Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318750 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8000 Dátum: 2011. április 09. - 20:45:08 »
Már az is valami, hogy készül. :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8001 Dátum: 2011. április 09. - 21:02:37 »
Első filmje a rendezőnek...hát ez buktát jósol. Bár Reynolds miatt biztos lesz nézettség, és a látvány is alighanem jó lesz.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8002 Dátum: 2011. április 09. - 21:05:23 »
Első filmje a rendezőnek...hát ez buktát jósol.
Valamikor el kell kezdeni. ;D
Amúgy is, azért az a műfaj, amit ezek a filmek képviselnek nem igényel túlzottan magas kvalitást.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8003 Dátum: 2011. április 09. - 21:06:52 »
Bár Reynolds miatt biztos lesz nézettség, és a látvány is alighanem jó lesz.

Reynolds nem fogja tudni vállalni. Már így is hat részesre tervezik a GL-t, annak a srácnak jó ideig levegőt venni sem lesz ideje.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8004 Dátum: 2011. április 09. - 21:17:36 »
6 részesre??? :o Hagyjuk máár ;D még az is lehet hogy írtó nagy bukta lesz, bár nem tom, párszor megnéztem már a 4 perces vidit (főleg a zene miatt) és végülis tetszik, szinte annyira, hogy ezt várom a legjobban idén, aztán a Thort, meg a Tf 3-at (az már csak jó lehet, egyszerűen nem létezik, hogy rosszabb legyen, mint a kettő)(amúgy tudja valaki miről szól, mert én még nem hallottam semmit a sztoriról), a Cap Amet meg a trailer alapján vhogy a lista legaljára került, de majd látjuk. Na szal, jó volt az a 4 perces trailer, de még simán lehet bukta is, nem hiszem hogy a stúdió ennyire előre tervezne, főleg a rengeteg negatív cgi-t lehúzó vélemény miatt. Amúgy a Thortól se várok nagy kasszarobbanást, sztem valahol az Iron man alatt fog teljesíteni, olyan 150-180 milla körül, talán, de ne legyen igazam.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8005 Dátum: 2011. április 09. - 21:18:37 »
Hat rész GL? :o Merész terv, mikor még az első sem jött ki. :roll:
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8006 Dátum: 2011. április 09. - 21:21:17 »
A tervek ingyen vannak. :) Terveznek játékot, figurákat, mindent. Úgy el akarják terjeszteni a Lámpást, ahogy Supermant. Ennek ellenére kizárt, hogy ne lenne ideje Reynoldsnak 2 Lámpás film között mást forgatni, 4 havonta csak nem jönnek elő egy új résszel.  :D
Tippeljünk amcsi bevételt?
Amerika Kapitány: 110 milla
Thor: 120 milla
Zöld Lámpás: 130

Todd

• Pókfej
« Válasz #8007 Dátum: 2011. április 09. - 21:24:27 »
amúgy tudja valaki miről szól, mert én még nem hallottam semmit a sztoriról
Én tudom miről szól.
Egy csapat rosszarcú robot ismét megtámadja a földet, de Optinyusziék agyonverik őket, közben LöBöff baromkodik, és a végén összejön az új kötelező jónővel. ;)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8008 Dátum: 2011. április 09. - 21:27:17 »
Nem ismerem ezt a karaktert, de biztos nem olyan ismert és népszerű egy laikusnak, mint pl. Pókember. Nehéz lesz mániát csinálni belőle, főleg, hogy a film  láthatóan agyon van nyomva CGI-vel, azt meg nem nagyon szeretik a népek. :)
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8009 Dátum: 2011. április 09. - 21:32:17 »
főleg, hogy a film  láthatóan agyon van nyomva CGI-vel, azt meg nem nagyon szeretik a népek. :)
Ezt ügye iróniával mondtad? :headscratch:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8010 Dátum: 2011. április 09. - 21:36:38 »
Nem, csak nekem nem tetszik, hogy mostanában minden filmben a számitógépes alakok, meg a 3D a nyerő. Pontosabban az a gond, hogy nagyon látszik "mű" az egész. De lehet ezzel csak én vagyok így? :headscratch:
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8011 Dátum: 2011. április 09. - 21:38:55 »
Sokan vanak ezzel így ( én is jobban kedvelem a hagyományos technikákat), de ez az átlag mozinézők nagy többségéhez képest (a devergyódzsekis csőcselék, és egyéb birkák) még mindig elenyésző kisebbség.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8012 Dátum: 2011. április 09. - 21:45:26 »
Nem volna gondom a sok cgi-vel, ha nem azt venném észre, hogy egyre több filmnél a történet rovására van csak, vagyis annak hiányosságainak, ötlettelenségeinek elfedésére.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8013 Dátum: 2011. április 09. - 22:33:00 »
...Pontosabban az a gond, hogy nagyon látszik "mű" az egész. De lehet ezzel csak én vagyok így? :headscratch:

Ellenpélda erre a District 9. Ott olyan élethűek voltak lények, hogy csak pislogtam. Simán szervült a valós környezettel élő színészek mellett, természetes fénynél.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8014 Dátum: 2011. április 10. - 08:39:31 »
Az nekem is tetszett. Nagyon nagy fenntartásokkal kezdtem el nézni , de kellemeset csalódtam benne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8015 Dátum: 2011. április 10. - 12:20:34 »
A District 9-ban azért csaltak egy picit, de nagyon okosan. nagyon sok CGI-t igénylő felvételt a TV képernyőn keresztül mutattak, és hát az adás minősége nem volt egy HD, így a CGI-nak sem kellett überfaszának lennie, így tudtak spórolni a többi, nem TV-s felvételre.

Reynolds meg lehet, hogy elvileg be van táblázva 6 filmre, de abból nem lesz kettő sem, ha az első rész megbukik. ÉS nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy meg fog.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8016 Dátum: 2011. április 10. - 20:26:00 »
Bár Reynolds miatt biztos lesz nézettség, és a látvány is alighanem jó lesz.
Nem hiszem, hogy ekkora nézőcsalogató lenne... Vagy tévedek?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8017 Dátum: 2011. április 10. - 22:33:02 »
Ja. Transformers 2, Clash of the Titans. Ezekben semmi értékelhető nincs a látványon kívül, mégis hatalmas siker volt mindkettő. Szóval ha a téma érdekli a népet, és látványos a film, lehet akármilyen katasztrofálisan kaki is, sikeres lesz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8018 Dátum: 2011. április 10. - 22:39:23 »
A TF alighanem a gyerekek miatt lett sikeres. Szerethető robotos film.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8019 Dátum: 2011. április 11. - 00:02:24 »
A Clash meg szerethető (legalábbis nekik) kardozós film, dzsinnekkel, gigantikus skorpiókkal, meg a többivel.

GL ugyanez lesz ilyen alapon, szerethető szuperhősös film, nagy és színes bunyókkal, vicces zöld alakokkal meg a többivel.