Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1313742 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #680 Dátum: 2008. február 04. - 18:40:01 »
Erre a Venom filmre csak akkor látok valami esélyt, ha Sma Raimit még csak beleszólás szinten sem engedik a közelébe, Tophert kidobják a kukába, és az új rendező felkeresi New York legnevesebb edzőtermeit, és ott kezd bele a szereplővállogatásba, szigorúan 185 centi, és 120 kiló felett.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #682 Dátum: 2008. február 05. - 11:16:00 »
az szerintem nem warmachine, hanem csak az az ezüst prototype ami a trailer2-ben is volt, csak éppen éjszaka van. Azért ha esetleg beleraknák, amit kétlek legalább legyen tele ágyukkal a vála!

Venom hír szerintem csak reménykedés, bár jó dolog, hogy azoknak a sok embernek akiknek nem tetszett mit műveltek vele a filmben, valami megmozdulása van, hogy helyrehozzák a hibát. Én sosem csíptem Reimit, egyáltalában nem értem, hogy gagyi horrorrendezők miért is vannak? Vagy ők is tudják, hogy poén az egész amit csinálnak?

(ja lesz egy My name is Bruce, Bruce Campbell viccesnek kinézős filmje, bár trailerből az derül ki, hogy szerintem nem jó színész, de talán nem lesz annyira rossz.)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #683 Dátum: 2008. február 05. - 17:00:53 »
« Utoljára szerkesztve: 2008. február 05. - 17:38:30 írta Sepi »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #684 Dátum: 2008. február 05. - 18:09:52 »
Yeah, I can fly.  ;D  :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #685 Dátum: 2008. február 05. - 18:28:31 »
F**k, I can't fly.  :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #686 Dátum: 2008. február 05. - 22:07:57 »
Én sosem csíptem Reimit, egyáltalában nem értem, hogy gagyi horrorrendezők miért is vannak? Vagy ők is tudják, hogy poén az egész amit csinálnak?
A 70-es, 80-as években az ő sorozata kultsorozat volt, annyira nagy volt abban az időben. Természetesen már rég megkopott, elavult. Én se tudtam szinte végigülni az Evil Dead 1-et kábé 1 éve, pedig akik a megjelenésekor látták, meghatározó, kedvencként tartják számon. De ugyanez igaz a többire is, ami akkor készült. A Hellraisert is megnéztem nemrég, az még rosszabb volt, de sok ezer ellenvetést hallhatnék, ha ezt egy horror topikban tenném ki.

Félek, hogy ez a Vasember film egy páncélos Hulk lesz, vagy egy egyszemélyes Transformers.  :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #687 Dátum: 2008. február 05. - 22:56:15 »
De miért? Hulkhoz vajmi köze van...transformerhez is csak a technikában.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #688 Dátum: 2008. február 05. - 23:01:19 »
De miért? Hulkhoz vajmi köze van...transformerhez is csak a technikában.
Kaine szerintem úgy értette, hogy a történet nem csak annyi lesz, hogy vas zúúúz, illetve hogy milyen ügyes páncélja van vasnak.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #689 Dátum: 2008. február 06. - 09:24:51 »
Aki olvasta a New Avengers/ Transformers minit, annak az utolsó rész végén talán emlékezetes, amikor Optimus az egyik tisztjével kisakkozza, hogy az Avengers Quinjet valójában transformer, lehet hogy Tony a Vasember technikát is tölük csente. Na ezt felejtsük el gyorsan.  ;D
Raimi anno az Evil Dead filmekkel tényleg aratott, de amint a horroron kívül máshoz is hozzányúlt elég bizarr filmek jöttek össze. Sajnos ez a Pók filmekre is visszaütött.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #690 Dátum: 2008. február 06. - 14:04:30 »
Én megvédeném őt, elég biztos vagyok benne, hogy nélküle egy igen kaki Pókember filmet kaptunk volna már elsőre is. Nem a levegőbe beszélek, én olvastam három Pókfilm forgatókönyvét is, amelyekből végül is elkészült a tényleges film, és egyik rosszabb lett volna, mint a másik, pedig az egyik James Cameron verziója volt. Raimi az első filmben tökéletesen ragadta meg a karaktereket, és ennél semmi sem fontosabb. Ha ő nincs, például Jameson se lett volna ilyen, hanem csak egy idegbeteg valaki. Oké, a harmadiknál már elszállt vele a ló, de az első kettő film hibátlan volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #691 Dátum: 2008. február 06. - 15:13:59 »
Jaja. A másodikban kicsit már túlspilázta, hogy Peter milyen béna, ha nem Pókember, de ezt leszámítva az első kettő jó film, még a kritikusok is elég jókat írtak róluk anno.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #692 Dátum: 2008. február 07. - 13:38:33 »
Viszont ennek a pókfilmnek is van egy rakás hibája, Tobey-val 3 rész alatt nem tudtam kibékülni, sz@r volt Pókembert törpe lúzerként látni, Topher szintén totál alkalmatlan volt Eddie szerepére.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #693 Dátum: 2008. február 07. - 13:41:34 »
Eddie-vel én sem voltam kibékülve,te Tobey tetszett póki szerepében,szerintem jól eltalálták.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2008. február 07. - 15:08:15 »
Szerintem is. Ne feledd, hogy a Ditko-korszaktól indult a története, akkor még vékony kis geek volt.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #695 Dátum: 2008. február 07. - 17:34:18 »
Ezt tudom, és az elsőben totál jó is volt, de a Ditko korszak azért nem húzódott ki a Venomos történetekig. :venom:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #696 Dátum: 2008. február 07. - 17:49:50 »
De a Manó haláláig sem. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #697 Dátum: 2008. február 07. - 19:49:27 »
« Utoljára szerkesztve: 2008. február 07. - 20:37:56 írta Sepi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #698 Dátum: 2008. február 07. - 20:42:18 »
Jónak igérkezik. :D Vajon mikor fog megjeleni?

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #699 Dátum: 2008. február 07. - 21:17:34 »
Érdekes dolog lesz. Ez a Weoldon-féle Astonihshing X-ment fogja alapul venni?
A félelem nélküli