 15. - 09:12:34 »
Hal Jordan sokkal inkább egy beképzelt, arrogáns, egoista, önmajmoló tuskó. Lényegében egyesíti a vadászpilóták minden lehetséges negatív tulajdonságát. És a képregényben ezt még azzal is tetézték, hogy természetesen ez minden csajnak bejött és Hal a "bika" a Lámpások közt. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7006 Dátum: 2010. november 15. - 12:57:26 »
Darren Aronofsky rendező a napokban árulta el az új Rozsomák film címét, melyben a címszereplőt továbbra is Hugh Jackman játssza. Az említett cím simán csak The Wolverine lett, ami nem a Gavin Hood által rendezett X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine) folytatása lesz.

Egész pontosan Aronofsky úgy nyilatkozott a HitFixnek, hogy a The Wolverine egy „egyszeri”, vagy önálló projekt lesz. A forgatókönyvvel már elkészült Christopher McQuarrie, amely szerint Logan (Rozsomák) tiltott románcba keveredik egy japán nővel, akit már odaígértek egy másik férfinak. Mivel Logan ilyen apróságokkal nem foglalkozik, inkább megküzd apjával és szamuráj-kardforgató testvéreivel.

A forgatás dátumát továbbra sem tűzték ki.

A The Image Comics Youngblood című projektje sok rendezőt cserélt már, de a nagyon várt szuperhősös adaptációt 2009 februárjában Brett Ratnernek szánták. Nem egész egy évvel később Ratner felkérte J.P. Lavint és Chad Damiani-t, hogy írjanak hozzá egy forgatókönyvet Rob Liefeld képregényéből. Azóta nem lehetett hallani semmit a projektről.

Brett Ratner beszélt az MTV-vel, és elárulta, miért kell ilyen sokat várnunk a Youngbloodra:

„Volt néhány jogi probléma. Mivel ezek független képregények, majdnem egy évig tartott, mire sikerült megszereznünk a jogokat. Rengeteg tulajdonosa van az ilyen képregényeknek, és csomóan állították, hogy ők a jogtulajdonosok. Jó sokáig tartott, de azt hiszem, végre sikerült rendeznünk a jogi kérdéseket. Rob Liefeld ajánlotta fel nekem a projektet. Azt hiszem, Bryan Singer pályázott rá, de gondolom, sok rendező szerette volna megkaparintani. Rob azt mondta nekem: „az az X-Men film a kedvencem, amelyiket te rendezted.” Mire én: „te is képregény őrült vagy?” Aztán egyszer beállított hozzám Rob és azt mondta: „szeretném, ha te rendeznéd ezt a képregény adaptációt, szerintem nagyszerű munkát végeznél vele.” Én pedig örömmel fogadtam a felajánlását.”

Még pár évig ne számítsunk rá, hogy film készül belőle, de Brett Ratner bízik benne, hogy előbb-utóbb történik valami:

„Kitartó fickó vagyok, és emellett is ki fogok tartani. Tudom, hogy ha koncentrálok rá, akkor össze fog jönni, úgyhogy ezt is fogom tenni.”

Még moziba sem került a Zöld darázs (The Green Hornet), erre máris arról beszélnek a Sonynál, hogy ha jól sikerült a kedden leadott tesztvetítés, és a korai visszhangok pozitívak, akkor a Sony komolyan fontolóra veszi a folytatást elkészítését, két hónappal az első rész premierje előtt.

A The Los Angeles Times belső emberei, akik részt vettek a tesztvetítésen, meghallották, hogy a Sony Pictures társelnöke, Amy Pascal az esetleges folytatásról beszélnek, miután látta érvényesülni a Zöld darázs-t a nagyvásznon.

Sokkal jobban sikerült a tesztvetítés, mint ahogyan azt a Sony fejesi gondolták, és a kritikusok köreiben is 93 pontot ért el, ami 93%-ot jelent, valamint ezen kívül a közönség is „kiválónak”, vagy „nagyon jónak” titulálta a filmet. A közönség 83%-a pedig „határozottan ajánlotta” a barátainak.

Májusban szóba került, hogy Michael Bay Platinum Dunes nevű cége szerezte meg a Teenage Mutant Ninja Turtles-t, majd augusztusban lehetett hallani újra a filmről, amikor a Vasember (Iron Man) írói, Art Marcum és Matt Holloway nekiestek a forgatókönyvnek. A történetről továbbra sem árultak el semmit, de az új film élőszereplős változat lesz.

Az Untitled G.I. Joe Sequel forgatókönyvével már elkészült Rhett Reese és Paul Wernick páros, és az Untitled Jack Ryan Projectről is szó esett a konferencián, mint ahogyan az is kiderült, hogy a Star Trek 2 forgatása januárban kezdődik, hogy 2012. június 29-én mozikba kerülhessen.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7007 Dátum: 2010. november 15. - 13:01:30 »
A youngbloodos honnan van? Mert elég súlyos hülyeségek vannak benne. Egyrészt senki se várja. Senki. Az a sorozat húsz év alatt négyszer bukott meg teljesen, legutóbb annyira, hogy már be se merték fejezni a megkezdett sztorit. A második, hogy nincs semmi jogi gubanc benne, nem is lehet, amikor az egésznek Liefeld a 100%-os jogtulajdonosa.

Ben Reilly

• Pókfej

balogh44

• Thanos
« Válasz #7009 Dátum: 2010. november 15. - 13:20:33 »
Ratner munkái meg alapból nem érdekelnek engem, miután elcseszte az X3-at! >:(
Még hogy a legjobb rész?!
Ididóta ez a Lieifeld, egy egyszerű McFarlane klón! :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7010 Dátum: 2010. november 15. - 13:31:16 »
Az X3-al nem volt semmi probléma. ;) A youngblood meg akár lehet jó is, filmen (a képregénnyel ellentétben) jól működne ez a hi-tech nem annyira képregényes cucc.

Igen, mert McFarlane maga az eredetiség, igaz?  :uhoh:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7011 Dátum: 2010. november 15. - 13:43:09 »
Nem-e?
OTt baszták el igazán Wolvie karakterét... azután már egyenes út vezetett az orginshez... :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7012 Dátum: 2010. november 15. - 13:48:54 »
Az X3-al nem volt semmi probléma. ;)
Szerintem se. Korrekt kis mozi volt pár hibával.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7013 Dátum: 2010. november 15. - 14:52:52 »
OTt baszták el igazán Wolvie karakterét...

Hát azért amikor Bestia le "fiam"-ozta Rozsót (juszt se Farkas), Logan meg úgy nézett rá mint egy darab szőrös kék xarra, az minden pénzt megért.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7014 Dátum: 2010. november 15. - 15:19:08 »
Max annyit tudnék a film rovására írni, hogy Logan eredeti reakciója, amikor a végső akcióra készülődve előkerültek a X kölkök, sokkal jobban illett a karakterhez, mint az, ami a végső változatba került.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7015 Dátum: 2010. november 15. - 15:44:09 »
Hát azért amikor Bestia le "fiam"-ozta Rozsót (juszt se Farkas), Logan meg úgy nézett rá mint egy darab szőrös kék xarra, az minden pénzt megért.  ;D
Igen, voltak jó részei benne, de összeségében itt már nagyon messze voltak az első két részbeli Rozsó karitól, az egybe még tök jó mogorva, kicsit morcos volt, itt meg már vihogott, szorta a poénokat, kétszer majdnem sírt is...

Max annyit tudnék a film rovására írni, hogy Logan eredeti reakciója, amikor a végső akcióra készülődve előkerültek a X kölkök, sokkal jobban illett a karakterhez, mint az, ami a végső változatba került.
Jaja, a moziba majdnem én is sírtam már, amikor láttam, hogy Hugh is mindjárt elbőgi magát... rohadtul fel &khm# az a jelenet, mert a trailerben még az eredeti volt, és az sokkal, de sokkal jobban illett volna hozzá.
Amúgy a filmmel sok bajom nincs, elment, igazán jó ötletek voltak benne, meg jelenetek, pölö a Prof halálát tartom a legjobb X filmes jelenetnek.
 De vhogy mégis olyan kevésnek éreztem az egészet, meg rövidnek, ha még rádobtak volna fél órát, sztem lehetett volna még rohadt jó is.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7016 Dátum: 2010. november 15. - 17:22:24 »
Ami nem tetszett nekem az X3-ban: Főnix, na az nem ilyen! Singer akarta a "tűzmadár" kiteljesülését, de Ratner bácsinak jobban izgatta a fantáziáját, a zombi feeling! :stupid:
Akkor a már említett Rozsó kiherélés is gáz volt, az a beszéd amit ott lenyomott, hogy nosza mi vagyunk az X-Men, az egyátalán nem vallt rá! 
A langyis, trapéz gatyájáról ne is beszélünk!
És végül, a végére bedobált, tök ismeretlen, (szerintem Ratner fejéből kipattanó) eggyen kaptafára sikerült, mutáns sereg is unalmas volt!
Ja és hát ugye a Juggernaut, na az is kész vicc volt! Én csalódtam a 3. részben!
Talán majd most, a First Class-ban másképpen lesz pár dolog! Amit eddig láttam az biztató, mármint Emma Frost, de itt már jó 20-as a csaj, még a Wolverine filmben szintén csak, a bibi az hogy ott kb. a 90-es évek elején játszódott, ez meg a 60-as években fog! :headscratch:
Szóval szerintem ez nem origin lesz, hanem teljes reboot!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7017 Dátum: 2010. november 15. - 17:25:10 »
Ja, de itt anno Ben linkelt vmi szöveget a producertől, aki azt mondta, hogy soha nem mondták, hogy az Emma FROST, csakhogy Emma. :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2010. november 15. - 17:32:06 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7018 Dátum: 2010. november 15. - 17:28:35 »
:D Tiszta fehérben?
Nana! Több mint biztos hogy Emma Frost lesz az!
Vagy Frost nagymamija? :D
Majd kiderül!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7019 Dátum: 2010. november 15. - 17:32:18 »
Mármint a Rozsó filmben.