Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319874 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7180 Dátum: 2010. december 09. - 23:18:52 »
Biztos nem felejtették el csak a Holdra szállásos akciót a SectorSix felügyelte akik nem tudtak a SectorSevenről  :twisted:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7181 Dátum: 2010. december 09. - 23:25:56 »
Az lesz a poén, hogy kb. ennyire értelmes magyarázat fognak adni a filmbe is, ha adnak majd egyáltalán valamit. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7182 Dátum: 2010. december 10. - 09:50:37 »
Hát nem is tudom...Amennyire bírtam gyerekként a hazai TF képregényeket most annyira érdektelen számomra ez a film! Az elsőt úgy ahogy végignéztem,de már akkor eldöntöttem hogy ebből nem kérek  :drying:

Ami pedig ezt az újat illeti szépnek szép,de nem tudtak volna más helyszínt találni mint a Holdat? Ez annyira hatásvadász  :hehe:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7183 Dátum: 2010. december 10. - 11:03:35 »
Az 1 kifejezetten jó volt. A 2 kifejezetten gyenge. Főleg a nyelves robottal, bööáááá...  :drying: Meg az egyéb elqrásokkal és a csak optinyuszi képes bármilyen álcát is legyőzni.

Meg azt sose bocsátom meg hogy nem az lett a 2. rész vége hogy levágják Optinyuszi fejét  :drying: Annyira nyilvánvaló volt hogy lesz 3. Így meg kicsit vicces a 2. rész alcíme: a bukottak bosszúja ? És kin álltak bosszút ? Magukon hogy jól megverették magukat Optinyuszival ?
Komolyan mondom a 3. részben nagyon szorítok hogy végleg múljon már ki  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7184 Dátum: 2010. december 10. - 12:04:36 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7185 Dátum: 2010. december 10. - 12:16:18 »
Hm egész pofás lett  8) Kár hogy a filmről már ez nem lesz elmondható ...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7186 Dátum: 2010. december 10. - 12:17:29 »
Miből gondolod?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7187 Dátum: 2010. december 10. - 12:18:14 »
Komolyan ez alapján én inkább hinném azt, hogy ez egy animációs film.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7188 Dátum: 2010. december 10. - 12:22:37 »
Miből gondolod?

Hidd el van miből kiindulnom  ;D A Rozsomák film is egy ganaj volt akkor ez miért lenne hitelesebb és minőségibb alkotás?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7189 Dátum: 2010. december 10. - 12:33:48 »
Esetleg a totál más stáb, gyártó, forgalmazó miatt?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7190 Dátum: 2010. december 10. - 12:34:34 »
A kettő között alapvető különbség, hogy a Thort a Marvel saját stúdiója készíti kemény felügyelet alatt. Csak a rendező és a forgatókönyv kiválasztása 10 évig tartott. Valamint, míg a Wolverine film az X-től elszakadva önálló alkotás (hú de nagy szavak) addig a Thor egy nagy egész részét képezi. Lehet, hogy ha csak a Thort nézed nem fogod élvezni, de ha majd kijött a Cap Am és az Avengers és a készítők által felállított időrendi sorban nézed végig őket újra, akkor már letaglóz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7191 Dátum: 2010. december 10. - 12:39:25 »
Komolyan ez alapján én inkább hinném azt, hogy ez egy animációs film.
És a legjobb, hogy alapvetően nem is tévedsz. ;D

Egyébként szerintem jópofa volt ez a Transformers bemutató, csak félek, hogy ahelyett, hogy csak erre a szállra koncentrálnának, és tök előzményfilmet csinálnának (én leszarom, hogy mennyire kapcolódik a régiekhez, ilyen jellegű igényeimet sajnos már rég kénytelen voltam leadni), gondolom kaponk egy löböffős jelenkori töketlenkedést is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7192 Dátum: 2010. december 10. - 12:45:59 »
Thor poszter

Jól néz ki. Én szeretem az ilyen minimál posztereket, mint  Vasembernél amikor csak a sisak van rajta, de sajnos sztem a Thornál is inkább egy olyan legyen rajta mindenki a poszteren a háttérben villámmal meg robbanásokkal, meg jelenetekkel a filmből, mint az a Vasember esetében volt.
jó: http://www.firstshowing.net/img/iron-man-poster2-big.jpg
nem jó: http://www.lashorasperdidas.com/wp-content/uploads/2008/03/final-ironman-poster2-big.jpg

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7193 Dátum: 2010. december 10. - 12:49:44 »
A kettő között alapvető különbség, hogy a Thort a Marvel saját stúdiója készíti kemény felügyelet alatt. Csak a rendező és a forgatókönyv kiválasztása 10 évig tartott. Valamint, míg a Wolverine film az X-től elszakadva önálló alkotás (hú de nagy szavak) addig a Thor egy nagy egész részét képezi. Lehet, hogy ha csak a Thort nézed nem fogod élvezni, de ha majd kijött a Cap Am és az Avengers és a készítők által felállított időrendi sorban nézed végig őket újra, akkor már letaglóz.

Ez mind szép és jó,de nekem pl a Vasember filmek se nyerték el a tetszésemet és ugye azok is a Marvel saját filmgyárában fogantak  ;)
Nekem valahogy ezek a képregény filmek túl sterilnek és műanyagnak tűnnek  :-\ És erre a CGI meg a mittomén milyen technológia is rátesz egy jókora lapáttal.
Ja a lényeget nem is mondtam hogy annyira kiszámítható és klisészerű mindegyik hogy az valami fájdalmas  :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7194 Dátum: 2010. december 10. - 12:51:22 »
Ja a lényeget nem is mondtam hogy annyira kiszámítható és klisészerű mindegyik hogy az valami fájdalmas  :drying:

Közel ötven évnyi képregényes szereplés után te még mindig egyediséget vársz egy karaktertől vagy egy sztoritól? Simpsonék már mindent megcsináltak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7195 Dátum: 2010. december 10. - 12:54:12 »
Jól néz ki. Én szeretem az ilyen minimál posztereket, mint  Vasembernél amikor csak a sisak van rajta, de sajnos sztem a Thornál is inkább egy olyan legyen rajta mindenki a poszteren a háttérben villámmal meg robbanásokkal, meg jelenetekkel a filmből, mint az a Vasember esetében volt.
Egyszer valakitől hallottam, hogy a mai poszterek mindig olyanok, hogy ott van rajta egy stilizált lóf*sz, és felírva, hogy Lóf*sz Coming Soon, aztán mindenki találgathat, hogy miféle film lesz ez. :lol:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7196 Dátum: 2010. december 10. - 12:55:54 »
Tudom én hogy nem lehet minden tökéletes nem is azt mondtam,de legalább ne lennének ilyen k*rva könnyen emészthetőek ezek a filmek! Ez persze nem azt jelenti hogy lógjanak a belek csak vihetnének bele egy kis komolyságot hogy érezzem tétje van a dolgoknak ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #7197 Dátum: 2010. december 10. - 14:40:09 »
Amúgy Ben, azt kifelejtetted, hogy Branagh Shakespeare rendező főleg... és én pont ettől tartok, hogy majd ő is a saját pofájára fogja megcsinálni a karaktert, mint anno Ang Lee Hulkot... az is milyen egyedi volt, és Branagh már nyilatkozott olyat, hogy az egész Thor mizéra olyan mint egy Shakespeare mű, szóval én tartok tőle, de majd látjuk, biztosat úgyis csak a bemutató után tudunk. (de ettől függetlenül sztem hasalni fog, Hulk is hasalt, Iron sztem csak Robert miatt nem, de Pókin és az Xeken kívül nem hiszem, hogy sok Hős képes lesz egymaga kasszát robbantani)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7198 Dátum: 2010. december 10. - 16:34:35 »
Hidd el van miből kiindulnom  ;D A Rozsomák film is egy ganaj volt akkor ez miért lenne hitelesebb és minőségibb alkotás?

Ezek azért térdhajlító érvek.  :o Az ellenszegülés lehetetlen. :D

Tudom én hogy nem lehet minden tökéletes nem is azt mondtam,de legalább ne lennének ilyen k*rva könnyen emészthetőek ezek a filmek! Ez persze nem azt jelenti hogy lógjanak a belek csak vihetnének bele egy kis komolyságot hogy érezzem tétje van a dolgoknak ;)

Bizony akkor fel kell hagynod a képregényfilmekkel. Ajánlanám Trier bátyó Antikrisztusát. Azt emésztgetheted egy darabig. :twisted:

de Pókin és az Xeken kívül nem hiszem, hogy sok Hős képes lesz egymaga kasszát robbantani)

Batman azért talán...

"Live for nothing or die for something, your call."

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7199 Dátum: 2010. december 10. - 16:57:29 »
killingjoke: Nem feltétlenül kell lemondanom erről a műfajról hiszen a Nolan féle Batman pl tetszett az legalább komolyabb és összeszedettebb alkotás volt!