Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319797 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7240 Dátum: 2010. december 14. - 19:25:04 »
Engem is eléggé hidegen hagy... még Kapi is... bár ez a Thor trailert kezd meggyőzni, hogy majd megnézem moziba.
3D-ből nekem meg már herótom van... igaz még egyet se láttam, de kezd elmenni a kedvem tőle... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7241 Dátum: 2010. december 14. - 20:21:52 »
Azért megnyugtatott, hogy 2D-ben is meg lehet nézni.

(Az "öreg vén bolond"-dal mi volt a baj? "Vén csont" lett helyette. :nemtudom:)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7242 Dátum: 2010. december 14. - 20:41:09 »
A 3D-től én se mászok plafonra. Eddig csak a Kaptáron dobott valamit, de azon nagyot.
Várom ezt a Thor srácot...Hátha jó lesz.
"Live for nothing or die for something, your call."

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7243 Dátum: 2010. december 14. - 20:58:54 »
Mi ez a gyászhuszár hangulat ? Szerintem nem lesz ez rossz.  8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7244 Dátum: 2010. december 14. - 21:17:38 »
Ha nem lenne ez a szánalmasan műanyag Vallhalla, talán nem is lenne rossz. Nem tetszett még a nagyon macsóra hajtó "ne már, ez a Föld?", mert Thor sosem volt ilyen, csak ez a mai filmek divathőse. Ellenben a cím utáni legvégső üvöltés állat volt. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7245 Dátum: 2010. december 14. - 21:19:42 »
Akkor valsz azért vagyok befogadóbb mert nem nagyon olvastam Thort.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7246 Dátum: 2010. december 14. - 21:22:33 »
Ha nem lenne ez a szánalmasan műanyag Vallhalla, talán nem is lenne rossz. Nem tetszett még a nagyon macsóra hajtó "ne már, ez a Föld?", mert Thor sosem volt ilyen, csak ez a mai filmek divathőse. Ellenben a cím utáni legvégső üvöltés állat volt. :)

Jaja, a borosta is azért kell! :)
Azért pár látványos jelenet lesz benne!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7247 Dátum: 2010. december 14. - 21:36:40 »
Pedig én azon a mondaton röhögtem a legnagyobbat. ;D És tetszett, hogy magyarban is sikerült szinte visszaadni a hangnak, mint ahogy az eredetiben van.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7248 Dátum: 2010. december 14. - 22:15:13 »
csak ez a mai filmek divathőse.

Akkor lesz csak igazán divatos, ha Hulk majd feldugja a kalapácsát a.... :censored:  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7249 Dátum: 2010. december 14. - 22:26:55 »
Idézet
Ha nem lenne ez a szánalmasan műanyag Vallhalla, talán nem is lenne rossz. Nem tetszett még a nagyon macsóra hajtó "ne már, ez a Föld?", mert Thor sosem volt ilyen, csak ez a mai filmek divathőse.
Jaja. Plusz Odin nevetséges rucija, a kötelező szerelmi szál stb-stb.

Nem hiszem, hogy én erre moziba vonulnék.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #7250 Dátum: 2010. december 15. - 07:45:19 »
Na bazz... :-\
Filmbuzi:
Jon Favreau twitteren jelentette be, hogy az Iron Man 3 helyett inkább a Magic Kingdomot fogja rendezni. "Jó volt a Marvellel dolgozni, és a legjobbakat kívánom nekik."

Az egyik oka az lehet, hogy egyre többet kérne a munkáért. A másik pedig, hogy kicsit ráunt, mást akar csinálni. Most épp ezt a Disney projektet, amiben, ha jól veszem ki, a valóságban fognak életre kelni Disney karakterek. Amolyan Éjszaka a múzeumban.

Miért mindig a 3. részre "hülyülnek" meg a rendezők? :roll: :hehe:
Kezdek félni a TDKR-től

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7251 Dátum: 2010. december 15. - 08:07:05 »
Talán nem is olyan nagy baj. A 2. részben már így is túlzottan előtérbe helyezte a saját személyét. Már attól tartottam, hogy legközelebb ő lesz Tony helyett a vasruhában.
Adják oda Woody Allen-nek, majd ő összehozza a tutit.  :hehe:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7252 Dátum: 2010. december 15. - 08:51:17 »
Szerintem se kár favreau-ért. Jobb lett volna ha 2-t se ő rendezi.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7253 Dátum: 2010. december 15. - 11:13:04 »
Szerintem se kár favreau-ért. Jobb lett volna ha 2-t se ő rendezi.

Nem kár érte?! Majd nézzük meg milyen lesz a 3. és kiderül (ez rám is vonatkozik) De az X-men példáját nézve majd meglátjuk milyen amikor a scriptdoctorok mint valami klónozók feltérképezik az első két rész személyiségjegyeit és leutánozzák egy harmadik részben.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7254 Dátum: 2010. december 15. - 11:32:03 »
Látod ez igaz. Ezért lett volna jó már a második részben a vérfrissítés. De azért olyan hú de nagy személyiségjegyek nincsenek a Vasember filmekben, azért nem egy komplex pszichodrámáról beszélünk.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7255 Dátum: 2010. december 15. - 11:55:11 »
A Vasember filmekkel az volt a legnagyobb baj hogy túlságosan emészthetőre sikeredtek ráadásul Tony Stark karakterét viccesre vették! Pedig Tony-nak kemény alkohol problémái vannak a képregényben amit nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni,de a filmben ezt is megoldották poénosan mindenféle rizikó nélkül  :drying:
Ennyire azért nem kellett volna lebutítani ezt a karaktert mert oké hogy milliárdos playboy aki csajozik és piál,de a sötét oldalát is meg kéne mutatni a nézőknek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7256 Dátum: 2010. december 15. - 11:59:40 »
Látod ez igaz. Ezért lett volna jó már a második részben a vérfrissítés. De azért olyan hú de nagy személyiségjegyek nincsenek a Vasember filmekben, azért nem egy komplex pszichodrámáról beszélünk.

A személyiségjegyeket átvitt értelemben értettem. Nem a karakterekre, hanem az egész film egészére. Rosszul fogalmaztam. Az egész filmnek van egy jó lazasága, adódhat ez abból, hogy sokat imprózhattak és abból, hogy Downey tud is, mert jó színész. Meg az apró poénok amik néha csak egy gesztusból, vagy pillantásból jönnek stb. Szóvale szerintem ez a két film nagyon más mint a többi és ez a rendezőnek köszönhető. De lőbb utóbb minden jó filmenk ez a sorsa. Lásd X-men, Fűrész, Terminator, Transformers, Indie

Todd

• Pókfej
« Válasz #7257 Dátum: 2010. december 15. - 12:38:04 »
Szerintem azért sántítanak ezek a példák, főleg, hogy egy jó részükben maradt az eredeti rendező.
A Transformers meg szerintm mindig is távol állt a jó filmtől.
A 2 hibái úgyanúgy ott voltak már az egyben is, csak némiképp kisebb mennyiségben, és így még tudták ellensúlyozni, hogy egy pont nézhető (akár szórakoztató) szintre belőjék.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7258 Dátum: 2010. december 15. - 12:41:54 »
Fura, hogy amíg a poénos megközelítés ült a Vasember esetében, addig az F4-nél elhasalt. Az is fura, hogy az F4 után meg merték kockáztatni ugyanezt a fajta megközelítést.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7259 Dátum: 2010. december 15. - 13:35:46 »
A Vasember filmekkel az volt a legnagyobb baj hogy túlságosan emészthetőre sikeredtek ráadásul Tony Stark karakterét viccesre vették!

Igen, eben nagyon is igazad van. Stark = vicces milliomos playboy, Paltrow = Tony plátó szerelme és anyukája (egyben! scary... ;D ) Fekete fegyerhordozó = fekete fegyverhordozó&friend

Whiplash papírmasé figurájáról meg inkább nem is érdemes mit mondani tipikus valakithibáztatnomkellésaznemapapitlesz figura.