Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319847 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8740 Dátum: 2011. szeptember 03. - 16:21:44 »
Engem a legkevésbé Scarlett Johanson érdekel a filmből. Ki nem állhatom az ilyen "mindenkit szétverek, hú de kemény csaj vagyok" szereplőket.  Egyébként miért van mindenki úgy hasra esve attól a nőtől? Nem is olyan szép, és még gebe is.
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8741 Dátum: 2011. szeptember 03. - 16:26:54 »
Gyakorlatilag a leghíresebb Marvel karakterek együtt lesznek a filmben, nem hinném, hogy ezt bárki kihagyná. :D Már csak kb. Pókit és Rozsit kéne benyomni egy cameora, és minden rajongó elcsöppenne. :lol: ;D

Mondjuk Scarlett Johansontól én sem vagyok elájulva, vannak szebb színésznők is szerintem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8742 Dátum: 2011. szeptember 03. - 16:47:29 »
Mellesleg nem gyenge a csaj :D Plusz neki is van akkora ajka mint Jolienak, valaki azt is tök sexinek tartja.

Whedont meg tom, hogy jól mozgat csapatot, d e vhogy én akkor is tartok tőle, hogy mindenki mekkora robbantást vár, nehogy pofára esés legyen a vége... :uhoh: valahpgy az idei év mérsékelt sikere engem kicsit aggaszt, ha lehet így mondani, csökkenhet a comics filmek varázsa, lehet kezd elege lenni az embereknek belőle...
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 03. - 16:49:11 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8743 Dátum: 2011. szeptember 03. - 18:25:27 »
Miért, a Thor, Amkap és a First Class sikeres lett, nem? Eddig csak a Zöld Lámpás lett nagy bukta. De az állítólag azért, mert olyan is...

Én az Avengerstől a robbantást olyan értelemben várom, hogy tuti minden fan már csak azért is meg fogja nézni, mert Avengers. Lehet hogy nem lesz csúcsszuper a film, de ettől függetlenül tuti mindenki kiváncsi lesz rá.

Viszont az alapanyag jó, a rendező is jó, szóval simán lehet tökjó film belőle.

Ja, nekem Jolie jön be nagyon (leszámítva a túlzásba vitt gyerekmániáját :hehe: ), szerintem Johanson sehol sincs hozzá képest. :D Egyébként Jolie-t nem csak a szépsége miatt bírom, hanem mert nagyon jó színésznő is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8744 Dátum: 2011. szeptember 03. - 18:44:08 »
Scarlett szerintem is erősen túlértékelt, nekem, se tetszik igazán, de hogy gebe? Szerintem jó húsban van. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8745 Dátum: 2011. szeptember 03. - 19:10:56 »
Miért, a Thor, Amkap és a First Class sikeres lett, nem? Eddig csak a Zöld Lámpás lett nagy bukta. De az állítólag azért, mert olyan is...
Hát a first Class annyiból csalódás lett tuti, mert a kritika is dícsérte és a nézők is, ehhez képest még az első rész amcsi bevételét se érte el. Thor meg Amkap még a 200 millát se érték el odakint, hiába mondják, hogy a stúdió elégedett meg blabla sztem csalódottak, hogy két elég kemény/öreg kari és még 200 millát se tudtak összeszedni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8746 Dátum: 2011. szeptember 03. - 20:05:59 »
Idézet
Egyébként miért van mindenki úgy hasra esve attól a nőtől? Nem is olyan szép, és még gebe is.
jelen!

Morbius, te maradj akkor csak a vámpírcsajoknál. :D

Idézet
Wheadon nagyon jó abban, hogy több karaktert is egyszerre mozgasson, kifejtse őket és ez ne menjen se a történet rovására.
Egen. És ezt hányszor bizonyította max. 2 órás keretek között? Egyszer sem. Pont itt a bökkenő: Whedon tehetségét, hozzáértését senki nem vitatja, én is nagyra értékelem a fickót, de filmet még nem igazán készített. És biza egy sok részes képregényben, vagy sorozatban könnyebb egyszerre sok karaktert összetartani, mint egy 2 órás filmben. Ide hatalmas bravúr kell még  Whedontól is, hogy ez a film igazán működjön.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8747 Dátum: 2011. szeptember 03. - 20:08:12 »
Simán menni fog neki, és jó ha egy óra lesz az a tartalom amit a csapat tagjaival tölthetünk, a többi cutscene meg second unit felvétel.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8748 Dátum: 2011. szeptember 03. - 20:08:39 »
Nagyon remélem kihozzák a maximumot ebből a filmből és legalább egy 3 órás alkotást összehoznak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8749 Dátum: 2011. szeptember 03. - 20:23:37 »
Hát én egy két és fél órát tuti várok, ennyi karakter, ennyi gonosz mellett, az nagyon kellene... :uhoh:
Hacsak nem olyan lesz, mint az Xmen, kb két-3 karaktert fog jobban előtérbe helyezni a többiek meg csa a "háttérben mozognak" (vas, kapi és Thorra tippelek, thor mert az ellenfél az ő rokona, Vas, az érthető okok miatt eddig a legsikeresebb plusz Robert jól hozza, meg Kapi aki a vezér és látnunk kellene hogy fog tudni beilleszkedni a jövőbe)
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 03. - 20:25:53 írta BuB »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8750 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:01:13 »
Lehet hálálkodni

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8751 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:16:28 »
1. A képek nagyon f*szák.

2. Sólyomszem gáz. :uhoh: Mármint a feje. Nagyon kellett volna az a maszk. :uhoh: (Bár lehet, hogy mozgóképen jobb lesz, meglátjuk...)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8752 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:17:29 »
Na jó, a gebét visszavonom, nem olyan rossz, de akkor se ő a világ közepe. Ha már pepo emlegette a vámpírcsajokat, Kristen Stewart jöhetne, engedném, hogy kiszívja a vérem. Vagy amit akar ;D
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8753 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:24:29 »
Bocsáss meg, nem tudtam, hogy ízlés nélkül születtél. Stewart olyan mint egy down kóros csontváz. A véred is csak azért szívná, hogy szét ne essen.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8754 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:33:08 »
Naná, hogy a legelőnytelenebb fotót sikerült megtalálni. Johanson kisasszony se néz ki különbül egy szürke hétköznapon. Én akkor is elnézném az ágyamban :D
Itt egy jobb kép:
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 03. - 21:36:25 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8755 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:38:43 »
Olyan drogos tekintete van hogy tűért kiállt.  ;D Na jó nem húzlak, ízlések és pofonok...  :)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8756 Dátum: 2011. szeptember 03. - 21:41:43 »
Olyan drogos tekintete van hogy tűért kiállt. 

Senki sem tökéletes :D
Tejet kérek! Csokisat!

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8757 Dátum: 2011. szeptember 03. - 22:08:05 »
Itt egy jobb kép:
Micsoda meglepi, ezen is nyitva a szája! :lol: Viccet félretéve, csinos, de még nem igazán láttam róla képet, amin be lenne csukva a szája.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #8758 Dátum: 2011. szeptember 03. - 23:06:10 »
Biztos várja a jutalomfalatot.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #8759 Dátum: 2011. szeptember 03. - 23:59:29 »
Ben nagyon köszönöm, Scarlett Johansson mostis a csúcson van  :)