0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Meg elvben miatta nem volt vér se benne... nem akart túl durva filmet...(de az Iron Fist bemutatónál nyilatkozta, hogy tanultak a hibákból és most minden rendben lesz... vette a lapot ezek szerint. )
Véleményem szerint az pontosan elég volt, nem a vér látványától lesz durvább egy film.
Ő intézte a PG 13 korhatárt. Azért is voltak benne olyan vicces Leslie Nielsen szerű buta jelenetek, mint a fürdőszobai is...
Idézetet írta: Kit Walker - 2012. szeptember 24. - 18:39:26Ő intézte a PG 13 korhatárt. Azért is voltak benne olyan vicces Leslie Nielsen szerű buta jelenetek, mint a fürdőszobai is...Szörnyű, ha egy vérben fürdő hentelős karaktert ilyen keretbe kell szorítani, a minél nagyobb közönség reményében.
Idézetet írta: Morbius - 2012. szeptember 24. - 22:38:27Idézetet írta: Kit Walker - 2012. szeptember 24. - 18:39:26Ő intézte a PG 13 korhatárt. Azért is voltak benne olyan vicces Leslie Nielsen szerű buta jelenetek, mint a fürdőszobai is...Szörnyű, ha egy vérben fürdő hentelős karaktert ilyen keretbe kell szorítani, a minél nagyobb közönség reményében. Pontosan. A szerelmi szál is elég gáz volt. Rozsi Kapcsolata Marikoval még belefért, de ez a favágó vagyok a hegyen és boldogan élek, annyira nem hozzá való. Még akkor sem, ha irányították.
Rozsi Kapcsolata Marikoval még belefért, de ez a favágó vagyok a hegyen és boldogan élek, annyira nem hozzá való. Még akkor sem, ha irányították.
Kicsit mintha sötétebb lenne a ruhája, nem?
A hobbit traileréből ez nem derül ki. Szerintem ezt akartad: http://www.youtube.com/watch?v=pRnDKupYCuI&feature=relmfu