Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318742 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #7940 Dátum: 2011. március 17. - 22:23:49 »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7941 Dátum: 2011. március 17. - 23:02:06 »
Ő tökéletes Jubilee lenne.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7942 Dátum: 2011. március 18. - 08:27:49 »
Darren Aronofsky kiszállt a The Wolverine rendezői székéből.
Éreztem én, hogy ő már túl nagy rendező ahhoz, hogy egy olyan filmben vegyen rézt, ami már egy széria 6. része lenne.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7943 Dátum: 2011. március 18. - 23:50:33 »
Darren Aronofsky kiszállt a The Wolverine rendezői székéből.

Ez nagy kár, egy ilyen felkapott rendező biztos ütős filmet hozott volna össze. :(
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7944 Dátum: 2011. március 19. - 07:46:52 »
Pedig milyen jó lett volna Rozsomákot egy szürrealista melodrámában látni... :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7945 Dátum: 2011. március 27. - 21:24:52 »
Amy Adams kapta Lois Lane szerepét Snyder Superman mozijában.  :oh: A Kapj el ha tudsz óta imádom a csajt. Csak Snyderrel nem vagyok még mindig kibékülve. A Sucker Punch is egy kalap... lett. Az első előzetesben le is lőtték a film összes kulcsjelenetét.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #7946 Dátum: 2011. március 27. - 22:16:20 »
Az első előzetesben le is lőtték a film összes kulcsjelenetét.
Miért, van neki?

BuB

• Pókfej
« Válasz #7947 Dátum: 2011. március 27. - 22:19:46 »
Amy Adams kapta Lois Lane szerepét Snyder Superman mozijában.  :oh: A Kapj el ha tudsz óta imádom a csajt. Csak Snyderrel nem vagyok még mindig kibékülve. A Sucker Punch is egy kalap... lett. Az első előzetesben le is lőtték a film összes kulcsjelenetét.
Bazz, megint egy világos hajú csajt tudtak választani egy sötét hajú csaj szerepére... :omg:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7948 Dátum: 2011. március 27. - 22:34:09 »
Be is festhetik a haját. Sőt nagyon valószínű mert nem csak világos, hanem vörös.
Így első ránézésre (google) nem loisos nekem, de még az is lehet, hogy jól eljátsza és a festett hajjal jó is lesz.
Amúgy nagyon szép lány!  :oh:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7949 Dátum: 2011. március 28. - 00:09:09 »
Nem olyan rossz választás, bár Lanaként inkább el tudnám képzelni, meg szerintem a legjobb Lois szerepére Zooey Deschanel lett volna.
Snydert én se kedvelem, de Superman pont az a figura, akinél működhetnek a módszerei: A lassított jelenetek Szupi gyorsasága miatt, agyatlan zúzás szürreális fényviszonyok mellett, stb. Ráadásul itt nincs annyira megkötve a történet, mint amikor a 300-at meg a Watchment adaptálta, több helyről is lehet válogatni. Ha egy korrekt forgatókönyvet sikerül valahogyan összetákolniuk, akkor ez kivételesen működhet. De egyelőre azért még vannak kétségeim...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7950 Dátum: 2011. március 28. - 10:43:41 »
Barna hajjal szinte ugyanúgy néznek mki mindketten.
Egyébként Amy Adams 37-éves! Nem néztem volna ki.  Most nézem, Zooey Deschanel pedig 31.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #7951 Dátum: 2011. március 28. - 11:56:32 »
Megnéztem, ki ez a csaj, nem rossz. De Erica Durance-nek jobban örültem volna.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7952 Dátum: 2011. március 28. - 12:02:08 »
Amy Adamset én egy kicsit idősnek látom, így a első blikkre. Inkább Martha Kentnek képzeltem a képek alapján, főleg, ha egy újabb eredet sztori lesz. Persze a filmben úgyis úgy alakítanak rajta, hogy a kora semmit nem fog meglátszani.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #7953 Dátum: 2011. március 29. - 07:43:32 »
Forrás: filmnews
Készül az X-Men 4 és 5, a Deadpool pedig R-es vígjáték lesz

Nemrég posztoltam az Empire Magazine címlapját az X-Men - Az elsőket (X-Men: First Class) népszerűsítve, erre Lauren Shuler Donner producer interjújában beszélt az X-Men 4 és X-Men 5 filmekről, amiken már dolgoznak, illetve a Deadpool R-es besorolású vígjáték lesz.

Úgy tűnik, az Elsőkkel egyelőre nem foglalkoznak, hanem az eredeti X-Men franchise-t építgetik tovább, mivel az X-Men 4 egyenes folytatása lesz a 2006-os X-Men - Az ellenállás végének (X-Men: The Last Stand), amit majd az X-Men 5-tel folytatnak.

Továbbá megtudhattuk a producertől, hogy jelenleg egy R-es korhatár besorolású forgatókönyvük van a Deadpoolhoz. Valamint az sem mellékes, hogy teljes reboottal állunk szemben, figyelmen kívül hagyva a karakter X-Men Kezdetek: Farkasbeli (X-Men Origins: Wolverine) felbukkanását, akit akkor is, és most is Ryan Reynolds formál meg.

„Teljes reboot, nyugodtan vehető úgy, hogy Deadpool Farkasbeli jelenléte meg sem történt. Őrület, ez határozottan vígjáték, de R-es besorolású, tehát erőszak bőven akad majd benne. Máris kiléptünk az X-Men világából. Reynolds együtt dolgozik a forgatókönyvírókkal, mert a projekt legalább annyira az övé, mint a miénk. Én mondom, ez hű a képregényhez. Majd meglátjátok. Majd meglátod Wade Wilsont, akit a jóképű Ryan Reynolds visz vászonra, aki Deadpool jelmezében sebhelyes arcával mutatkozik. Most épp rendezőt keresünk a filmhez.”

Lauren Shuler Donner szállított ezen kívül egy kis The Wolverine infót is:

„Nagyon mély tartalma van és elég drámai is, ugyanakkor több akció van benne, mint bármelyik eddigi filmben. Ez egy nagyon jó forgatókönyv. Christopher McQuarrie dolgozik rajta és nagyon hű a japán képregényekhez. Ez maga Logan…”

BuB

• Pókfej
« Válasz #7954 Dátum: 2011. március 29. - 10:20:56 »
Hát arra kivi lennék, hogy arra a 4-5-re ki térne vissza az eredeti brancsból.
Halle, meg Hugh-ot nagyon kétlem, és lehet Mckallen se, amilyen vén csont már... bár lehet nem is lenne baj egy új főgonosz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7955 Dátum: 2011. március 29. - 10:34:16 »
Nem mintha nem lenne olyan 100-150 főbb X-karakter, akiket lehetne használni. :) Plusz ha a bőregeret lehetett cserélgetni minden második filmben, miért ne lehetne itt is?

Todd

• Pókfej
« Válasz #7956 Dátum: 2011. március 29. - 10:36:29 »
Hugh-ot nagyon kétlem,
Miért ne térne vissza, az újabb wolvik ellen se tiltakozott.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7957 Dátum: 2011. március 29. - 10:56:32 »
Jobban örültem volna ha elölről kezdik az egészet,de fogjuk rá hogy így is érdekel a dolog. Azt viszont csak remélni merem hogy nem megint Magneto-t húzzák elő a kalapból hanem mernek behozni valami új ellenséget mert lehetne válogatni bőven elég széles a paletta gonoszok terén!
Jöhetne az egyik nagy kedvencem Sinister vagy Apokalipszis például ő elég látványos fő gonosz lenne némi csillagkapus beütéssel  ;D
De a régi szereplőgárdából már kezd elegem lenni és főleg Rozsi állandó sztárolásából is. Remélem a harmadiknál jobb lesz mert az számomra a mélypont volt :-\

BuB

• Pókfej
« Válasz #7958 Dátum: 2011. március 29. - 11:12:09 »
Náh, azt mondták, hogy folytatása lesz a 3-nak, akkor valszeg megy tovább a Prof visszatérése, meg láthattuk Magnus "feltámadását" is, lehet vmi következménye lesz a szérumnak, szépen lassan visszatérnek a képességek mindenkinél blablabla, és lehetne ezzel beleszőnni Sinistert, akár a klónozással Profot lemásolja stb.
Hugh meg sztem előbb utóbb megunja, úgy hallottam hogy Farkas filmen kívül már csak egyet vállalna, vagyis az lenne a Wolv 2, ha meg az is megbukik búcsút int a karinak valszeg.
A rebootot komolyan mondtátok? Ne már... már minden filmet rebootolnak, nem kellene ezt is... :roll:
Apokalipszet én meg kétlem, túl elborult kari az, ehhez a "reális" X-men világhoz képest.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7959 Dátum: 2011. március 29. - 11:32:57 »
Szerintem simán be lehetne hozni Apokalipszist némi átalakítással hogy passzoljon a filmbe. Nincs olyan amit a filmstúdiók ne tudnának megoldani  ;)
Tuti valami keverék lenne mint Callisto Higanyszál képességeivel  :hehe: