Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319968 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7140 Dátum: 2010. december 01. - 15:02:07 »
Norman felszerelései jók is voltak... a ruháját leszámítva. Az számomra túl Power Rangerses lett.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7141 Dátum: 2010. december 01. - 15:03:09 »
40 évnyi Pók történelmet nehéz is lett volna három filmbe sűríteni vagy értelmesen feldolgozni, de akkor célszerű lett volna egy időszakra koncentrálnia Raime-nek és a forgatókönyvírónak. Ehelyett innen is onnan is kiragadtak dolgokat és a vége összecsapott lett. Ugyanakkor Favreau zsenialitása tükrözi, hogy ő pazar módon megoldotta ugyanezt a problematikát a Vasemberrel. 

Norman felszerelései jók is voltak... a ruháját leszámítva. Az számomra túl Power Rangerses lett.

Ha megnézitek a filmes conceptjeim között, azért voltak sokkal képregényszerűbb Manó ruha variánsok is, és ezt tényleg nem tudom megérteni, hogy Norman végül miért lett a Zöld Power Ranger.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7142 Dátum: 2010. december 01. - 15:10:14 »
Láttam azokat a concepteket és ha választanom kéne akkor a Power Rangers féle páncélra tenném a voksomat mert a többi verzió még annál is idétlenebb volt XD
A Vasember filmekről viszont szinte csak jót tudok mondani az nagyon el lett találva ami esetleg zavar benne az a túl sok vicces jelenet na meg Tony testében lévő mini reaktor amit túlzásnak tartok  :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7143 Dátum: 2010. december 01. - 15:18:47 »
A reboot meg lehet hogy olyan se lesz!
A Zöld Manó maszkja, lehetett volna természetesebb, hogy látszódjon a szája beszéd közben, ilyesmik...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7144 Dátum: 2010. december 01. - 15:23:07 »
Ja hát a maszk eléggé sisakszerű volt kb ennyi negatívumot tudnék róla elmondani,de legalább nem volt neki tarisznyája amiből a tök formájú bombákat szórta  ;D
Inkább Pókember jelmeze volt túlságosan mű legalábbis ahhoz képest hogy eredetileg a ruhát Peter saját kezűleg varrta az otthon talált göncökből...

balogh44

• Thanos
« Válasz #7145 Dátum: 2010. december 01. - 15:25:21 »
Ajajaj, ebbe ne menjünk bele, már százszor ki lett ez tárgyalva, hogy miért olyan amilyen, miért nem volt a fekete pókruha képregényesebb, stb...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7146 Dátum: 2010. december 01. - 15:27:17 »
Ugyanakkor Favreau zsenialitása tükrözi, hogy ő pazar módon megoldotta ugyanezt a problematikát a Vasemberrel.
Ő csak rendezte, nem? Nem írta. Vagy mire gondolsz?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7147 Dátum: 2010. december 01. - 15:40:53 »
Nemcsak rendezte, de forgatókönyvíróként is tevékenyen részt vett.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7148 Dátum: 2010. december 01. - 16:18:57 »
A vicces az, hogy a Power Rangersben annál vagy sokkal jobb, vagy szándékosan sokkal gagyibb jelmezek voltak már akkor is.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7149 Dátum: 2010. december 02. - 08:58:34 »
Sajnos én csak az utóbbira láttam példát, nem is igazán értettem meg, hogy mit komáltak ezen annyian.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7150 Dátum: 2010. december 02. - 14:10:13 »
A koeográfiákat meg még a Xeana, meg a Hercules is átvette annak idelyén, rüheltem azokat is!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7151 Dátum: 2010. december 02. - 15:12:20 »
Igazság szerint többnyire a karaktereket. Egész komoly drámázások tudnak menni az egyes évadokban és többnyire legalábbis forgatókönyv szintjén a karakterek összetettek és meglehetősen egyediek. Semmiben sem különbözik amúgy egy szuperhőssorozattól, csak kisebb költségvetésből hozzák össze. Plusz azért ne feledjük, kifejezetten azért van, hogy a 8-12 éveseknek is legyen mit nézni az élőszereplős műsorok közül. De ha egyszer az ember amúgy túljut a külcsínen, pofás kis akciósorozat, ami szórakoztat, és nem is akar többet (a szokványos környezettudatosságra nevelés mellett, de ez már szinte alap és ennyi még belefér. Ráadásul ez szerintem még mindig kevésbé pofátlanul próbál új játékokat eladni, mint a jobb-rosszabb TransFormers-sorozatok.

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #7152 Dátum: 2010. december 02. - 15:46:52 »
Én is nagyon szerettem/szeretem a régi Power Rangers részeket. Teljesen egyetértek talgabyval, a sorozatnak a karakterek voltak az erősségei, ezért marha bénák az új részek, mert ott a látványvilágra szeretnének rámenni, kb 30 évvel ezelőtti technikával. :drying:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7153 Dátum: 2010. december 02. - 16:09:09 »
Has figyelmesek vagytok, amikor civilben vannak a szereplők olyenakor tiszább a képe is a sorozatnak, amikor vannak akciók, olyankor régebbinek tűnik az egész, talán mert azokat japánban forgatták, és úgy vágták össze a sorozatokat!

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #7154 Dátum: 2010. december 02. - 16:14:35 »
Az akciójeleneteknek csak egy részét vágták ki a japán -eredeti- sorozatból, ezek a rendszeresen visszatérő jelenetek, ami a legnagyobb gáz, hogy ott a sárga férfi volt! :ohmy:
De ezt 8 évesen nem vettem még észre :D
A legrosszabb akkor is az volt, amikor a régi pirost, feketét és sárgát kirúgták (mármint a színészeket) és lement még kb 7 rész úgy, hogy főszereplői voltak ők még a sorozatnak, de régebbi részekből vágták be őket. Általában csak annyi szövegük volt, hogy igen/nem. Új jeleneteknél, hátulról mutattak olyanokat, akik még csak nem is hasonlítottak rájuk.
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 02. - 16:19:42 írta Parrosbajusz »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7155 Dátum: 2010. december 02. - 16:16:09 »
A PR-ben én csak azt utálom, hogy míg régen, majd 3-4 évadot voltak a szereplők, ruhák Zodok (vagy mik) most már egy jó ideje, ezek évente változnak... :-\
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Parrosbajusz

• Rózsa
  • *
« Válasz #7156 Dátum: 2010. december 02. - 16:21:00 »
Az első évad 60 részes volt, a másodikban már új zordok voltak.
Jut eszembe; nem tudja valaki honnan tudnám megszerezni az első évadot magyarul?
« Utoljára szerkesztve: 2010. december 02. - 16:22:55 írta Parrosbajusz »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7157 Dátum: 2010. december 02. - 16:39:28 »
Jut eszembe; nem tudja valaki honnan tudnám megszerezni az első évadot magyarul?

Sehonnan.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7158 Dátum: 2010. december 02. - 16:55:00 »
Abban ugyan azok voltak a szereplők, mint az első mozi filmben, nem? :headscratch:
Abban voltak, azok a madár emberek is, vagy mik!  :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7159 Dátum: 2010. december 02. - 16:57:53 »
Abban ugyan azok voltak a szereplők, mint az első mozi filmben, nem? :headscratch:

Nem. A néger srác és az eredeti piros ranger helyett már mások voltak.