Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319912 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7520 Dátum: 2011. január 13. - 11:32:13 »
Olvastam elég sokat, azért is mondom. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7521 Dátum: 2011. január 13. - 11:41:33 »
Akkor rosszakat olvastál. ;D :P
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7522 Dátum: 2011. január 13. - 11:44:29 »
A másik, hogy bár itt váltig állítjátok és nem vagytok hajlandóak elismerni, de a TF univerzum, képregények, játékok, rajzfilmek és társaik is pont ezen a szinten mozognak, csak akkori gyermeki szemetekkel még teljesen máshogy viszonyultatok hozzá, pont mint most az új generáció, akiknek ez a film készült. ;)
Höh, ez az én érvem az új Star Wars filmekkel kapcsolatban.  :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7523 Dátum: 2011. január 13. - 11:45:34 »
Na persze. A "nyolcvan" sorozatból tudsz mondani egyet, ami nem gyerekmese (bár komolynak sem lehet nevezni semmilyen szempontból) és már mindjárt komoly, felnőttes az egész franchise. :) Ez már majdnem olyan, mintha a G.I.Joe-t háborús drámának tartanánk.  ;D
Höh, ez az én érvem az új Star Wars filmekkel kapcsolatban.  :D
A bölcs gondolatokat mindig átemelik, kivetítik, felhasználják.... :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7524 Dátum: 2011. január 13. - 11:46:20 »
Hát akkor ez no komment... :D

Ismét egy pocsék ötlet, ismét...

Miért rosszabba Tf2 az elsőnél?
Az elsőnek  volt forgatókönyve. Ha kaki is, de volt. A másodiknak olyan nincs, csak random módon egymásra hányt-vetett pirotechnikai bemutató, meg esztelen, követhetetlen pixelháború.
A másodikban még jobban erőltették az emberi karaktereket, ami már a másodikban is erősen a film rovására ment.
Az elsőben még volt 1-2 értékelhető poén a kínosak mellett. A másodikban nem volt ilyen, csak még az elsőtől is jóval több, és jóval szánlmasabb, facepalmosan kínos bárgyú kaki volt.

Hát, röviden ennyi.

Végre valamiben egyetértünk.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 13. - 11:48:23 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Todd

• Pókfej
« Válasz #7525 Dátum: 2011. január 13. - 12:10:23 »
Aki az első film láttán valami komoly, mélyenszántó, nem az akcióra építő és a látványos robotcsatákra affektáló filmet várt, annak bizony azt kell mondjam, hogy komoly gondjai vannak a... az elvárásaival.  ;D
Én akcióra és látványos robotcsatákra affektáló filmet vártam helyette kaptam egy iszonyat bárgyú széánalmasan vicceskedni próbáló amerikai pite utánzatot. Betépett anyuval, meg ejtőernyőt fingó robottal.
Valahogy én ezeket nem érzem elengedhetetlennek az agyatlan efektparádés robotcsatához.
Pont a film azon részét nagyították fel a második részhez, amit én már az elsőben is feleslegesnek éreztem.
Na persze. A "nyolcvan" sorozatból tudsz mondani egyet, ami nem gyerekmese (bár komolynak sem lehet nevezni semmilyen szempontból) és már mindjárt komoly, felnőttes az egész franchise. :) Ez már majdnem olyan, mintha a G.I.Joe-t háborús drámának tartanánk.  ;D
Érdekes, én azt olvastam pepótól, hogy nem sokkal gyermetegebb, mint a Pókember, ebből leszűrni azt, hogy ő felnőttes univerzumnak tartja elég erőteljes ferdítés.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7526 Dátum: 2011. január 13. - 12:15:17 »
Idézet
Na persze. A "nyolcvan" sorozatból tudsz mondani egyet, ami nem gyerekmese (bár komolynak sem lehet nevezni semmilyen szempontból) és már mindjárt komoly, felnőttes az egész franchise.
Azért több komolyabb sztori van szerintem.

Idézet
Höh, ez az én érvem az új Star Wars filmekkel kapcsolatban.
Az epI-et leszámítva nagyjából lehet is ezzel érvelni.
Idézet
ebből leszűrni azt, hogy ő felnőttes univerzumnak tartja elég erőteljes ferdítés.
Yeah. Mint mondtam, nem felnőtt, de azért a filmes szinttől jóval komolyabb sztorik is vannak, nem is egy.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7527 Dátum: 2011. január 13. - 13:18:38 »
A másik, hogy bár itt váltig állítjátok és nem vagytok hajlandóak elismerni, de a TF univerzum, képregények, játékok, rajzfilmek és társaik is pont ezen a szinten mozognak, csak akkori gyermeki szemetekkel még teljesen máshogy viszonyultatok hozzá, pont mint most az új generáció, akiknek ez a film készült. ;)
Ööö... egy kizsákmányolt bányász fellázad a munkaadója ellen, társakat toboroz maga mellé, majd egy illegális gladiátor-hálózat kiépítésével pénzügyi és politikai befolyást szerez magának, mielőtt a helyi rendfenntartó erők parancsnokának vezetésével polgárháborút robbant ki. A küzdelem átterjed az egész bolygóra, miközben a kormányszervek maradéka kétségbeesetten küzd a káosz elterjedése ellen. A dolgukat nehezíti, hogy a bolygójuk érthetetlen természeti csapások alatt szenved, melynek hátterében a fajukat teremtő őserő küzdelme áll a világot elnyelni akaró gonosszal, ami elküldi a saját,természetfeletti képességekkel bíró ügynökét, hogy a kialakult zűrzavar kihasználásával gyengítse meg, vagy ha minden jól megy, állítsa maga mellé a teljes lakosságot... miközben számos bolygón kívüli gazdasági érdekcsoport titkos szövetséget köt a különböző frakciókra szakadt küzdő felekkel, mellyel a bolygó műszaki titkaira és természeti erőforrásaira fáj a foguk.
Ez Simon Furman TransFomers-képregénye. Pontosan hol köszön vissza ebből bármi a filmeken? :headscratch: És ez mitől gyerekes?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7528 Dátum: 2011. január 13. - 21:24:51 »
Filmnews:

Az a pletyka ütötte fel fejét, hogy az X-Men: First Class bemutatóját leadják pénteken a Zöld Darázs (The Green Hornet) előtt, viszont a 20th Century Fox közölte, hogy ez nem igaz, ráadásul fogalmuk sincs, mikor tudnak bemutatóval szolgálni.

Eh, bazz... sztem a végén még eltolják a bemutatót... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7529 Dátum: 2011. január 13. - 21:26:27 »
Inkább tolják el , minthogy megint összekapják az egészet!

BuB

• Pókfej
« Válasz #7530 Dátum: 2011. január 13. - 22:54:52 »
És, ha már Pókiról kikerült az első kép, akkor jöjjön Kapi is, bár ez még mindig csak egy lesifotós, de ez már Chris, és a jól ismert ruha. Ezek szerint a Concept szinte teljesen valóra vált + kapott egy kis szárnyat. (sztem azt kár volt...)

« Utoljára szerkesztve: 2011. január 13. - 23:01:48 írta BuB »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7531 Dátum: 2011. január 13. - 22:58:02 »
Köszi Bub!!! Nagyon kira, de a szárnyakat én is teljesen feleslegesnek tartom, és nem is néz ki jól. Még a pajzs tartója fura nekem ezzel a válltartóval vagy mivel... :headscratch:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7532 Dátum: 2011. január 13. - 23:09:14 »
Jó ez a kép. És a szárny is jó szerintem. Akkor lett volna gáz ha valami odaragasztott valami fityegett volna ott. Így ok-s, :bravo:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7533 Dátum: 2011. január 13. - 23:12:41 »
Nekem is tetszik, elég ütős lett, és a szárny-fülei is tetszenek, mert csak jelzés értékűek, de mégis ott vannak. Persze én szárny párty vagyok, de ezzel elégedett vagyok ;)
 :cap:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #7534 Dátum: 2011. január 13. - 23:24:07 »
Nekem is nagyon bejön ez a jelmez.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7535 Dátum: 2011. január 13. - 23:41:35 »
Ez király!!!   :oh: Már csak egy jó film kell hozzá.
"Live for nothing or die for something, your call."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7536 Dátum: 2011. január 14. - 00:23:00 »
Jó hogy nem bumfordi és nagy a sisak hanem sikerült megcsinálni úgy hogy ne legyen vízfeje pedig nem maszk.
A szány meg jó lett olyn mint a csillag megy egyéb felfestések a katonáknál.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7537 Dátum: 2011. január 14. - 07:38:28 »
Kisebb kép, de jobb a minőség.

És itt látható, hogy lesz fegyvere :oh:, ez nagyon bejön, az Ultiban is az tetszett, hogy használt elég keményen fegyvereket.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7538 Dátum: 2011. január 14. - 08:18:45 »
Szerintem is jó kép, fegyver meg még jó hogy van, durva lett volna, ha puszta kézzel (pajzzsal) indul neki a 2. világháborúnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7539 Dátum: 2011. január 14. - 08:25:28 »
Hát a régi comicsokban nem használt fegyvereket, nem? Én legalábbis csak olyan képeket láttam, amin csak a pajzsal hadonászott... :headscratch: (mondjuk tény, hogy nem olvastam hú de sok Amcsi Kap képregényt, szval nyomhatta a klaszikban is fegyverrel)