Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1318748 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9520 Dátum: 2012. november 05. - 23:04:32 »
És az új Wolverine senkit nem érdekel? :)
Tejet kérek! Csokisat!

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9521 Dátum: 2012. november 05. - 23:08:12 »
Dehogynem! Én a szereplők és a képek alapján ugy ítélem meg hogy meg lesz az igazi rozsomák stílus, hangulat. Az ezüst szamuráj ra kiváncsi leszek.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9522 Dátum: 2012. november 05. - 23:13:09 »
Hát az Origins után nem fűzök nagy reményeket a Rozsomákhoz. Nyilatkozhatnak amit akarnak, hogy tanultak a hibákból stb, stb. Hiszem ha látom. De egyelőre nem érzem, hogy ezt nekem feltétlenül moziban kell majd megnéznem.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9523 Dátum: 2012. november 05. - 23:15:14 »
Nekem a kedvenceim közé tartozik, sztem muszáj lesz megnéznem. Úgyis a jo oldalát fogom nézni! ;)
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #9524 Dátum: 2012. november 05. - 23:15:22 »
Jackman biztos jó lesz, ő tökéletes a szerepben, de a többiek,hát..., ha meg alacsony lesz a korhatár, akkor nem sok jóra lehet számítani.
Tejet kérek! Csokisat!

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9525 Dátum: 2012. november 05. - 23:18:13 »
16-os elég!!!! :D
A csuda mikor váltok már át grizzlyről??

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9526 Dátum: 2012. november 05. - 23:20:38 »
Ha olyan lesz mint az X2 én már boldog leszek.

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #9527 Dátum: 2012. november 05. - 23:22:25 »
Én az x-men filmeket nem szeretem. Csakis Rozsi

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #9528 Dátum: 2012. november 05. - 23:23:29 »
Úgy értem, ahogy abban Logan aprított.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9529 Dátum: 2012. november 06. - 00:12:27 »
Én toronymagasan az Avengers 2-t várom legjobban, utána Thor, Man of Steel, Vasember, Póki. Érdekel a Wolvie és a Guardian of the galaxy is. Az X-Men meg attól függ, milyen karakterek lesznek benne.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9530 Dátum: 2012. november 06. - 06:59:31 »
16-os elég!!!! :D
A csuda mikor váltok már át grizzlyről??
Csak a "rang" miatt kommentelsz?  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9531 Dátum: 2012. november 06. - 07:41:30 »
Vicces, hogy így amit felsoroltatok, egyedül a Thor 2 az, amire tényleg azt mondom, várom. Meg talán az AmKap 2 és a Vas 3, de utóbbi csak az ellenfél miatt. A Man of Steele-t lenne még jó várni, de az első teaser egy életre elvette a kedvem tőle... meg a GoG-ot, de azt kizárt, hogy jól csinálják meg. A többi... maximumegyszernézőspopcornmozi kategória. Abból meg lehet, egy időre kinőttem. :)

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #9532 Dátum: 2012. november 06. - 12:13:44 »
Vicces, hogy így amit felsoroltatok, egyedül a Thor 2 az, amire tényleg azt mondom, várom. Meg talán az AmKap 2 és a Vas 3, de utóbbi csak az ellenfél miatt. A Man of Steele-t lenne még jó várni, de az első teaser egy életre elvette a kedvem tőle... meg a GoG-ot, de azt kizárt, hogy jól csinálják meg. A többi... maximumegyszernézőspopcornmozi kategória. Abból meg lehet, egy időre kinőttem. :)
A MAn of Steelt én is nagyon várom. Kíváncsi vagyok mennyire tudják jól megoldani a történetet, főleg, ogy totál az elejétől kezdik. A látvánnyal szerintem nem lesz gond, csak egy dolgot nem értek. Mikor repül, akkor mi a francért húz kondenz csíkot????

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9533 Dátum: 2012. november 06. - 13:36:42 »
TG: nem tetszettek az X-MEn filmek se? Még a legutóbbi se? Igaz, ízlés kérdése az egész. Én például annyira nem várom a Disney családi filmeket. ( Thor2, Am. Kap. 2, Vas 3, Avengers 2, GoG, Ant-man ) :)
Nálam a sorrend :
1. X-Men ( egyértelműen a First Class miatt várom ennyire )
2. CsodaPók 2. ( az első része engem teljesen meggyőzött eddig 6-szor láttam )
3. Man of Steel ( hiányzott már egy új megközelítés, habár nagyon tetszettek a régi filmek is, de most már inkább olyan kis bugyutának tartom őket)
4. G.I. Joe 2. , Kick-Ass 2. és Red 2. ( az első részek nagyon tetszettek )
5. Rozsomák ( az első rész nem volt rossz, de annyira jó se és sose bírtam túlzottan a rozsis-japános témát ) és a Disney-filmek

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9534 Dátum: 2012. november 06. - 13:53:04 »
Az X-Men filmek addig tetszettek, amíg összesen olvastam egy tucat képregényt onnan. A legelső egy jó csapatfelépítés volt, de már a második nekem már nagyon görcsölt, mert sokat akart, és a végén örültek, hogy nem esett totálisan szét az egész (ami a harmadikban már megtörtént). A First Classt még nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni. CsodaPóknál meg nekem már a trailer elég volt, hogy lássam, megközelítőleg kétszer idősebb vagyok a megcélzott korosztálytartomány felső határánál. :)
Hogy őszinte legyek, ha a Donner/Burton filmekhez mérem, akkor a 2000. óta készített képregényfilmek közül egyik se igazán érte el ugyanazt a szintet, egyedül talán Nolan második Batmanje. Van soknak pozitív oldala, a Thornak például nagyon sok... de alapvetően ezek mindegyike inkább popcornmozi (vagy Nolan... sajátságos "művészi" víziójának rávetítése egy franchise-ra), mintsem az az alapvetően "filmnek" szánt valami, amiknek azok készültek.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #9535 Dátum: 2012. november 06. - 14:34:56 »
Nem tudom, én is olvastam rengeteg X-Men képregényt, de a filmek rettentően tetszettek. ( nah jó a 3. és a Rozsi gyengébb volt, de még elviselhető szinten, meg még az első filmnél nagyon zavart, hogy nem a klasszikus alapfelállást rakták bele, de túltettem magam rajta :) ) Szerintem tegyél egy próbát a First Class-szal valamikor egy szabadabb 2,5 órádban.

CsodaPóknál meg nekem már a trailer elég volt, hogy lássam, megközelítőleg kétszer idősebb vagyok a megcélzott korosztálytartomány felső határánál. :)

Attól még tetszhet egy film, hogy nem tartozol a célkorosztályba, nem? :)   Szereted  Donald kacsás képregényeket is, nem? :)

Burton filmjeit máig zseniálisnak tartom ( és Nolan filmjeit sem tartom jobbnak náluk ), de Donner, mint mondtam nekem már kicsit bugyuta ( hozzátéve, hogy azokat a filmeket is szeretem). :) Supermanre ráfért a vérfrissítés, majd kiderül, hogy sikerült. ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9536 Dátum: 2012. november 06. - 14:46:15 »
Egyetértek tg-val már ami a popcornmozit illeti! Nekem ami tényleg rendes filmnek tűnt a sok műanyag agyonhypeolt vacak közül az az X-Men első része és talán még a második is, bár ott tényleg rezgett már a léc.
Aztán volt egy Daredevil is ami nem lett kasszasiker mégis hű adaptációnak éreztem. Az újabbak közül pedig a V for vendetta és a Watchmen az ami említésre méltó (sokaknak nem jött be a Watchmen és megértem,de még így is fain volt pont úgy mint a Vendetta).
Most viszont kutya világ van képregényfilmek terén  :drying: Csak úgy ontják magukból mindenféle meggondolás nélkül és bizony az utóbbi 7-8 év filmjein ez látszik is! Az olyan alkotások mint az AmkAp,Thor,Vasember,Avengers pedig tényleg csak arra jók hogy az ember kikapcsolódjon...
A soron következő X-Men filmben Singer miatt még képes vagyok bízni,de pont egy olyan korszakát éli a filmipar mikor nem igazán születnek maradandó alkotások  :roll:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9537 Dátum: 2012. november 06. - 15:10:09 »
Attól még tetszhet egy film, hogy nem tartozol a célkorosztályba, nem? :)   Szereted  Donald kacsás képregényeket is, nem? :)
Disneyből se mindet. Majd jövőre látható lesz a Zsákon, hogy amiket én annyira szeretek, az többnyire az All Ages besorolás, ami nem véletlen minden korosztály. A tinifilmek viszont teljesen más hangvételűek, és azok tényleg nem nekem szólnak. Tudom, hogy sok felnőtt(nek mondott egyén) kedveli például a Végső állomás, Sikoly, stb. jellegű tinihorrorokat is, de nekem azok is félelmetesen bugyuták és lesül a szememben, hogy ez egy 13 évesnek lett kitalálva, hiába van ott hivatalosan a 16-os karika (tengerentúli megfelelője, ami 17 éves kortól enged be).
Idézet
de Donner, mint mondtam nekem már kicsit bugyuta
Nézd újra az első kettőt úgy, hogy a másodikból a rendezőit. A technika bugyuta mai szemmel, de amúgy tudatosan egy hőseposz. Egyedül Hackman az, aki miatt nevetséges sokszor, nagyon elripacskodta.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9538 Dátum: 2012. november 06. - 15:20:39 »
Furi, most hallom először, hogy az X2-őt gyengének tartják... eddig szinte mindenki azt mondta, hogy az X2 volt a legjobb X film. :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9539 Dátum: 2012. november 06. - 15:24:26 »
tg, a hypster.