Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319880 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9340 Dátum: 2012. szeptember 15. - 21:47:50 »
Hopp-hopp...
Az új Robocop:

Ha jól emlékszem anno Ben már linkelt egy igazi conceptet is erről a ruciról, ezek szerint csak az lett, mint ami anno 1 (?) éve kikerült a netre.
Érdekes, bár nekem elsőre egy Vasember páncél ugrott be róla (leszámítva a sisakot), a sisak viszont nem annyira jön be... meghagyhatták volna az eredetit... annyira jellegzetes volt...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9341 Dátum: 2012. szeptember 15. - 22:33:13 »
Hiányzik a egyik kesztyűje. Nekem egyedül a sisak idézi a régit. A piros szem továbbra is gáz.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9342 Dátum: 2012. szeptember 15. - 22:36:07 »
Lehet, hogy itt nem Alex, hanem Kit Murphy a valódi neve, azért van az ott. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9343 Dátum: 2012. szeptember 15. - 22:56:46 »
Az kéne még. futófény. :roll:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #9344 Dátum: 2012. szeptember 15. - 23:35:52 »
Az eredeti film hangulatát úgyse fogja tudni visszaadni, de a folytatásokhoz képest remélhetőleg jobb lesz.
Habár nekem az egyik kedvenc jelenetem a RoboCop 3-ban volt, amikor a végén megjelenik repülve, hátán a rakétával. 8) Ellenben a Prime Directives sorozat nem tetszett.

Amúgy engem erre emlékeztet:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #9345 Dátum: 2012. szeptember 16. - 09:47:06 »
Jó lesz ez, úgy is jön még rá pár mázsa cgi meg fx, agyba főbe renderelés és jól meg lesz oldva. Nekem tetszik.

« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 16. - 10:21:28 írta Ben Reilly »

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9346 Dátum: 2012. szeptember 16. - 17:34:32 »
Tegnap Néztem újra az első két részt. Még mindig zseniálisak. A 2 sztem ugyanolyan jó mint az 1. Ez a remake, borzalmas és teljesen felesleges. Csak azt sajnálom, hogy ilyen tehetséges emberek ilyenre vesztegetik az idejüket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9347 Dátum: 2012. szeptember 16. - 17:44:21 »
Rájöttem mi a baj ezzel a  ruhával (a formátlan mellkason kívül) a régihez képest. Ez nem robot, hanem egy páncél.
És miért fekete?

balogh44

• Thanos
« Válasz #9348 Dátum: 2012. szeptember 17. - 15:07:42 »
Igen, engem is zavar a színe, és hogy semmi robot hatása nincs! De majd a trailer után okosabbak leszünk! A kocsiba se kellett volna fehér szín, legalább az emlékeztetné a nézőt Robóra.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9349 Dátum: 2012. szeptember 17. - 15:18:49 »
Olyan filmet fikáztok már rögtön az elején amiből eddig 2-3 kép látott napvilágot és azok is ilyen lesifotók kb! Tuti nem ilyen gyenge lesz a végeredmény mint most a képeken. Jön még rá egy raklap effekt háromdé mert az köll és mindenki kajálni fogja ahogy az lenni szokott. A páncél teljesen elüt a régi verziótól,de ettől függetlenül lehet még cool ez is  8)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9350 Dátum: 2012. szeptember 17. - 15:30:17 »
Nem, olyan filmet fikáznak, ami egy olyannak a remake-je, amit mai napig néznek folyamatosan és egyáltalán nem számít öregnek vagy elavultnak, hiába forgatták több évtizede. A Dreddnél egy ilyen érthető volt, mert a Stallone-féle már csak egy sima harmadrangú kábelcsatornás délutáni mozi, de a Robotzsaru még mindig lehet vasárnap esti. Pont annyi értelme van, mintha Prometheus helyett egy Alien remake-et készítettek volna.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9351 Dátum: 2012. szeptember 17. - 15:35:46 »
A régit természetesen aligha tudják überelni én pusztán arra akartam rávilágítani, hogy a remake is lehet emészthető sőt nagyonis nézhető! Kár is ezen a reboot dolgon vitázni mert egyértelmű hogy az eredetit soha senki nem tudja majd lepipálni :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9352 Dátum: 2012. szeptember 17. - 15:51:09 »
Lepipálni le lehet, léteznek jobb remake-ek, mint az eredeti (Ben Hur, Rémségek kicsiny boltja, Légy, True Grit, Hét mesterlövész - aminél az a durva, hogy az eredetije egy Kuroszava -, és még biztos vannak, hiszen vagy a negyvenes évek óta tolja ki Hollywood a remake-eket).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9353 Dátum: 2012. szeptember 17. - 16:03:41 »
Most egy akciófilmről van szó, azt még le lehetne csak hálivúd ahogy én látom manapság nem a forgatókönyvre gyúr hanem a látványvilágra. A hét mesterlövészen csodálkozok az tényleg egy kult film és abból a fajtából amit nagyon nehéz másodszor is sikeresen megcsinálni!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9354 Dátum: 2012. szeptember 17. - 17:32:53 »
Nekme az autó tetszik, hogy nem olyan puritán mnt a régi. Az a plusz sárhányó az első keréken nagyon jó ötlet.  Remélem majd itt is alap lesz a közrendőröknél a golyóállómellény, jelezve ezzel a rossz közbiztonságot.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9355 Dátum: 2012. szeptember 17. - 18:07:07 »
Tényleg, meg a bukósisakok is! :D
A régi filmet, Verhoeven véres látványvilága tette emlékezetessé, leszakadó karokkal és szétrobbanó mellkasokkal, hihető környezettel! ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9356 Dátum: 2012. szeptember 17. - 19:07:28 »
Nekem is tetszenek az első képek, jól néz ki. :)
Tény, hogy Verhoeven filmje klasszikus, de attól még ráfér Mikrobira a modernizálás, mert a régi karakter eléggé elavult technológia. :D (Vasember röhögve sz@rrá verné, lássuk be. :hehe: )
Arra leszek kiváncsi, mennyire lesz durva a film. Nem kell, hogy olyan véres legyen, mint a régi (a 2. rész már igencsak rugdosta az ingerküszöbömet, amikor gyerekfejjel először láttam), de azért családi mozit se csináljanak belőle.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9357 Dátum: 2012. szeptember 17. - 19:23:52 »
Lesz egy ilyen Adventures of Robocop in New York, mint a Hupikéktörpikék film.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #9358 Dátum: 2012. szeptember 17. - 19:29:50 »
a 2. rész már igencsak rugdosta az ingerküszöbömet, amikor gyerekfejjel először láttam
Ezzel én is így voltam. Ráadásul érdekes módon a TV3-on egy átlag péntek délután (!) adták le, amikor először láttam. Úgy tűnik, akkor még nem voltak annyira szigorúak a TV-s törvények. Mondjuk a TV3-at be is szüntették...

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9359 Dátum: 2012. szeptember 17. - 21:22:10 »
Lepipálni le lehet, léteznek jobb remake-ek, mint az eredeti (Ben Hur, Rémségek kicsiny boltja, Légy, True Grit, Hét mesterlövész - aminél az a durva, hogy az eredetije egy Kuroszava -, és még biztos vannak, hiszen vagy a negyvenes évek óta tolja ki Hollywood a remake-eket).

ÓÓÓ, azért az nem biztos hogy a Hét szamurájt lepipálja a Hét mesterlövész. Sőt!
A két műfajt nagyon összehasonlítani sem lehet. Mindkettőt szeretem, de biztos hogy nem jobb a remake. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok az ázsiai filmek elkötelezett híve...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS