Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1311510 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #920 Dátum: 2008. március 17. - 16:06:52 »
A Singeres hír kacsa, komolyan ne vegyétek.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #921 Dátum: 2008. március 17. - 18:42:15 »
jó a trailer, tetszik nagyon, jó lesz a film, féltem hogy oldják meg a lila gatyát, de kitaláltak valamit... :D
És mostmár értem miért meditált Bruce a trailerben thx to Ben. És nekem Abo is tetszik.

Gordin

• Grizzly
  • *
« Válasz #922 Dátum: 2008. március 17. - 20:01:41 »
Nekem az a Robotzsaru filmek amik idehaza Robotzsaru 4 és folyatásai néven futottak, hányadékok voltak, viszont volt egy sorozat régen asszem a tv3-on az tetszett. Azt szivesen megnézném újra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #923 Dátum: 2008. március 18. - 12:26:19 »
Azt még most is adják a Cool TV-n.

http://www.uruloki.org/felipeblog/imagesflickr2/20080317_tonystark.jpg

G.I. Joe szereplők

« Utoljára szerkesztve: 2008. március 18. - 12:48:41 írta Ben Reilly »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #924 Dátum: 2008. március 18. - 19:27:53 »
Lehet, hogy a Film+-on is meg az a sorozat.
Köszi a videókat Ben! Amúgy ez a rajzfilm megjelent nálunk is, 500 Ft-ért lehet kapni. Öregem, úgy elrontották, ahogy azt kell. Nem a rajzfilmmel van bajom, hanem a szinkronnal. Gyerekkoromban nagyon jó volt, többször is megnéztem, aztán olyan öt éve megjelent ezzel a szinkronnal. Valami borzalom. Ha látta valaki a Transformers rajzfilmet, az tudja mire számítson: egy ember minimum 3 karaktert szinkronizál, és valamikor egy szereplőnek hirtelen átváltozik a hangja. :drying: Felirat meg sajnos nincs rajta, csak angol meg magyar hang, ha valaki megnézi, akkor válassza az eredetit (én meg nem tudok angolul :'().

A Universalnál a Dark Horse jogok
Egy friss megállapodás szerint a Universal stúdió három évig birtokolja a Dark Horse képregényeinek jogait. Ezzel olyan hősök kerültek a cég kezébe, mint a Maszk, Dead Rider, Pokolfajzat vagy a hősöket tömörítő End League.
Szerződést kötött az egyik legrégebbi hollywoodi filmstúdió és a "darkos" látványvilágú képregényeket készítő cég.
A Universal és a Dark Horse Entertainment a megállapodás szerint három évig társulnak. Ez idő alatt a stúdió a kiadó bármely szuperhőséből filmet forgathat, de természetesen a Dark Horse is készíthet mozit, melyet a Universal be is mutat.
A megállapodás első filmje a részben hazánkban forgatott Pokolfajzat 2, mely július 11-én debütál a mozikban. De akad még a kiadó tarsolyában pár érdekes csemege. Elsőnek itt van mindjárt az End League, de az Umbrella Academy vagy a Dead Rider kockáit is szívesen látnánk a vásznakon.
A Universal jelenleg még nem jelentette be, melyik képregényt filmesíti meg következőnek.
« Utoljára szerkesztve: 2008. március 18. - 19:52:30 írta Mike »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #925 Dátum: 2008. március 18. - 21:37:14 »
Ez jó hír, az Universal az egyik legjobb stúdió.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #926 Dátum: 2008. március 19. - 09:35:31 »
Zsoldos küklopszok

Ismét egy képregényfilm, ezúttal egy francia képregényt filmesítenek meg, James Mangold rendezésében.

A Cyclopses olyan katonákról szól, akiknek a sisakjukra szerelt videokamerán keresztül a tévénézők is láthatják őket akció közben. A parancsnok azonban rájön, hogy a nem fontos célokért küzd, hanem a tévénézők kielégítéséért és a nézőszám növeléséért.

Tavaly mutatták be a The Condemned akciófilmet, amelyben szintén ez a téma volt. Elítélt fegyenceket szállítottak egy szigetre, ahol egymást kellett gyilkolniuk, ezt pedig a neten lehetett követni, némi készpénz fejében. (Magyarországra még nem is jutott el.)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #927 Dátum: 2008. március 19. - 13:29:50 »
Kissé megkésve, de a még a Hulkoz: az előzetes alapján teszik. ;) De remélem nem csak egy 5 perces Hulk vs. Förtelem bunyó lesz benne. A frötelem kinézetével semmi bajom, kicsit az Ultimates-s Förtire hasonlít. ;) Viszont nem úgy volt, hogy lesz benn a Vezető és sámson doki is? :headscratch:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #928 Dátum: 2008. március 20. - 10:22:47 »
Elfogató parancs van érvényben Shia LaBeuf (Disturbia, Transformers) ellen.

Labeouf állítólag egy Skyblupink ajándékbolt mellett dohányzott a járdán, nem a dohányosok által kijelölt helyen, mikor a zsaruk igazoltatták és beidézték. Ma reggel 8.30-kor kellett volna megjelennie a bíróságon, de mivel ezt nem tette meg így elfogatóparancsot adtak ki ellene, aki elkapja kap ezer dolcsit. A bírói parancs az FBI adatbázisába is azonnal bekerül.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #929 Dátum: 2008. március 20. - 10:29:39 »
Lehet, hogy egy sárga kocsival menekül, azért nem kapják el. ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #930 Dátum: 2008. március 20. - 10:45:51 »
Ha Magyarországon is beidéznének mindenkit aki nem az előírt helyen dohányzik, akkor keresnék vagy a fél országot...  :lol:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #931 Dátum: 2008. március 20. - 11:01:43 »
Nem sajnálkoznék értük. Engem nagyon zavar, mikor a barmok odapöfékelnek az orrom alá.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ju

• Pókfej
« Válasz #932 Dátum: 2008. március 20. - 11:13:56 »
Egyetértek, engem is nagyon fel tud idegesíteni a cigifüst. Csak kicsit abszurdnak látom azt, hogy az FBI-os öltönyös-nyakkendős-napszemüveges ügynököket bevonják abba, hogy valaki cigizett az utcán...
Az lenne a megoldás a cigiproblémára, ha felgyújtanák az összes dohányföldet. :hehe: Akkor már valami értelmeset is termelhetnének rajta. ;)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #933 Dátum: 2008. március 20. - 13:22:28 »
Teljes mértékben egyetértek.
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #934 Dátum: 2008. március 20. - 14:00:33 »
Remélem nem találják meg addig, amíg el nem kezdik forgatni az Y-t.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #935 Dátum: 2008. március 20. - 14:20:44 »
Lehet, hogy egy sárga kocsival menekül, azért nem kapják el. ;D
:lol: :lol: Sőt, lehet hogy nem is ő dohányzott, hanem a robot eregetett füstöt. Csak a rendőrség ezt nem tudja. ;D
Amúgy viccen kívül, szerintem is túlzás, hogy ekkora felhajtást csinálnak belőle, de gondolom ez azért van, merthogy híres színész.
Ettől függetlenül magát a dohányzást gyűlölöm én is.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #936 Dátum: 2008. március 20. - 14:43:11 »
Szerintem félreértitek. Nem a dohányzás miatt körözik, hanem azért, mert nem jelent meg az idézésen. Ezért mindenkit elővezetnének, csak éppen, mivel egy ismert emberről van szó, jobban terjed a híre.

Ju

• Pókfej
« Válasz #937 Dátum: 2008. március 20. - 15:30:34 »
De beidézik azért, mert dohányzott? Ez olyan, mint amikor kirángatják az embereket a suliwc-ből és viszik az igazgató bácsi elé... ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #938 Dátum: 2008. március 21. - 10:19:29 »
A Warner megfilmesítené Frank Miller Ronin képregényét, amit Miller még a 80-as években írt és rajzolt. A történet középpontjában egy ronin, azaz egy gazdátlan szamuráj áll, aki a (közeli) jövőbeli mutánsokkal teli New Yorkban reinkarnálódik. A roninnak meg kell találnia és el kell pusztítania egy démont.

A rendező Sylvain White, aki a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáront és a Lökd a ritmust!-t vezényelte le, és ő készítheti el a  Castlevaniat .

Frank Miller képregényéből készült a Sin City és 300 is. Miller rendezi a The Spiritet és Robert Rodrigueznek is besegít majd a Sin City 2-3-ban.

:nezze:
Matther Vaughn a Csillagpor direktora készítené a híres Marvel képregényhősről, Thorról a filmet. Thor a Bosszú Angyalai szupercsoport tagja, de önálló kalandjait is lehet olvasni a képregényekben. Emlékeim szerint jelenleg Thor jelenleg halott, azonban Reed Richards (a Fantasztikus Négyes vezetője) klónozta őt úgymond. Azonban szerény számítások szerint is a Thor projekt 300 millióba kerülne, erre pedig senki nem áldozna pénzt, ezért Vaughn más irányba tekintett, annyira nem messze, maradt a Marvel képregényeknél.

Mark Millar Kick-Ass művét nézte ki magának. A képregény egy 15 éves fiúról szól, aki annak ellenére válik szuperhőssé, hogy nincsenek különleges képességei. Vaughn reméli ha ez a film sikeres lesz, akkor megengedik neki, hogy az elképzelései szerint rendezhesse meg a Thort.

Ju

• Pókfej
« Válasz #939 Dátum: 2008. március 21. - 10:23:58 »
Lesz film a Castlevaniaból? :o Gyönyörű artworköt készítenek hozzá mindig, de hogy filmen hogy nézne ki... :roll: