Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1320953 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9240 Dátum: 2012. július 08. - 12:19:21 »
Inkább nagyon... fantáziátlan. Most játszom a Deus Ex 3. részével, és tök ugyanilyen designja van a futurisztikus elemeknek. Sőt, már a '99-es első részben is ilyen volt. Szinte sablon robotok, az első rész látványtervében azért jóval karakteresebbek voltak a jövőbeli elemek.
Mondjuk a reklámfilm viszont illik a franchise-ba, és a weboldal is egész pofás és hihető lenne, ha nem egy statikus kép volna egy Flash videóval benne.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9241 Dátum: 2012. július 08. - 13:31:38 »
Mindenképpen muszáj modernizálni őket, lássuk be, mai szemmel az első robotzsaru elég "elavult technológia" mondjuk a Vasember filmek páncéljához, vagy a Transformers filmek robotjaihoz képest. Ma már mások az elképzeléseink a közeljövő csúcstechnológiáiról, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt.

Arra leszek kiváncsi, hogy bevállalnak egy kemény, R-kategóriás filmet, vagy inkább egy korhatárbarát, könnyed sci-fi akciót csinálnak belőle? Van egy sanda gyanúm, hogy az utóbbit fogják választani.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9242 Dátum: 2012. július 08. - 15:31:13 »
Az eddigiek alapján a kettő közé akarják belőni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9243 Dátum: 2012. július 12. - 16:07:04 »
Állítólag ez az új Robotzsaru... állítólag

BuB

• Pókfej
« Válasz #9244 Dátum: 2012. július 12. - 16:08:51 »
A test nem rossz (bár egy kicsit Vasemberes...) a sisak viszont nekem annyira nem jön be... jobb lett volna ha az jobban tükrözi a régit...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9245 Dátum: 2012. július 12. - 16:12:58 »
Atyaisten. Ne most kaszáltam a filmet. Ennyi elég volt kösz szépen.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9246 Dátum: 2012. július 12. - 18:51:25 »
A sisakon lehetne még kicsit alakítani, de amúgy valóban nem rossz.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9248 Dátum: 2012. július 13. - 00:13:46 »
Vicces, mert pont ma néztem meg Az erő krónikáját, ami jó film, viszont, ha jól tudom, a rendezőnek ez  volt az első filmje. Nem tudom, nem lett volna jobb egy tapasztaltabb rendezőre bízni az F4-et? Persze lehet, hogy nagyot fog alkotni, majd meglássuk. Tim Storynál csak jobb lehet. :hehe:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #9249 Dátum: 2012. július 13. - 05:04:08 »
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e belőlük valami, mert állandóan hallani róluk amúgy is... :roll:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9250 Dátum: 2012. július 13. - 18:29:17 »
Én örülnék egy hiperszuper cgi Thingnek. A Hulkokkal már elég sokat fejlődött a technika.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9251 Dátum: 2012. július 13. - 20:00:03 »
Én egy Fenegyereket inkább megnéznék. Az F4 jó volt úgy, ahogy volt, nem hinném, hogy egy ilyen gyors szereplőgárda cserével bármi jó sülne ki belőle. Ráadásul Johnny és Reed telitalálat volt, legalábbis a Fáklya helyére nem fognak jobbat találni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9252 Dátum: 2012. július 13. - 21:10:45 »
Én egy Fenegyereket inkább megnéznék. Az F4 jó volt úgy, ahogy volt, nem hinném, hogy egy ilyen gyors szereplőgárda cserével bármi jó sülne ki belőle. Ráadásul Johnny és Reed telitalálat volt, legalábbis a Fáklya helyére nem fognak jobbat találni.
Úgy értem már ha mindenképpen újat csinálnak. Nekem igazából mindegy, nem az én pénzemmel játszanak, és kíváncsi vagyok minden új verzióra.
De valóban egy új DD  film faja lenne. Főleg mert már az első is elég darkosnak számított. Ha elhagyják a gyerekes sutaságokat és hejére realisztikus koncepciót választanak, egy elég jó film lenne.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9253 Dátum: 2012. július 14. - 00:20:01 »
Én mindenképpen kiváncsi lennék az F4 rebootra is, de egy új Fenegyereket is szívesen megnéznék. Bár jó volt az első DD film is (Ben Affleck tök jó volt a szerepben), de azért azon érződött, hogy féligmeddig popcornmozi. Érdekes lenne, ha a rebootot elvinnék egy mélyebb, keményebb irányba, mint ahogy azt Nolan tette a Batmannel.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9254 Dátum: 2012. július 14. - 03:05:51 »
A Fenegyerek az egyetlen képregényfilm, amiből nemcsak, hogy feleslegesnek tartom a rebootot, de el se tudom képzelni, hogy oldanák meg jobban. Számomra úgy volt jó az a film, ahogy volt, nem változtatnék rajta. Habár az F4 nekem tetszett , mindkét része, nagyon is, de abból még el tudnék képzelni más koncepciót.
Különben fura, hogy a 2 F4 film teljesen egy délutáni családi mozi volt némi sci-fivel fűszerezve (amit az F4-nél simán helyének valónak találok, mégiscsak egy családról szól ), ugyanolyanok, mint a Marvel Studios legutóbbi filmjeit ( a Megtorló 2-t és talán a Vasember 1-et és a Hihetetlen Hulkot  leszámítva ), amik népszerűek, nagyon is ( habár szvsz itt már túlzottan átestek a Disney családi filmek kategóriába, így kicsit jogtalannak érzem ezt a túlzott népszerűséget ), az F4 meg bukta... :drying:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9255 Dátum: 2012. július 15. - 10:57:13 »

I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9256 Dátum: 2012. július 15. - 11:31:38 »
Azta, a Cap Am cím durva... megjátszák Bucky visszatérést? Merész...

és ez a Glaxis izé is elég merész húzás, főleg a gépfegyveres Mosómedve... érdekes lesz, ha a közönség gyomra is beveszi.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9257 Dátum: 2012. július 15. - 11:37:22 »
A Marvel nagyon durván tolja. Az Avengers sikere meghozta az áttörést. Most már bármi lehetséges. A Guardians of the Galaxy tényleg bátor húzás. Remélem bejön nekik. A DC mostmár bármit csinál csak kulloghat a Marvel után. Az új Superman-t azért várom.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9258 Dátum: 2012. július 15. - 11:46:41 »
A Guardians of the Galaxy nem azok az űrkalózok akiknek Scott és Alex Summers apja is a tagja?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9259 Dátum: 2012. július 15. - 11:47:13 »
Nem, az Starjammers.