Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319943 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7860 Dátum: 2011. március 06. - 17:34:13 »
Na, ha már a múltkor szóba került a Fenegyerek 2-3. része, mondhatni egy hozzá tartozó (rém/rossz)hír.
Filmdroid:
2003-ban került a mozikba a Fenegyerek képregényfilm, amiben Ben Affleck játszhatta a címszereplőt. Korrekt eredményt ért el az alkotás, közel 180 millió dollárt termelt és a második rész s is szóba jött. Mark Steven Johnson a Born Again történettel folytatta volna és Mr. Fear lett volna a főgonosz. Némi idő elteltével azonban Affleck már nem nagyon szerette volna magára ölteni a kosztümöt, de 2008-ban Jason Statham jelezte, hogy nyugodtan bízzák rá a főszerepet, adjanak neki egy esélyt.  Még Frank Miller is támogatta a színészt. Ám a Fox bejelentette, hogy nem lesz folytatás, újrakezdik az egészet.

Egyelőre még nem szerződtettek le senkit a képregényhős megformálására és még rendező sincs, de Xavier Gens, a Hitman rendezője elárulta, hogy ő bevállalná a filmet. "Ha lehetőségem lenne megcsinálni a Fenegyerek filmet, akkor az teljesen másmilyen lenne, mint az első. Sokkal inkább drámaibb irányba vinném el a karaktert. Számomra nagyon fontos, hogy bemutassam, hogy miként válik hőssé. Mint például Richard Donner-féle Superman.  Láthatjuk, hogy nem lesz belőle azonnal szuperhős, szerintem felettébb fontos, hogy ne kapkodjuk el és maradjunk a realitás talaján. Szintén nagyon fontosnak érzem, hogy a rendező úgy alkossa meg a karaktert, ahogy azt jónak látja, a stúdió ne szóljon bele. A sötét lovag is úgy készült, ahogy Nolan akarta. " - mondta Gens, hozzátéve, hogy Sam Worthington nagyszerű lenne Fenegyerekként. Nincs konkrét elképzelése, hogy ki lenne a gonosz, Gens szerint ez a történettől függ.

Remek, akkor őket is elérte a reboot láz, körítve egy Batman: Kezdet szósszal... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #7861 Dátum: 2011. március 06. - 18:07:04 »
Ez nem feltétlenül rossz hír, így legalább tuti nem lesz benne Jennifer Garner.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7862 Dátum: 2011. március 06. - 18:14:55 »
Stathemat Dare Devilnek!  ;D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7863 Dátum: 2011. március 06. - 19:01:00 »
Ez kérem szépen egy k*rvajó hír a javából!!! Számomra az egyetlen normális Marvel képregény adaptáció az a DD volt és esetleg még az X-Men 1-2. Sajnáltam hogy nem készült folytatás,de így hogy reboot lesz még jobban örülök  ;D
Az pedig hogy hasonlóan akarják a kezdeteket bemutatni mint anno Nolan az első Batmannél már jónak számít főleg ha még ehhez jön a drámaibb vonal  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7864 Dátum: 2011. március 06. - 19:05:43 »
Én is örülnék egy újabb DD filmnek , nekem az elsővel sem volt bajom így fojtatásnak is örültem volna.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7865 Dátum: 2011. március 06. - 19:13:54 »
Remek, akkor őket is elérte a reboot láz, körítve egy Batman: Kezdet szósszal... :roll:
Abban a tekintetben nem gáz, hogy folytatásra úgyse volt esély, a reboot is több, mint a semmi.
Ez a mondat felér számodra egy halálos ítélettel.  :twisted:
Ez kérem szépen egy k*rvajó hír a javából!!! Számomra az egyetlen normális Marvel képregény adaptáció az a DD volt
Éppen ezért fura, hogy örülsz annak, hogy totálisan más megközelítésből akarják az újrát.

Mostanában - nyilván a Batman miatt - mindenki a drámaibb vonalat erőlteti, csak éppen ez a legtöbb szuperhősnek nem is áll jól - másfél-két órában.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7866 Dátum: 2011. március 06. - 19:26:04 »
Ez a mondat felér számodra egy halálos ítélettel.  :twisted:
Támogatom a javaslatot.  ;D

Egyébként én is pont ezt akartam írni, hogy azért nem olyan túl jó hír ez. Statham szerintem pont nem lenne jó DD-nek, akármennyire is bunyós "fenegyerek" Worthingtont meg nem kedvelem annyira. :)

Az eredetsztori meg DD esetében valóban nem tudna kitölteni egy egész filmet (ha csak nem lesz hatalmas unalom és giccsparádé), az a 10 perc pontosan elég volt rá, a képregényben is szinte pont ennyit foglalkoznak vele...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7867 Dátum: 2011. március 06. - 19:35:00 »
Én még a megjelent film egyetlen igazán gyenge pontjának pont az eredetét mondanám. Amennyire jó volt a legtöbb filmben (X-Men, Pókember), annyira gáz volt az a 12 éves kölyök, ahogy egy pálcával megver nagyobbakat, meg szaltózik, miközben majdnem a kötél is látszik, annyira megakad félúton. A pálcával ráütött egy srác lábára, az meg szaltóval esett hátra, holott legrosszabb esetben is csak egy piros csík lett volna a lábán, és odakap, mert CSÍP.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7868 Dátum: 2011. március 06. - 19:51:38 »
Kell egy komolyabb reboot neki!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7869 Dátum: 2011. március 06. - 20:03:43 »
Ez kérem szépen egy k*rvajó hír a javából!!! Számomra az egyetlen normális Marvel képregény adaptáció az a DD volt
Éppen ezért fura, hogy örülsz annak, hogy totálisan más megközelítésből akarják az újrát.

Mostanában - nyilván a Batman miatt - mindenki a drámaibb vonalat erőlteti, csak éppen ez a legtöbb szuperhősnek nem is áll jól - másfél-két órában.
[/quote]

Félreértesz nekem a régi DD is bejött viszont egy újfajta adaptációt is megnéznék jelen esetben ezt a drámaibb vonalat. Sőt az lenne a legf*szább ha úgy csinálnák meg mint a Sin City-t legalábbis ami az ábrázolást illeti  8)
Egyébként senki ne higgye hogy egy az egyben úgy fogják elkészíteni a rebootot mint Nolan a Batman Begins-t...
Lehet hasonló lesz,de nem ugyanolyan!

Todd

• Pókfej
« Válasz #7870 Dátum: 2011. március 06. - 20:09:23 »
Én semmilyen viszonylatban nem tudom megérteni, hogy mi a fészkes fenének akarnak tök új filmeket rebootolni.
legalább várnák már meg, hogy egyáltalán mennyire jön ez be (pl. a Pókemberrel).
mert mindenki a batmanre hivatkozik, hogy az jajj de sikeres lett, csak mintha pár dolgot elfelejtenének. Egyfelől marha sok idő telt el az utolsó batman film, és a reboot között, másodszor (és ez a fontosabb) olyasmit mutatott be, amit egyetlen korábbi film sem.
Mrhára nem fogja az átlag nézöt (szerintem) másodszorra is egy fél (vagy egész) érdekelni az, hogy hogyan lett szuperhős Pókember, Dardevil stb.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7871 Dátum: 2011. március 06. - 20:20:10 »
Ja, és itt van megint Supi eredete is...
Ezt mondtam anno, amikor először jött hír a Póki rebootból, meg a Supiról...
MInek? Minden kölök, és lassan már sztem mamám is tudja, hogy jött Supi a földre, mi a francnak megint erről filmet készíteni... főleg, hogy most itt volt a (közepes, nagyon, franc tudja) sikeres Smallville is... lehet inkább arra kellene építeniük az új filmet, de neeem, okosabbak annál, inkább egy újabb rókabőr...
Póki meg... eh... szinte neki van a legtöbb rajzfilm sorozata, mind az elejétől szinte és most egy újabb mozifilm is... hurrááá, úgy örülök neki, hogy megint egy óra azzal fog telni, hogy marcangolja magát, próbálgatja a képességeit... mi újat tudnának ebből mutatni... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7872 Dátum: 2011. március 06. - 21:03:46 »
Én még a megjelent film egyetlen igazán gyenge pontjának pont az eredetét mondanám. Amennyire jó volt a legtöbb filmben (X-Men, Pókember), annyira gáz volt az a 12 éves kölyök, ahogy egy pálcával megver nagyobbakat, meg szaltózik, miközben majdnem a kötél is látszik, annyira megakad félúton. A pálcával ráütött egy srác lábára, az meg szaltóval esett hátra, holott legrosszabb esetben is csak egy piros csík lett volna a lábán, és odakap, mert CSÍP.
Jó, de itt most konkrétan a harci jelenettel volt bajod, nem azzal, hogy 10 perc alatt mesélik el a dolgot. Azért a filmes bunyók ilyenek, minél látványosabb legyen, persze, hogy nem tud senki akkorát rúgni vagy ütni a másikba, hogy szaltózzon vagy elrepüljön...
mert mindenki a batmanre hivatkozik, hogy az jajj de sikeres lett, csak mintha pár dolgot elfelejtenének. Egyfelől marha sok idő telt el az utolsó batman film, és a reboot között, másodszor (és ez a fontosabb) olyasmit mutatott be, amit egyetlen korábbi film sem.
Mrhára nem fogja az átlag nézöt (szerintem) másodszorra is egy fél (vagy egész) érdekelni az, hogy hogyan lett szuperhős Pókember, Dardevil stb.
Igen ez igaz, és szerintem ebbe is fognak belebukni, de hát ez hollywood nem az eszükért szeretjük őket...
hurrááá, úgy örülök neki, hogy megint egy óra azzal fog telni, hogy marcangolja magát, próbálgatja a képességeit... mi újat tudnának ebből mutatni... :roll:
Logikát ebben ne keress, az ember (beleértve a mozinézőt és a rajongó meg különösen) gondolkodásra képtelen, ostoba és tudatlan zombi (legalábbis hollywoodban így tekintenek rájuk :)) és minden sz@rt bekajálnak. És ahogy észrevettem itt a fórum olvasóinak 70%-a már attól elcsöppent és már csak azért is megnézi a filmet, mert új ruhája lesz benne, úgyhogy ez lehet nem is alaptalan gondolkodásmód... :lol:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7873 Dátum: 2011. március 07. - 08:14:12 »
A DD-film egyik nagy előnye az volt, hogy nem eredetsztori, hanem a főhős már egy bűnüldözőként bukkant fel benne, a karrier kezdetét csak azzal szemléltették, hogy nem volt közismert. A Beginsnél szerintem a leggyengébb az egész filmben az a hat óra (vagy annyinak érződő) felvezetés volt, amíg eljutottunk a Bőregérig. Burton olyan remekül közeledett hozzá, ott már rég egy városszerte suttogott alak volt, nem kellett tökölni azzal, hogyan képezte ki magát, van és kész. A szuperhősfilmek egyik legnagyobb rákfenéje a hosszas eredettörténetezés, ahelyett, hogy letudnák 10-30 percben, és utána foglalkozhatnánk a szuperhőssel is, akiért beült az ember a moziba. Lassan tényleg ott tartunk, mint a hetvenes évek Amerika Kapitány-filmjénél, ahol a főhős a film 85%-ig képernyőre se került.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #7874 Dátum: 2011. március 07. - 09:08:29 »
Nekem amúgy a Begins jobban tetszik mint a TDK. Szerintem nem baj, hogy részletesen bemutatták az eredetet. Végül is ezért volt a címe Begins.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7875 Dátum: 2011. március 07. - 09:47:23 »
Részben egyetértek azokkal is akik hosszúnak és értelmetlennek találták a felvezetést,de gondoljunk már bele hogy ez manapság miért is olyan fontos?

Néhány szuperhős még mindig ismeretlen a nagyközönség számára mint pl DD így érthető hogy a hős születése mellett érvelnek mert anélkül különben honnan tudnák az emberek hogy miként vált azzá ami! És azt se felejtsük el hogy az átlag moziba járó nem fog lázasan kutakodni a neten a régi Daredevil film után mert valószínű nem is tud annak létezéséről.
Az olyan hősök esetében mint Pókember,Batman,Superman tényleg nem fontos az eredet viszont ez sem annyira igaz mert ahogy telnek múlnak az évek úgy haladunk a korral és éppen ezért néhány eredettörténet mondjuk elavulttá válik. Ilyenkor van szükség rebootra csak sajnos Hollywood-ban a fejesek másképp gondolják ami elég nagy kavarodást tud okozni  :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7876 Dátum: 2011. március 07. - 10:42:35 »
Nem biztos. Régen se volt fontos, hogyan lett valaki hős, a lényeg, hogy az volt. Batman eredetére anno is vagy egy évet ha nem többet kellett várni, addig képregényben is egyszerűen volt, és az egész le volt tudva azzal a panellel, hogy a bűnözők gyáva és babonás banda, ezért denevérköpenyben riogatjuk őket. De rengeteg aranykori hős indult úgy, hogy semmi eredet, csak a képességek bemutatása, aztán hajrá.
Vagy ha már nagyon kellett, akkor tömören, érthetően. Mint Morrison Superman eredetét az AS-ben. Egy oldalban letudta az egészet, mert nem kellett több.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7877 Dátum: 2011. március 07. - 12:00:25 »
Miért baj, hogy hosszan volt felvezetve a Beginsben az eredetsztori, amikor már négy film óta nézhetjük a kifejlett denevért munkálkodni?
Szintem nagyon érdekes volt és nem bántam hogy nem láthatom denevérruhában, mert érdekes volt. Olyan dolgokat alapozott meg amiken már nem is gondolkozunk. Miért hord maszkot, miért kell a kettős identitás, a félelmetes külső stb stb stb. Jó volt hogy ezeket tüzetesen végigvizsgáltuk.Tetszett ahogy kezd kialakulni, a batbarlang egy satupadból a kövek alatt és ahogy kialakul a ruha (először még símaszk van rajta és egy gyalogsági védőöltözetből lesz a batruha) De ne hallgassatok rám mert én szeretem a lassú ám érdekes filmeket, mint pl a Sebezhetetlen a kedvenc mozim.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7878 Dátum: 2011. március 07. - 12:20:04 »
És azt se felejtsük el hogy az átlag moziba járó nem fog lázasan kutakodni a neten a régi Daredevil film után mert valószínű nem is tud annak létezéséről.
Az átlag moziba járó ahogy mások is írták a szuperhős miatt megy a moziba, neki bőven elég az az öt perces montázs az eredetéről. Főleg hogy azért nem egy underground film volt a DD, hogy öt év után senki se emlékezzen rá.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7879 Dátum: 2011. március 07. - 12:57:28 »
Osztom VTomi véleményét ugyanis Batman esetében szükségszerű volt a hosszadalmas felvezetés pont az olyan apróságok miatt mint a barlang,batmobil,ruha és persze azt is megmagyarázták hogy miért képes egyik pillanatról a másikra eltűnni olyan gyorsan mint a kámfor  8)
A legfontosabb rész meg az edzés volt ami Batsynél nem elhanyagolható tényező hiszen nincs szuper képessége ami megkönnyítené a helyzetét harc közben!
Lehet más filmben ez elcsépelt lesz és monoton,de a Beginsnél nagyon bejött akárki akármit mond.

Todd: A Fenegyerek nem volt valami nagy wasistdas itthon szóval aki nem ilyen geek mint mi és nem utazik szuperhősös filmekben az bizony könnyedén elsiklik felette. Plusz ehhez jön még az is hogy egy majdnem 10 éves filmről beszélünk. Ráadásul nem egy Pókemberhez hasonló népszerű figuráról van szó akit még öreganyám is ismer nagyjából  ;D