Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313461 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #620 Dátum: 2008. január 24. - 09:50:57 »
Na gyerekek bebaszott az atom amitől tartottam, most már sajnos hivatalos a hír, hogy Ledger halála miatt a családra való tekintettel, a Warner Bros úgy határozott határozatlan időre elhalasztja a Dark Knight premierjét.

Todd

• Pókfej
« Válasz #621 Dátum: 2008. január 24. - 09:53:20 »
A k*rva életbe.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #622 Dátum: 2008. január 24. - 09:57:33 »
Ettől f@stam amióta csak meghallottam a halálhírét. Arra már nincs idő hogy egy másik színésszel leforgassák a jeleneteit, ha egy évnél tovább halasztják, akkor meg a rajongók mennek nekik. Szerintem még ebben az évben bemutatják, de valszeg leghamarabb csak ősszel.

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #623 Dátum: 2008. január 24. - 10:43:39 »
Az éles lőszer témára vonatkozóan reagálnék: Kötelező használni a kellékfegyvereket. Ezt pont a színészek biztonsága miatt vezették be. Szóval azok akik éles fegyvereket használnak a filmben simán feljelenthető\perelhető jogállással rendelkeznének elméletben. Én emiatt tartom kizártnak, hogy a Holló forgatásán baleset történt.
A félelem nélküli

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #624 Dátum: 2008. január 24. - 10:47:12 »
Azért csaknem forgatják újra azokat a jeleneteket amikben ő játszott. Ez túl nagy hülyeség lenne a studió részéről és biztos, hogy a rajongóknak sem tetszene. Mikor mutatták volna be, egyébként? Szerintem nyárnál tovább nem fogják húzni a bemutatót.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #625 Dátum: 2008. január 24. - 11:03:41 »
Nem győztetek, meg én arra teszem a voksom, hogy egy szörnyű baleset volt.

Hú, hát ezt nem gondoltam volna, hogy elhalasszák a bemutatót...jeleneteket meg nem fognak újraforgatni az zicher.
Ebből a sajnálatos esetből még nagy balhé lesz, úgy érzem.

Idézet
Nem vagyok képben a Holló képregénnyel. A filmből is csak az elsőt láttam.
Filmből a többit nem is érdemes, de a képregényt mindenképpen olvasd el szerintem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #626 Dátum: 2008. január 24. - 11:15:47 »
Az éles lőszer témára vonatkozóan reagálnék: Kötelező használni a kellékfegyvereket. Ezt pont a színészek biztonsága miatt vezették be.
És ezt mikor vezették be, mert eddig nem hallottam róla, hogy a Holló rendezőjét/akárki mást lecsuktak volna gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Nem lepődnék meg, ha ez a törvény pont a Brandonos eset miatt született volna. A véleményem az, hogy nem baleset volt, de hogy nem a film készítői gyilkolták meg reklámfogás miatt, az tuti.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #627 Dátum: 2008. január 24. - 13:35:50 »
De azon már sokat gondolkoztam, hogy vajon milyen sokk lehetett ez annak a színésznek, aki csak elsütötte a fegyvert, mert a szerepe szerint azt kellett tennie.
Úgy emlékszem, senki se tudta biztosan, hogy kinek a fegyverével ölték meg. Volt egy jelenet, amikor ezernyi lövést lőnek ki rá, akkor halt meg. De vagy tizen lőtték, úgyhogy ki se derült, pontosan kinek a kezében volt az a fegyver. Még az is lehetséges, hogy senkinek, hanem eközben ténylegesen lelőtte valaki. Ha emlékeztek, Bruce Lee éppen így halt meg (illetve rendezte meg a halálát) a Game of Death film szerint.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #628 Dátum: 2008. január 24. - 15:48:23 »
Ha jól emlékszem június környékén lett volna a bemutató, de lehet hogy tévedek. Most már azonban tökmindegy, mert még a stúdiónak sincs gőze se, hogy mikor is vetítsék.

http://www.comicbookmovie.com/images/news/iron-man/Iron%20Man.jpg

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #629 Dátum: 2008. január 24. - 15:51:17 »
Soon to be hot mom Jessica Alba talked to ComingSoon.net/Superhero Hype! on Wednesday about her upcoming films while promoting her new thriller, The Eye.

CS/SHH!: What can you tell us about your character in "Sin City 2"?
Jessica Alba: I haven't read a script. I don't know anything about it. Robert (Rodriguez) and Frank (Miller) haven't talked to me about it at all.

CS/SHH!: How long until we get "Fantastic Four 3"?
Alba: I have no idea. I know the writers strike and the impending actors strike has kind of put a wrench in everything production wise. That film takes a lot of prep, a good six months of prep and about six months to shoot. With the strike, I think, maybe it's put on hold.

CS/SHH!: Any thought into making "Dark Angel" into a film?
Alba: We've talked about it, I want to work with Jim so I would pretty much do anything he wants to do.

CS/SHH!: In the "Fantastic Four" comics your character becomes a mother. Would you like to see that in the film?
Alba: Little Franklin? Yeah, I think that would be hilarious. He's so powerful, I think that would be a really interesting dynamic a mother-child dynamic. She's still a superhero but she's super protective and he's wild, he can do anything and has no sense of what's appropriate, that would be really fun.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #630 Dátum: 2008. január 24. - 16:10:38 »
Nocsak, színre lép a kis Franklin, legalább Doom-nak lesz kit elrabolni a folytatásban.

Todd

• Pókfej
« Válasz #631 Dátum: 2008. január 24. - 16:19:57 »
Úgy emlékszem, senki se tudta biztosan, hogy kinek a fegyverével ölték meg.
Akkor most már tudom, melyik jelenetben halt meg. Mondjuk ennyi erővel tényleg lehet, hogy valaki kívülről adta le a lövést.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #632 Dátum: 2008. január 24. - 16:34:55 »
Az élet kaki. A Warner oldalán bejelentették a Dark Knight bemutatójának időpontját, ami 2008. szeptember 20.-a lett, ami eredetileg az utolsó európai premier dátum lett volna, de a haláleset miatt kitolódott az egész cucc.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #633 Dátum: 2008. január 24. - 16:38:53 »
Úgy emlékszem, senki se tudta biztosan, hogy kinek a fegyverével ölték meg.
Akkor most már tudom, melyik jelenetben halt meg. Mondjuk ennyi erővel tényleg lehet, hogy valaki kívülről adta le a lövést.

Annál a résznél mikor Patkányért ment és a helyimenőcsávók épp egy nagy gyűlést tartottak a gyujtogatás előtt. Ha jól megnézitek azután a jelenet után van egy nagy küzdő jelenet amikor stroboszkóp előtt ugrál és szaltózik összevissza... na a strobis részeknél már nem ő ugrált.  :nezze:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #634 Dátum: 2008. január 24. - 18:53:41 »
n úgy tudtam, hogy igazi fegyverekkel forgattak és volt egy, amibe beleszorult a golyó, rengetegszer próbálták meg kilőni/venni, de nem tudták, így ártalmatlannak vélték. De ez a kívülről lövős dolog még eszembe se jutott.
A dátum eltolása sajnálatos, és nagyon meglepő, mert a studiónak az az érdeke, hogy előbb mutassa be a bevételek miatt. Ennek ellenére valamilyen szinten örülök neki, mert legalább mutatkozik a fejesekben valami együttérzés-féleség, hogy nem rögtön a bőrt akarják erről az egészről lehúzni.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #635 Dátum: 2008. január 24. - 19:10:31 »
JAJJJ!

nem tudom hogy vagytok vele, de ezen a képen nem éppen izmos az a páncél... Sőt lehet egy StarWars katonának is hihetőbb páncélja van. Remélem filmben jobb lesz.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #636 Dátum: 2008. január 24. - 21:06:31 »
Ez vicces mert nekem is ez volt az első gondolatom amikor ránéztem :spidey: A trailerben viszont egész élethűen nézett ki,úgyhogy gondolom a filmben nem egészen ilyen lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #637 Dátum: 2008. január 24. - 21:52:06 »
Nekem inkább az  a bajom vele, hogy nagyon műanyagnak néz ki.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #638 Dátum: 2008. január 24. - 22:51:54 »
na a strobis részeknél már nem ő ugrált.  :nezze:
Biztos? Mert én úgy emlékszem, hogy már csak 10% volt hátra a filmből akkor, amikor meghalt, és egy képet láttam is róla, hogy egy esőáztatta ablak mögött volt Brandon feje, ami kicsit elhomályosulva már nem látszott tisztán, és hogy az már nem ő volt. A filmeket nem történeti sorrendben forgatják, ezért kérdem.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #639 Dátum: 2008. január 25. - 08:24:47 »
Igen, az idősorrendiség miatt nehéz pontosan megmondani. De van pár rész ami egyértelmű, pl miután felkel a sírból és felmegy a lakásukra egyszer sem látni az arcát , vagy amikor vörös ég előtt gitározik majd darabokra töri.
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 25. - 13:28:13 írta kaine »