Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1312161 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7580 Dátum: 2011. január 16. - 20:41:45 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7581 Dátum: 2011. január 16. - 20:56:18 »
Sajnos még mindig nem az igazi :roll: A felsőtesténél lévő szivacsok hülyén mutatnak meg egy szál pajzsban nekem ne hősködjenek a 21.században (sem pedig a múltban!)
A csizma okés bár lehetettvolna fekete vagy valami komolyabb surranó nem pedig ilyen hétvégi túracipő.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7582 Dátum: 2011. január 16. - 21:12:32 »
Furák ezek a váltömések ;D

De ez surranó, nem, vagy vmi bakancs.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7583 Dátum: 2011. január 16. - 21:15:18 »
A csizma okés bár lehetettvolna fekete vagy valami komolyabb surranó nem pedig ilyen hétvégi túracipő.

Az a csizma nem csizma, hanem a II. Vh.-ban a légideszantos katonák számára rendszeresített 1943 mintájú ejtőernyős bakancs.  :drying:
http://airbornehistory.mindenkilapja.hu/html/18228423/render/footlocker
Csendben jegyzem meg, hogy a magyar "surranó" ugyanezt a bakancsot másolta, és ha csak egyszer is betörtél volna egy ilyet, akkor biztos nem mondanád, hogy "hétvégi túracipó", hanem örülnél, ha a nap végén a zoknival együtt nem húznád le a bőrt is a talpadról.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
"Live for nothing or die for something, your call."

balogh44

• Thanos
« Válasz #7584 Dátum: 2011. január 16. - 21:18:26 »
Olyan mint ha a ruhaválfa benn maradt volna! :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7585 Dátum: 2011. január 16. - 21:19:33 »
Nekem így képen egyenlőre bejön. A barna szín meg külön jó a vh miatt. Ott inkább az SS nyomult feketében.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7586 Dátum: 2011. január 16. - 21:24:42 »
Kétlem hogy a II. világháború szenvedéseiből kapnánk ízelítőt az AmCap-ban
Én megmondom őszintén, nem is akarnám ezt látni. Én egy Amerika Kapitány filmet szeretnék látni (a szuperhős témával a központban), és nem egy újabb filmet a II. VH borzalmairól. Arra ott van egy rakás háborús film, amik arról szólnak.

Egyébként nekem tetszik az új kép is, jó ez a Kapi szerkó. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #7587 Dátum: 2011. január 16. - 21:37:01 »
Jaj...
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #7588 Dátum: 2011. január 16. - 22:57:34 »
A válltömései nekem se tetszenek, és sajnálom hogy a csimmája nem vörös  :roll:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7589 Dátum: 2011. január 17. - 09:34:48 »

Az a csizma nem csizma, hanem a II. Vh.-ban a légideszantos katonák számára rendszeresített 1943 mintájú ejtőernyős bakancs.  :drying:
http://airbornehistory.mindenkilapja.hu/html/18228423/render/footlocker
Csendben jegyzem meg, hogy a magyar "surranó" ugyanezt a bakancsot másolta, és ha csak egyszer is betörtél volna egy ilyet, akkor biztos nem mondanád, hogy "hétvégi túracipó", hanem örülnél, ha a nap végén a zoknival együtt nem húznád le a bőrt is a talpadról.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ilyen bakancsom még ugyan nem volt,de pl az acélbetkósomat alig egy hét leforgása alatt törtem be szóval ezt talán még hamarabb is magamévá tenném  ;D
Egyébként nem vagyok ennyire otthon a II.világháborús holmikat illetően ezért mondtam hogy surranó viszont felőlem akárhogy hívhatod attól még szerintem nem fest benne valami jól AmKap!

Todd

• Pókfej
« Válasz #7590 Dátum: 2011. január 17. - 09:52:21 »
egy szál pajzsban nekem ne hősködjenek a 21.században (sem pedig a múltban!)
Lehetséges, hogy ezért fityeg az oldalán egy pisztoly. ;)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #7591 Dátum: 2011. január 17. - 11:59:30 »
szerintem

Ezzel nem lehet vitatkozni, ha így érzed, akkor így is van.  ;)
"Live for nothing or die for something, your call."

balogh44

• Thanos
« Válasz #7592 Dátum: 2011. január 19. - 16:45:08 »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #7593 Dátum: 2011. január 19. - 16:46:41 »
Már volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7594 Dátum: 2011. január 19. - 16:53:25 »
Ez aztán az érdekes evolúció. A First class ruháit a NewX-menről mintázták, amit viszont az 1. X-men film fekete szerkói ihlettek:)
A jövő művészettőrténet tanárai zabálni fogják. Lesz egy ilyen szigorlati tétel: Vezzese le az X-men kosztümöket Stan Lee-től Matthew Vaughn-ig ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #7595 Dátum: 2011. január 19. - 20:28:45 »
Hoppá-hoppáá, véégre erről is vannak infók, nem is akármilyenek.
Filmnews:
 Warner Bros. Pictures ma hivatalosan bejelentette, hogy Anne Hathaway leszerződött a The Dark Knight Rises stábjába, és Selina Kyle (Macskanő) szerepét ölti magára. Így Christian Bale oldalán mutatkozhat, aki természetesen visszatér Bruce Wayne, vagyis Batman szerepében.

Christopher Nolan kijelentette, „Izgalmasan várom a lehetőséget, hogy Anne Hathawayjel dolgozzak együtt, aki fantasztikus amellett, hogy vele teljessé válhat a sztori.”

Ezen kívül immáron a Warner szájából is hallhatjuk, hogy Tom Hardy Bane bőrébe bújhat, akiről az alábbiakat mondta Nolan: „Örömömre szolgál, hogy újra együtt melózhatok Tom Hardyval és izgatottan nézem majd végig Batman legfélelmetesebb ellenségeinek újfajta életre keltését.”

Christopher Nolan rendezi a képregény-filmet, melynek forgatókönyvét Jonathan Nolannal írta saját és David S. Goyer története alapján. David S. Goyer producerként lesz jelen régi partnereivel, Emma Thomasszal és Charles Rovennel.

A The Dark Knight Rises 2012. július 20-án nyit az USA-ban, melyet világszerte a Warner Bros. Pictures és a Warner Bros. Entertainment Company hoz forgalomba.

Hát Annek az "adottságai" megvannak egy Macskanő szerepre, az arcát már kevésbé tudom elképzelni Selinának, de majd látjuk...
Viszont a gyerek, mint Bane... fura, elég vékonyka a szentem... és ezzel megdölni látszik egy találgatás, miszerint a múltkor azért volt kopasz, mert Hugo Strange lesz.
+ akkor úgy néz ki Talia Ghul kimarad, pedig azzal tényleg lezártak volna ezt a korszakot, ha visszanyúlnak az első részhez. (bár mintha Ras azt mondta volna a tűz mellett, hogy a családja már nem él, így talán jobb is így)
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 19. - 20:31:22 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #7596 Dátum: 2011. január 19. - 20:32:39 »
Lehet, hogy digitális izmokat, vagy valami rucit kap majd.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7597 Dátum: 2011. január 19. - 20:36:24 »
Warner Bros. Pictures ma hivatalosan bejelentette, hogy Anne Hathaway leszerződött a The Dark Knight Rises stábjába, és Selina Kyle (Macskanő) szerepét ölti magára.
Nos, ennél rosszabb választást nehezen találtak volna.  :drying: Azt a nőt úgy reklámozzák, mint a mai Audrey Hepburnt, pedig az arcát csak a 6 centi vastag festék tartja össze. Sose értettem, mitől kapták fel annyira.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7598 Dátum: 2011. január 19. - 20:40:26 »
Anne Hathaway ?

Nemár... a neveletlen hercegnő ?

Ráadásul tuti nem is emberi lény, ezzel a fejjel...  :roll: Inkább menjen az MIB3-ba...  :drying:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7599 Dátum: 2011. január 19. - 20:48:57 »
A filmben biztos vagyok benne hogy az összes bénának titulált színészt ki fogják pofozni és passzolni fognak az általuk játszott karakterekhez! És nagyon remélem hogy Nolan nem kúrja el a harmadik filmet  :uhoh: