Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319791 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9320 Dátum: 2012. augusztus 29. - 19:45:22 »
Én nem bánnám, ha lennének új Batman filmek, találni kell egy alkalmas színészt, meg persze jó rendezőt, anyagiakban nem lesz hiány, alapanyag is van a képregényből bőven, nem lesz az rossz, nem is lehet igazán elszúrni. Jó, Schumacher kivétel :D, de ha nem csinálnak valami nagy baromságot, úgyis kasszasiker lesz. Érdekes lenne látni, a Nolan filmekhez képest milyen irányba vinnék a dolgot.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9321 Dátum: 2012. augusztus 29. - 19:50:43 »
Az fura számomra is hogy előbb lesz JLA mint egy önálló Batman reboot amiben gyorsan bemutatják a karaktert ezzel biztosítva neki az egyenes utat az Igazság ligájába. Számomra várós egy új denevér film és nagyon bízok abban hogy olyasmi látványvilága lesz neki mint a Batman: Arkham City videójátéké  :oh:
Nolan megközelítése is nagy durranás volt nekem annak idején,de mára már a hagyományos vízköpős,gótikus bőregérre fáj a fogam  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9322 Dátum: 2012. augusztus 29. - 20:16:39 »
Én fordítva képzeltem volna mint az Amerika kapitánya , majd a Bosszúállók.
Csak Amerika Kapitány. Bár hallottam már úgy is, hogy Amerikai Kapitány. Az a kedvencem  ;D
Én is így képzeltem, mert így logikus, de én sem fárasztanám a helyükben a népet még egy Batmannal, már a könyökömön jön ki. Csak egy sima batmankaland lenne, mint bármelyik az első négy közül.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9323 Dátum: 2012. augusztus 29. - 20:18:13 »
A JLA filmben fog bemutatkozni az új Batman?  :o Hát ezt nem gondoltam volna. Tény, hogy egy teljes reboot film is értelmetlen lenne, mert Nolan elég alaposan elmesélte az eredetsztorit, kívülről fújja mindenki, de azért az is fura lesz, ha a JLA-ban tűnik fel először. Szerintem az lenne a legjobb, ha a Nolan-féle Batmant vinnék át a Ligába valahogy (még azt sem bánnám, ha Blake lenne Batman, bár ezzel lehet, hogy egyedül vagyok). Vagy ha reboot film, akkor sem kell eredettörténet bele.
De ha a Liga filmbe csak úgy bedobnak egy tök új Batmant, mindenféle magyarázat nélkül, azt nem biztos, hogy jól fogja fogadni a közönség (Kb. "Ki a tököm ez? Hiszen az előző részben Batman visszavonult." reakciókra számítok).

Idézetet írta: BuB
Ti hogyan látjátok ezt az egész helyzetet? Megéri újraindítani a franchise-t? Van még benne annyi kraft, hogy működőképes lehessen?
Szerintem igen, van még pár főgonosz, akiket be lehetne mutatni (én pl. szívesen megnéztem volna Nolan verzióban Mr. Freeze-t, Riddlert, vagy Clayface-t).
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9324 Dátum: 2012. augusztus 29. - 20:32:22 »
Hát sztem ez a lépés logikus, sokkal jobban működne, mint hogy most egyből egy gyors rebootot hoznának a tető alá (gondolom látták mi lett Pókival..).

Sztem meg pont, hogy sokan gondolnék úgy, hogy ennek van köze Nolan filmjéhez.(vannak olyanok, akik nem lesznek napra készek, hogy ez egy új Bats). És sztem nem kell neki új eredet. valszeg  csak formálódk a csapat, és Batsi is odakeveredik... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

venom75

• Pókfej
« Válasz #9325 Dátum: 2012. augusztus 30. - 07:02:19 »
A "új" Batmannak szerintem is a JLA után volna értelme filmet készíteni , de a többi "ismeretlen" karakterrel mi lesz ? Az Avengers előtt azért minden főhőst bemutattak valahogy. 

BuB

• Pókfej
« Válasz #9326 Dátum: 2012. augusztus 30. - 07:08:26 »
Hát valszeg ők is a Jla után kapnának külön filmet. Nem töltik vele az időt, mer akkor még 2020-ba se kezdenének bele a Liga filmbe, azzal most meg gondolom nem akarják húzni az időt vele... (amúgy, csak Csodanő, Villámnak kellene film, elvben Lámpásnak van, lehet őt belelehetne építeni a filmbe)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9327 Dátum: 2012. augusztus 30. - 08:06:48 »
Érdekes lesz így a JLA film mert Superman kap előtte saját filmet,de Flash vagy WW már nem ahogy a Marsbéli fejvadász is kimarad gondolom én.
Reménykedem benne hogy azt a rossz emlékű Zöld lámpás filmet nem fonják össze a Liga filmmel mert abszolút nem illene bele főleg hogy a Superman komolyabb hangvételű lesz!
Felőlem Nolan Batmanjét nyugodtan beletehetnék a JLA-ba csak ne Bale játssza megint hanem valami Bruce Wayne-esebb fószer  ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #9328 Dátum: 2012. augusztus 30. - 08:48:58 »
Én nem ismerem a JLA film karakter terveit , de Flash és Wonder W. kívűl van még egy-két karakter aki feltűnhetne a JLA tagokból , akikről a átlagos mozinéző nem is tud semmit.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9329 Dátum: 2012. augusztus 30. - 08:54:18 »
Nem hiszem, hogy 5-6 tagnál többre terveznék... akkor túl nagy lenne a tömeg...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9330 Dátum: 2012. augusztus 30. - 11:02:36 »
A DC már elég rendese elúszott a JLA filmmel, most kapkodhatja a fejét és lesz valami fércmű.
Én azért megnéznék egy tisztességes Flash filmet, akár lesz köze a JLA-hoz, akár nem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9331 Dátum: 2012. szeptember 01. - 17:42:54 »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9332 Dátum: 2012. szeptember 01. - 19:58:37 »
Ez érdekes:

http://www.youtube.com/watch?v=8u1mphJfTgk

Már rég nyomják a Robocop promokat. Gyerekkorom egyik kedvenc filmja volt. Az első két rész nagyon tetszett. A képregényeket is vásároltam. De a 3. résztől már nem volt az igazi a film, se a tv sorozat...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9333 Dátum: 2012. szeptember 01. - 20:02:59 »
Vannak még ilyen viral cuccok ezen kívül is? Én nem ismertem fel, hogy mi van a képen, kéz vagy láb vagy mi? :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9334 Dátum: 2012. szeptember 01. - 20:06:03 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9335 Dátum: 2012. szeptember 01. - 20:24:27 »
Itt csak ezt az előbbi videót lehet megnézni.
Azért remélem nem fog pirosan világítani a szeme, mint ahogy azt egy terven láttam. Sose értettem, hogy egy világító szemű robot hogy lát, ha objektív helyett fényszóró van a szeme helyén. Ezt egyedül a terminátornak nézem el:)
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 01. - 20:26:52 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #9336 Dátum: 2012. szeptember 09. - 17:26:32 »
Hu... filmdorid:

Viggo Mortensen pletykált a Thor: The Dark World kapcsán. Elmondása szerint lehetséges, hogy Dr. Strange feltűnik az asgardi istenre fókuszáló második felvonásban.

Hát nem lenne elképzelhetetlen, a Marvel elvileg akarja bevezetni a Mágiát a filmekbe, meg elvben Odin kincses kamrájában lehet látni vmi Strange doki kütyüt... :headscratch:
Amúgy a cucc nekem nem tiszta, most Viggo lenne majd Strange, vagy csak simán szerepel vhogy a Thor kettőben, nekem ez kimaradt... (mondjuk elképzelve a Gyűrűk urás kinézetét tök jó Strange lenne belőle. :D (csak a borostás bajszos fizimiskára gondolok itt.))

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9337 Dátum: 2012. szeptember 09. - 20:52:07 »
És akkor az Avengers 2-ben a Legolas-poén után lehet egy Aragorn-poén is.  :hehe:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9338 Dátum: 2012. szeptember 09. - 20:58:41 »
 ;D ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9339 Dátum: 2012. szeptember 15. - 12:12:08 »