Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319910 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #8900 Dátum: 2011. november 10. - 18:51:43 »
Azért az eléggé meg szokott látszani. Ráadásul Nolan nem elkötelezett híve a CGI-nak, ahol nem muszáj, ott nem használja. Gondolod, nappal vette volna fel, hogy később módosítsák, amikor ugyanezt felvehette volna éjszaka is?  Nem hiszem.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8901 Dátum: 2011. november 10. - 18:55:59 »
Én is erre gondoltam, hogy akkor már egyszerűbb lett volna éjszaka leforgatni. :D Na meg a stadionos képeken, ahol nagy tömeg van, csak nem éjszakai jelenet lesz.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8902 Dátum: 2011. november 10. - 19:22:27 »
Gondolod, nappal vette volna fel, hogy később módosítsák, amikor ugyanezt felvehette volna éjszaka is?

Nappali fényben könnyebb egy tömegverekedést koordinálni. Sötétben, a rosszabb látási viszonyok miatt előfordulhatnak balesetek. Ahogy látom a bunyóban nem egy tucat ember csépeli egymást, hanem sokkal több. De majd meglátjuk ha kész a film.

Na meg a stadionos képeken, ahol nagy tömeg van, csak nem éjszakai jelenet lesz.

Nem biztos, hogy az egy mérkőzés félbeszakítós jelenet lesz, talán Bane akkor toboroz sereget Batman ellen a csőcselékből.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #8903 Dátum: 2011. november 10. - 19:42:10 »
Idézet
Nappali fényben könnyebb egy tömegverekedést koordinálni. Sötétben, a rosszabb látási viszonyok miatt előfordulhatnak balesetek.
Na persze, az lesz majd a fő szempont, hogy "nehogy megsérüljön valaki". Az éjszakai tömegjelenetek koordinálása pedig 60 éve megoldott feladat, nem hiszem, hogy ez érv lenne az utólagos "éjszakásítás" mellett.

De legyen igazad egyébként, én nem szeretném, ha nappal játszódnának ezek a jelenetek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8904 Dátum: 2011. november 10. - 20:36:27 »
A day for night felvételek régen is rémesek voltak, manapság is azok. Plusz tudtommal Hollywood már vagy tizenöt éve teljesen kiirtotta, hiszen elég egyszerűen meg tudják már oldani a normális megvilágítást éjszaka is.

venom75

• Pókfej
« Válasz #8905 Dátum: 2011. november 10. - 21:04:08 »
Ben ,a tömeg az adott.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8906 Dátum: 2011. november 10. - 22:05:32 »
Szerintem is éjszakásítani fogják. A tömegverekedésben a rengeteg szögből felvett jeleneteket mind külön kellene világítani, nagyon megkönnyíti a munkát, ha világos van hozzá. Persze lehet, hogy annyira sokáig tartott felvenni, hogy ment éjjel-nappal.  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8907 Dátum: 2011. november 11. - 16:13:11 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #8908 Dátum: 2011. november 11. - 16:15:14 »
Hát ez nagyon mű... sztem rosszabb, mint az első kétfilmbeli kinézete...

Amúgy most havonta kapunk egy képet belőlük? Mert ugye a múltkor Vaspofa repkedett itt. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8909 Dátum: 2011. november 11. - 20:56:29 »
Ezen remélhetőleg még javítanak, mert a videójátékos verzió élethűbb ennél. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #8910 Dátum: 2011. november 12. - 08:02:14 »
Ez nem a filmből vett jelenet, csak egy sculpt (szoborszerűség) amit a desginer használ.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8911 Dátum: 2011. november 12. - 15:35:43 »
Attól még mű :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8912 Dátum: 2011. november 13. - 13:43:21 »
Attól még mű :D

Persze, hogy mű, mert ZBrush. :)

A filmhez pedig semmi köze, csak egy "amatőr" munka, kissé megtévesztő ebben a topikban...

BuB

• Pókfej
« Válasz #8913 Dátum: 2011. november 13. - 14:15:44 »
Jaa, amatőrhöz képest viszont jó ;D

kzoli

• Sakál
« Válasz #8914 Dátum: 2011. november 13. - 21:48:44 »
Egyszerűen nem értem ezeket a filmeseket....Miért kell jövőre újra kiadni egy olyan Pókember filmet,amit egyszer már kiadtak--sőt,csak alig telt el pár év azóta :( Inkább jobb lenne,ha újabb történeteket filmesítenének meg.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #8915 Dátum: 2011. november 13. - 23:20:41 »
Nagyon sokan bántják a filmet a külföldi fórumokon is. Nagyon furcsállom ezt mert még alig láttunk valamit a filmből. Nagyon sokan mondják azt, hogy Raimi az isten. Ne értsetek félre korrekt filmeket csinált a régi stáb. De voltak orbitális baromságok is benne. Szerves háló, depresszió miatt eltünő képességek, stb. Sokan úgy gondolják, hogy az új nem múlthatja felül a régit. De például a Batmannél sikerült. Én csak azt mondom, hogy várjuk ki a végét és ne olyan indokokkal szidjuk a filmet mer, hogy Andrew Garfield rossz színész stb. A film pedig azért készül el mert a Sony csődközeli helyzetben van és így akarnak kijönni a gödörből, de ez miatt nem a film a hibás. Még annyit, hogy már egy csomószor elmondták az új filmmel kapcsolatban, hogy a történeten lesz a hangsúly és nem a látvánnyal akarják eladni. Mint a Pókember 3-at.

Csak ennyit akartam.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #8916 Dátum: 2011. november 13. - 23:37:48 »
Sokan úgy gondolják, hogy az új nem múlthatja felül a régit. De például a Batmannél sikerült.
Ezzel mondjuk lehetne vitatkozni, mert az újnak is megvoltak a maga gondjai. De a kijelentés mögött meghúzódó gondolat magvával nehéz vitába szállni. Nolan második filmjét lehet egy lapon emlegetni Burton elsőjével, és onnantól már preferencia kérdése, kinek melyik tetszik jobban.
Az új Póknál szvsz a léte ténye az, ami zavarja a rajongókat, és ebben meg tudom érteni őket. A remake ugyan nem egy jó dolog, de lehet időnként létjogosultsága (elvégre kb. minden évtizedben van egy új Robin Hood és egy új Három testőr). Egy olyan film esetében viszont, ami a 10 éves kora ellenére se mondható elfeledettnek vagy lecsengettnek, ez már nem állja meg a helyét. A Hulknál még elment úgy-ahogy, mert végső soron Lee változata nem is igazán volt "hulkos", plusz bukott is, de ez a mostani Pók simán úgy járhat, mint a két Ördögűző-előzményfilm.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #8917 Dátum: 2011. november 14. - 00:05:55 »
Nekem például Raimi filmjei nem tetszettek, a színészek, szerves háló, stb. Rengeteg bajom volt vele. Úgyhogy én drukkolok ennek az új verziónak. A ruhát leszámítva nekem egyelőre sokkal szimpatikusabbnak tűnik, de még nem döntöttem felőle.
Egyébként az említett Batman, Hulk, Spider-Man esetében érdekes, hogy mindnél Danny Elfman volt az "elsó" változat zeneszerzője. Kár, hogy őt egyiknél se tartották meg.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8918 Dátum: 2011. november 14. - 12:45:25 »
hogy Andrew Garfield rossz színész

Garfield egyáltalán nem rossz színész. A baj ezzel a filmmel inkább a puszta léte, illetve a reboot koncepció. Persze attól még akár jó is lehet, de az előjelek nem túl kecsegtetők.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8919 Dátum: 2011. november 14. - 15:13:47 »
Ebből egyik sem magyarázza meg, hogy miért nem 4. rész jön, miért remake?
A szerves hálót nem a filmhez találták ki, jóval előbb is létezett már.