Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319727 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9500 Dátum: 2012. november 04. - 18:34:40 »
Tök jó!  ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9501 Dátum: 2012. november 04. - 18:37:07 »
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

BuB

• Pókfej
« Válasz #9502 Dátum: 2012. november 05. - 16:28:43 »
A képregényfilmek.net-en találtam, lehet csemegézni.

-A Captain America: The Winter Soldier egyik fő ellenfele egy bizonyos Baron lesz (talán Baron Zemo?!).
 -Crossbones a Tél katonával fog versengeni, hogy bizonyíthassa: ő mindenkinél jobb.
- A Kapitány egy kis csapat élén fog állni, amiben Falcon és Fekete Özvegy is benne lesz.
- Fekete Özvegy múltja végre kezd majd kibújni a homájból és flashback-ek formájában kicsit többet is megtudhatunk a karakterről. Nem mellesleg a Tél katonával is egymáshoz melegednek.
 -Annak ellenére, hogy Malekith lesz a fő ellenfél a Thor: The Dark World-ben, Surtur jelenléte is érezhető lesz.
 -Esett róla szó, hogy Dr Strange valahol a Thor: The Dark World során feltűnik egy cameo szerep erejéig. (Ez azért fura, mivel előzőleg már volt róla szó, hogy nagyobb rész jut neki a filmből…)
- A Chitauri faj (akik a Bosszúállók-ban törtek-zúztak) fel fog tűnni a Guardians of the Galaxy-ban is.
 -A következő színészek biztosan benne lesznek a készülő S.H.I.E.L.D. sorozatban: Cobbie Smulders (Maria Hill), Maximiliano Hernández (Sitwell ügynök), Titus Welliver (az ügynök az Item 47 című rövidfilmből).
 -Állítólag Clarck Gregg Coulson ügynök szerepében látható lesz a Vasember 3-ban és a Thor: TDW-ben egyaránt.
- A Marvel már birtokában van egy fullos Black Panther forgatókönyvnek, de még nem tudják biztosan, hogy nekiálljanak-e a munkálatoknak.
 -Thanos lesz a Marvel Második Fázis (Phase 2) filmek közös, nagy ellensége.

Az hogy az Özvegy szerepel a Kapiban egész jó hír, talán Johanson "lázadozott", hogy ezt elérte?

Vas 3 és Coulson meg igen érdekes... vajon Flashbackekben fogjuk viszont látni, vagy a Marvel már itt is elkezdi feltámasztani a hőseit? ;D

Maria Hill meg szerepel a Shield sorozatban, hülyék lettek volna, ha ezt nem lépik meg, a csaj eleve "sorozatszínész."
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9503 Dátum: 2012. november 05. - 17:58:11 »
Coulson halála volt az egyetlen kimagasló kifogásom az Angyalok filmben. Szimpatikus szereplő volt, de inkább az a mindenhol ott van, enyhén bosszantó de mégis szerethető karaktert. Nem hiszem, hogy akármelyik hőssel is volt olyan kapcsolatban, hogy őket igazán személyes szinten is megviselje a halála és adja azt a löketet, amit a filmben ezzel magyaráztak.

Ez meg pont ezt támasztja alá, hogy a folytatásokban megemlítik. Helye lenne, színesebbé tenné a filmeket Coulson karaktere. Így, hogy meghalt kapunk egy flashbacket vagy egy előre felvett hologram prep-talkot. Meh.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #9504 Dátum: 2012. november 05. - 20:23:14 »
Coulson halála volt az egyetlen kimagasló kifogásom az Angyalok filmben. Szimpatikus szereplő volt, de inkább az a mindenhol ott van, enyhén bosszantó de mégis szerethető karaktert. Nem hiszem, hogy akármelyik hőssel is volt olyan kapcsolatban, hogy őket igazán személyes szinten is megviselje a halála és adja azt a löketet, amit a filmben ezzel magyaráztak.

Ez meg pont ezt támasztja alá, hogy a folytatásokban megemlítik. Helye lenne, színesebbé tenné a filmeket Coulson karaktere. Így, hogy meghalt kapunk egy flashbacket vagy egy előre felvett hologram prep-talkot. Meh.

Én inkább úgy érzem, az ő halála mást mondott. Azt, hogy egy képesség nélküli ember is ellenáll a zsarnokságnak és tenni akart valamit. Aki képességekkel rendelkezik, kötelessége, hogy harcoljon. Ezt a filmben kissé elfelejtették a hősök. Vagy sok Pókembert olvasok?  ;D
Amúgy Tonyval jóban volt, hisz említés szintjén a csellistához is el akarta repíteni, Kapiért rajongott és felnézett rá... A háttérben mentek az események, amik csak utalás szinten voltak a filmben, mert elvitték volna a cselekményt, hosszú lett volna a játékidő, ha erre is alaposan kitérnek, na meg szerintem nem sok embert érdekelne az ügynök jellemfejlődése és a többiekkel való kapcsolata. Meg hát azért mégis csak mellékszereplő volt.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9505 Dátum: 2012. november 05. - 20:39:51 »
Ja, és hát valakinek mindig meg kell halnia egy filmben...
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9506 Dátum: 2012. november 05. - 20:43:11 »
Elég lett volna, ha Fury kamuzik vagy bevetnek egy LMD-t. (Life Model Decoy=robot)
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9507 Dátum: 2012. november 05. - 20:52:25 »
Én nem várom jobban se az avengers 2t sem az Amcsi Kapcsi 2t a Pókember folytatásánál... Ti hogy vagytok ezzel?

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #9508 Dátum: 2012. november 05. - 21:06:50 »
Én jobban várom a többit mint a Pókot, pedig nekem a Pók is tetszett.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9509 Dátum: 2012. november 05. - 21:14:47 »
Az kapi filmnek nagyon jónak kell lennie ahhoz hogy felpontozzam az Imdb-n mert az első kicsit gyengusz lett. Viszont volt egy jo hangulata. Remélem az akciójeleneteket meg fogják kétszerezni. ( és jobbak lesznek mint a baby captain america videómban :D )

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9510 Dátum: 2012. november 05. - 21:42:21 »
Én is a Pókot várom a legjobban. Számomra képregényrajongóként óriási élmény volt a film. Most persze az Avengers-nek van a legnagyobb hypeja. Nagyon jó volt egyébként. Csak ne próbálják überelni mert abból jó nem sülhet ki. A Man of Steel lesz még nagyon jó sztem. Amerika Kapitány nem hoz lázba, majd dvd-n. Ellenben a Thor 2 nagyon is. A Trónok Harca c. sorozat egyik rendezője dirigálja és sokkal több valódi díszlet lesz a filmben mint az elsőben. Ez nekem plusz pont. A Hangya és a Galaxis Őrzői is nagyon érdekel.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9511 Dátum: 2012. november 05. - 21:46:50 »
Ahogy írod Peti40! Én is ezeket várom a legjobban, bár a The Men of Steel megint csak megosztó lesz, akárcsak Nolan Batman-je! ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9512 Dátum: 2012. november 05. - 21:49:49 »
Bocs a dupla kommentért, de a Vasember 3-at kihogytam. Az előzetese baromira bejött. Ben Kingsley óriási lesz.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9513 Dátum: 2012. november 05. - 22:10:18 »
Nálam toronymagasan az új X-Men (Days of future past- A jövendő múlt napjai ) film vezet a "várós" listán. ;)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9514 Dátum: 2012. november 05. - 22:16:33 »
Nem tudom, én egy Hangya filmen csak kacagni tudnék. Kèpregényben elmegy, de filmben.. Még ha ő fontos része is a bosszúállóknak.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9515 Dátum: 2012. november 05. - 22:19:43 »
Kiváncsi vagyok Singer tudja e tartani a színvonalat amit a korábbi 2 résszel felállított. Az időutazás érdekes téma. Majd az első előzetes után eldöntöm mennyire várós. Pedig lesz Hangya film. Már be van jelemtve. Sőt Stan Lee nyilatkozta, hogy Dr Strange és Black Panther is tervezési fázisban van.
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 05. - 22:21:26 írta peti40 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9516 Dátum: 2012. november 05. - 22:21:00 »
X-Men, Pókember, Avengers, Thor. Ezeket várom a legjobban. Vasember majd attól függ, mit hoz ki az új rendező belőle.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9517 Dátum: 2012. november 05. - 22:23:37 »
Én hatalmas Shane Black fan vagyok. Ő írta az első 3 Halálos Fegyvert és Az Utolsó Cserkészt is.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9518 Dátum: 2012. november 05. - 22:32:59 »
X-Men, Pókember, Avengers, Thor. Ezeket várom a legjobban. Vasember majd attól függ, mit hoz ki az új rendező belőle.
Csatlakozom. De azért Vasembert is várom.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9519 Dátum: 2012. november 05. - 22:40:01 »
Egy Deadpool-ra kiváncsi lennék!