Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319122 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7280 Dátum: 2010. december 19. - 20:32:28 »
Filmtrailer.hu:
Állítólag kiszivárgott a világhálóra Christopher Nolan The Dark Knight Rises forgatókönyvének egy másolata, aminek hitelességét azzal próbálják igazolni, hogy villámgyorsan leszedette a stúdió minden elérhető forrástól. A Comic Book Movie oldal azonban összegyűjtött néhány információt a sztoriról, ami a jelek alapján négy gonoszt is tartalmazni fog (képregényfanok előnyben).
A nő főszereplő Talia al Ghul lesz aki bosszút akar állni Bruce Wayne-en az őt ért sérelmekért. A film főgonosza Dr. Hugo Strange lesz, de felbukkan a színen Black Mask is, aki átveszi Gotham City alvilágának a vezetését, és felbérli Killer Croc-ot, egy hüllőszerűen elváltozott pszichopata gyilkost Batman levadászására. Killer Croc extrém erejű és ügyességű mutáns, aki nem mellesleg a test-test elleni harc mestere, így nehéz pillanatokat fog okozni a denevérembernek.
A fenti információk egyelőre csak feltételezések, de elég sok egyezés van a korábban kiszívárgott információkkal – amíg a stúdió nem szolgál megerősített hiteles információkkal, kénytelenek leszünk beérni az ehhez hasonló hírekkel.
A The Dark Knight Rises 2012. július 20-án, Christopher Nolan rendezésében érkezik a mozikba. Az eddig megerősített szereplők Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Gary Oldman és Tom Hardy.

He, érdekes, itt ott klapolna ez az álhyír (?) az eddigi filmekhez, Talia, Maszk hatalomátvétele, még Hugo behozása is beleillene, nekem egyedül Krokk, ami sántít.
Sztem ő nagyon kilógna, plusz rohadt nagy lenne "tömeg" már a filmben...
És az is pozitívum, hogy csupa olyan emberke van benne, akik eddig nem szerepeltek a filmvásznon.
Hát kiderül...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7281 Dátum: 2010. december 19. - 20:39:22 »
Nincs az az Isten, hogy Krokot belevenné Nolan. Ez az ő Batman világába nem férne bele.
Killer Croc extrém erejű és ügyességű mutáns, aki nem mellesleg a test-test elleni harc mestere
Krok egy ösztönlény. Tudatos logikus cselekedetei nincsenek.

-----------------

A Heat Vision Blog értesülései szerint a DreamWorks Animation megszerezte az Oni Press képregénye, a Maintenance megfilmesítési jogait.

Jim Massey fejéből pattant ki a képregény ötlete, melyet Robbi Rodriguez illusztrált, és két portást mutat be, akik a TerroMaxben, egy gonosz tudósnak dolgoznak. A napi feladatok közé tartozik, hogy időgépeket javítanak, feltakarítanak a szörnyek után, és közben őrült tudósokkal, ősemberekkel, idegenekkel és egy vonzó recepcióssal is kapcsolatba kerülnek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7282 Dátum: 2010. december 19. - 20:40:29 »
Krok egy ösztönlény. Tudatos logikus cselekedetei nincsenek.
A Hushban nem elvenni akart valamit Batmantől?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7284 Dátum: 2010. december 19. - 20:59:48 »
Egy bőrbeteg birkózó sztem simán beleférne még. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7285 Dátum: 2010. december 19. - 21:45:59 »
Mert az Azarellónál is annyira jól működött...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7286 Dátum: 2010. december 19. - 21:59:54 »
Egy bőrbeteg mutáns? Nolan verziójában elég érdekesen festene kb úgy mint a készülő MK Rebirth-ben lévő Reptile. Igaz annak Harlequin szindrómája van szóval némiképp meg lett magyarázva a dolog! Szerintem jobban járnánk ha Croc helyett valami ütősebb figurával állnának elő az olyanokkal mint mondjuk Bane, Riddler,Poison Ivy estébé.:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7287 Dátum: 2010. december 19. - 22:04:26 »
Én csípem azt a probálkozást, hogy olyan karaktereket akarnak filmre vinni, akik még egyálltalán nem szerepeltek a vásznon.
De egyébként az említett karakterek közül bármelyikre kiváncsi lennék Nolan értelmezésében.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7288 Dátum: 2010. december 19. - 22:14:07 »
Különben meg nem olyan elképzelhetetlen Croc egy Nolan filmbe. nyilván nem egy óriásgyíkként jelenne meg a vásznon, hanem sokkal emberibb alakban.

Ne feledjük, hogy a Croc karakterét ihlető betegség tényleg létezik, még ma is (az már más kérdés, hogy a valóságban az ilyen gyerekek nem élnek 5 éves korig se). És ha Nolan bevállalt egy olyan Kétarcot, amit láthattunk (ami jócskán elkerülte a realitásnak még a hátszelét is), akkor miért ne tehetne be egy ronda, pikkelyszerű bőrrel rendelkező, de alapvetően emberi küllemű bérgyilkost?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7289 Dátum: 2010. december 21. - 22:01:16 »
Elsősorban Bentől kérdezném ( de aki tud valami infót az is válaszolhat :) ), hogy tervben van-e még a Hellboy 3. része? Az első 2 film nagyon tetszett nekem ( kedvenc képregényfilmjeim között vannak) , és jól lenne ha folytatnák, habár tudom, hogy egyik film sem volt olyan nagy siker.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7290 Dátum: 2010. december 21. - 22:29:10 »
http://www.sg.hu/cikkek/76482/egyelore_nem_lesz_hellboy_3

Nem mai cikk, de szerintem Mignola nem nagyon változtatott álláspontot.
Apropó Mignola...Tudtátok, hogy ő rajzolta a régi pókember különszám álmos történetét? Eddig fel se tűnt... :D
"Live for nothing or die for something, your call."

Todd

• Pókfej
« Válasz #7291 Dátum: 2010. december 21. - 22:34:21 »
Nekem se. Érdekes.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7292 Dátum: 2010. december 21. - 22:36:09 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7293 Dátum: 2010. december 21. - 23:44:17 »
Köszi killingjoke! ;) Sajnálom, de azért megértem miért nem lesz.
Asylum: ez már szánalmas. :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7294 Dátum: 2010. december 21. - 23:52:58 »
Nekem is ez a szó jutott először eszembe. Kérjük vissza Uwe Bollt!  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #7295 Dátum: 2010. december 22. - 08:21:28 »
Gagyi,gagyi,gagyi....és kész.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7296 Dátum: 2010. december 22. - 08:30:10 »
Nekem is ez a szó jutott először eszembe. Kérjük vissza Uwe Bollt!  :D
Oké, majd bevállalja a Silent Hill 2-t, és a Resi 5-öt. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7297 Dátum: 2010. december 22. - 09:00:33 »
Uwe Boll filmjei legalább olyanok, hogy azokat szét lehet offolni és valahol vicces, annyira bénák. Az Asylummal viszint az a marha nagy baj, hogy a filmek nem csak mocskosul sz*rok, de iszonyatosan unalmasak is.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7298 Dátum: 2010. december 22. - 11:33:40 »
Uwe Boll filmjei legalább olyanok, hogy azokat szét lehet offolni és valahol vicces, annyira bénák. Az Asylummal viszint az a marha nagy baj, hogy a filmek nem csak mocskosul sz*rok, de iszonyatosan unalmasak is.
Már csak az a kérdés merül fel, hogy a készítők: írók, tervezők ezt jónak érzik és a maximumot nyújtják vagy szándékosan terveznek gagyit, (akkor viszont nagyon jók). A stúdió nyilván direkt fekszik rá a gagyi gyártására, de lehet hogy szándékosan rossz képességű gárdát alkalmaz a kívánt végeredmény elérésére.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7299 Dátum: 2010. december 22. - 11:55:20 »
Ha bárki is jónak érezte volna azt amit Uwe Boll csinált, akkor nem esett volna ki teljesen a filmes pikszisből, és nem alacsony költségvetésű gerillafilmeket forgatna, a saját stúdiójával.