Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318758 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7840 Dátum: 2011. március 01. - 09:50:08 »
Nekem mindíg fura, hogy ha valaki színészetből él akkor miért van tetkója. Főleg ilyen nagy. Örülhetnek neki a filmesek. Mamár ki lehet retusálni, de régen nehezebb volt. De a retusálás is meló.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7841 Dátum: 2011. március 01. - 10:18:15 »
Általában nem retusálni szokták, hanem sminkelni, az sokkal kevesebb meló.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #7842 Dátum: 2011. március 01. - 10:59:19 »
Sentinel Prime a Transformers 3-ból:

“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

balogh44

• Thanos
« Válasz #7843 Dátum: 2011. március 03. - 13:48:50 »
Ahogy látom, Optimuszon megint változtattak!
Amúgy szerintem a Silver Surfer-nek kéne már, egy jó kis eredet mozi! :roll:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7844 Dátum: 2011. március 03. - 14:34:27 »
Ha elkezdték edzeni, akkor szerintem bane nem lesz drabális.
Ha PC-vel oldanák meg, vagy pankrátor dublőrrel, akkor minek kondizna?
Ja és , hogy bírja majd a forgatást.  :D
Pontosan ez a helyzet, azért mindenféle edzettség nélkül nem tudná megcsinálni a harci jeleneteket,  főleg, ha még van rajta frankó jelmez. Gondolom Bane-t hasonlóan fogják megoldani, mint a Smallville-ben Doomsday-t, ruha+cgi.
Amúgy szerintem a Silver Surfer-nek kéne már, egy jó kis eredet mozi! :roll:
Lényegében volt már neki egy és frankó is volt. Egy teljes filmet szerintem nem tudna elvinni a karakter a hátán.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 03. - 16:36:22 írta holloo »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7845 Dátum: 2011. március 03. - 15:22:29 »
Dehogy nem, ha a Zöld Lámpásnak megyen...
Az F4 kettő meg minden volt, csak eredet történet nem! Remélem ha rebootolják majd azt is, kedvet kapnak egy esetleges Silver Surfer mozihoz is, jó kis sci-fi lenne belőle! ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7846 Dátum: 2011. március 03. - 15:33:32 »
Egy jó történettel bármelyik karakter elvinne egy filmet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7847 Dátum: 2011. március 03. - 15:38:54 »
Ezüst Utazóról lévén szó, csak az emós közönséget kellene megcélozni. Az a karakter az önálló történeteinek 75%-át azzal töltötte, hogy sírt, hogy neki milyen szörnyű az élete. :) Csak mindezt nagyon ügyes írással.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7848 Dátum: 2011. március 03. - 15:45:37 »
És sajna a Marvel nem digizte be őket! :(

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7849 Dátum: 2011. március 03. - 15:51:35 »
Hogyne tette volna! Van Essential ÉS Masterworks kiadás is a v1-ből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7850 Dátum: 2011. március 03. - 16:33:34 »
De a Silver Surfer a V3-tól lesz csak jó.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7851 Dátum: 2011. március 03. - 16:35:42 »
Ez még egyelőre a jövő zenéje... és a Lámpás kicsit fajsúlyosabb, mint az Utazó... bár a fene tudja.
Az F4 kettő meg minden volt, csak eredet történet nem! Remélem ha rebootolják majd azt is, kedvet kapnak egy esetleges Silver Surfer mozihoz is, jó kis sci-fi lenne belőle! ;)
Na nem mintha ezeknek a képregényeknek bármi közük lenne a sci-fihez ;)
Ezüst Utazóról lévén szó, csak az emós közönséget kellene megcélozni. Az a karakter az önálló történeteinek 75%-át azzal töltötte, hogy sírt, hogy neki milyen szörnyű az élete. :) Csak mindezt nagyon ügyes írással.
Inkább olyan 60%-ra tenném, de valóban minden 5-10 részben megsajnálhatjuk, ahogy elkesereg a múltján, aztán meg "gyilkolászik" tovább. :)
Ez igaz, csak itt ugye az a nem mindegy, hogy ki mit tart jónak. Mert ugye elméletileg, ami filmre kerül, azt előtte sokan átnézik és véleményezik, értékelik és módosítják, mégis kijöhettek olyanok is, mint a Superman orrbavág, ami nagyon messze van szerintem a jótól. Pedig minden adott volt hozzá...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7852 Dátum: 2011. március 03. - 17:31:22 »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7853 Dátum: 2011. március 03. - 19:22:32 »
Ez még egyelőre a jövő zenéje... és a Lámpás kicsit fajsúlyosabb, mint az Utazó... bár a fene tudja.
Na nem mintha ezeknek a képregényeknek bármi közük lenne a sci-fihez ;)
Inkább olyan 60%-ra tenném, de valóban minden 5-10 részben megsajnálhatjuk, ahogy elkesereg a múltján, aztán meg "gyilkolászik" tovább. :)
Ez igaz, csak itt ugye az a nem mindegy, hogy ki mit tart jónak. Mert ugye elméletileg, ami filmre kerül, azt előtte sokan átnézik és véleményezik, értékelik és módosítják, mégis kijöhettek olyanok is, mint a Superman orrbavág, ami nagyon messze van szerintem a jótól. Pedig minden adott volt hozzá...

Miért minek neveznéd? Komédiának? Westernnek? :D Földönkívüli fajok vannak benne, akik kinyiffannak, mi más ez ha nem sci-fi! :)
Amúgy elégé komolytanan popcorn mozik voltak az eddig F4-ek, úgyhgy én továbbra is támogatom a reboot ötletét!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7854 Dátum: 2011. március 03. - 19:47:19 »
Azért a sci-fi több mint őrhajó meg lézerpisztoly. Pl: a StarWars is sokkal inkább fantasy mint sci-fi. Hiszen lovagok vannak benne, lovagrend, kardok és sárkányok, hercegnő, herceg, feket lovag, gonosz varázsló stb És akkor ott van a The Man from Earth , nem utaznak időben, nincs hipertér, sem fluxuskondenzátor. Egy szobában zajló beszélgetés, egy kis kamaraszínpadon el lehetne játszani az egészet, mégis ízig vérig sci-fi.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7855 Dátum: 2011. március 03. - 19:49:23 »
Földönkívüli fajok vannak benne, akik kinyiffannak, mi más ez ha nem sci-fi! :)
:o Szerintem akkor itt fejezzük is be a sci-fi vitát, de ezek szerint akkor az F4 filmek is sci-fik nem igaz? Vagy akkor most önmagadnak is ellentmondasz? :headscratch: Volt benne idegen faj, voltak az űrben, sőt, még mindenféle sugár is volt benne, hogy tényleg mindenkiben tudatosuljon, hogy ez bizony SCI-FI... :nezze:

balogh44

• Thanos
« Válasz #7856 Dátum: 2011. március 03. - 20:03:26 »
Igen, végül is az F4 is az valahol, a Star Wars valóban sci-fi/fantasy keverék, de a Star Trek, na az már tiszta sci-fi! ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7857 Dátum: 2011. március 03. - 20:06:38 »
Nagyjábol a vasembert is Sci-finek sorolják be, úgyhogy szerintem az F4 simán az.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #7858 Dátum: 2011. március 03. - 21:54:28 »
A Star Wars nem sci-fi. :)

Amúgy szerintem is belefér a F4, meg Vas is a sci-fi kategóriába, bár kétségtelen, hogy egyik sem az a klasszikus fajta.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7859 Dátum: 2011. március 03. - 23:14:31 »
A Star Wars már akkor is sci-fi volt, amikor a fantasy, mint műfaj még tök ismeretlen volt itthon.