Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318742 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7500 Dátum: 2011. január 12. - 18:46:51 »
Megjött a segítség.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #7501 Dátum: 2011. január 12. - 18:51:11 »
Azt hittem a Buksi az a Gyöző kutyája.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7502 Dátum: 2011. január 12. - 18:52:11 »
 :D :D

venom87

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #7503 Dátum: 2011. január 12. - 18:55:17 »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7504 Dátum: 2011. január 12. - 19:23:41 »
ez a kép olyan mintha az eddigi robotdizájn koncepción feltekerték volna a volumét. generált robot.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7505 Dátum: 2011. január 12. - 19:25:00 »
A TF: Dark side of the Moon előzetesében a Holdon látott űrhajó Omega Supreme aki maga lesz a Bárka

http://home.comcast.net/~mathewignash/images/csomegasupreme3.jpg

Hát van különbség, de ezt már megszokhattuk a Transformers filmektől!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7506 Dátum: 2011. január 12. - 19:26:39 »
A TF: Dark side of the Moon előzetesében a Holdon látott űrhajó Omega Supreme aki maga lesz a Bárka
Naaa, wow... Bayék megnézték a TF rajzfilmet? Abban volt egy ilyen mozzanat.
Ez tök jó ötlet, végre vmi jót is lehet hallani a Tf háza tájáról.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7507 Dátum: 2011. január 12. - 19:30:04 »
Én a 2 filmben akkorát csalódtam, hogy ettől a résztől már nem várok túl sokat  :drying:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7508 Dátum: 2011. január 12. - 19:38:45 »
Naomi Watts :sweetheart:
http://filmdroid.blog.hu/2011/01/12/batman_pletykak_1
Igen ebben az a szép, hogy 10 különböző helyen, 20 színésznőt neveznek meg, aki tuti benne lesz a filmben...  ;D

Én a 2 filmben akkorát csalódtam, hogy ettől a résztől már nem várok túl sokat  :drying:
Jajjj, jönnek a robotok és lövik egymást. Közben meg az emberek rohangásznak körülöttük. Ebben, hogy lehet csalódni? Vagy milyen elvárásaid voltak? :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7509 Dátum: 2011. január 12. - 19:55:36 »
Látszik, hogy nem sok mérnök(palánta) van itt, semmi térlátásotok. :)
És az első design a TF-filmekből, ami végre tetszik is nekem.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7510 Dátum: 2011. január 12. - 20:10:50 »
Jajjj, jönnek a robotok és lövik egymást. Közben meg az emberek rohangásznak körülöttük. Ebben, hogy lehet csalódni? Vagy milyen elvárásaid voltak? :hehe:

Igen az első rész erről szólt és az tetszett. Viszont a másodikat már elcsépeltnek tartottam, tele volt olyan fölösleges dolgokkal mint példáúl, azok a nyomorék robot testvérek, a robotcsaj, meg azok a szánalmas poénok... stb  :drying:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7511 Dátum: 2011. január 12. - 20:13:31 »
Hiányoltam eleve Bustert, a rózsaszín kis polójában! :D
De amúgy tényleg nagyon össze lett dobva a második rész, sőt az első is, jó hogy most benne lesz a bárka, csak szerintem ezt már hamarébb kellett volna!

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7512 Dátum: 2011. január 12. - 20:16:48 »
Szerintem a második rész semmivel nem volt rosszabb az elsőnél. A testvérek jók voltak, engem jobban zavart az, hogy visszahozták Megatront de hát ez van. A színlelő csaj is jó volt, a képregényben 100x nagyobb hülyeség az egész színlelő brigád. Röptűz volt egy kicsit buta, a "szenilis robot"  ;D, de azt azért el kell fogadni, hogy gyerek franchise gyerekeknek. ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7513 Dátum: 2011. január 12. - 20:49:44 »
A második nyomába sem léphet az elsőnek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7514 Dátum: 2011. január 13. - 08:03:58 »
Látszik, hogy nem sok mérnök(palánta) van itt, semmi térlátásotok. :)
Na bazzmeg, most aztán jól le lettem szólva. :drying:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7515 Dátum: 2011. január 13. - 09:14:16 »
Na ja. ;D Amúgy neked tényleg kellene akkor térbeli feladatokat csinálni, mert ebből azért tényleg ki lehet nézni a végtagokat, a vállat, és onnan interpolálni a fejet, ami ráadásul el is üt a test maradékától.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7516 Dátum: 2011. január 13. - 09:20:20 »
Fél évig tanultunk Műszaki dokumentációt amit úgy meg tudtam röhögve csinálni ötösre, hogy igazából semennyit sem készültem rá, és a fél osztálynak én rajzoltam jó pénzért a feladatokat. ;)
Szóval nem volt túlzottan magas a szinvonal.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7517 Dátum: 2011. január 13. - 11:13:07 »
Hát akkor ez no komment... :D

Ismét egy pocsék ötlet, ismét...

Miért rosszabba Tf2 az elsőnél?
Az elsőnek  volt forgatókönyve. Ha kaki is, de volt. A másodiknak olyan nincs, csak random módon egymásra hányt-vetett pirotechnikai bemutató, meg esztelen, követhetetlen pixelháború.
A másodikban még jobban erőltették az emberi karaktereket, ami már a másodikban is erősen a film rovására ment.
Az elsőben még volt 1-2 értékelhető poén a kínosak mellett. A másodikban nem volt ilyen, csak még az elsőtől is jóval több, és jóval szánlmasabb, facepalmosan kínos bárgyú kaki volt.

Hát, röviden ennyi.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7518 Dátum: 2011. január 13. - 11:20:48 »
Hát röviden ez a te véleményed.  ;)

Aki az első film láttán valami komoly, mélyenszántó, nem az akcióra építő és a látványos robotcsatákra affektáló filmet várt, annak bizony azt kell mondjam, hogy komoly gondjai vannak a... az elvárásaival.  ;D

A másik, hogy bár itt váltig állítjátok és nem vagytok hajlandóak elismerni, de a TF univerzum, képregények, játékok, rajzfilmek és társaik is pont ezen a szinten mozognak, csak akkori gyermeki szemetekkel még teljesen máshogy viszonyultatok hozzá, pont mint most az új generáció, akiknek ez a film készült. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7519 Dátum: 2011. január 13. - 11:26:10 »

Idézet
Aki az első film láttán valami komoly, mélyenszántó, nem az akcióra építő és a látványos robotcsatákra affektáló filmet várt, annak bizony azt kell mondjam, hogy komoly gondjai vannak a... az elvárásaival.
És ki mondta, hogy ilyen elvárása volt valakinek az első rész után? Nekem biztosan nem. Miután láttam az elsőt, belenyugodtam, hogy Bay-nél úgysem lesz értelmes Tf film, csak egy effektparádé. Mindössze anniy volt az elvárásom, hogy az első rész még fogyasztható színvonalát hozza a második. Nos, ezt a nem nehéz feladatot sikerült jelentősen alulmúlni. Konkrétan értékelhetetlen filmként az a vacak.

Idézet
A másik, hogy bár itt váltig állítjátok és nem vagytok hajlandóak elismerni, de a TF univerzum, képregények, játékok, rajzfilmek és társaik is pont ezen a szinten mozognak, csak akkori gyermeki szemetekkel még teljesen máshogy viszonyultatok hozzá
AZért nem ismerjük el, mert nem igaz. MOndjuk olvass el egy Beast Wars-t, aztán azok után mondj olyanokat, hogy ilyen gyermeteg, dedós szinten áll a Tf univerzum, úgy általánosságban. Nem mondom, hogy egy Watchmen, de mondjuk nem sokkal gyermetegebb, mint mondjuk egy Pókember univerzum.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"