Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320023 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7400 Dátum: 2011. január 03. - 19:58:35 »
Hm stácok, én most olvasgattam a Vox jövőbe látó mozis kitenkintését, amikor elékeztem az X-menhez felötlött bennem, hogy basszus, erre az évre ígérik? És ezt tuti tartják? Alig van már hátra fél év, és még egy rohadt trailer, trailer teasert, se hivatalos képet se láttunk még... :roll: bazz kezd az az érzésem lenni, hogy ezt rohadtul összefogják csapni, lásd X3, mondjuk ott azért premier előtti évben volt egy Teaser legalább, most meg semmi... :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7401 Dátum: 2011. január 03. - 20:33:49 »
A felvételeket még be sem fejezték addig meg a cgi munkákhoz sem tudnak nagyon hozzákezdeni. Szűk fél év lesz az biztos. De a First Class-tól hiba is lett volna nagyot várni.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7402 Dátum: 2011. január 03. - 20:58:36 »
Igaz, hova is gondoltam, nincs benne Rozsó, tuti gány lesz. ;D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7403 Dátum: 2011. január 05. - 01:53:52 »
For Silver

Ron Howard egy korábbi interjújában kijelentette, hogy Viggo Mortensen érdeklődik a Stephen King regénye alapján készülő A setét torony (The Dark Tower) főszerepe iránt, melyet két film és TV sorozat követ majd siker esetén. Most Javier Bardem szeretné vászonra vinni a főszereplőt, Roland Deschaint, ebben az epikus nyugati thrillerben.

Bár Mortensen még mindig a második helyen áll a versenyzők közt, ám a szerepre még senki nem írt alá hivatalosan. A színész, aki végül úgy dönt, ő játssza Deschaint, el kell köteleznie magát mindhárom mozifilmre, és egy több évados TV sorozatra. Bárki vállalja el a szerepet, nagyon sok munkával jár majd a következő néhány éve.

Először kapunk egy mozifilmet, amit aztán egy TV sorozat követ, majd újabb mozifilm, amit követ egy TV sorozat, és végül a végső felvonás ismét mozikban zajlana le. A New York Post cikkéből ismét kiderült, hogy 2013. május 17-e a cél az első film bemutatóját illetően.

For Me

Javier Bardem lehet a Setét torony főszereplője
2011.01.03. 09:30 - sixx
A Ron Howard-Brian Glazer duó szeptemberben jelentette be, hogy három mozifilmben és az azokat összekötő két tévés évadban kívánják elmesélni Stephen King közel négyezer oldalas, posztapokaliptikus pszeudowesternjét. A formabontó adaptáció megértéséhez ráadásul mindent meg kell nézni, azaz a két tévés évadot is (1. film - 1. évad - 2. film - 2. évad - 3. film ütemben forog majd a projekt), egyébként nem lesz teljes az élmény.

A szereplőválogatás éppen a fentiek miatt nem egyszerű feladat, hiszen aki bevállalja a filmet, a tévésorozatban is helyet kap, azaz folyamatosan dolgoznia kell legalább öt éven át, az meg iszonyú kimerítő lehet. Roland szerepére egyelőre Javier Bardem (Nem vénnek való vidék) tűnik a legesélyesebbnek, de Howardnál bejelentkezett Viggo Mortensen ügynöke is (mi Bardemnek drukkolunk). Amint van valami újabb hírünk, szólunk.

http://comment.blog.hu/2011/01/03/javier_bardem_lehet_a_setet_torony_foszereploje

BuB

• Pókfej
« Válasz #7404 Dátum: 2011. január 05. - 19:51:54 »
Ihaj-csuhaj. Spoiler is lehet benne.
Filmnews:
Rick Heinrichs látványtervező nemrégiben nyilvánosságra hozott néhány szaftos részletet az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) című augusztusban hozzánk is érkező szuperhősös moziról. Nézzük pontokba szedve. SPOILER-veszély áll fenn, amennyiben tovább olvasol:

*
      Az Amerika Kapitány cselekménye főleg 1939 és 1945 között zajlik, bár a kezdő és zárójelenet napjainkban játszódik.
    *
      Az első jelenetben egy csapat felfedez az Északi-sarkon egy eltemetett harci gépet. Ez után flashbacken keresztül mutatják be egy norvég falu megtámadását, ahol Vörös Koponya (Red Skull) keres valamit.
    *
      Chris Evans karakteréről, Steve Rogersről azt mondják, hogy egy „aprócska” ember Brooklynban, akit folyamatosan csesztetnek az utcai gengszterek.
    *
      Tony Stark apja, Howard Stark megjelenik egy New York-i kiállításon, ahol Steve Rogers és barátja, Bucky Barnes is jelen vannak. Később Howard Stark alkotja meg Amerika Kapitány pajzsát.
    *
      Amennyiben készül folytatás Az első bosszúállóhoz, szintén hasonlóan fog tartalmazni jeleneteket a múltból és a jövőből is.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
"Live for nothing or die for something, your call."

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7406 Dátum: 2011. január 06. - 15:23:12 »
Tényleg nem rosz plakát, hawk eye ruhája különösen tetszik, elég képregényhű  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7407 Dátum: 2011. január 06. - 15:36:34 »
Igen, de filmen nem lesz!

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7408 Dátum: 2011. január 06. - 16:04:39 »
Úgy emlékszem azt írták Solyómszemre, hogy az Ultimate-beli (Ultimates v1-v2 ruha valemelyike) cucc lesz rajta, aminek én nagyon örülök.  :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7409 Dátum: 2011. január 06. - 16:15:54 »
Azért még ne rüljünk előre, hol van még az a film! :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7410 Dátum: 2011. január 06. - 16:31:02 »
Úgy emlékszem azt írták Solyómszemre, hogy az Ultimate-beli (Ultimates v1-v2 ruha valemelyike) cucc lesz rajta, aminek én nagyon örülök.  :)
Uh én azokat a ruháit utáltam, ha hawkeye akkor legyen az a lilla kék ruha :hawkeye:
Ne pedig ez a G.I. joe ninja style:

hol van még az a film! :)
Jó, ez is igaz, még akármit válltoztathatnak  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7411 Dátum: 2011. január 06. - 16:42:31 »
Az "eredeti " ruha nekem is jobban tetszik.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7412 Dátum: 2011. január 06. - 16:50:23 »
Nekem Sólyomszem sehogy se tetszik. :yucky: Amikor az Ultimates-ben kiszabadul a fogságból azzal a halálos technikával... :o
Akkor utáltam meg végleg Millar-t. Számomra érthetetlen, hogy miért kell minden jól induló ötletét valami megalomán f...sággal elcsesznie.  :stupid:
"Live for nothing or die for something, your call."

BuB

• Pókfej
« Válasz #7413 Dátum: 2011. január 06. - 17:03:17 »
Uh én azokat a ruháit utáltam, ha hawkeye akkor legyen az a lilla kék ruha :hawkeye:
Ne pedig ez a G.I. joe ninja style:

hol van még az a film! :)
Jó, ez is igaz, még akármit válltoztathatnak  ;)
Ez nem a vol1 és vol2 ruha... ez a vol3... ez Loeb agymenése, ne keverjük már Hitch remek ruha terveivel kérem szépen...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7414 Dátum: 2011. január 06. - 17:12:13 »
Hitch  rohadt jól újraformálta Sólyom külsejét amiért én nem győzök neki hálálkodni  ;D Nem értelek titeket hogy mégis mit esztek azon az ódivatú középkori jelmezen? Ideje volna modernizálódni mert ez a gönc már 10-15 éve is röhejesen hatott hát még most  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7415 Dátum: 2011. január 06. - 18:39:25 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #7416 Dátum: 2011. január 06. - 18:52:55 »
Ja, én is ebben bízom, de lehet a második ruhája esélyesebb, az nem annyira Neo-s.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7417 Dátum: 2011. január 06. - 18:53:05 »
Na ez már döfi  8)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7418 Dátum: 2011. január 06. - 19:00:47 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7419 Dátum: 2011. január 06. - 19:06:08 »
Kb így képzelném el Clint-et a vásznon ezzel a profi íjjal és fekete ruciban  ;D De úgyse ez lesz mert a Marvelnél még mindig a heroic age uralkodik  :drying: