Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313369 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #600 Dátum: 2008. január 23. - 15:27:29 »
Szegény Ledger halálával akkor szívják meg igazán a Dark Knight készítői, ha úgy tervezték, és forgatták le a filmet, hogy a harmadik részben is benne legyen Joker.
http://fc01.deviantart.com/fs20/f/2007/306/3/f/I_don__t_even_know_anymore_by_Coelasquid.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 23. - 15:30:22 írta Ben Reilly »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #601 Dátum: 2008. január 23. - 16:08:31 »
Bevallom ez nekem is egyből eszembe jutott... Madárijesztőt sem írták csak úgy ki a sorozatból, hál isten leszoktak az egy részben minden ellenfélnek pusztulni kell mentalitásról. De Ledger halálával mi lesz ?  :(

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #602 Dátum: 2008. január 23. - 19:10:39 »
Én is most láttam  atV-ben a hírt Ledgerrel kapcsolatban, sajnálom nagyon, más filmejiben is tehetségesnek tartottam... Először alig akartam elhinni...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #603 Dátum: 2008. január 23. - 19:26:21 »
Az amerikai hírműsorok máris azon kezdtek agyalni, hogy ez milyen hatással lesz a Dark Knight bemutatására.
Ez amúgy jellemző. Mindennel megpróbálnak reklámozni. :drying:
Szegény Ledger halálával akkor szívják meg igazán a Dark Knight készítői, ha úgy tervezték, és forgatták le a filmet, hogy a harmadik részben is benne legyen Joker.
Szerintem olyan nagy dolgot nem csinálnának vele. Max keresnek helyette valaki mást, mint Rachel szerepére. Ilyen Hollywood. Sajnos.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #604 Dátum: 2008. január 23. - 19:32:06 »
Én még most se nagyon fogom fel amúgy. Csak pikk-pakk a semmiből. És akkor nézem a Batman trailert, és tetszik, és ott van ez a színész, és már nem él...egy olyan film trailerét nézem, amit csak hónapok múlva fognak bemuttani..és ez az ember ott van a plakátokon, ott mozog a képernyőn, de már nem él. Kegyetlen.

Hát szerintem ez mindenképp drámaivá fogja tenni ezt a filmet...minden tekintetben. Magát a bemutatót, hogy ő már nem lehet ott, magát a filmet is, hogy ez az utolsó játéka, tragikus lesz az biztos.  :(
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #605 Dátum: 2008. január 23. - 19:34:48 »
Én is hasonlóan érzek. Teljesen le vagyok hangolva, de olyan, mintha nem történt volna meg az, ami megtörtént. Lehet hasonlóan éreztek a Holló alatt is, bár nem tudom.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #606 Dátum: 2008. január 23. - 19:46:12 »
más filmejiben is tehetségesnek tartottam...
Láttátok a Mel Gibson féle Hazafi című filmet? Abban is nagyon jól játszott. Főleg, mikor eszembe jut, amikor tintás foggal vigyorog, azon mindig nagyot röhögök. :lol: Nagyon jó szinész volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #607 Dátum: 2008. január 23. - 20:47:35 »
És Szörnyek keringőjébe is jó volt. És a Grimmben is. Meg a Hazafiban is....hiányozni fog.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #608 Dátum: 2008. január 23. - 21:03:02 »
Lehet hasonlóan éreztek a Holló alatt is, bár nem tudom.
Igen, engem is arra emlékeztet a szituáció.
De tényleg nagyon keménby, bennem először még az is felmerült, hogy egyáltalán be lehet-e így mutatni egy filmet. Persze simán bejátszák, és ez valamilyen szinten természetes, de nagyon durva, tényleg ledöbbentő.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #609 Dátum: 2008. január 23. - 21:05:30 »
Amúgy extra Brandon Lees hasonlat, hogy mindketten 28 évesek voltak, mindketten egy képregényfigurát játszottak utoljára, és meg kell mondani, eléggé hasonlított a sminkjük is...
Kíváncsi lennék, mit nyilatkozhat az esettel kapcsolatban James O'barr.

Todd

• Pókfej
« Válasz #610 Dátum: 2008. január 23. - 21:10:03 »
És a lgütőssebb, hogy ez már a második ember, aki meghalt a Dark Knight stábjából, a végén ez a film is olyan lesz, mint a Mátrix, mire befejezik, már jönnek a nagyvárosi legendák.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #611 Dátum: 2008. január 23. - 21:13:21 »
Nem is tudtam, hogy a Mátrix forgatása alatt is többen meghaltak?

Hát annyi biztos, hogy ez a nagyon szomorú eset felértkeli ezt a filmet, az biztos.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #612 Dátum: 2008. január 23. - 22:00:21 »
Azért Brandon Lee esete sokkal másabb volt. Õ a forgatás alatt halt meg, és ezért több jelentben dublőrrel kellett helyettesíteni. A Batmant pedig már teljesen leforgatták. A kérdésre, hogy be lehet-e egyáltalán mutatni a filmet, naná hogy befogjűák mutatni. Gondolj csak arra a rengeteg millióra amit a filmre költöttek. Azt nem fogják hagyni, hogy elússzon, sőt, még valamilyen szinten örülhetnek is, hiszen így majd biztosan megnő a film iránti érdeklődés. Szép, nem szép, ez van. Majd a film végére oda fogják írni, hogy Heth Ledger emlékének ajánlják.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #613 Dátum: 2008. január 23. - 22:25:38 »
Tudom, hogy Brandosn eset más volt, csak vannka hátborzongató hasonlóságok.
Amúgy nem mondtam ki, de én erre is gondoltam, amikor azt írtam, hogy megnő iránta az érdeklődés. Egyszer szándékoztam én is megnzni a moziban, de így megpróbálok többször is elmenni, hadd lássam még ezt a szegény Ledgert.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #614 Dátum: 2008. január 23. - 22:33:59 »
De azért annyi esze lehetne Nicholsonnak, hogy kiöregedett a szerepből.  ;)
Heath halála nagyon szomorú, én is tök jó színésznek tartottam őt mindig is. Legutóbb a 10 dolog-ban láttam, még ott is jó volt. Mivel én nagy Dawsonos voltam régebben, és pont annak egyik főszereplőjét, Jen Lindley-t vette feleségül, még normálisabbnak tűnt. Sajnáltam, hogy elváltak, de ez most igazán rossz.  :(
A Holló alapvetően nem volt egy igazán nagyon jó film. Korrekt volt, érdekes, tényleg nem rossz. De az tette igazán drámaivá, hogy tudtam: Brandon itt halt meg. Alighanem nagyon sokat hozzátett a film sikeréhez, épp ezért egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy tényleg baleset volt.
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 23. - 22:38:40 írta kaine »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #615 Dátum: 2008. január 23. - 22:58:40 »
Szerintem Brandon halála nélkül is jó volt a Holló. Nekem legalábbis egyszer jutott ez eszembe, egy röpke pillanatra. A Holló James O'barr tragédiája miatt lehet drámaibb, nem Brandon halála miatt.
Idézet
De az tette igazán drámaivá, hogy tudtam: Brandon itt halt meg. Alighanem nagyon sokat hozzátett a film sikeréhez, épp ezért egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy tényleg baleset volt.
Miért mi szól amellett hogy ne volt az? Ilyen alapon bármelyik ilyen témájú filmben lelőhetnénke egy sztárt, hogy ezzel sikeresebb legyen a film. Szerintem elég meredek ilyet feltételezni azért.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #616 Dátum: 2008. január 23. - 23:34:05 »
Ha valaki csak úgy meghalna egy filmforgatás során, hát tragikus baleset és annyi. Persze, ez is növelné a film nézettségét, de nem igazán jelentősen. Brandon annyival más volt, hogy az apja, Bruce Lee halála a mai napig rejtély. A világ egyik legismertebb embere volt filmes körökben (is), mindenki tudta ki Bruce Lee, és mindenki tudta ki Brandon Lee. Azzal, hogy egy misztikus filmben igaziból meghal, méghozzá kiszámíthatatlan módon, nem keveset tesz hozzá a család halálainak misztikumához - ami éppen kapóra jön egy Holló-tipusú filmnél. Mivel egy ilyen filmnél a siker/bukta több 10, vagy 100 millió dollárt is jelenthet, hát ennél sokkal, de sokkal kevesebbért is öltek már ember - főleg Amerikában.
Kicsit nevetséges az az érvelés, hogy az egyik pisztolyban véletlenül éles lőszer volt, nem? Elsősorban, mi a fenét keresett benne éles lőszer? Másodsorban, véletlenül éppen azzal éppen úgy találták el Brandont, hogy bele is halt, végül pedig - bár ez már csak feltételezés (ha az eddigiek nem) -, miért lettek volna ott olyan fegyverek, amelyekből egyáltalán éles lőszert is ki lehet lőni? Nem kellék fegyvereknek kellett volna lenniük? Szóval én azt mondom, nem kevés a véletlen egybeesés.

Ki az a James O'Barr?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #617 Dátum: 2008. január 24. - 00:14:21 »
Ejnye bejnye kaine.
James O'Barr a Holló megalkotója. Az a csodálatos képregény az ő tragédiájáról szól.

Hát nemtudom. Bruce Lee agyödémában halt még, ha jól tudom. Persze vele kapcsolatban is gyártották az elméleteket, hogy a kínia mafia ölette meg meg ilyenek, de csak kiderült az igazság szerintem.
Erre akkor is azt mondom, hogy többet látsz benne, mint ami. Én szeretem az összeesküvéselméleteket, de én ezt nem érzem helytállónak. Mit keresett benne éles lőszer? Mit keresett egy rossz csavar egy felfüggesztésben vagy ilyesmi? Ezt úgy hívják, hogy emberi hiba...nem hatástalanították, a kellékesek meg gyanútlanul beletették. É spont Brandon kpata azt a golyót. Nem kell pont úgy lelőni egy embert, hogy meghaljon..ha vállon lőnek, abba is simán bele lehet halni. Miért voltak olyan fegyverek? Hát szerintem a filmekben nem jelzőpisztollyal durrogtatanka általában, főleg abban az időben. Hogy fényjelenség is legyen, vaktöltényt kellett használniuk. Inkább tartom ezt belemagyarázásnak, mintsem azt, hogy véletlenül halt meg.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #618 Dátum: 2008. január 24. - 00:33:33 »
Nem hatástalanították? Itt nem arról volt szó, hogy elmentek egy fegyverboltba, majd átalakították a pisztolyokat filmesre. Filmgyár, kellékek--, azokban a pisztolyokban soha nem is volt éles lőszer, csak pont akkor.
Bruce Lee valóban ödémában halt meg, csak az nem világos, hogy mi okozta az ödémát.  ;) Mert annyira egészséges ember volt, hogy egy alapos kivizsgálás során, 32 évesen azt mondták neki az orvosok, hogy olyan erős és fiatalos szervezete van, mint egy 18 éves srácnak.

Nem vagyok képben a Holló képregénnyel. A filmből is csak az elsőt láttam.

Todd

• Pókfej
« Válasz #619 Dátum: 2008. január 24. - 09:43:37 »
Szerintem a Holló film nagyon jó volt, függetlenül Brandon halálától, egyértelműen a modern akciófilmek megalkotójának tartom, lehet, hogy enélkűl a Mátrix, Penge szerű alkotások teljesen másképp festettek volna.
Amúgy borzasztóan sok filmben használtak/használnak valódi fegyvereket, mert sokkal olcsóbb, mint a kellékek (ez halál komoly). abban viszont egyetértünk, hogy valószínüleg nem a véletlen műve volt ez, mert mégis ki a f*sz vitt volna be éles lőszert egy film forgatására, de szerintem nem a film sikere miatt ölték meg, ez azért már túl meredek nekem.
De azon már sokat gondolkoztam, hogy vajon milyen sokk lehetett ez annak a színésznek, aki csak elsütötte a fegyvert, mert a szerepe szerint azt kellett tennie.