Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318779 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8040 Dátum: 2011. április 13. - 13:08:48 »
Hát nekem ott se tetszett annyira. Szívesen látnám olyan ruhába mint amilyenbe a képregényben van, legjobban a maszkjára vagyok kíváncsi ;)
Erre azért elég kicsi az esély, a képregényben is lényegében egy "zokni" van a fején, filmben azért az érdekesen mutatna. :) Ha a filmbeli kardos ruháját kiegészítik még lőfegyverekkel, akkor már frankó is lenne. Mondjuk egy két maszkos poén beleférne a filmbe... :)
Egy DP filmhez hozzátartozik az, hogy a főhős legyen olyan, mint egy szétrágott tehénlepény.
Ebben az esetben minek kellene hozzá RR? :nemtudom:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8041 Dátum: 2011. április 13. - 13:43:07 »
Ebben az esetben minek kellene hozzá RR? :nemtudom:
Miért, ha eltorzítjuk a főszereplő arcát, akkor már tök mindegy ki játsza?
Azért ez elég erős tulzás.
Szerintem RR egyébként alkalmas a szerepre, de el tudnám képzelni nélküle is.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8042 Dátum: 2011. április 13. - 13:49:57 »
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 13. - 15:14:44 írta venom75 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8043 Dátum: 2011. április 13. - 15:10:11 »
Macskanő nem a '60-as évek béli öltözékét kapta. Barátnőm biztos elrángatna rá kíváncsiságból.  :-[
A macskanú az új szemüveges változat, a többi gonosz a régi, Batman viszont a Joel Schumacher design.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #8044 Dátum: 2011. április 13. - 16:08:06 »
Miért, ha eltorzítjuk a főszereplő arcát, akkor már tök mindegy ki játsza?
Azért ez elég erős tulzás.
Deadpool esetében szerintem igen, a Rozsiban sem RR játszotta a végén...

Todd

• Pókfej
« Válasz #8045 Dátum: 2011. április 13. - 16:39:02 »
A rozsi film végén a förmedvényhez valóban nem kell semmi ilyen, de azt már rég megmondták, hogy attól független lesz a DP film.
Szerintem egy szófosásos karaktert, aki a történeteit 90 %-ban a dumájával viszi el, nem feltélen tud eljátszani akárki, függetlenül attól, hogy maszk van-e rajta.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 13. - 16:42:55 írta Todd »

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #8046 Dátum: 2011. április 13. - 16:54:32 »
A rozsi film végén a förmedvényhez valóban nem kell semmi ilyen, de azt már rég megmondták, hogy attól független lesz a DP film.
Szerintem egy szófosásos karaktert, aki a történeteit 90 %-ban a dumájával viszi el, nem feltélen tud eljátszani akárki, függetlenül attól, hogy maszk van-e rajta.
Szerintem ne vegyünk mérget arra, hogy mit mondanak, mert ez elég gyakran változik és kissé... hazudósak is. :)

Miért ne tudna? Egy színésznek az a dolga, hogy bármilyen karaktert el tudjon játszani. És most, ha még Hollywoodokat is vesszük, nem ő az egyetlen még köztük sem, aki el tudna adni egy szófosó karaktert...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8047 Dátum: 2011. április 13. - 17:10:18 »
Mindenesetre jól állt neki, úgyhogy jó lenne, ha maradna. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #8048 Dátum: 2011. április 13. - 17:11:25 »
És most, ha még Hollywoodokat is vesszük, nem ő az egyetlen még köztük sem, aki el tudna adni egy szófosó karaktert...
Miért, mondtam én ilyet, hogy ő az egyetlen? ;)
 :nezze:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8049 Dátum: 2011. április 13. - 18:36:05 »
Nekem az originsben nem jött le, hogy ő egy túlságosan szófosó, poénkodó karakter lenne. Sokkal többet mondták, már eröltetteten,  mint mutatta.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #8050 Dátum: 2011. április 14. - 12:03:43 »
És most, ha még Hollywoodokat is vesszük, nem ő az egyetlen még köztük sem, aki el tudna adni egy szófosó karaktert...
Miért, mondtam én ilyet, hogy ő az egyetlen? ;)
 :nezze:
Igaz, született politikus vagy. :)
Nekem az originsben nem jött le, hogy ő egy túlságosan szófosó, poénkodó karakter lenne. Sokkal többet mondták, már eröltetteten,  mint mutatta.
Igen nem sok teret kapott, mint, ahogy a többi X-fegyver tag sem. Bár a legtöbbjüket elég erősen átalakították, úgyhogy lehet nem is olyan nagy gond ez...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8051 Dátum: 2011. április 14. - 23:39:50 »
A dagi az Haspók volt ugye?

BuB

• Pókfej
« Válasz #8052 Dátum: 2011. április 15. - 17:09:11 »
Egy kis infó a Supi filmről:
Filmdroid:
Supermannek Zod tábornokkal fog meggyűlni a baja a rebbotban, előbbit Henry Cavill, utóbbit Michael Shannon játszhatja el. A Latinoreview egy megbízható forrásra hivatkozva azt írja, hogy Zod oldalán nem Ursa fog küzdeni, hanem Faora.
Faora a Krypton bolygón született és közismert sorozatgyilkosként tevékenykedett, de valamiért csak férfiakat ölt, ezen kívül más kriptoniakat rabszolgaként tartott egy táborban. A hatóságok elkapták és 300 évre ítélték, amelyet a Phantom Zone-ban kellett letöltenie, így megúszta Krypton megsemmisülését. A hölgy egyébként elsajátította a  Horo Kanu harcművészetet,  tudja, hogy  hova kell ütni, ismeri a kryptoniak leggyengébb pontját. Így bizony Superman nem tudja egykönnyen legyűrni.

Az is kiderült, hogy Jor-El és felesége, Lara is látható lesz a produkcióban. Kyptont pedig nem úgy kell elképzelni, mint a korábbi filmben, azaz nem egy kristálybolygó lesz, hanem sokkal inkább egy futurisztikus helyre fog emlékeztetni.

És a végére a rosszabb hír:
Filmnews:
Úgy tűnik, a Man of Steel szereplőválogatása közben megtudhatunk némi infót a történetről is, amit Diane Lane, vagyis Martha Kent megformálója árult el. A forgatókönyv szerint Clark Kent születésétől egészen a felnőttkoráig helyet kap minden a történetben.

A francot se érdekli, hogy-hogy kerül erre a terves bolygóra, meg hogy baromkodik amikor felfedezi a képességeit... láttuk már annyiszor, egy 10 évados sorozat is ezen alapult, meg egy rakás rajzfilm, film, és másik sorozat...  Mindenki ismeri már a történetét, minek kell lenyomni megint a torkunkon...:roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #8053 Dátum: 2011. április 15. - 17:45:28 »
A dagi az Haspók volt ugye?
Igen.
A francot se érdekli, hogy-hogy kerül erre a terves bolygóra, meg hogy baromkodik amikor felfedezi a képességeit... l
Talán 10 percben összefoglalják. ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8054 Dátum: 2011. április 15. - 18:09:26 »
Vagy akár flashback-ekben is bemutathatnák. :D Mondjuk nem lep meg, hogy benne lesz az eredetsztori, elvégre is a Pók rebootban is benne lesz, pedig a Póki filmek nem olyan régiek. :hehe: Egyébként itt tényleg az a gond, hogy 10 évad Smallville után mindenkinek a tökén jön ki Clark eredettörténete, úgyhogy reméljük, hogy vagy rövid lesz az eredetsztori, vagy sikerül olyan új szemszögből bemutatni, hogy mindenkinek érdekes legyen.

Idézet
Kyptont pedig nem úgy kell elképzelni, mint a korábbi filmben, azaz nem egy kristálybolygó lesz, hanem sokkal inkább egy futurisztikus helyre fog emlékeztetni.
Ennek viszont örülök. A Donner-féle Krypton eléggé... egyhangú volt. :)

Most megint az izgat, hogy milyen lesz a szuperhős ruci a filmben, mennyit változtatnak a híres Szupi-szerkón. Mondjuk a Póki rebootnál is a ruha kinézetét vártam nagyon, aztán jól pofára is estünk... :hehe: Remélem, itt nem szúrják el.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8055 Dátum: 2011. április 15. - 18:32:00 »
Majd jönnek a felháborodott Smallville-fanok, hogy "ez nem is úgy volt!".  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8056 Dátum: 2011. április 15. - 18:52:56 »
 :lol: Á, ilyen alapon le is lehetne lőni a Szupi rebootot, mert a Smallville-ben minden ellenségét legyőzte már. ;D Mondjuk eddig a legjobb Lex Luthort a Smallville-ben láttam, ott M. Rosenbaum zseniális volt, nagyon poén lenne, ha egy Szupi mozifilmbe is őt választanák Lex szerepére. ;D Csak ahhoz talán túl fiatal.

Zod tábornok nekem a Donner-féle változatban se jött be annyira, úgyhogy egyelőre nem vagyok elájulva attól, hogy a rebootban is ő lesz a főgenya. Bár tény, hogy ha nem sajnálják a lóvét a filmre, akkor nagy bunyókat láthatunk majd a rebootban. (Hmm, most Smith és Neo harca jutott eszembe a Mátrix 3-ból. ;D)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8057 Dátum: 2011. április 15. - 18:56:35 »
Szerintem tök jó lenne Lex abban az erőnövelő zöld páncélban ellenségként.
Amúgy a Supi visszatérben volt egy óriási baki.  Hogy szemüvegesnek ábrázolták gyerekkorában.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8058 Dátum: 2011. április 15. - 18:58:57 »
M. Rosenbaum zseniális volt, nagyon poén lenne, ha egy Szupi mozifilmbe is őt választanák Lex szerepére. ;D Csak ahhoz talán túl fiatal.
A többiek is ugyanolyan fiatalok lesznek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8059 Dátum: 2011. április 15. - 21:32:38 »
Ha M. Roseenbaum nem is, de Tom Wellinget akarják egy cameora leszerződtetni.
Bár poénosabb lenne, ha ő lenne a fiatal Clark a filmben, mondjuk akkor meg sok Smallvillefan összeköti a kettőt és elkezdik cáfolni, hogy ez se úgy volt, az se úgy volt... :-\
És itt jönne be, hogy mi az anyjuk pi&@#ért nem a Smallvillet folytatták... :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL