Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319858 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8840 Dátum: 2011. október 11. - 20:59:39 »
Azokról a robbanásokról nekem egyből a Transformers ugrott be.
Ettől függetlenül nagyon várós a film ;).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8841 Dátum: 2011. október 11. - 22:36:59 »
Fekete Özvegy tényleg kicsit kakukktojás, de gondolom, kellett egy jó csaj is a srácok mellé.
Hulk jobban néz ki, mint a saját filmjeiben. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8842 Dátum: 2011. október 11. - 23:02:15 »
Én is jobban szerettem volna, ha Hangya és Darázs is szerepel ,de ez van. Ha már ellenségekről és fenyegetésről van szó ott van még Vörös Koponya és a Kocka. Amúgy tényleg valami földönkívüli fenyegetésnek tűnik az előzetes alapján. De megnéznék egy Triskeliont is a filmben. :nezze:
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 11. - 23:06:59 írta Psycho »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8843 Dátum: 2011. október 11. - 23:25:48 »
Engem nem igazán zavar a Bosszúállók cím.
Igazából csak annyiból zavaró, hogy annak idején készült egy elég gyenge film teljesen ugyanezzel a cimmel, engem mindig arra emlékeztet.
Egyébként érthető a címválasztás, a laikus moziközönség számára jobban hangzik a Bosszúállók, mint a Bosszú Angyalai.

gondolom, kellett egy jó csaj is a srácok mellé.
Akkor inkább betehették volna Amazont. ;D :sweetheart:

Arra leszek kiváncsi, hogy a filmben Hulk mennyire lesz intelligens, illetve mennyire lesz kezelhető, mint csapattag.:)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8844 Dátum: 2011. október 12. - 13:56:26 »
szerintem, jó hogy van két SHIELD ügynök is a csapatban (özvegy és sólyom) amolyan irányító-felügyelőnek

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #8845 Dátum: 2011. október 12. - 18:53:27 »
Marha jól néz ki, várós! :oh:
A BA elnevezést meg sajnálom nagyon, jobban örültem volna annak. :-\

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8846 Dátum: 2011. október 13. - 22:27:03 »
Thor igazán hordhatná a sisakját. Az legjobb az egész jelmezében.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8847 Dátum: 2011. október 14. - 06:20:06 »
Nekem is furcsán hat nélküle.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8848 Dátum: 2011. október 14. - 06:45:12 »
2013. 11. 15-én kerül a mozikba a Thor 2.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8849 Dátum: 2011. október 14. - 23:14:14 »
Akkor csak szerintem rémunalmas ez az előzetes. 12 egy tucat. Annyi a különbség, hogy jól bejáratott arcok vannka ismeretlenek helyett.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8850 Dátum: 2011. október 14. - 23:36:02 »
Na jó, de ez még csak teaser, a csapattagok megvillantásán, néhány akciójelenet-bevágáson és egy jó poénon kívül nem láttunk mást. Majd a rendes trailer után okosabbak leszünk, de kedvcsinálónak ez a teaser is jó volt. De mindenesetre a robbanássorozat szerintem jól nézett ki. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8851 Dátum: 2011. október 15. - 00:24:25 »
Persze ez igaz, de láttunk már nem egy kreatív teaser trailert a múltban. És van egy olyan érzésem, hogy a rendes előzetes sem lesz túl izgalmasabb. Csak több robbantás, meg több tökös duma...

Engem ezek az egykaptafára épülő, semmitmondó, fantáziátlan előzetesek teljesen hidegen hagynak. Max akkor érdekelne egy ilyen előzetes után, ha már egy bizonyított első rész folytatása lenne...

Amúgy fura, hogy ezt nem tettétek még be  :):
http://filmdroid.blog.hu/2011/10/14/superman_gatyaja_megviselt

Úgy tűnik, Superman izmai mégsem tömések lesznek. Ez a Cavill gyerek tényleg ilyen durván kigyúrta magát a szerepre. Nem semmi! Le a kalappal előtte, mit mondjak, irigylem az állapotáért. Én még csak most kezdtem el járni az utat, ami ide vezet. :D
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 15. - 00:29:32 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8852 Dátum: 2011. október 15. - 13:56:09 »
Jútúb sub-boxomban nagy meglepetésemre jelent meg az Avengers teaser trailer és sajnos nagyon nem éreztem át. Picit hagy maga után ez a robbanások az utcán, emberek, rendőrök menekülnek feeling, meg még a hatásvadász zene sem hatott pozitívan. Remélem a film sokkal jobb lesz ennél. Persze, ezek mellett ami a legjobban zavart, hogy a maszkok/sisakok szinte teljesen hiányoznak, pár mp. bunyó után már mindenkiről leszakad/leesik és az nagy kár, hisz nálam nagyon hozzájárulna a hősi kép/ikonhoz. Meh. Bár tudom, ezért kár panaszkodni, hisz a face time megkell legyen. Nagy kár eddig.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8853 Dátum: 2011. október 17. - 13:10:32 »
Kiv vagyok lesz SHIELD helibázis.
Ja jól kigyúrta magát a supi szerepre. Ezek színészek pár hónap latt felkapnak 10 kiló izmot. Gondolom nyomják is a tömegnövelőt rendesen.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8854 Dátum: 2011. október 17. - 13:27:37 »
Batcave

BuB

• Pókfej
« Válasz #8855 Dátum: 2011. október 17. - 13:36:54 »
Szinte ugyanaz, mint a Tdk-ban az a földalatti izé, csak itt, itt-ott van egy szikla.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8856 Dátum: 2011. október 17. - 14:32:12 »
Azért számoljátok, hogy csak a harmadik filmben jutottunk el a denevérbarlangig? Meglepő, őszintén szólva.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8857 Dátum: 2011. október 17. - 15:17:52 »
Hát, ha Bruce egyedül építette az egészet, akkor érthető.  :D Ha meg segítenek neki, utána meg kéne ölnie minden munkást.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8858 Dátum: 2011. október 17. - 15:21:10 »
Lehet van az az összeg... ;D
Amúgy sztem a comicsban is tuti segítséggel  csinálták meg, akkor Computereket lecipelni...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8859 Dátum: 2011. október 17. - 21:10:21 »
Azért számoljátok, hogy csak a harmadik filmben jutottunk el a denevérbarlangig? Meglepő, őszintén szólva.
Azért ez nem teljesen igaz. az első részben is szerepelt a barlang, csak ott még kissé kezdetlegesen volt berendezve. :) Az meg elég logikus, hogy mivel az első részben leégett a Wayne-ház, az újjáépítés idejére átmenetileg másik helyen kellett berendezkedni a denevérholmikkal.

Amúgy nekem sokkal joban tetszik ez a realisztikus bemutatás, mint a Burton-féle Batman filmek. Mármint hangulatilag nagyon jó volt Burton verziója is, csak ott semmi nem derült ki, mit honnan hogyan szerzett be Batman. Egyszerűen csak van batmobil, repülő, szuperszámítógép meg 6 millió kütyü, de hogy honnan...? Ráadásul ott Batman egy személyben kitűnő vegyész, gépész, autószerelő stb. (Ugye a Returnsban saját maga bütykölte a Batmobilt). ehhez képest szerintem sokkal jobb ez a realisztikus hozzáállás, amit Nolan csinál. Pl. nekem tökre tetszett, hogy mindkét részben sokat segít Fox Batmannek, tőle kapja a kütyüket, új ruhát is készít neki stb.

Lehet van az az összeg... ;D
Simán lehet amúgy, hogy Batmannek - Foxon keresztül - van pár fix embere, akik titoktartási szerződés melett busás életjáradékot kapnak, cserébe felépítenek/összeszerelnek/elcipelnek bármit bárhova, és nem kérdeznek semmit, nem láttak és nem hallottak semmit.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2011. október 17. - 21:12:27 írta Tom Fireheart »