Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320413 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8320 Dátum: 2011. július 12. - 17:34:42 »
Ki tudja, volt már rá csoda, hogy ami kint amerikában bukta lett, azt itthon jobban szerették! Szóval lehet még sikeres itthon, bár ez édes kevés ahhoz, hogy legyen Zöld Lámpás kettő is belőle! :(
A Wolverine-től visza táncolt már a rendező, most újatt kapott?  :headscratch:
Nolan után, állítólag megint reboot-olják majd füles barátunkat! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8321 Dátum: 2011. július 12. - 18:56:04 »
Érdekes, a múltkor tűzből rajzolódott ki,  most meg a romokból.
Észre se vettem, amíg nem írtad ide. :)
Idézet
Jövőre lesz. Összecsapnak Supermannel.
Hehe.  ;D Most kiderül, melyik az erősebb. :)
Sajnáom hogy Nolan nem folytatja. Azért a jövő év elég húzós lesz. Jön az Avengers, a Pókember, Superman, Wolwerine
Lehet, hogy ezért nem folytatja. Túl erős a mezőny. :)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8322 Dátum: 2011. július 12. - 19:52:50 »
Vagy már túl nagyok az elvárások. Én a Pókembert várom legjobban a jövő évi felhozatalból. A számomra elég gyenge 3. rész után már nagyon várom, hogy az új stáb mit hozott össze.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8323 Dátum: 2011. július 12. - 20:03:29 »
Én a Wolvire ais kivi leszek. Kb azzal is úgy vagyok most, mint a Tf3-al, nem létezik, hogy szarabb legyen, mint az első ;D

A supitól meg tartok... francnak kell megint egy eredet sztori... :roll:
Batstől meg mindenki vmi nagy dolgot vár, remélem nem lesz csalódás...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8324 Dátum: 2011. július 12. - 20:11:05 »
Azért a Wolverine nem olyan rossz film.
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8325 Dátum: 2011. július 12. - 20:13:54 »
Juj. Nem vagy lázas? A kapcsolódó videójáték tízszer izgalmasabb és akciódúsabb (na meg karakter közelibb volt) mint a film.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8326 Dátum: 2011. július 12. - 20:15:46 »
Egyetértek Ben-nel

BuB

• Pókfej
« Válasz #8327 Dátum: 2011. július 12. - 20:26:07 »
Biza.
Ha a wolverine film nem volt rossz, akkor nem tom mi lehetett rossz...
És télleg, nagyon riktán (vagyis én még soha nem hallottam olyat senkitől, főleg nem game tesztelőktől és olyanoktól se, akik játszottak/játszanak ilyen típusú mozi adaptációs gamekkel), hogy a videójáték adaptáció kenterbe veri a filmet...

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8328 Dátum: 2011. július 12. - 20:38:41 »
Nem toltam a játékot, szóval nincs összehasonlítási alapom.  Túl sok Wolverine képregényt sem olvastam, így nem tudom, hogy karakteridegen volt-e, vagy sem. Nekem összességében tetszett a film, jobb mint mondjuk az F4 filmek.
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8329 Dátum: 2011. július 12. - 21:36:19 »
Nahát, a Szupi is jövőre jön? Kiváncsi leszek rá.
Azért komoly eresztés lesz a következő évben is képregényfilmekből, nem semmi. ;D

Én a Wolvire ais kivi leszek. Kb azzal is úgy vagyok most, mint a Tf3-al, nem létezik, hogy szarabb legyen, mint az első ;D
:lol: Én a japános sztori miatt várom.

Idézet
A supitól meg tartok... francnak kell megint egy eredet sztori... :roll:
Ha kellően modernizálják a sztorit, akkor akár még jó is lehet. Én kiváncsi lennék egy high-tech csili-vili Kryptonra. :D

A Pókival megy úgy vagyok hogy majd meglátjuk milyenek lesznek a trailerek. Az eddigi infók+képek nem voltak túl bíztatóak.

Ha a wolverine film nem volt rossz, akkor nem tom mi lehetett rossz...
Attól függ, milyen szemmel nézed a filmet. Én nem rajongóként néztem, nem voltak nagy elvárásaim (hallottam, hogy sok kritikát kapott), így összességében egy szórakoztató popcornmozinak tartom, tetszett. Persze tény, hogy szemet kellett hunyni a sok logikai baki fölött, ami a filmben volt. Egyébként a végén a felturbózott Deadpool nagyon állat volt. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8330 Dátum: 2011. július 12. - 21:46:23 »
Nekem se volt semmi bajom a Farkassal. Rozsomáknak talán kevés lett volna... :)
Egy új Superman eredet tényleg unalmas lesz, szerintem is, de félő, hogy az új Pókember eredet is.
Batstől meg mindenki vmi nagy dolgot vár, remélem nem lesz csalódás...
Á, vele nem lehet mellélőni. Több horrort tesznek bele, hogy durvább legyen, több sziluettes monológot, és már nem bukhat meg.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8331 Dátum: 2011. július 12. - 21:58:21 »
Én úgy vagyok vele, hogy a Raimi féle eredettörténet teljesen korrekt volt, sőt, az egész film nagyon jó lett, szóval ezek után eredettörténetre semmi szükség nem lenne. Ráadásul elég magasan lesz a léc az új film számára.

A Donner-féle Szupi eredettörténetben meg a Krypton elég unalmas volt, abból sokkal többet ki lehet hozni az új filmben. A lényeg, hogy határolódjanak el a Smallville-től.
Tényleg, a jelenlegi felállás szerint ki(k) lesz(nek) Szupi ellenfele(i)?
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8332 Dátum: 2011. július 12. - 23:05:51 »
Zod bácsi lesz ha minden igaz!
Bár az imdb nem a legmegfelelőbb adatbázis ezen a téren! :)

http://www.imdb.com/title/tt0770828/

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8333 Dátum: 2011. július 13. - 09:55:11 »
A Donner-féle Szupi eredettörténetben meg a Krypton elég unalmas volt, abból sokkal többet ki lehet hozni az új filmben.
Nem tudom... a rideg, nem e világi, szinte már nyomasztóan emberségtől mentes, teljesen földöntúli sé ezáltal kiválóan megkülönböztethető és érezhetően más világ helyett lesz valószínűleg egy csilivili, totál számítógépes, premier plánokkal teletűzdelt, TF-esen agyonbonyolított épületekkel és kütyükkel teli videojáték-világ. Már a képregényekben is az utóbbi időben eléggé gyengének tűnt számomra, hogy Kripton gyakorlatilag egyenlő volt azzal, hogy futurisztikus környezet + mindenki olyan, mint a Földön, csak egy idegesítő elitista sznob. Donnernél pont az emberiesség érezhető hiánya vagy csökkentett mivolta miatt hittem el jobban, hogy ez nem egy újabb olyan idegen bolygó, ami valójában a Föld, csak valami díszletet kicseréltünk. (Egyébként ebből a szempontból a DC általánosságban elég gyatrán szerepel.)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8334 Dátum: 2011. július 13. - 10:51:12 »
Sztem is jobb lett volna az eredettörténetet gyorsan letudni a Pókembernél. Én úgy tudom hogy 3 részben gondolkodnak ha egy egész film elmegy az eredettöténetre akkor a következő két részben -ha lesz-alig marad idő valamire. Én minimum 6 részben gondolkodnék az ilyen filmeknél mert 3 részben nem lehet jobban kibontani a karaktereket, a konfliktusokat, plusz minden részben vannak új szereplők és rájuk is kell időt fordítani.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8335 Dátum: 2011. július 13. - 10:57:27 »
Inkább csak az lesz a furi, hogy vajon mi lesz az alap megint?
Az első részben kapunk egy kezdő Hőst, aki próbálgatja az erejét blablabla... a második részben besokkal és megint leakarja tenni a ruhát... nagyon remélem, hogy nem ezt akarják megint eljátszani... (max itt a 3. részre csinálják meg, hogy leteszi a lantot/hálóvetőt.)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8336 Dátum: 2011. július 13. - 11:07:57 »
Én nem hiszem hogy ugyanazt fogják még egyszer lenyomni az emberek torkán. Nem lenne semmi értelme. Én úgy tudom hogy minél jobban el akarnak térni a régi részektől. Összességében úgy gondolom, hogy a Raimi trilógia jó volt de azt mindenkinek el kell ismernie sztem hogy voltak benne orbitális baromságok is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8337 Dátum: 2011. július 13. - 12:14:30 »
Eltérni?
Ahhoz képest a Ben által linkelt videón nagyon úgy látszik, hogy Ben bá ismét ugyanúgy hal meg...
Ha annyira elakartak volna térni, akkor a comicsot veszik alapul...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8338 Dátum: 2011. július 13. - 12:26:25 »
Új ruhát terveztek, hálóvetők, Mary Jane helyett Gwen, a rendőrség üldözi majd Pókembert, az emberek kezdetbe félni fognak tőle, behozták a Gyíkot akit Raimi-ék két részen keresztül lógva hagytak, Peter inteligenciája jobban ki lesz emelve. Ben bá halálát sztem is elszúrták.

Azt nem tudom, hogy a régi filmeknél ki találta ki azt a baromságot hogy Peter szemének a színe megváltozik a pókcsípés után.
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 13. - 12:34:00 írta peti40 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8339 Dátum: 2011. július 13. - 14:03:27 »
Peter szeme megváltozott a pókcsípés után? :o He, ez nekem nem tűnt fel... ;D

Ezek az infók honnan vannak? A rendőrségi üldözés az télleg a comicsra hajaz, az tetszik, az eddigi filmekben kicsit zavart, hogy mindenki imádta Pókit, csak Jameson nem, kicsit így télleg hülyének volt beállítva. ;D De ha ennyire üldözik, kellene aki uszítja őket, elvben Jj benne se lesz, legalábbis én még nem láttam hírt arról, hogy ki alakítaná... bár a Bugle benne lesz, mert volt vmi lesifotó az egyik furgonukról.
Inteligenciája ki lesz emelve? Cool, és a humoros oldala? AZ jobban izgatna ;D