Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318741 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #900 Dátum: 2008. március 13. - 22:26:31 »
De amúgy miben olyanniyval jobb ez a Hulk, mint a korábbi? Én nem látok egetverő különbséget. Sötétebb, meg sokkal szálkásabb, ami nekem nem tetszik egyáltalán.

Ez a pletyka meg érdekes, könnyen el tudom képzelni. Mindenesetre ha a film szép sikereket ér majd el, Norton, vagy a Marvel is szépen meg fog enyhülni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #901 Dátum: 2008. március 14. - 08:34:10 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #902 Dátum: 2008. március 14. - 11:04:36 »
Nem rossz ez a cgi de azért az Industrial light&magic (star wars, Karib tenger kalózai 2) sokkal jobban csinálná. ;) A 2-3 képen lenne mit finomítani azon a csillogáson, mert így gumiszörnynek tűnik.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #903 Dátum: 2008. március 14. - 14:53:47 »
Nekem is sokkal jobban tetszik az új Hulk, mint az előző volt, életszerűbb és félelmetesebb (bár tulajdonképpen az előző nem is volt félelmetes :headscratch: ). Remélem beszélni is fog tudni, legalább tőmondatokban. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #904 Dátum: 2008. március 14. - 16:46:43 »
Ja kábé így: "Te vagy Hulk, szeretsz zúzni". :hehe:

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #905 Dátum: 2008. március 14. - 19:33:27 »
jó jó nekem tetszik,nagyon várom ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #906 Dátum: 2008. március 14. - 20:10:16 »
Szerintem meg, amikor az első Hulkot csinálták, pont azért volt egy jó közepes a film, mert jó volt a cgi. Ma már 2008 van, de ahhoz képest egyáltalán nem jobb sokkal ez a Hulk. Azért bőven látszik még ezen is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #907 Dátum: 2008. március 14. - 20:37:39 »
ebben teljesen igazad van.énis meglepődtem h mennyire látszik h számítógépes.azért ezen még van mit javítani,a kinézet határozottam jobb volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #908 Dátum: 2008. március 14. - 21:07:37 »
Ez még csak a trailer, a filmen még lehet jobb. Nekem azért tetszik ezjobban, mert sokkal képregényesebb kinézetű. Azzal együtt, hogy kicsit akciófigurára is hasonlít, de mégis sokkal Hulkosabb, mint az előző, ami egyértelműen cgi volt, nagyon látszott rajta. Abban a Szivacsember röhejes volt, ebben a Förtelem kellően ijesztő, vagy ronda, úgyhogy egy újabb jó pont ide. Egyedül talán Liv Tyler marad el Jennifer Connelly mögött.  :hehe:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #909 Dátum: 2008. március 14. - 22:48:50 »
Ezek a képek ütnek de rendesen.
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #910 Dátum: 2008. március 14. - 23:03:07 »
Amikor az első rész készült nagyon is jó volt az a CGI....
Idézet
Egyedül talán Liv Tyler marad el Jennifer Connelly mögött.
Neked. Nekem nagyon nem. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #911 Dátum: 2008. március 14. - 23:05:47 »
Én nem így gondolom. A Hulk mozgásáról leütött, hogy számítógépes, semmi köze a természetes mozgáshoz (már ami Hulknak lehet). Főleg akkor, amikor az a nagy golyó kijött a házból. Nagyon olyan volt, mint egy számítógépes játék, sőt, abban láttam jobban mozgó figurákat is. Nekem az egyik bajom épp ez volt a filmmel. Annyira nem volt régi, hogy le nehetett volna jobban megcsinálni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #912 Dátum: 2008. március 14. - 23:10:17 »
Jó azon tényleg látszott.
Meg persze voltak mű jelenetek akkor is...de az már mozgás volt. Egy trailer alapján itt ne nagyon következtess a mozgásra. Csak kinézetről beszélünk, ami jó volt szerintem. És nem volt ilyen szálkás, ami nekem nagyon nem tetszik már. Jó, képreényben mindenki full izom, de filmben azért ne legyen már így kéremszépen. Ha nyápic Banner szépen megnöveli az izomtömegét, nekem ne legyen olyan szálkás, mint aki már egy éve szálkásít és 1%-yni zsír van rajta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #913 Dátum: 2008. március 14. - 23:50:44 »
Így kicsit olyan, mint Angel Medina Hulkja, ami nekem eléggé tetszett.

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #914 Dátum: 2008. március 15. - 11:49:14 »
jó lessz ez ne féljetek...

Todd

• Pókfej
« Válasz #915 Dátum: 2008. március 15. - 17:45:48 »
Jó azon tényleg látszott.
Meg persze voltak mű jelenetek akkor is...de az már mozgás volt. Egy trailer alapján itt ne nagyon következtess a mozgásra. Csak kinézetről beszélünk, ami jó volt szerintem. És nem volt ilyen szálkás, ami nekem nagyon nem tetszik már. Jó, képreényben mindenki full izom, de filmben azért ne legyen már így kéremszépen. Ha nyápic Banner szépen megnöveli az izomtömegét, nekem ne legyen olyan szálkás, mint aki már egy éve szálkásít és 1%-yni zsír van rajta.
Jó, de azért Hulknak nem kell szálkásítania, úgy is felfoghatod, hogy csak az izmai nőnek meg, a zsírja nem, és azért ilyen qrva szálkás.

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #916 Dátum: 2008. március 16. - 17:38:24 »
Új Hulk trailere elég jól nézki, csak azt nem értem, legalábbis nekem így jött le, hogy Hulk-ot a hadsereg ledobja a helikopterről, hogy segítsen nekik elintézni Undormányt?

Megnéztem ezt a két képet az új Megtorlóról. Nincs vele baj, zord tekintetű, borostás, és izmos, más nem nagyon kell Frank karakteréhez, kiváncsi leszek a filmre.

Vasembert pedig továbbra is várom, nagyon!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #917 Dátum: 2008. március 16. - 18:06:04 »
Igen, a trailer alapján az jön le, hogy pont a Hulk segíthet Förtelem ellen, pedig tőle is rettegett mindenki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #918 Dátum: 2008. március 17. - 11:33:51 »
Robotzsaru újratöltve

Az MGM stúdió nem áll éppen túl jól, évek óta csódközeli helyzetben van. Most tervbe vette a Robotzsaru folytatását. Mennyire jó ötlet ez, hát ki tudja? A Robotzsarut 1987-ben mutatták be, majd még jött két folytatása is, plusz egy minisorozat, aminek az első részét Robotzsaru 4 címmel nyomták nálunk a videotékák. Azt hiszem komolyabb baj nem lehetne, ha Paul Verhoeven ülhetne a rendezői székben. A Robotzsaru képregények még most is futnak, ha jól emlékszem egy számban a Terminator küzdött meg a RoboCoppal.

400 milliót a Superman folytatására?

Januárban arról beszéltek, hogy nem Singer rendezi majd a Superman folytatását. Minap jött a hír, mégis Bryan Singer dirigálja majd le a folytatást.

A költségvetése 400 (igen, négyszáz) millió dollár lenne. Nincs az az épeszű producer vagy stúdió, aki ennyit adna valakinek egy filmre. Mellesleg régebben arról beszélt Singer, hogy a folytatás ugyan akciódúsabb lenne, mint a Superman visszatér, de már sokkal olcsóbban ki tudnák hozni a filmet, a folytatás költségvetése 200 millió alatt maradna.

Az előző Superman film 391 millió dollárt hozott világszerte, 260 millió költségvetés mellett. Ezt talán csak a Pókember 3 múlja felül, 268 millióból készült, míg a Terminator 200-ból, a Waterworld pedig 180-ból.

Az új Hulk filmben míg Bruce Banner átalakul a zöld óriássá, kerek 3 percig fog tartani mindenki örömére.

The Incredible Hulk director Louis Leterrier is promising fans more action than Ang Lee's Hulk. "You'll see Bruce Banner transform in minute three. Minute three!"

Leterrier explained to EmpireOnline.com that The Incredible Hulk is not an origin story, and that it starts with Dr. Bruce Banner (Edward Norton) on the run from U.S. authorities. "We pick him up in the movie when he's in Brazil and he's trying to keep the monsters at bay, literally.

Both the monster inside and the army chasing after him to harness his monster — to create a supersoldier. So he uses Brazilian jujitsu and yoga and meditation techniques to keep the monster inside of him. And, also, if someone picks a fight with him, he's using that Brazilian jujitsu because jujitsu and aikido are more elusive martial arts — he's deflecting the blows so he can run away and not get involved."

To Leterrier, Banner's "not a superhero, he's not Jason Bourne. He's the anti-James Bond, the anti-Jason Bourne. He's really the guy that doesn't want the fight. Unfortunately, as you can see from the teaser, he sucks at avoiding it!"

In addition to General "Thunderbolt" Ross (William Hurt), the film's other main villain is Emil Blonsky, a.k.a. Abomination (Tim Roth). Leterrier calls Blonsky "an ace, but he's an ace that is kind of over the hill. ... He is the opposite of Bruce Banner — he's a fighter, he's a machine, he's a very effective, cool-as-a-cucumber soldier that is over the hill – 38, 39 years old – has finished his life as a soldier, should be a Colonel by now and has never accepted that failure. He loves being a fighter, loves being on the field."

Unlike the CG-rendered titled character, Roth's Abomination looks different than his comic book counterpart. "I really wanted to justify [Abomination's] appearance. I really wanted to wrap my head around the original scaley-with-big-ears monster that was in the comic book, but I couldn't justify it," Leterrier explained. "And the way he gets injected with the serum, he's shot in the skin and the muscles, and shot inside the spine. That makes his bones grow thicker and bigger and longer, making him a super-weapon. So he's got that spine that flares out, which becomes a weapon. He's got elbows that stick out and become these martial arts, Chinese knives — things that can slash back and forth. He's got this tongue thing and the heel-spikes… so he's a killing machine."

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #919 Dátum: 2008. március 17. - 13:44:06 »
na ne :o